2024. szeptember 20., péntek

Pam Gregory - Napéjegyenlöség a Mérlegben - 2024.09.22.

Forrás: https://www.facebook.com/pam.gregory.775

Külső világunk valószínűleg sokkal viharossábbá válik az elkövetkező hetekben és hónapokban, tehát ha bele tudtok kezdeni abba az alapértelmezett gyakorlatba, hogy szívetek és lélegzetetek csendjébe csöppentek; ez az, ahonnan tevékenykedsz az életedben, ez a nyugalom pontod. Akkor rájössz, hogy több koherencia lesz az energiameződben, valamint a tested minden sejtjében.

Az új fénykódok hullámai nagyon sokat tesznek azért, hogy segítsenek megváltoztatni a külső valóságot. Minden, ami nem szeretetből fakad, összeomlik, mivel a frekvencia már nincs ott, hogy fenntartsa. Figyeljétek Hollywoodot, a hírességeket és a hatalmas közszereplőket . . lássátok, hogy ez az energia fizikája, ami az emberiségben játszódik le, és vegyétek ezt nagyon pozitív bizonyítéknak arra, hogy a világunk hogyan változik. Az igazság napvilágra kerül.

Amint teljesebben beleköltözünk a fénytestünkbe, képesek leszünk tisztán látni minden valótlanságot vagy csalást mások energiamezejében.

Addig is, amilyen gyakran csak tudtok, merüljetek a csendbe. A Mérleg napéjegyenlőség 22-én, vasárnap egy újabb nagy energiaportál, ami segít a fejlődésünkben, élvezzétek:



Mostantól kezdve, ettől a Halak jegyű Szuperhold Holdfogyatkozástól kezdve sokan közülünk pszichésen érzékenyebbekké válnak. Ez lehet a belső látásunk (clairvoyant), a hallásunk, (clairaudient), a belsö tudásunk (claircognisant) vagy a fizikai, érző érzékünk (clairsentient). Kezdj el ráhangolódni erre a csendes pillanataidban. Amikor a természetben vagy, mit mondanak neked a fák? A madarak? A növények? A patakok? Próbáld meg finomhangolni az érzékeidet, különösen a természetben. Ez része annak, hogy fokozatosan elveszítsétek a sűrűséget és a fénytest felé haladjatok. Úgy tapasztalom, hogy az erdőben az érzékeim felerősödnek, minden világosabb színekben pompázik, minden bőségesebb, gazdagabb, békésebb és dicsőségesebb. Teljesen boldogságos érzés. Minél inkább érezzük ezt mindannyian, annál több boldogságot küldünk a kollektívába, a Föld és az egész emberiség számára a legmagasabb jó és a szerető tudatosság kiterjesztése érdekében. Áldás mindannyiótoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése