2024. szeptember 20., péntek

Judith Kusel - Az átmenet/átalakulás időszaka 2024 és 2032 között


Tisztában vagyok vele, hogy sokan közületek felfordulást élnek át, valamint hirtelen haláleseteket a családban vagy máshol, valamint hirtelen változásokat, kihívásokat és betegségeket, vagy hirtelen felmerülő vészhelyzeteket.

Írtam már a földi változásokról, valamint a belső átalakulásról és átváltozásról, amely folytatódni fog, és még erőteljesebbé válik. Mégis, soha nem kapunk többet, mint amennyit egyszerre kezelni tudunk, és itt és most, az a kérdés, hogy valóban arra összpontosítsunk, hogy mit akarunk megtapasztalni, megnyilvánulni és szeretettel együtt teremteni, és ezt megerősítsük minden egyes reggel, amikor felkelünk, és este, mielőtt lefekszünk aludni.

Újra feltalálnak és átprogramoznak minket, de nekünk is el kell végeznünk a belső munkát, ami nem szabotálja a többit. Ha belül tagadunk, az kívülről is tükröződni fog, méghozzá nagy durranással!

Amire most fókuszálsz, az szinte azonnal meg fog nyilvánulni, ezért bölcs dolog mindig visszatérni a szívedbe, lecsendesíteni az elmédet, majd kristálytisztán tisztázni, hogy mi az, amiből valóban többet szeretnél, és nem azt, amitől félsz. A félelem hamis bizonyíték, amely valósnak tűnik, és leggyakrabban ez az, ami a régi paradigmákban tart bennünket ahelyett, hogy felszabadítanánk magunkat, és a valódi lélek kiválóságában állnánk. Érezzétek a félelmet, és akkor tegyétek meg mégis, ahogy ezt valaki néhány évvel ezelőtt oly ékesszólóan megfogalmazta.

Az Isteni Forrás igazi lánya és fia vagytok. Itt az ideje, hogy szeretett lányként és fiúként igényt tartsatok valódi örökségetekre, és minden eddiginél szélesebbre tárjátok karjaitokat minden jóság, bőség, öröm, szépség, harmónia, inspiráció, szeretet, bölcsesség, magasabb belátás, tudás előtt, ami születési jogotok! Itt az ideje, hogy követeljétek az uralmat és a szuverenitást, és ezt itt és most tegyétek!

A saját Felemelkedett Mestereitek mindig ott vannak, hogy segítsenek és vezessenek benneteket, de nem élhetik helyettetek az életeteket, és nem is avatkozhatnak bele az életetekbe. Ha segítségre van szükségetek, akkor KÉRJETEK, és mélyen figyeljetek magatokban, és kövessétek a belső útmutatást, a sugallatokat, a bölcs belső hangot. Sokan hallják ezeket, de aztán nem bíznak benne, és akkor önszabotálják magukat.

Ezt a bolygót sosem a félénk ibolyáknak szánták, hanem a bátrak legbátrabbjainak, és ti nem lennétek itt ebben az időben, ha nem lennétek képesek megbirkózni azzal, ami jön. A kihívások csiszolják a belső mesteri és lélekizmokat, és alkalmassá tesznek benneteket az új társ-teremtői szerepre, szívből és lélekből élve, és az igazságotokban állva, rendíthetetlenül, mint a hatalmas Kozmikus Életfa, szilárdan gyökerezve és földbe gyökerezve az Új Földön, és lehorgonyozva az Új Aranykorban szeretettel, szereteten keresztül és szeretetben.

Ne feledd, hogy mester vagy, és a mester rendíthetetlenül, igazságban és tisztességben, szeretettel és szerető szándékkal áll. Nem egy félénk ibolya vagy, hanem valóban egy Isten által teremtett tökéletes lélek, és az Isteni nem teremt csicskákat, csak tökéletességet. Az ego az, ami tagad, ami félelmet kelt, és olyan képeket idéz fel, amitől az elme a feje tetejére áll. A szív mindig ismeri a lélek igazságát és emlékszik erre az igazságra.

Mindent elvesztettem 2004-ben, és ma hálás vagyok, hogy mindez megtörtént, mert újjászülettem. Nagyon sok régi réteget, régi hitrendszert, régi programozást kellett levetnem, és még mindig levetem. Most, amikor megtörténnek a dolgok, azonnal leülök, tollal és papírral a kezemben, és leírom a történtek hátrányait és előnyeit, és addig nem hagyom abba, amíg nem találok több előnyt, mint hátrányt, nemcsak magam, hanem az emberiség többi tagja számára is. Ez azonnal mindent megváltoztat, ahogy a jobb és a bal agyfélteke ismét egyensúlyba és harmóniába kerül, újra egység, ihlet és kreativitás árad, és ez az, ami aztán egy sokkal magasabb szintre emel, ahol mindennek fölé emelkedhetsz. Sőt, hálás leszel mindenért, és minél hálásabbá válsz, annál többet vonzol magadhoz, amiért hálás lehetsz!

A következő tíz évben egyre több réteget kell levetnünk, egyre többet és többet a régiből: Mégis keressük a csodát!

A földi évezredek óta először léphetünk be teljesen egy új teremtésbe, és teremthetünk újjá, ahogy a régi lehull, és ezt a szív szeretetéböl tesszük, ahogy a bennünk lévő Krisztus/Buddha tudatosság előtérbe kerül. Most belépünk az egységbe, ahol együtt tudjuk létrehozni a Fény közösségeit és szeretettel együtt tudjuk létrehozni az Új Aranykort az ötödik és hetedik dimenziós állapotban, EGYÜTT!

Ez egy Kozmikus Csoda!

Tartsd meg ezt a Csodát örökre a szívedben és a lelkedben, és tápláld, teremtsd ott, a szent templomodban, szeretettel és szerető szándékkal, mindig mindenki nagyobb javára, és akkor megtapasztalod ennek a csodának a kibontakozását benned, majd körülötted, és 2032-re már nem fogsz magadra ismerni, ahogy a legmagasabb lelki éneddé alakulsz át, és szeretettel és örömmel éled az életet! Mindez azonban már most és itt elérhető számodra, és ott, a saját lelkedben, mint EGY a benned lévő Istenivel, a saját szent és szent templomodban, a szíved és lelked templomában!

Belépünk a látszólag lehetetlenbe, de ez igazából azt jelenti: LEHETSÉGES VAGYOK. Korlátlan. Ad infinitum.

ÉN VAGYOK a Felemelkedett Mester...... (a neved és a Lélek neve). VAGYOK, AKI VAGYOK!

Judith Kusel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése