2021. május 11., kedd

Hogyan használjuk az Ibolya Lángot 9 lépésben

Kilenc lépés az Ibolyaláng életedbe való átültetéséhez

1. Minden nap szánj időt arra, hogy Ibolyalángot adj.

Ibolyaláng rendelkezést kérhetsz bárhol, bármikor - az autódban, a házimunkák elvégzése közben vagy lefekvés előtt. Valójában egyszerűen ismételd meg az Ibolyaláng mantrákat bármikor, ha feszültnek, fáradtnak vagy ingerültnek érzed magad, sokat számíthat.

De az Ibolyalángból akkor származik a legnagyobb haszon, ha napi legalább tizenöt percet szánsz arra, hogy rendelkezz megszakítás nélkül.

Legjobb a lelki munkának szentelt helyen rendelkezni, például kápolnában vagy egy jól megvilágított, tiszta és szellőztetett helyiségben. A gyenge megvilágítás, a por, a rendetlenség és az állott levegő akadályozza a spirituális energia áramlását.

Az oltárodra gyertyákat, kristályokat, virágokat és szentek, Felemelkedett Mesterek és szeretteid fényképeit teheted.

2.  Kezd az Ibolyalánggal való foglalkozást egy imával.

Mielőtt megkezdenéd a  rendelkezést, imádkozz vagy hívd be, és kérd meg a Felemelkedett Mestereket, angyalokat és az elementálokat, hogy jöjjenek és segítsenek neked.

Az elementálok a tűz, a levegő, a víz és a föld természetes szellemei, akik felelősek bolygónk gondozásáért. Azokat az elemeket, akik a tűz elemét képviselik, szalamandráknak; azok, akik a levegő elemet képviselik, szilfeknek; akik a víz elemét képviselik, sellőknek; azok, akik a föld elemét képviselik, gnómoknak nevezik.

Nagyon szívesen segítenek nekünk megtisztítani az auránkat és a bolygót az Ibolyalánggal. 

3. Mielőtt elkezdenéd használni az ibolyalángot, hívj védelmet.

A Mesterek azt tanítják, hogy amikor imádkozol és több fényt vonzol az aurádba, a sötétség vonzódik hozzá, mintha egy mágnes hatna rá. Ezért le kell zárnod az aurádat a fehér és a kék védelmi energiával. Ennek az egyik legjobb módja egy fénycső megidézése és egy védő ima Mihály arkangyalhoz.

Végezd el a fénycső rendelkezést minden reggel, és a nap folyamán ismételd meg szükség szerint. Amint kéred, vizualizáld az ÉN VAGYOK Jelenlétedtől, a feletted lévő Isten Jelenlétének ragyogó fehér fényét, amely áthatolhatatlan fényfalat képez körülötted.

Mihály Arkangyalhoz intézett imádságod lehet ilyen egyszerű is, mint „Mihály arkangyal, segíts! segíts! segíts!" Az első sugár arkangyalaként Mihály arkangyal a hit, a védelem, a tökéletesség és Isten akaratának tulajdonságait testesíti meg. Mihály arkangyal személyesen tucatszor mentette meg az életemet, amiről tudok, és valószínűleg ezerszer, amiről nincs tudomásom.

Tehát örömmel és élvezettel kérd a rendelkezéseidet, és tudd, hogy amikor Mihály arkangyalt és angyalainak légióit hívod, ők azonnal melletted lesznek.

4. Kezdd az ibolyalángról szóló rendeletet egy bevezetővel.

A rendelkezés bevezető része olyan, mint egy meghívás. Ebben szeretettel kérjük az ibolyaláng lények - felemelkedett mesterek és angyalok - segítségét és útmutatását.

Rendelkezéseinket általában azzal kezdjük, hogy „Isten szeretett hatalmas, győzedelmes jelenlétének nevében, a bennem lévő ÉN VAGYOK, és a saját szeretett Szent Krisztusi Énem…”, és ide belevesszük kedvenc mestereinket és szentjeinket. Kapcsolatunk velük az ÉN VAGYOK Jelenlétünk és Szent Krisztus Énünk által történik.

Az ÉN VAGYOK Jelenlétünk állandó, tökéletes Isteni Jelenlétünk. A Szent Krisztusi Énünk a Felsőbb Énünk és belső tanítónk, aki elindítja és irányítja lelkünket az Istennel való egyesülés útján.

Itt van egy bevezetés, amelyet felhasználhatsz és hozzáadhatsz:

Isten szeretett, hatalmas, győzedelmes jelenlétének, a bennem lévő VAGYOK-nak és saját szeretett Szent Krisztusi Énemnek a nevében hívom a szeretett Szent Germaint és a hetedik sugár angyalait. Arra kérlek benneteket, hogy___________.  Kérem, hogy hívásom megsokszorozódjon és felhasználásra kerüljön, hogy segítsen minden léleknek ezen a bolygón, aki rászorul. Köszönöm nektek, és elfogadom, hogy ez az óra teljes erővel, Isten akarata szerint történik.

5. Előszór lassan mondd el a rendelkezést, majd gyorsítsd fel, ahogy egyre többször ismétled a dekrétumot.

Amikor először adsz ki egy rendeletet, lassan és megfontoltan ismételd meg. Minden egyes szót ruházz fel intenzív szeretettel Isten iránt. Nagy erő rejlik abban, ha lassan adsz ki egy rendeletet. De van egy másik erő is, amely akkor jön létre, amikor fokozatosan növeled a sebességet és emeled a dekrétum hangmagasságát.

Márk Próféta összehasonlította ezt a gyorsulást egy vonattal. Úgy kezdődik, hogy "chug ... chug", és hamarosan "chug-a-chug-a", majd "chug-chug-chug-chug!" Minél gyorsabban halad, annál nagyobb a hatása.

Ahogy növeled a dekrétumok sebességét, úgy fogod tapasztalni, hogy azok egyre hatékonyabban emelik a rezgésedet. A sebesség növelése nem lehet mesterséges. Természetesnek kell érezned; a rendelkezésnek szinte magától fel kell gyorsulnia.

Ha kipróbálod a Mentsd meg a világot ibolya lánggal! CD-nket, akkor hallani fogod a sebesség növelésének helyes módját.

6. Használj vizualizációkat, hogy segítsen a spirituális munkádban.

A legtöbb ember fizikai szemmel nem látja az ibolyalángot működés közben. De amikor becsukod a szemed, és a szemöldököd közötti energiaközpontra koncentrálsz, néha a belső szemeddel „láthatod” az ibolyalángot.

A spirituális látásukat fejlesztett emberek számára az ibolyaláng tűznek tűnik, a sötét indigótól a ragyogó ametisztig és az ibolya rózsaszínig terjedő színekben. Láthatod, hogy ezek a lángok átégetik a karmikus törmeléket.

Néha segít, ha ezt a törmeléket fadaraboknak vagy kátrányos anyagdaraboknak képzeled el, amelyek letörnek az elektronikus övedről, és ropognak a lángokban. Leesnek és visszapattannak, majd eltűnnek egy fehér füstben.

Miután megjegyezted az ibolyaláng néhány rendelkezését, hunyd le a szemed, és próbáld ki ezt a vizualizációt.

Az Ibolyaláng oszlop

Láss magad körül egy ibolyaláng oszlopot, amelynek átmérője kb. 180 cm és kb. 275 cm magas. A lábad alól a fejed tetejéig terjedhet. 

Lásd, ahogy az ibolyaláng életre kel, mintha filmet néznél. A lángok a lila, a rózsaszín és az ibolya különböző árnyalataiban emelkednek fel és pulzálnak körülötted.

E lila lángoszlop körül láthatod a fénycsövedet, és egy még nagyobb fehér fényoszlopot, amely megvédi és lezárja az ibolyalángot.

Tartsd meg ezt a vizualizációt az elmédben miközben rendelkezel egész napon át. Minden alkalommal, amikor rágondolsz, megerősíted ezt a képet.

7. Használd az Ibolyalángot mindennap.

A kora reggel az egyik legjobb időszak arra, hogy kiadd a rendelkezésedet. Meg fogod látni, hogyha az első dolgod reggel, hogy kiadd a rendelkezésedet, akkor a napod sokkal gördülékenyebben telik majd.
Konkrétan kérheted, hogy bármilyen mentális, érzelmi vagy fizikai probléma átalakuljon, amin éppen dolgozol az életedben. Dolgozhatsz a barátaiddal és a szeretteiddel való kapcsolatokon.

8. Használd az ibolyalángot a múltbéli életek feljegyzéseinek gyógyítására.

Miután már egy ideje dolgozol az ibolyalánggal, azon kaphatod magad, hogy felidézed az egyik előző életedet. Egy korábbi élet felidézése nem olyan dolog, amit félvállról kell venni. Amikor tudomást szerzel róla, az élet karmája (pozitív és negatív) jön a felszínre.

A negatív karma olyan, mint Pandóra szelencéje. Ha egyszer kinyitod, fel akarod majd gyűrni az ingujjadat, az élet szolgálatával tölteni az idődet, és minden nap megkéred az ibolyaláng angyalokat, hogy átalakítsák át a karmikus törmeléket. Akár hat hónapnyi koncentrált ibolyaláng rendelkezés is elég lehet ahhoz, hogy kiegyenlíts egy előző élet karmáját. Ez valóban egy nagy ajándék, amelyet Szent Germain ad nekünk.

Miközben az ibolyalángot használod, az elmédben korábbi életek képei jelenhetnek meg. Talán látod magadat, ahogyan régmúlt korokban voltál. Vagy csak az a benyomásod lehet, hogy egy bizonyos időben vagy helyen voltál.

Ha a feljegyzések fájdalmasak – és általában azért vannak, mert a lelked a megoldásért kiált –, szomorúságot vagy megbánást érezhetsz. De egyben felszabadultnak is fogod érezni magad, mert tudod, hogy ahogy az Ibolyalánggal dolgozol, a múltbéli karmád feljegyzéseit alakítod át.

Amikor tudatára ébredsz ezeknek az emlékeknek, ne próbáld elnyomni azokat. Ehelyett összpontosítsd a figyelmedet a szívedben lévő fényre. Képzeld el, hogy az emlékek telítődnek ibolyalánggal, amíg a forma el nem tűnik. Ezután engedd el az emléket, és engedd, hogy egy ragyogó fehér nap lépjen a helyébe a lelki szemeid előtt.

Fontos, hogy ne érezd leterhelve magad egy korábbi élet negatív feljegyzése miatt. Mindannyian hibáztunk a múltban, különben nem lennénk ma itt. Bocsáss meg magadnak, és lépj tovább. Légy hálás, hogy itt vagy, és hogy lehetőséged van az ibolyalánggal törölni ezeket a feljegyzéseket.

Ha egyszer elkezdted, folytasd tovább. Egyetlen lépés ezer mérföldes utat jelent. Minden egyes alkalommal, amikor az ibolyalánggal átalakítasz egy korábbi életed feljegyzését, lelked felszabadulásának új érzését nyered el. És idővel rájössz, hogy átveszed a lelked sorsának irányítását.

9. Bővítsd ki az invokációid hatókörét a karmikus törmelékek megtisztítására a házadban, a szomszédságodban és a bolygón.

Ahogy gyakorlod az ibolyaláng irányítását, hogy segíts másokon, elkezdhetsz úgy gondolni az aurádra, mint egy ibolyaláng kútra, ahová mindenki, akivel találkozol, jöhet és ihat. Emlékeztesd magad arra, hogy az ibolyaláng mindig elérhető legyen a rászorulók számára.

Az ibolyaláng nem csak a saját karmádat oldja fel, hanem képes feloldani a csoportos vagy planetáris karmát is, amely olyan dolgokból ered, mint a háborúk vagy a felhalmozott igazságtalanságok.

Az emberek különböző tapasztalatokat szereznek, amikor ibolyaláng dekrétumokat használnak. Néhányan hónapokig szorgalmasan ismételgetik őket, mielőtt megerősítést kapnának arról, hogy a rendelkezések működnek. Mások már az első alkalommal, amikor kinyitják a szájukat, látványos eredményeket érnek el.

Az ibolyaláng rutinját a Felsőbb Éneddel való bensőséges kapcsolatban dolgozhatod ki. Hozzáadhatod az ibolyalángot a napi imáidhoz vagy meditációidhoz, bármi is legyen az.

Remélem, megismered majd azt az örömöt, hogy egyike leszel annak a több ezer embernek szerte a világon, akik átalakították az életüket ezzel a csodaszerrel - Isten legmagasabb ajándékával a világegyetemnek.


Fordította: Kira Sakura
Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése