2024. szeptember 21., szombat

Cosmic Gateway - A dualitás meghaladása a napéjegyenlőség felé haladva - 2024.09.21.


Hello Lélek Család,

Beléptünk a Napfogyatkozás folyosójába, amely nagyon erősen a kapcsolatokra összpontosít.
 Mivel a szeptemberi napéjegyenlőség felé tartunk, ez felerősíti ezeket az energiákat.

A napéjegyenlőség egy lehetőség számunkra, hogy jobban egyensúlyba és kiegyensúlyozottságba kerüljünk ~ a kifejezés, amit mondtak nekem, hogy „a dualitás meghaladása” és több egyesültséget integráljunk magunkban.

Természetesen, mielőtt ez megvalósulhatna, minden torzulás, minta és árnyék elötérbe kerül, leleplezésre és feltárásra kerül, hogy átmehessenek ezen a metamorfózison.

Ez az energia nyivánvalóva vált már néhány napja, talán egy hete azok számára, akik nagyon érzékenyek rá. Világosan jöttek a szavak, hogy egy hatalmas „Zavar van a mezöben”, ami úgy érzékelhetünk és úgy néz ki, mintha egy nagy sötét felhő lebegne az éterek körül. Ez számomra túlzott energiának tűnik, mivel sokan mennek keresztül az igazságra való hirtelen felébredésre az életükben.

Különösen az egészségtelen kapcsolati dinamikák körüli témák ~ Toxikus, társfüggőség, értéktelenség, tehetetlenség, áldozat tudatosság, stb.
Ettől úgy érezhetitek, hogy az idegrendszeretek most túlpörög. ~ nyugtalanító érzés, mintha a tested egy bántalmazó kapcsolatból származó
Poszttraumás stresszt szabadítana fel.

Úgy érzem, ez egy kollektív téma, amit a korrupt/fordított rendszerekkel játszottunk ki.
És persze, amit az egyéni tapasztalataink felszabadíthatnak a múltbeli tapasztalatokból a párkapcsolati dinamikánkban.
Így talán érzékelhetitek az áldozat vs. elkövető ~ empatikus vs. nárcisztikus ~ toxikus maszkulin és feminin kiemelt témáit.
Mindez jelenleg a kollektív mezőben fortyog, hogy gyógyulni, tisztulni tudjon, és utat csináljon annak, ami jön...

Mellékesen megjegyzem, ha egészséges, stabil kapcsolatban vagy & nagyon érzékeny. Kérlek, légy tudatában ezeknek az energiáknak és ne vetítsd ki őket szükségtelenül a tapasztalataidba. Jelenleg nagyon fontos, hogy tudatában legyetek annak, ami a tiétek, másoké és a kollektíváé.

Úgy érzem, hogy sokan közülünk, akik ezen az isteni társ úton & a helyes kapcsolatok helyreállítására megnyíló új úton vagyunk, nehéz próbatételeken, magas szintű interferenciákon és a torzulások gyors tisztításán megyünk keresztül.

Ez a férfias és női egyensúlyhiány "régi" elavult sablonja (belül és kívül).
Ez a lelkek útjának egy szakasza volt a teremtés méhétől kezdve a sötétség, csalás, árnyék, sebek, traumák, szívfájdalom és fájdalom minden tapasztalatán keresztül, a legmagasabb, leghihetetlenebb állapotokig, az eufória, a boldogság, a szeretet, a szív kitágulása & a tiszta eksztázisig!
És minden a kettő között, mert azért jöttünk, hogy mindezt megtapasztaljuk & aztán integráljuk az emberi tapasztalatunkba & fizikai testünkbe!

Ez a folyamat jól & igazán semmit sem hagy fedetlenül, megvizsgálva, kiemelve vagy gyógyítva, így mélyen egyesülhetünk belül & kívül...

Ennek az információnak & energetikai integrációnak a fizikai aspektusát a fejünkben érezzük. A beérkező energia nyomására úgy érzi, mintha teljesen megjutalmazná a tudatosságot!
Hatásos a férfienergiáinkra, hogy képesek vagyunk megtisztítani az elavult sablonokat és új szent férfikódokat hozni, hogy segítsük az újjászületési folyamatot a fizikai testbe!

Ez egy szelíd emlékeztető, hogy ahhoz, hogy bármi nagy jelentőségű dolgot behívjunk erre a világra, önmagunkban újjá kell születnünk, hogy ezt a folyamatot teljesen elérjük.
Ha ezt az intenzitást érzed, légy kedves és gyengéd magaddal, mintha egy új baba lennél, aki újjászületik a világra.


Sok Szeretettel:
Alisha Braché
www.cosmicg8way.com
Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése