2024. szeptember 22., vasárnap

Natalia Alba - Mérleg energiák és új fény érkezik a Föld bolygóra - 2024.09.20.


Szeretteim,

A Föld bolygó most Új Fényt kap a Megvilágosult Isteni Világoktól. Mindannyian Egyként tettük lehetővé az utolsó lépést a Földnek a lélek dimenziókba való integrálódása felé. Új fejlesztések jönnek azok számára, akiknek szíve megnyílt a jelenlegi harmonikus energiák befogadására. A Halak energiák és most a Mérleg energiák sok fontos aktiválást biztosítanak számunkra a fénytestünkben, valamint a szükséges stabilizációt, hogy az Isteni szeretetben és a tökéletes egyensúlyban maradhassunk.

Amikor egy hosszú integrációs szakaszon megyünk keresztül, úgy tűnhet, mintha soha nem érne véget, mintha a fizikai érzések és az érzelmi kiváltó okok soha nem szűnnének meg. Ez azonban az a szerves folyamat, amit meg kell tapasztalnunk, amikor fajként átalakítjuk magunkat.

Most a Mérleg energiáit üdvözöljük. A Mérleg arról szól, hogy legyünk a szeretet, amik vagyunk, mert csak a Szeretet erején keresztül tudjuk átalakítani magunkat és fejlődni. Amikor úgy döntünk, hogy megnyitjuk a szívünket, hogy befogadjuk az Isteni Szeretetet, úgy és olyan formában, ahogyan az eljön hozzánk, mi is feloldjuk a szívblokkokat, azokat az energetikai akadályokat, amelyeket mi teremtünk, hogy ne engedjük be a szeretetet. Ahogy elfogadjuk az Új Föld harmonikus energiáit, elkezdjük feloldani a szívblokkokat, felszabadítva magunkat minden elfojtás, szeretetlenség és rabszolgaság alól, aminek évezredek óta ki voltunk téve.

A hamornikus energiák most felerősödnek, mivel üdvözöljük a központi Napból érkező új plazmaforrást, amely különösen ebben az évben, a napéjegyenlőség és mindenekelőtt a jövő hónapban bekövetkező Mérleg-napfogyatkozás, ami egy nagyszerű stabilizáló plazmaforrás lesz.

Plazma, ami a Szeretet, mert ez az, ahogyan az Isten táplálja fénytestünket, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kiterjesztjük magunkat a Felsőbb Szívünkbe, és kristályos lényekké váljunk, ami egyszerűen azt jelenti, hogy visszaszerezzük autentikus sablonunkat és együttérző esszenciánkat, majd egy megvilágított frekvenciába, és ezáltal harmonikusabb idővonalba lépünk.

Személyes szinten sokan közületek energetikailag stabilizáltabbnak fogjátok érezni magatokat, különösen a Mérleg-napfogyatkozás közeledtével, amely harmonikus frekvenciák forrása lesz számunkra, hogy kiegyensúlyozzuk mindazt, amit lehorgonyoztunk a bolygószövetünkben és struktúráinkban.

Ez az új, a Mérleg által uralt átmenet, a napéjegyenlőség és a közelgő napfogyatkozás rendkívül fontos azok számára, akik Esseni/Kathar vonalból származnak, mert az új, jelenlegi bolygó energiák segíteni fognak nekünk eltávolítani a Katar implantátumokat, különösen azokat, amelyek a Fleur de Lis fordulathoz kapcsolódnak, és amelyek sokatoknak a második csakrájában vannak, sok mással együtt, amelyek akadályozzák a kiegyensúlyozott és egyenlő kapcsolatok megtapasztalását, mivel még mindig sok fájdalmas emléket és implantátumot hordoztok, amelyek zavarják a szent szexualitásotok és érzelmi testetek teljes megnyitását.

Ahogy dolgozunk a felemelkedés mechanikáján, gyógyítva, tisztítva és eltávolítva mindent, ami hamis és nem hozzánk tartozik, vagy amit egy alacsonyabb tudatossági állapotból teremtettünk, kitágítjuk a szívünket, újra összehangolódunk Isteni Énünkkel, és több szeretetet, bölcsességet és erőt fogadunk el, ami lehetővé teszi számunkra, hogy tökéletes rezonanciában legyünk azzal, akivé váltunk, az energiákkal és mindazzal, akivel együtt kívánunk teremteni, mert most már szabadok vagyunk, hogy korlátozások nélkül tudjunk lenni és szeretni.

A Mérleg energiák kedvező légkört teremtenek számunkra, hogy a kapcsolatainkon is dolgozzunk, elvágjuk a kötelékeket, feloldjuk azokat a szerződéseket, amelyeket már teljesítettünk, de még mindig ragaszkodunk hozzájuk, és amelyek energetikailag akadályozzák az új isteni újraegyesüléseket, amelyek a mi jelenlegi célunkat és a bolygóét szolgálják.

Mindenekelőtt ez az időszak arra szolgál, hogy minden alacsonyabb rendű dolgot szeretetté alakítsunk át, mivel a Mérleg a negativitás megtisztításáról szól, tudatosságunk felemeléséről a szeretet ereje által, a szeretet felismeréséről, ami vagyunk, és a szeretetről, mint az egyetlen gyógymódról, mivel végső soron minden a szeretetről szól, amit hordozunk, adunk és kapunk, és semmi másról.

Lakjatok mindig az Isteni Szeretetben és az Egyensúlyban, Szeretteim.
A Végtelen Szeretetben,
Natalia Alba
Art by: Forest Spiritual Art

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése