2024. szeptember 22., vasárnap

Celia Fenn - Napéjegyenlőség és a Nap belépése a Mérlegbe - 2024.09.22/23


2024. szeptember 22/23. : Napéjegyenlőség és a Nap belépése a Mérlegbe

Ahogy belépünk a Mérlegbe, úgy tűnik, mintha minden lelassult volna az áprilistól szeptemberig tartó időszak hektikus tempója után.

Megérkeztünk oda, ahol lennünk kell, és itt az ideje, hogy elcsendesedjünk és megtaláljuk a belső egyensúlyt.

A napéjegyenlőség az az időszak, amikor az évszakok megváltoznak, és így a nappal és az éjszaka egyforma hosszú lesz. Ez az az időszak, amikor maga a Föld is megtalálja az egyensúlyt, mivel a Nap körüli spirális útjának új szakaszába lép.

Arra vagyunk hivatottak, hogy megünnepeljük ezt a pillanatot azzal, hogy megtaláljuk magunkban ezt az egyensúlyi pontot, miközben megpihenünk és összekapcsolódunk a Szeretettel, az Örömmel, a Békével és a Szépséggel, mielőtt belső utazásunk egy újabb szakaszába lépünk.

Biztosak lehetünk abban, hogy ott vagyunk, ahol lennünk kell, amikor a következő szakaszba lépünk. Minden, amire szükségünk van, a megfelelő időben érkezik hozzánk.

Ahogy a Nap a Mérlegbe lép, az egyensúly és a kapcsolatok jegyébe, amelyet a Vénusz ural, úgy érezhetjük, hogy fény vetül utazásunk ezen aspektusaira, és a feltétel nélküli szeretet intenzív energiáit hozza el, legyen szó barátságokról, párkapcsolatokról, romantikus vagy lelki társas kapcsolatokról vagy házasságokról. Az energia intenzív, érzéki és lélekkel teli. Ez egy jó időszak arra, hogy a kapcsolatokat a következő szintre „fejlesszük”.

A Föld is érzi az igényt, hogy egyensúlyba kerüljön a természettel. Ma'at, a kozmikus egyensúly egyiptomi istennőjének tolla most fontos szimbólum. Az Öröm könnyedségét jelzi, ahogy az Isteni Energia felemelkedő áramlásának áramlataival haladunk.

Ezen a napon legyen a Szívetek olyan könnyű, mint a toll.
Találjátok meg az egyensúlyt és a békét!
Legyen Ma'at!

Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése