2024. szeptember 26., csütörtök

Benjamin Fulford - Ferenc lesz az utolsó pápa, mivel a katolikus egyház csődbe megy - 2024.09.26

Ez tényleg kezd bibliai lenni. A római katolikus egyház csőd felé tart, ami azt jelenti, hogy a gumimaszkos ál-Ferenc lesz az utolsó pápa - állítják mexikói kormányzati források és híradások.



Ez egy nagyon mély nyúl üreget fog megnyitni.

Az egyház csődbe megy, mert a latin-amerikai és afrikai keresztények most már tudják, hogy a Vatikán jelenlegi vezetése Lucifert imádja. Emiatt már nem adományoznak neki pénzt.


Ugyanakkor az egyház kénytelen több milliárd dollár kártérítést fizetni a papság által világszerte elkövetett szisztematikus gyermeknemi erőszak és visszaélés miatt. Nem lesz más választásuk, mint eladni az ingatlanvagyonukat (templomok világszerte), hogy ezt ki tudják fizetni.

Továbbá, most, hogy az Első Nemzetek világszerte szintén beperelték, még ez sem lesz elég a bűneik kifizetésére. Ez azt jelenti, hogy kb. 1700 évnyi működés után fel fognak oszlani,

Az a tény, hogy az egyháznak nincs pénze, azt is jelenti, hogy elvesztették az ellenőrzést a Vatikáni Bank felett, amely a világ központi bankjainak és az ENSZ-nek a korábbi irányító központja. Ez az oka annak, hogy a dollár az elmúlt évben több mint 30%-ot veszített vásárlóerejéből az aranyhoz képest.

Ennek a következményei megdöbbentik majd az embereket, mert ez azt jelenti, hogy minden hazugság, amit a történelmünkről mondtak nekünk, lelepleződik. Ez azt is jelenti, hogy vége lesz a csalárd gregorián és zsidó naptáraknak.

Az irániak rámutatnak arra, hogy a Chábád zsidó-gregorián naptár-átváltó csak 1601-ig nyúlik vissza, és így nevetségessé válik az állításuk, hogy a zsidó naptár szerint ez az 5784. év.


„Az 1666-os konferencia során a Sabbateánusuk úgy döntöttek, hogy új naptárat hoznak létre. Az új naptárat úgy alakították ki, hogy az 5426. évi Tammuz 17. napja egybeessen az 1666. évi július 20-i [sátáni dátummal]. Ezért két új naptárat kellett létrehozniuk - az izraeli és a gregorián naptárat”. Iráni források szerint.

Hogy megértsük, hogy a naptárunk hamis, gondoljunk erre: A szeptember, október, november és december a 7., 8., 9. és 10. hónapot jelenti.

Látható példa arra, hogy az európai zsidóknak hogyan mosták át az agyukat és verték át a sátánisták, az a tény, hogy az alázat koponyasapkáját felvéve imádkoznak egy erődítmény falához, amelyet a Júdea nemzetét elpusztító rómaiak építettek. Ezzel azt akarják elhitetni velük, hogy el kell pusztítaniuk az Al Aksza mecsetet és szent háborút kell kirobbantaniuk a muszlimokkal, hogy újjáépíthessék a templomukat.

A tény az, hogy a templom eredeti helye sehol sincs a mecset közelében, így a zsidók akár már holnap újjáépíthetnék a templomukat anélkül, hogy harcot kezdeményeznének a muszlimokkal, ha akarnák.

Ezeket a hazugságokat mind arra használják, hogy megpróbáljanak minket manipulálni, hogy harcoljunk és elpusztítsuk egymást ahelyett, hogy a titkos irányítóinkra néznénk.

Az MI6 a maga részéről elküldte nekünk Karen Hudes, a Világbank korábbi vezető ügyvédjének halálos ágyán tett vallomását. Hudes közvetlenül a fáraói Oktogon csoport vezetőivel dolgozott együtt, akik az 1930-as évekből származó hamis kötvényeket használtak arra, hogy a globális pénzügyi rendszer feletti irányítást követeljék. Elmondása szerint azt mondták neki, hogy a történelmünk hamis, és hogy Jézus, Arisztotelész, Platón stb. mind a középkorban éltek. Nem sokkal a videó közzététele után meghalt.


Nem tudjuk megerősíteni a Jézusról és Arisztotelészről szóló dolgokat, de van saját bizonyítékunk arra, hogy a történelem, amit tanítanak nekünk, tele van hazugságokkal. Anyám egyik barátja - aki Aldous Huxley író unokatestvére volt - régész volt, aki portugál és spanyol kolóniák bizonyítékait tárta fel Új-Fundlandon, amelyek évszázadokkal megelőzték Kolumbusz Kristóf „felfedezését” Amerikában. Azt gondolnánk, hogy ez világszerte címlapokra került volna, ehelyett azonban a jezsuiták és a katolikus egyház elhallgatta a munkáját. Ez csak a hamis történelem jéghegyének csúcsa.

Ahogy a WEF bábja, Yuval Noah Harari mondja:

„A legtöbb információ szemét. A legtöbbje hazugság, álhír, összeesküvés-elmélet, téveszme, illúzió, mert ezt nagyon olcsó és könnyű előállítani”.

Ne feledjük, a Sátán minden hazugság atyja. Azt is meg tudom erősíteni, hogy a fekete pápa, Peter Hans Kolvenbach magára vállalta a 2011. március 11-i japán cunamit és atomtámadást, és akkor azt állította, hogy a Sátánnak dolgozik. Az a hazugság, amit terjesztett, az volt, hogy ez egy „természeti katasztrófa” volt.

Mindez azért fog kiderülni, mert az MI6 szerint:

Mert szigorú fellépés van a globális kompromisszum- és ellenőrzési (zsarolási) hálózat ellen, amelyet a jezsuiták, de alapvetően a svájci Oktogon működtet- különböző neveken futnak, de alapvetően ugyanaz a fáraói vérvonal, akik úgy tűnik, hogy a világ uralkodóinak tartják magukat. Ez nagyon széles körben ismert a katonai hírszerző közösségen belül, mint tudják.

A vérvonalak elleni fellépés egyik példájaként a múlt héten II. Margrethe dán királynő „elesett” és „a nyakcsigolya körüli sérülést, valamint a bal kezén törést szenvedett”, ami miatt le kellett mondania nyilvános szerepléseit.


Ez a zsarolóhálózat most a rapper Diddy letartóztatásával került a nyugati nyilvánosság elé. A letartóztatás okozta pánik egyik példája, hogy Megan Fox színésznő megpróbálta törölni olyan online bejegyzéseit, mint például azt, hogy „tizenéves, démonoktól megszállt kannibalista pompomlány voltam”. Ki ne tudná ezt átérezni?”


Sok ilyen „hírességet” már letartóztattak és lefoglalták a vagyonukat. Ez a végrehajtási utasítás erre:


További bizonyítékként itt van egy lista azokról a hírességekről, akiknek a vagyonát lefoglalták és elárverezték:


Több forrás szerint ez része ennek a zsarolóhálózat felszámolásának, amely közvetlenül Barack Obamához, a hamis Joe Biden egykori irányítójához vezet.

Ez semmiképpen sem lesz sétagalopp. CIA-s források figyelmeztetnek. Donald Trump főparancsnok egy egymillió fős hadsereget állított össze az Egyesült Államokon belül, hogy felvegye a harcot a fegyveres illegális bevándorló milícia ellen, amelyet a sátánisták építettek ki az USA-ban. Az Egyesült Államok fegyverkereskedőit arra utasították, hogy fegyvereket adjanak el több millió katonakorú férfi illegális bevándorlónak anélkül, hogy igazolványt kérnének.

„A fegyveres bevándorlás a Lucis [Lucifer] Trust titkos művelete volt az ENSZ-en keresztül” - állítja az MI6. Azt mondják azonban, hogy a bevándorlók „tudják, hogy felhasználták őket”, és várhatóan nem fognak nagy ellenállást tanúsítani.

Ennek ellenére magas rangú CIA-források szerint arra számítanak, hogy a khazáriai maffia megpróbál majd minél nagyobb zűrzavart okozni az Egyesült Államokban, mert szó szerint az életükért küzdenek. Éppen ezért mindenkinek fel kell készülnie arra, hogy legalább egy hétig nem lesz áram és nem lehet bevásárolni.

A dolgok várhatóan október 1-jén vagy október 1-je körül fognak elfajulni. Ez azért van, mert a sátáni AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK TÁRSASÁGA még mindig nem talált finanszírozást, hogy a szeptember 30-i pénzügyi év vége után is fennmaradjon. Ez látható a hírekben arról, hogy a republikánusok blokkolják az USA kormányának finanszírozásának fenntartására irányuló erőfeszítéseket, hacsak nem fogadnak el olyan törvényeket, amelyek biztosítják, hogy csak érvényes személyi igazolvánnyal rendelkező emberek szavazhassanak a november 5-i elnökválasztáson.


Mostanában jelentek meg hírek arról is, hogy Maine-től Texasig hatalmas sztrájk lesz a kikötői dolgozók körében, ami október 1-jével az amerikai kereskedelem 60%-át le fogja állítani.


A „sztrájk” csak egy fedősztori az Egyesült Államok tervezett gazdasági blokádjához. Még a Rothschildok tulajdonában lévő Economist is elismeri, hogy „Az oroszok már nem a rosszfiúk. Most már ők az amerikaiak.”


Ezért, ahogy ez a hír is mutatja;

Orosz tisztviselők ellenőrizték...159 résztvevőt, hogy fogadják el a BRICS Pay-t, egy olyan rendszert, amely megkerüli a dollárt a globális kereskedelemben.

A pletykák szerint a blokklánc-alapú fizetési rendszert a jövő hónapban, az oroszországi Kazanyban megrendezésre kerülő, nagy érdeklődéssel várt 2024-es csúcstalálkozón fogják elindítani.

Vlagyimir Putyin orosz elnök ezt mondta a világgazdaság dollármentesítéséről:

„Az Egyesült Államok pénzügyi és politikai hatóságai nem csak gondatlan, hanem szakszerűtlen és ostoba intézkedéseikkel továbblendítik ezt a folyamatot... Azt hiszem, már megértették, hogy hibát követtek el [azzal, hogy megpróbálták elszigetelni az olyan országokat, mint Oroszország a dollárrendszerből], de egyszerűen nem tudnak kilépni ebből a gödörből, valószínűleg már nem túl kényelmes számukra beismerni, hogy hibáztak, de szükséges lenne valamit korrigálni, látják, hogy az általuk használt eszközök nem működnek... Nemzeti valutákra térünk át, és kész.


Az USA-n belül eközben a fehér kalaposok és a sátánisták közötti leszámolás a folyamatban lévő úgynevezett elnökválasztási kampányban játszódik le.

Ezen a fronton az amerikai kormányban lévő 741 mély államárulóból álló csoport megtette nekünk azt a szívességet, hogy nyilvánosságra hozta a nevét a sátánista Kamala Harris nyilvános támogatásában, így; gondoljatok erre úgy, mint egy letartóztatási listára.


Ahogy Anna Paulina Luna mondta egy Trump-gyűlésen Harrisről:

„320.000 gyerek tűnt el az ő felügyelete alatt, amikor ő volt a Határcár! Ne mondd, hogy törődsz a nőkkel, és ne mondd, hogy törődsz a gyerekekkel!”.

Ha azt hiszed, hogy Kamala POTUS-alapanyag, akkor egy teljesen külön valóságban élsz, teljesen elmerülve a mátrixban.

Jake Tapper megkérdezte Kamala főtanácsadóját, Keisha Lance Bottoms volt atlantai polgármestert, hogy Kamala miért nem ad több interjút. A válasz: „Nagyon elfoglalt ember.”


Most azt állítják, hogy segítséget kap az irániaktól:

Iráni hackerek a nyár elején a Trump-kampányból ellopott érzékeny információkat küldtek Joe Biden elnök kampányának - közölték szerdán amerikai nyomozók... Az irániak június óta folyamatosan próbáltak „nem nyilvános” Trump-kampányanyagokat kiszivárogtatni a médiaszervezeteknek - közölték az ügynökségek.


Íme Trump válasza:



Oké, hívjatok cinikusnak, de úgy néz ki, hogy ez Trump válasza a démonokraták orosz befolyásolással kapcsolatos csalásra ellene.

Persze Trumpnak még mindig keményen kell küzdenie, mert Matt Gaetz képviselő szerint 5 merénylőcsoport van az USA-ban, akik kifejezetten őt veszik célba.

Annak jeleként, hogy Trump ennek ellenére egyre nagyobb fölénybe kerül, miközben mindenki figyelmét elterelte a vita, Trumps 2018. szeptember 12-én aláírt, a választásokba való beavatkozásról szóló 13848-as számú végrehajtási rendeletét hétfőn „Álmos” álarcos Biden ismét meghosszabbította.



Ez azt jelenti, hogy bárki is játssza Biden szerepét, még mindig a fehér kalaposokkal dolgozik. Talán ezért döntöttek most úgy a démonokraták, hogy Jill Biden lesz a főparancsnok.

A választások befolyásolásáról szóló európai választási rendeletet komolyan veszik, és ennek bizonyítékaként egy szövetségi bíró arra kötelezte a Dominion szavazógépgyártó cég alapítóját, hogy eskü alatt tegyen vallomást a választási integritásért küzdő aktivistáknak.


A KM-kompromittált vezetők leszerelése a legtöbb nyugati irányítású országban is láthatóvá válik.

Franciaországban „a nemzetgyűlés elnöksége jóváhagyta az Emmanuel Macron [Rothschild] hatalomból való eltávolítására irányuló eljárást” - jelentette kedden a Le Parisien című lap.


Mindezt úgy, hogy Macron rosszallása 75 százalékra emelkedett - derült ki a Journal du Dimanche című francia napilap szombaton közzétett felméréséből.


Ez lehet az oka annak, hogy Macron most láthatóan orosz védelmet keres, mondván: „Európa új megszervezésén kell gondolkodnunk, majd felül kell vizsgálnunk az Oroszországhoz fűződő kapcsolatainkat, és a békére kell gondolnunk ezen [az európai] kontinensen”.


Az Egyesült Királyságban is a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint a megzsarolt pedofil miniszterelnök, Keir Starmer népszerűsége július óta hatalmas, 45 százalékpontos visszaesést szenvedett el, nettó -26%-ra.


Olaf Sholz német kormánya szintén mélyen népszerűtlen a gazdaság összeomlása miatt. Németországban az idei év első felében 41 százalékkal nőtt a csődöt jelentett közepes és nagyvállalatok száma a tavalyi év azonos időszakához képest - jelentette a Handelsblatt napilap.

Japánban Ryuhei Kawada parlamenti képviselő sajtótájékoztatót tartott, amelyen arra figyelmeztetett, hogy a japán kormány által várhatóan október 1-jével kezdődően jóváhagyandó replikon vakcina képes lesz arra, hogy az oltott emberek megfertőzzék a velük kapcsolatba kerülő emberek DNS-ét. „Az oltatlanokhoz képest a halálozási arány 5X magasabb, ha kétszer oltják be. Nem folytathatjuk ezeket az mRNS 'vakcinákat'...”. figyelmeztet Dr. Seiji Kojima professzor.

Richard Koshimizu, a Japán Függetlenségi Párt tagja szerint a japán rabszolga-kormány azt is tervezi, hogy októberben kezdődően fegyveres madárinfluenzával próbálja megölni a lakosság nagy részét.

Ennek hatására szeptember 18-án rendkívüli találkozót tartottak a Yamaguchi Gumi, a Sumiyoshi Rengo, a japán katonai hírszerzés és az amerikai katonai fehér kalaposok képviselői. A találkozón úgy döntöttek, hogy október 1-jei határidővel követelik e politika fő tervezőinek, Rahm Emanuel ál-USA nagykövetnek és Hitachi hercegnek az eltávolítását. https://en.wikipedia.org/wiki/Masahito,_Prince_Hitachi.

Japán jobboldali források szerint Hitachi herceg szerint a kormány a japán lakosság nagy részének meggyilkolását tervezi, mert azt a parancsot kapták a KM-töl, hogy Japán lakosságát a jelenlegi 125 millióról 70 millióra csökkentsék.

A találkozó résztvevői abban is egyetértettek, hogy a Fumio Kishida miniszterelnök helyére jelenleg jelöltek mind kompromittált rabszolgák. Japán külügyminisztériumi források megerősítették, hogy most hatalmi vákuum van, és senki sem tudja, ki lesz Japán következő miniszterelnöke.

Kanadában is hamarosan kirúgják a hatalomból Justin Castrudeau-t. A héten bizalmatlansági szavazás elé néz a parlamentben, korábbi NDP-s szövetségesei támogatása nélkül.

A pánikba esett Castrudeau erre úgy reagál, hogy hisztérikusan kiabál az „ukrán győzelemért”, mintha annak bármi köze lenne a kanadai érdekekhez.

Ez valójában azt jelenti, hogy támogatja az ukrán nép elleni népirtást. A lengyel hírszerzés tájékoztat minket:

Witold Fokin, Ukrajna első miniszterelnöke leír egy beszélgetést Zbigniew Brzezinskivel, amely az 1990-es évek elején zajlott. Brzezinski állítólag azt mondta: „2030-ban Ukrajnában nem lehet több mint 20 millió lakos.” Ukrajna lakossága akkoriban 52 millió volt. Most a becslések szerint körülbelül 18 millióra tehető. Ez egy folyamatos népirtás a KM részéről.

Már nem sokáig. Olekszandr Dubinszkij, az ukrán parlament képviselője szerint a neonáci junta frontembere, Vlagyimir Zelenszkij hamarosan „puccsal néz szembe, ha továbbra is kitart a nemzeti választások betiltása mellett”.

Lengyelország is szörnyű helyzetben van. A lengyel hírszerzés szerint az országukban a közelmúltban bekövetkezett árvizeket „szándékosan okozták”, és egy korábban elkészített terv, amely a lengyelek „megsegítésére” szolgál hitel formájában, azt a célt szolgálja, hogy a német bankok később, a hitel visszafizetésének elmaradása esetén kivásárolhassák a földeket. Ez egy folyamatban lévő német terv része, amely Lengyelország bekebelezésére irányul - mondják. A következő bizonyítékokat bocsátották rendelkezésünkre:



Ezt a német televíziós dokumentumfilmet is elküldték nekünk az időjárás-manipulációról.

A KM másik fellegvára, Izrael is nagy bajban van, és még mindig kétségbeesetten próbálja kiprovokálni a harmadik világháborút, mint a börtönből szabadulás kártyáját.

Legutóbbi kísérletük az volt, hogy elektronikus eszközök felrobbantásába kezdtek:

BEjrút, szeptember 18. /TASZSZ/. Legalább 300 ember megsérült Libanonban a vezeték nélküli kommunikációs eszközök újabb robbantásainak sorozatában, aminek következtében a halálos áldozatok száma kilencre emelkedett - jelentette az ország egészségügyi minisztériuma.

Az Al Hadath tévécsatorna szerint az ország különböző régióiban walkie-talkie-k, telefonok, valamint napelemmel és lítium-ion akkumulátorokkal működő készülékek robbantak fel. A szerdai incidens egy nappal a csipogórobbanások első sorozata után történt, amely 12 ember halálát okozta, és becslések szerint 2800-at megsebesített.

„Ez a megdöbbentő demonstráció megmutatta az egész világnak, hogy ez bárkivel, bármikor, bárhol megtörténhet egy mobiltorony hatótávolságán belül. Meg tudják csinálni” - mondta egy Moszad-forrás. Megerősítést kaptam a New York-i izraeli Moszad-kapcsolatomtól. Ez határozottan egy Moszad művelet volt.

Nem csoda, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök szerint Izrael terrorszervezetként működik, és nem csak a Gázai övezet, hanem az egész régió a célpontja.

A régió országai tudják, hogy Izrael és a KM irányítói kétségbeesetten próbálják kirobbantani a III. világháborút, ezért ahelyett, hogy bekapnák a csalit, ráveszik az egész bolygót, hogy kollektívan lépjenek fel ez ellen a gazemberállam ellen.


A Nemzetközi Büntetőbíróság például büntetőeljárást indít Benyamin Netanjahu izraeli bűnügyi miniszter és Yoav Gallant védelmi miniszter ellen, ami azt jelenti, hogy nem utazhatnak a Nemzetközi Büntetőbíróság 124 tagországának egyikébe sem.

Továbbá a Pentagon ahelyett, hogy Izraelért harcolna, két haditengerészeti csoportot is kivont a Közel-Keletről, a USS Theodore Rooseveltet és a USS Abraham Lincolnt. Mindez akkor történt, amikor a Houthi milícia hiperszonikus rakétával csapott le Tel-Avivra. Douglas MacGregor tábornagy és mások megjegyzik, hogy a Houthik nem rendelkeznek ilyen technológiával, és csak Oroszország megbízottja.

Thierry Meyssan francia újságíró írja: „Az IDF gázai viselkedését utánozva az Ansar Allah kiadott egy értesítést az izraelieknek, amelyben kijelentette, hogy Tel-Aviv »háborús övezet«, és hogy ki kell evakuálniuk a Negev sivatagba, amelyet ők »humanitárius övezetnek« tartanak.

Folytatja: „Megtudtuk, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök a múlt héten titokban Oroszországba látogatott, néhány órára. Az információt szigorúan cenzúrázta az IDF Izraelben. Találkozója egykori barátjával, Vlagyimir Putyin elnökkel nem sikerült jól.

Az amerikai repülőgép-hordozók kivonása azt jelzi, hogy Washington nem kívánt belekeveredni az orosz-izraeli viszályba.

De a legfontosabb dolog máshol van: Moszkva arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Államokra, amely fegyvert ad Ukrajnának, hogy megtámadja Oroszországot, úgy fog válaszolni, hogy Washington ellenségeinek is ad fegyvert, hogy visszavágjanak. Ukrajna nemrég amerikai fegyverekkel csapott le egy orosz gázvezetékre. Válaszul Jemen orosz műholdas adatok segítségével csapást mért az Ashkelon-Eilat gázvezetékre.


A színfalak mögött az izraeliek tárgyalásokat kezdtek a fehér kalaposokkal Izrael felváltásáról egy új nemzetállammal, Júdeával, amely magában foglalja majd az őshonos judeaiakat (akiket félrevezető módon palesztinoknak neveznek), állítja az MI6.

Látva, hogy hamarosan elveszíti az ellenőrzést Izrael, az USA és Ukrajna gyarmatai felett, a KM most az ENSZ körül kering.

New Yorkban az ENSZ a jövő csúcstalálkozóját tartja, amelyet hatalomátvételként terveztek, és amelyet a világ kormányaival való konzultáció nélkül hajtanak végre, állítja Dmitrij Poljanszkij, Oroszország ENSZ-képviselője.

A svájci WHO is lázasan dolgozik zárt ajtók mögött, hogy az ENSZ Pandémiás Szerződésén keresztül totalitárius irányítást gyakoroljon a bolygó felett - figyelmeztet a CitizenGo csoport.

A KM és az ENSZ-hez kapcsolódó WEF éves találkozóján a boszorkány Ursula von der Leyen figyelmeztet a félretájékoztatás, azaz az igazság elleni küzdelem szükségességére.

„Vannak háborúk, éhezés, nyomor, emberi rabszolgaság, pedofília, emberek halnak meg az utcán a drog- és alkoholfogyasztás miatt, de ezek szerint a pszichopaták szerint a legnagyobb problémánk a 'félretájékoztatás', azaz a szólásszabadság” - kommentálja egy CIA-s forrás.

Bill Gates - a WHO tényleges tulajdonosa - a maga részéről azt kéri, hogy az „oltóanyagokkal kapcsolatos félretájékoztatást” valós időben cenzúrázza a mesterséges intelligencia. Üdvözöljük 1984-ben.

Ez az a fajta „félretájékoztatás” (azaz igazság), amelyet cenzúrázni akar:

ACAM2000, az FDA által a múlt hónapban az mpox ellen jóváhagyott vakcina „súlyos szövődmények” listáját tartalmazza, beleértve a szívizomgyulladást, a halált és a magzati halált. Az FDA gyógyszerelési útmutatója arra is figyelmeztet, hogy a vakcinát kapó emberek továbbadhatják a nem beoltott embereknek, akiknél szintén fennáll a vakcina mellékhatásainak kialakulásának kockázata, beleértve a halált is.


A KM arra is használja a vakcinákat, hogy nanorádiót juttasson az emberek véráramába, hogy emberi rádióvá változtassa az embereket - figyelmeztet a lengyel hírszerzés.




Eközben az amerikai katonai szürke kalapos Elon Musk győzelmeket arat a saját információs háborújában az X platformjának erőltetésével.

Az EU-ban Thierry Breton európai biztos, aki Elon Muskot üldözte az X közösségi médiaplatform tartalmi szabályozása miatt, lemondott tisztségéről.


Brazíliában a kormány leállította az X betiltását, miután hatalmas tüzek lángoltak az egész országban, amelyek a fővárost Rio de Janeirót is fenyegették. Bár a tüzek hivatalos mentsége az „éghajlatváltozás”, a brazil hatóságok szerint a legtöbb tüzet illegálisan gyújtották.


Talán csak véletlen egybeesés, de nem sokkal azután, hogy Brazília felhagyott az X betiltásával, a tüzek is lecsillapodtak.

Végül ezen a héten orosz FSB forrásokból értesültünk arról, hogy a múlt héten kiiktattak egy nagy KM DUMB (Mély Földalatti Katonai Bázis) -ot Argentínában. Ezt egy 6-os erősségű földrengés mutatta San Luis tartományban. Az epicentrum 158 km-re északnyugatra volt San Luis városától 129 km mélységben. Itt van egy Google Earth felvétel az epicentrumról, amelyen egy DUMB bejáratnak látszó dolog látható:


Mint általában, sok mindenről nem beszélhetünk a működési biztonság miatt, de ha megnézzük a híreket, láthatjuk, hogy a fehér kalaposok egyértelműen felülkerekednek. Ezen a héten további jó hírekre számíthatunk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése