2024. szeptember 22., vasárnap

Pam Gregory - Az október asztrológiailag és csillagászatilag is erőteljes hónap - 2024.09.22.


Az október asztrológiailag és csillagászatilag is erőteljes hónap. A napéjegyenlőségek környékén mindig van valami, amit „Russell-McPherron-effektusnak” nevezünk, amit már említettem korábban, és ez az, amikor a napéjegyenlőség idején repedések keletkeznek a Föld mágneses mezejében, és ez lehetövé teszi, hogy több napszél érkezzen be a Föld mezejébe. Ez azt jelenti hogy, több színes sarki fényt láthatunk, de megnő a geomágneses viharok lehetősége is, különösen mivel a 25. napciklus csúcspontján vagyunk.

Augusztus rekordhónap volt a napfoltok tekintetében, és valószínűleg októberben is rendkívül aktív lesz.

Az Atlas üstökös is közeledik a Földhöz, és az üstökösök új információkat hoznak számunkra, amelyek felgyorsíthatják a jelenleg tapasztalható változásokat. Október 12-e körül lesz a legfényesebb és szabad szemmel is látható lesz. Ez azért olyan érdekes, mert a Plútó ezen a napon direkt álló helyzetben van, és amikor a külső bolygók különösen álló helyzetbe kerülnek, akkor a szimbolikájuk néhány napra felerősödik mindkét oldalon.

A Plútó a hatalomhoz kapcsolódó bolygó. Tehát 12-e körül valószínűleg a hatalom megerősödését fogjuk látni a világban. Mivel a Plútó ekkor még mindig a Bakban tartózkodik, nagyobb kísérleteket láthatunk a felülről lefelé jövö irányításra, vagy mivel ez olyan közel van az október 17-i Kosban lévő Szuperholdhoz, amely a Mars és a Plútó bíboros nagykeresztjével jár (hűha!), ez valamiféle csillagászati hatalom, vagy valamilyen „nyers erő” megjelenését jelentheti a világban.

Mindez a régi rend, a régi világ összeomlásának része, ezért kérjük, hogy ebben az összefüggésben nézzétek.

Ahogy a Plútó november 19-én egyre inkább a Vízöntőbe lép a következő majdnem 20 évre, mivel a Vízöntőt a mítoszok égi istene, Uránusz uralja, valószínűleg sokkal többet fogunk látni „odakintről”, ami drámai módon fogja befolyásolni magának a Földnek és az emberiségnek az evolúcióját.

Maradjatok szeretetben, békében, örömben, együttérzésben és hálában, miközben mindezeken keresztül haladunk!

Sok szeretettel mindannyiótoknak.


Megjegyzés: magyarul erröl az üstökösröl:

Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése