2024. szeptember 26., csütörtök

Cobra - A Körforgás lezárása - 2024.09.23.

Tibeti negatív hálózat utolsó maradványát, az észak-tibeti földalatti bázist kiürítették, és ezzel a hálózat örökre eltűnt. Most már csak a fő felszíni sötét hálózat maradt meg, és a negatív Agarthaiak spirituális támogatása nélkül a felszíni sötét hálózat egy hétéves fizikai cikluson belül teljesen összeomlana, még akkor is, ha a Fényerők most abbahagynák a tisztítását.


Ez azt jelenti, hogy elérkeztünk az alagút végéhez, és a Fény végre beléphet a bolygó felszínére.

A Plejádiak ismét sokkal aktívabbak a Naprendszerben, és közölték, hogy szinte teljesen meggyógyították háborús traumájukat. Ennek eredményeként sokkal jobban megértik a felszíni Fénymunkások helyzetét, és feltétel nélküli együttérzést fejlesztettek ki irántuk.

A fősodrású médiába újabb közvetett bizonyítékok érkeznek az X bolygóról. A tudósok felfedezték a második Kuiper-övet, amely a Naptól 70 CSE (CSE: Csillagászati Egység - A Naprendszeren belül használatos távolság mértékegység.) távolságban kezdődik:



Ez pontosan az X bolygó keringési helyzete:


A lurker elválasztási folyamat teljes erővel folyik, és szeptember 27-én egy nagyon fontos asztrológiai konfiguráció lesz, amely elindítja a 26.000 éves ciklus befejezésének folyamatát azáltal, hogy 1996 óta először atmikus spirituális energiát hoz a bolygó felszínére:


Ez a Neptunusz pontos együttállása lesz az Uránusz/Plútó középponttal:


Ez az együttállás nagy asztrológiai igazodások, körülmények folyamatát indítja el, amelyek 2025-ig vezetnek:




Mostantól október végéig a mély spirituális átalakulás és megtisztulás folyamatában vagyunk:


Ez alatt az idő alatt a spirituális síkokról érkezik majd egy impulzus az Új Reneszánsz elindításához. Ezért egy rövid Workshopra készülünk, és mivel még van néhány szabad hely, csatlakozhatsz hozzánk, ha vezettetést érzel:


Sárkányforrások közölték, hogy most már felülemelkedhetünk a támadásokon, és elmozdíthatjuk figyelmünket a valóság sötétebb aspektusairól, amelyek úgyis felbomlanak. Ez az újrafókuszálás olyan, mint egy izom, amit edzhetünk, és gyakorlással egyre jobb lesz. Erre a célra adták ki az alábbi meditációt, amely segíthet nekünk ebben a folyamatban:


A mostani és november 22. közötti idő a dualitás végső háromszögelésének ideje, ami sok mindent be fog fejezni. Ez a folyamat energetikailag a Föld második holdján keresztül fog végbemenni:


Novemberben sok rendkívül fontos energetikai esemény fog történni.

A november első felének geopolitikai válsága után a Plútó november 19-én végleg belép a Vízöntőbe, ami egy hatalmas szimbolikus lépés a Vízöntő korszakába.

November 22-én pedig a 11:11 kapuja elérkezik a végső befejezéshez:


Aztán november 24-én a Fényerők egy nagyon fontos művelete fog befejeződni.

Majd november 29-én egy erős ciklus zárul le, amely utat mutat a Decemberi és Januári áttörések felé.

Ez alatt az idő alatt a sötét erők megpróbálhatják fokozni a dolgokat, de nekünk továbbra is kapcsolatban kell maradnunk Felsőbb Énünkkel, és meg kell tartanunk a Fényt:

A képen: „Nem kell harcolnunk velük. Mi csak elhozzuk a Fényt, és a Fény megteszi, amit kell. - Cobra"

2025-ben megkezdődik a régi valóság hétéves felbomlási folyamata. Ez a hétéves folyamat számos pontos Neptunusz/Plútó szextilt foglal magában:


Megj.: Szextil - A Szextil az öt alapvető fényszög egyike. Jótékony hatású, az együttműködés által létrehozott lehetőségek, a termékeny harmónia fényszöge. Távolsága 60°. Hatása a trigonéhoz hasonló, de mozgalmasabb, dinamikusabb, olyan eredményeket jelöl, melyekért tenni kell, lépni kell, ha el akarjuk érni céljainkat. A szextil minden esetben egymással pozitív viszonyban lévő, harmonikus elemeket köt össze, a földet a levegővel, a tüzet a vízzel, mert ezek az elemek azok, melyek egymást kiegészítik, táplálják. A tűz és a víz képviselik az irracionális, a föld és a levegő pedig a racionális világképet. A szextil minden kombinációba bekapcsolódva izgalmas lehetőségek felbukkanását jelenti, a trigonok jótékony, de kissé passzív hatását energizálja.

Egy ismert közgazdász, Martin Armstrong szerint a folyamat végén, 2032-ben az általunk ismert rendszer már nem fog létezni:


A források szerint szintén 2032 körül a Föld mágneses mezeje 50% alá fog esni, hogy a megnövekedett naptevékenység a mikronóva előtti időszakban lehetővé tegye a felszíni, elektromosságra és internetre épülő civilizáció összeomlását:


Mindez NEM jelenti azt, hogy az Esemény 2032-ben fog bekövetkezni, mivel az Esemény időpontját még titokban kell tartani.

A Fény győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
Szeretettel várunk benneteket! 💗

Eredeti angol nyelvü bejegyzés:
Magyar nyelvü bejegyzés:
Fordította: MCCS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése