2024. szeptember 21., szombat

FM144 - Idövonal gyorsitás - 2024.06.28

Eredeti bejegyzés: 


Körülbelül 2 hónappal ezelőtt a Felszíni Fénymunkások egy bizonyos csoportja úgy döntött, hogy közvetlenül kapcsolatba lép a Forrással, hogy felgyorsítsa a Felszabadulási Folyamatot. Közvetlenül kapcsolatba léptek a Galaktikus Központtal, és sürgették a Forrást, hogy végre indítsa el a végső felszabadítási ciklust. Magas mágiában képzettek, és a jelenlegi Felszabadítási Folyamatot is a lehető legrövidebb idővonalak egyikére helyezték át. Néhány nappal később hatalmas napviharok sújtották a Földet, amelyeknek csodálatos sarki fénye világszerte ámulatba ejtette az embereket.


A naptevékenység tovább fog növekedni, és ez egyben fizikai jel is a közelgő nagy napkitörésre vonatkozóan. A média is kezdi ezt felismerni.

Az emelkedő energiák és a rövidülő idővonal miatt az is igaz, hogy viharos utazás áll előttünk. A lakosságon belüli polarizáció jelentősen növekszik, legyen az politikai, vallási, nemi alapú stb. A Cabal most már egyre inkább elkezdte nyilvánosan is megtámadni azokat a bábokat, akik átlépték azt a bizonyos határt:





Továbbra is nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy a NATO-orosz konfliktus tovább eszkalálódik, mivel egyre többször átlépték a határvonalat, és Oroszország kénytelen lesz valamikor reagálni.

A Közel-Kelet természetesen továbbra is a figyelem középpontjában marad.

Ugyanakkor azt is szem előtt kell tartani, hogy a cabal még mindig kijátszhat egy újabb világjárvány kártyát, legalábbis bizonyos forgatókönyvekre még mindig folynak az előkészületek.

Az is észrevehetö, hogy sok választás idén egyidejüleg zajlik itt Nyugaton, ami annak a jele lehet, hogy a cabal azt akarja, hogy az összes bábkormányuk jó úton legyen, mielőtt valami nagyobb dologba kezdenének. Meglátjuk, hogy pánikjukban mit döntenek, de ezt csak azért akartam megemlíteni, ha esetleg a közeljövőben nagyobb geopolitikai események történnének.


A Plejádi flotta mostanra visszatért és közelebb vannak a Földhöz, és ez egy másik jele annak, hogy most lépünk a Felszabadítás végső fázisába, az a tény, hogy az elmúlt két hétben a tudatuk átvitelével egy kis számú Kulcs-Fénymunkást hoztak a hajóikra a felszínröl. A fedélzeten ezek a Fénymunkások további negatív implantátumok eltávolításán estek át, és pontos utasításokat kaptak a végső fázisra vonatkozóan. Ezután visszaküldték őket a nappali tudatosságukba, hogy a felszínen lévő többi Fénymunkást tájékoztassák és felkészítsék őket a végső Felemelkedési Folyamatra.

Ezek a hajókra történő áthelyezések csak egy nagyon kis számú Csillagmagot érintettek, mivel ez jelenleg nem teljesen biztonságos (a reptilián támadások miatt), de úgy gondolom, hogy ez a szám a jövőben növekedni fog, ahogy a Felszabadítási folyamat előrehalad.

Továbbá, a Fényerők jelenleg is azon vannak, hogy semlegesítsék, megtisztítsák és visszafoglalják a felszínen lévő utolsó portálokat, amelyek még a Sötét Erők birtokában vannak. Ez végleg elvágja számukra az összes utánpótlási és menekülési útvonalat.

Ami ezt a blogot illeti, mivel most lépünk a Felemelkedés kritikus szakaszába, a blogot ért támadások is egyre erősebbek, ezért jelentősen csökkentettem a bejegyzések számát, és csak akkor fogok beszámolni, ha jelentős események vannak, vagy ha fontos frissítéseket kell megosztani. De feltételezhető, hogy a közeljövőben rengeteg olyan helyzetünk lesz, amikor a lehető leggyorsabban jelentkezem.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése