2024. szeptember 21., szombat

Benjamin Fulford - Az elmúlt hétvégén majdnem bekövetkezett nukleáris armageddon után rendkívüli világcsúcsot hívtak össze - 2024.09.16


Eredeti bejegyzés:

A kazár maffia kétségbeesetten próbál kirobbantani egy totális nukleáris háborút, és az elmúlt hétvégén majdnem sikerült is. Ez arra késztette az MI6-ot, hogy a következő figyelmeztetést küldje a kínaiaknak, az oroszoknak és az amerikai űrhadseregnek:

Kérjük, tartózkodjanak mindenféle kötelezettségvállalástól mindaddig, amíg nem tudunk értelmes diplomáciai kapcsolatokat kialakítani. Az ötödik hadoszlopról van információnk. Állítsanak le minden nukleáris eszközt világszerte. Köszönöm. xxxxx II. Erzsébet részére R, CC: Sir Richard Moore, a SIS (MI6) főigazgatója.

Ez a nukleáris háborúhoz közeli helyzet vezetett ahhoz, hogy a hírszerző ügynökségek titkosszolgálati csatornákon keresztül felhívást tettek egy olyan csúcstalálkozó megrendezésére, amely egyesíti a nyugati katonai hírszerzés fehér kalaposait a BRICS-koalícióval. Együtt fognak tárgyalni a KM által vezetett „szabályokon alapuló világrend” leváltásáról. Ennek hivatalos bejelentése a közeljövőben várható.

A KM ügynökei közül sokan, akik megpróbálják elindítani a nukleáris armageddont, most leleplezték magukat a nyilvános megjegyzéseiken keresztül. Köztük volt Keir Starmer brit miniszterelnök, Justin Castrudeau kanadai bűnügyi miniszter, Anthony Blinken amerikai ál-államtitkár, Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök és mások.

Medvegyev például a múlt héten arra figyelmeztetett, hogy „a nukleáris válasz rendkívül nehéz döntés, visszafordíthatatlan következményekkel”, hozzátéve, hogy „a türelemnek vége szakad”.


Emellett Anatolij Antonov, Oroszország amerikai nagykövete pénteken azt mondta, hogy „az amerikaiak nem bújhatnak el a nukleáris háború elől, ha Biden és Keir Starmer brit miniszterelnök megengedik Ukrajnának, hogy nagy hatótávolságú nyugati fegyverekkel támadja meg Oroszországot”.


Ez válasz volt azokra a megjegyzésekre, mint például Castrudeau megjegyzése, miszerint „teljes mértékben támogatja”, hogy Ukrajna nagy hatótávolságú fegyvereket használjon Oroszország ellen.

A Castrudeau által fanatikusan támogatott rezsim a kurszki atomerőmű ellen is „atomterrort” próbál végrehajtani - figyelmeztet Szergej Sojgu, az orosz Biztonsági Tanács titkára.


Az oroszok szerint a háttérben nácik állnak. „Szelektív vakság öleli át az Egyesült Államokat és szatellitjeit, amikor a kijevi junta náci lényét nyilvánítja ki” - kommentálja Vaszilij Nebenzja, Oroszország állandó ENSZ-képviselője.


Az a tény, hogy Oroszország egy keresztény nemzet, amely a náci sátánisták elleni harcot vezeti. Ha nem hiszitek el, menjetek és nézzétek meg magatok.

A fanatikusan oroszellenes Castrudeau náci ügynöki mivoltának jele, hogy megpróbálja megakadályozni, hogy a Kanadai Nemzeti Levéltár közzétegye a második világháború után az országba menekült náci háborús bűnösök 900 nevet tartalmazó listáját.

Az Ukrajnában zajló náci kísérletet a nukleáris háborúra vagy terrorra az váltotta ki, hogy a mozgósított ukrán csapatok többsége vagy elhagyja állásait, vagy nem hajlandó harcba vonulni, vagy megpróbálja megtalálni a módját, hogy elhagyja a hadsereget.


A nácik egyébként csak egy, a nyugatra beszivárgott ősi sátánista szekta által használt nevek közül.

Az MI6 szerint Vilmos herceg a gyanú szerint az a személy, aki utasította a Castrudeau-féle embereket, hogy próbáljanak meg atomháborút provokálni. Ez azért van így, mert ha az atomháború nem is kezdődik el, csak idő kérdése, hogy ő és családja nyilvánosan lebukjon az emberáldozatok megrendezésével, beleértve Kate Middletonét is - állítják az MI6 és a brit királyi család forrásai.

A náci probléma végső forrása a KM fő fedőszervezetére vezethető vissza: a sátáni Chábád szektára.

A Chábád és a KM több száz évet töltött azzal, hogy beszivárogjon a világ kormányainak legfelsőbb szintjeire, hogy az emberiség 90%-át megölje, a többit pedig rabszolgasorba döntse. Szerintük minden zsidó (sátánista) 2800 rabszolgát kap a túlélők közül, amint ez a terv megvalósul. Erre az író már több mint két évtizede figyelmeztetett, miután személyesen meghívták, hogy csatlakozzon ehhez a tervhez. Ami változott, az az, hogy mostanra a legtöbb zsidó végre rájött erre és elítélte, mint sátáni eretnekséget.

A szektával kapcsolatos részletekért kérjük, látogasson el erre az oldalra:


A KM kétségbeesett, és minden csúcsügynöküket atomháború kirobbantására szólítja fel, mert elveszítik végső bázisaikat Izraelben, az Egyesült Királyságban, Ukrajnában és az USA-ban. Hamarosan az utolsó bástyájuk Svájc lesz. Ezt is megadásra fogják kényszeríteni. Ez elkerülhetetlenül háborús bűnökkel foglalkozó bíróságokat és tömeges kivégzéseket fog jelenteni.

Izraelben például általános sztrájkot hirdettek a (nyilvánosan már nem látható) Benyamin Satanyahu rezsimje ellen. Ugyanakkor Yoav Gallant védelmi miniszter tábornok is elítélte Satanjahu azon kísérleteit, hogy háborút provokáljon Egyiptommal.

Thierry Meyssan francia újságíró szerint „A legutóbbi izraeli általános sztrájk annak a felismerésnek a kezdetét jelzi, hogy Benyamin Netanjahu miniszterelnök nem védi a zsidókat. Lassan kezdik beismerni, hogy az ellenségeik nem a szomszédaik, hanem közöttük vannak. Ezek a [KM] revizionista cionisták”.

Meyssan jelentése szerint az izraeliek kétharmada már ellenzi a sátánistákat, egyharmaduk pedig még mindig támogatja őket. Az izraeliek most már azt is kitalálják, hogy Satanjahu „nem inkompetens, hanem cinkos volt a [Hamasz október 7-i] támadásban”.

Ezért gyűlnek össze rendszeresen izraeliek tízezrei Tel-Avivban, hogy Netanjahu miniszterelnök kormányának lemondását és új választásokat követeljenek.

Meyssan, Henry Makow és mások végre ráébresztették a zsidók többségét arra, hogy a holokauszt egy tömeges áldozat, vagyis égőáldozat volt a Sátánnak, amelyet a saját maguk között bujkáló emberek vezettek.


Bizonyítékként arra, hogy Izraelt hamarosan felváltja Júdea nemzete; a jövő héten - először - Palesztina (Júdea) képviselői helyet kapnak az ENSZ Közgyűlésében.


Ez is része annak, hogy a KM miért kezd elkeseredni. A helyzet komolyságát jelzi, hogy az amerikai űrerőforrások szerint a múlt héten nukleáris fegyvert vetettek be az Egyesült Államokon belül. Ez Los Angelesben történt a Getty Múzeum komplexuma alatt, mondják a források. Erről a helyi hírekben úgy számoltak be, hogy 4,7-es erősségű, közel hat mérföldes mélységben bekövetkezett földrengés volt, amely Malibu környékét érte.


A helyi hírek egy „bozóttűzről” is beszámoltak, amely közvetlenül a „földrengés” felett történt. Nézze meg a „tűzről” készült képet, és döntse el maga.


Az amerikai űrhadsereg egyik forrása szerint „Egy Mély földalatti katonai bázist iktattak ki... a jelzése 6 mérföld vagy 10 Km. Történetesen a Getty Villa Malibuban található. A Getty Múzeum Los Angelesben van. Földalatti alagutak kötik össze őket. (Nincs itt semmi látnivaló emberek).”

Mindez egy fehérkalapos akció része, amivel a KM nemzetközi gyermekrabszolgasági, kínzási és gyilkossági műveleteit akarják kiiktatni. Donald Trump amerikai elnök és főparancsnok például mostanában többször is beszél az évente eltűnő több százezer gyermekről. Hogy megpróbálják ráébreszteni a közvéleményt erre a szörnyű igazságra, az Álmok városa című filmet most játsszák az amerikai mozikban.

A Fehérkalaposok gyermekkínzók elleni legújabb győzelme, múlt héten a malajziai hatóságok több mint 400 gyermeket mentettek meg és 171 felnőttet tartóztattak le, köztük „ustazokat” vagy iszlám vallási tanárokat, két állam 20 helyiségében tartott összehangolt razzia során. A malajziai rendőrség szerint a megmentett kiskorúak egy betiltott vallási szekta tagjainak gyermekei voltak, akiket röviddel születésük után küldtek a létesítményekbe, mielőtt többféle bántalmazásnak vetették volna alá őket.

Ez a szervezet a szupermarketektől a mosodákig terjedő üzletekben vesz részt, és több országban, többek között Indonéziában, Szingapúrban, Egyiptomban, Szaúd-Arábiában, Franciaországban, Ausztráliában és Thaiföldön működik. Még mindig nem hiszi, hogy kínzóberendezéseik vannak az adrenokróm begyűjtésére?


Most gondoljatok erre: Kamala Harris férjének, Douglas Emhoffnak a közvetlen családja részvényeket birtokol a gyermekeknek szánt pubertásblokkolók legnagyobb gyártójában, az AbbVie gyógyszeripari vállalatban. A pubertás blokkolása hosszabb időt biztosít arra, hogy a megkínzott gyerekekből adrenokrómot gyűjtsenek, mert amint elérik a pubertást, abbahagyják a termelést.

Az egész transzneműség, amit ezek az emberek terjesztenek, csak álca erre. Ez az ausztráliai WC elmondja, amit erről el kell mondani.


Az is kiderült, hogy Kamala alelnökjelöltje, Tim Walz hazug és tolvaj:

Virginia Foxx, az oktatási bizottság elnöke beidézte Tim Walz adminisztrációját az „ország legnagyobb COVID-19 csalási rendszerével” kapcsolatban, amely 250 millió dollárt lopott el az adófizetők pénzéből, amelyet a rászoruló gyermekek étkeztetésére szántak.


A következő pillanat, amikor Kamala beismeri, hogy a náci Zelenszkij bábja lesz, ha megválasztják elnöknek. Ez a boszorkány Hilary Clintont idézi.

Ez ugyanaz a Kamala, aki azt mondja: „Az amerikai álom megfoghatatlan... csak éppenséggel nem elérhető”.

A KM megpróbálta az amerikaiakat az ABC műsorában megrendezett manipulált vitával rávenni, hogy támogassák ezt a szörnyűséget. Az ügynökségek fehér kalapos forrásai szerint a vita elemzéséből kiderült, hogy fülbevalónak álcázott mikrofonokon keresztül adták meg a válaszokat. Nézd meg Kamala Harris fülbevalóját, amit a vitán viselt.



Olyan varratnyomokat is találtak, amelyek arra utalnak, hogy aki Kamalát játszotta, szilikonmaszkot viselt. Azt állítják továbbá, hogy Trumpot bizonyos kulcsfontosságú pontokon CG-vel helyettesítették, hogy cenzúrázzák a megjegyzéseit.

Továbbá kiderült, hogy Kamala lányszövetségi nővére volt a vita moderátora. Az ABC egyik bennfentese most ki akar tálalni a bundázott vitáról.




A manipulált vita után a KM által irányított vállalati média, mint például a CNN, mind azt mondta, hogy Kamala nyert. Amikor azonban az ABC a Tiktokon közzétette az egyes jelöltek záróbeszédeit, Trump 23 millió megtekintést és 1,6 millió like-ot kapott, míg Kamala 4,3 millió megtekintést és 217 ezer like-ot.


Egyébként Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője úgy jellemezte a Trump/Harris vitát, mint „egy kutya- és pónilovas show-t... amit olyan emberek rendeznek, akik nyilvánvalóan semmilyen felelősséget nem vállalnak a szavaikért [és] valójában arról beszélnek, hogyan és miért fogják megbüntetni a világot.” https://tass.com/politics/1841535.

Mindenesetre íme a top 5 Trump-momentum a vitából. Szerinted ki lett a győztes?

Harris eközben a múlt heti vita óta először adott interjút múlt pénteken. Több puha kérdés ellenére Harris egyáltalán nem tudott válaszolni, amikor Brian Taft riporter „egy-két konkrét dologról” kérdezte, és ehelyett mindenhova szósalátát köpködött. Azt hiszem, a fülbevalója nem működött. https://www.zerohedge.com/

Ezután hasonlítsuk össze Biden és Kamala belépését a Shanksville Firehallba VS Trump belépését a Firehallba.

Biden/Harris: hallani lehet a tücsköket;

Trump: Trump: hangos éljenzés.

Kamala is nagy hibát követett el, amikor Trump gyűlései után ment. A Trump-szurkolók MINDIG nagy számban jelennek meg Trumpért.

Nem csoda, hogy az RCP és a Silver Bulletin szerint Trump közel 50 pontos (74,3 % - 24,8 %) előnye van Harris alelnökkel szemben az elektori kollégium megnyerésének valószínűségére vonatkozó felmérésben.


Tehát a KM ismét megpróbálja durván ellopni a választásokat. Ezért a náci Nemzetbiztonsági Minisztérium 2025 január 6-án, Washingtonban a 2025-ös választási szavazatok megszámlálását és hitelesítését első alkalommal „Nemzeti különleges biztonsági eseménynek” nyilvánította.


A Mély Állam már készíti a birkákat arra, ami jönni fog: Tömeges manipuláció a választási eredményekben.... Akárcsak 2020-ban. Megint a levélszavazatokból lesz. A fordulat mindig a „demokrácia védelméről” szól.

A New York Times megerősíti, hogy nem lesz azonnali győztes a választás éjszakáján, és a korai eredmények félrevezető módon Trump győzelmét sugallhatják.


Ahogy Robert F. Kennedy Jr. rámutat: „37 órával azután, hogy Biden letette a hivatali esküt, megnyitotta az FBI, a CIA és a DHS előtt a kaput, hogy az amerikaiakat online cenzúrázzák”. Tehát ismét megpróbálják cenzúrázni az internetet, hogy megakadályozzák az igazság kiderülését a lopott választásokról.

A KM azt is tervezi, hogy a felbérelt bűnözőket arra használja fel, hogy az egész Egyesült Államokban zűrzavart okozzanak, hogy fedezzék az ártatlan civilek és hazafiak tömeges letartóztatását - figyelmeztetnek az ügynökség fehérkalapos forrásai. Valószínűleg próbaként a washingtoni városi rendőrség (MPD) közleményt adott ki, amelyben ez áll: „Az éjszaka folyamán egyének csoportjai úgy döntöttek, hogy tulajdonokat pusztítanak el és üzleteket törnek fel városunkban”.


A Pentagon és más források szerint a KM a tervek ellenére sem az Egyesült Államokban, sem máshol nem maradhat hatalmon.

Ezt bizonyítja az is, hogy az amerikai kormányzat szeptember 30. után ismét leállásra kényszerül pénzhiány miatt. Ezúttal a kínaiak ígérik, hogy nem adnak több pénzt a színjáték fenntartására.

Azt halljuk, hogy -ahelyett, hogy a KM ismét hagyná, hogy az amerikai vállalatok csődbe jutását a KM rugdossa - Donald Trump lesz az első elnöke az Észak-Amerikai Egyesült Államoknak, beleértve Mexikót és Kanadát is, mondják ázsiai titkosszolgálati források.

Ezt bizonyítja, hogy Kanada, Mexikó és az USA mind a rendszerváltás felé tart idén ősszel.

Kanadában Castrudeau várhatóan elveszíti a bizalmi szavazást, és már ezen a héten kirúgják hivatalából (és börtönbe kerül).

Mexikóban a KM megbízottjai és a mexikói nacionalisták között dúl a harc. Bizonyítékként arra, hogy megpróbálják megakadályozni a kartelleket abban, hogy a drogpénzeiket az észak-amerikai kiskereskedelmi üzletekben mossák tisztára, az albertai Brooks Walmart egy olyan táblát helyezett ki, amelyen ez áll: „2024. szeptember 23-tól kezdve nem fogadunk el amerikai dollárt”.


Ez összefügg a Mexikóban dúló, ki nem hirdetett polgárháborúval. A 76 éves Ismael „El Mayo” Zambada által vezetett banda fegyveresei a „Chapitos” frakcióval harcolnak, amelyet a bebörtönzött drogfőnök, Joaquín „El Chapo” Guzmán két fia vezet.

A háború azután kezdődött, hogy az egyik Guzmán-fiú csapdába csalta Zambadát, ami miatt az Egyesült Államokban letartóztatták.

A Chapitók a KM pénzéből rengeteg gorillát béreltek fel, de Mexikóban nincs igazi hatalmuk vagy tiszteletük - mondják mexikói kartellforrások. A kartellforrások azt is elmondják, hogy az USA-ba érkező Fentanyl a BlackRocktól, Larry Fink-től és a KM-től származik. Azt mondják, hogy ezek a halálos vegyi anyagok ártanak a saját „szerves heroin” üzletüknek. Az amerikai strómanok elleni háború Mexikóban várhatóan fokozódni fog, mondják.


Valami hasonló történik Latin-Amerika más részein is. Ez egy jel arra, hogy egy nagy KM-ellenes akció van kilátásban:

Ecuador az ország villamosenergia-rendszerének karbantartása miatt szerdára virradó éjszaka, helyi idő szerint este 10 órától csütörtök reggel 6 óráig országos áramszünetet vezet be - közölte a kormány vasárnap közleményben.


Venezuelában az argentin nagykövetséget is ostrom alatt tartják, és csak idő kérdése, hogy a KM strómanját, Javier Mileit magából Argentínából is kiszorítsák, ígérik az argentin hazafiak.

Európa is megszakította kapcsolatait a KM-mel. Annak jeleként, hogy a holland királyi család közelmúltbeli evakuálása Patagóniába a politika megváltozásához vezetett, Hollandia az illegális migránsválság miatt szükségállapotot hirdet, és kérni fogja, hogy kiléphessen az EU migrációs politikájából.



Az EU történetében először Németország is úgy döntött, hogy leállítja az ellenőrizetlen bevándorlást. Más uniós országok is követni fogják.

Ez azt jelenti, hogy a 29 európai országot magában foglaló schengeni övezetnek (amely hivatalosan megszüntette a határellenőrzést a közös határain) is követnie kell.

A járulékos károk hatalmasak lesznek. Ausztria máris közölte, hogy nem fogad be Németország által elutasított bevándorlókat. Így Ausztria szinte biztosan ugyanezt fogja tenni, és lezárja a határát. Németországtól keletre és délkeletre senkinek sincs meg a fizikai kapacitása és politikai hajlandósága a bevándorlók befogadására. A Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia és Horvátország ugyanezt fogja tenni. Feltételezzük, hogy Svájc, amely nem tagja az EU-nak, de tagja a schengeni térségnek, követni fogja.


A KM-mel való európai szakítás újabb jeleként a lengyel képviselők azt mondták Anthony Blinken KM-ügynöknek, hogy azonnal távozzon, mondván: „Nem akarjuk, hogy itt legyél. Nem akarjuk, hogy a lengyel nép fizessen vagy haljon meg a háborúidért”.

Mindez azután történt, hogy több ezer lengyel elit katona vesztette életét a KM által szervezett kísérletben, amely a kurszki atomerőmű terrorcélú elfoglalására irányult. A NATO dollármilliárdokat fektetett a kurszki csapásmérő erőbe, és most ennek vége - mondja Scott Ritter.


A lengyel hírszerzés olyan embereket is leleplezett, akik V. V. Putyin elnökkel szemben ellenzékinek nevezik magukat, mint akik „valójában a világ legveszélyesebb bűnözői csoportjának képviselői, amely fegyverkereskedelemmel foglalkozik”. Ezt a fotót küldték nekünk Szemen Mogiljevicsről, Mihail Hodorkovszkijról és Borisz Berezovszkijról... A „vörös maffiát” tévesen „orosz maffiának” nevezik. „Ebben a bűnözői csoportban egyetlen orosz etnikumú ember sincs” - mondják. „Szemen Mogiljevics az 1980-as évek végén Izraelbe távozott, de hamarosan távoznia kellett, miután izraeli fegyvereket adott el Iránnak” - teszik hozzá. „Ezután az Egyesült Államokban úgy döntött, hogy a helyi bűnözői csoportokat maga alá rendeli. Olyan veszélyes ember, hogy az amerikaiak nem döntöttek úgy, hogy letartóztatják vagy megölik. Azonban felszólították, hogy hagyja el az Egyesült Államokat, és a mai napig nemkívánatos személy ott. Izraelbe és az Egyesült Államokba nem léphet be. Mogilevics jelenleg Magyarországon él, és ott van egy fegyvergyára.”


A valós kémdrámában az FSZB közzétette a brit nagykövetség alkalmazottai, akiknek nemrég szüntették meg az állását, és az oroszországi külföldi ügynökök közötti kapcsolatok operatív megfigyeléséről készült felvételeket.

További kémhírek: a múlt héten a BRICS-országok hírszerzési vezetői összegyűltek, és úgy döntöttek, hogy felveszik a harcot a terrorizmus finanszírozása és a pénzmosás ellen. Ez azt jelenti, hogy a terrorizmus fő támogatóit, az Egyesült Államokat, Izraelt és Svájcot elzárják a finanszírozástól, hacsak nem zárják be a Hamaszhoz hasonló fedőszervezeteiket.


A BRICS azért van olyan helyzetben, hogy ezt megtehesse, mert hamarosan átveszik a világ pénzügyi rendszere feletti ellenőrzést. A petroyuan - rövidítve a kínai valuta használatát a határokon átnyúló nyersolaj elszámolásokban - hozzáférést biztosít azonnali, alacsony költségű, határokon átnyúló devizatranzakciókhoz. Ez lehetővé teszi, hogy Kína kihívást jelentsen a globális nyersanyagpiacokon mindenütt jelenlévő amerikai dollárral szemben. Ez egyben véget vet a SWIFT dominanciájának, amelyből Oroszországot 2022 februárjában kitiltották.


Eddig a BRICS 159 résztvevője erősítette meg, hogy elfogadja az új fizetési rendszert.

Ez arra késztette az amerikai hadsereget, hogy magas szintű kapcsolatfelvételt kezdeményezzen Kínával. Ahogy a történet elején említettük, a cél az amerikai katonai és ügynökségi fehér kalaposok egyesítése a BRICS-ekkel, hogy legyőzzék a KM „szabályokon alapuló világrendjét”.

Az egyik példa szerint Samuel Paparo admirális, az amerikai Indo-csendes-óceáni Parancsnokság parancsnoka beszélt Wu Yanan tábornokkal, a kínai Déli Színház parancsnokával, amely Peking hatalmas igényeiért felelős a Dél-kínai-tengeren. A hívás évek óta az első alkalom volt, hogy a két regionális katonai parancsnok hivatalos beszélgetést folytatott egymással.

Egy másik, hogy kínai csapatok első alkalommal vesznek részt a héten Brazília éves hadgyakorlatán, amelyen amerikai erők is részt vesznek - közölte kedden a brazil haditengerészet.


Egy másikban:

He Lei altábornagy megmutatta Michael Chase-nek, az amerikai védelmi miniszterhelyettesnek a PLA Katonai Tudományos Akadémiájának jelvényét, amelyen a Nagy Fal és egy olajág képe látható, amikor a múlt héten Pekingben egy katonai konferencián találkoztak.

„A Nagy Fal a védelmet jelképezi, ami arra utal, hogy Kína olyan nemzetvédelmi politikát folytat, amely védelmi jellegű, és nem fog egyetlen országot sem lerohanni” - mondta. „Az olajág a békét jelképezi, amit ő jól ismer”.


A kínai és az amerikai katonai fehér kalaposok tudják, hogy vagy elpusztítják egymást, vagy együtt boldogulnak.

Az USA már többször bebizonyította a kínaiaknak, hogy uralja az időjárás-hadviselést és más fejlett technológiákat.

A kínai hadseregnek van néhány saját kártyája, és ennek jeleként a múlt héten új világrekordot állítottak fel Sencsenben, amikor egy 8100 drónból álló alakulat felszállt, és lenyűgöző teljesítményt mutatott be.

„Ez nem csak egy fényshow. Ez a futurisztikus katonai erő demonstrációja. Egy fegyvertelen drónrajjal állunk szemben.” - kommentálta a Pentagon egyik forrása.

A másik ok, amiért az amerikai katonai fehér kalaposok megállapodást akarnak kötni a BRICS-országokkal, az az, hogy tudják, hogy Elon Musk pénzmosodája nem tarthat örökké.

Egy magas rangú CIA-forrás szerint:

Elon Musk mindkét oldalon játszik. Ők a Fed hamis pénzét használják arra, hogy elektromos járműveket kényszerítsenek mindenkire. Az ő Tesla EV-je kezdettől fogva bukásra volt ítélve. Minden cége kapcsolatban áll a Pentagonnal. Ezek mosodák.

A Tesla EV és az összes EV 3-5 éven belül elavult lesz. Hacsak nem térnek át a hidrogénre. Thaiföld megkezdte a hidrogénüzemű járművek gyártását, és Japán is ezt teszi. Ez az autóipar jövője.

Bizonyítékként, ez az EV színjáték véget ér:

„Coloradóban néhány 2025-ös Nissan Leaf lízinget júliusban már havi 20 dollárért kínáltak, köszönhetően az EV adójóváírásoknak és állami ösztönzőknek.”


A benzinüzemű autók sem mennek sehova. John Catsimatidis milliárdos üzletember, a United Refining Company elnök-vezérigazgatója egy 2022. április 4-i interjúban elismeri, hogy az olaj végtelen, és a Föld termeli, és nem a halott dinoszauruszoktól származik, ahogyan azt elhitették velünk.

Ezt a linket is elküldték nekünk, amely szerint Musk a WEF ügynöke vagy volt:


Azt is elmondták egyébként, hogy biztonsági okokból Musk legalább két testdublőrt használ.

Ez néhány ok, amiért azt mondjuk, hogy Musk nem fehér kalapos vagy sötét kalapos, hanem inkább szürke kalapos.

Legalább nem tömeggyilkos, mint Bill Gates. Itt Bill Gates, a pszichopata, nyíltan beszélget az mRNS-ben önszerveződő nanotechnológiáról.

Nem csoda, hogy az amerikai szenátus azt mondja, hogy blokkolni fog minden olyan kísérletet, amelyet az amerikai kormányzat más ágai tesznek Gates WHO fedőszervezeteinek a világméretű hatalom megszerzésére irányuló világjárványügyi szerződésének ratifikálására.


Szerencsére az emberek felébredtek az oltóanyagokkal kapcsolatos hazugságaira. Ennek legfrissebb bizonyítéka, hogy a Moderna második negyedéves bevétele az egy évvel korábbihoz képest 43%-kal 241 millió dollárra csökkent, ami 43%-os csökkenés elsősorban a vállalat COVID-19 vakcinájának csökkenő eladásainak köszönhető.


Most pedig zárjuk ezt a hetet néhány jó érzéssel teli tétellel.

Először is, hogy megmutassuk, még mindig vannak együttérző emberek a világon. Egy kutya futott a mentő után, amelyik a gazdáját vitte el. Amikor a mentősök észrevették, beengedték.

Végül észrevettük, hogy a Mona Lisa él és virul, és élvezi a 21. századot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése