2019. május 9., csütörtök

Helyzetjelentés: A Leyvonalak játéka


A frissítés elején egy rövid megjegyzés az egzotikus fegyverekröl és azok a Lélekre gyakorolt hatásairól: A sötét erök felszerelései és fegyverei nem csak Toplet bombákból áll a Plazma síkon. A magasabb síkokat is aláaknázták és az egzotikus fegyverek károsíthatják a Csillagmagok éteri és asztrál testüket és ez a Lélek szintjére is hatással van.


Természetesen a legtöbb Csillagmag Lélek többdimenziós szinten létezik, és teljes formájában óriási. Azonban a legtöbb lélek széttöredezett az elmúlt évezredek traumás élményei miatt ezen a bolygón. A Lélek néhány részét ellopták és / vagy beolvasztották a Sötét Erökbe, amiket vissza kell szerezni, amely a gyógyulási folyamat része az Esemény idején. Az egzotikus bombák kioldása természetesen még több traumát és lélek elválasztódást okozna ( ezt a "széttépett Lélek" alatt értjük).


Ez volt a Kiméra terve is, hogyha nemtudják megtartani a bolygót, akkor csak felrobbantanának mindent és ezt a helyet az Univerzum sötét energiájú pusztájává alakítják, ahol a keletkezett szenvedés majd évezredekig eltart. Egy ilyen horderejü dolog nem tünne el nyomtalanul a Lélek szintjén, ugyanúgy ahogy a Sötét erök kapcsolata az Anomáliával jelet hagyott a Lelkük szintjén, így néhányukat csak akkor lehet meggyógyítani, ha visszaviszik öket a Forrásba egy "újraindításra" (reboot).

Ez is az oka annak, hogy a Galaktikus Konföderációnak óvatosan kell eljárnia, mert pontosan ezt akarják elkerülni. És el lesz kerülve, mert a Fényerök pontosan tudják hogyan kell kezelni ezt a problémát, és nem lesznek a bombák aktiválva az utolsó fázisban.


Különösen az Ashtar parancsnokság gondoskodik róla. A Csillagmagok bármikor kérhetik AC (Ashtar Parancsnokság) segítségét belsöleg/telepatikusan. Segíteni fognak, pontosan ezért vannak itt. Törödnek az embereikkel, gyógyítani és megújítani szeretnék öket. Nagyon óvatosan és szakszerüen teszik ezt. Ezek a tervek már régóta léteznek és most kerülnek végrehajtásra.


Most pedig a felszíni helyzet:

A legmagasabb szinten minden, ami jelenleg a világban folyik, csak egy okból történik: a Legyvonalak és az Istennö örvények elnyomásáért vagy a felszabadításáért.

Természetesen a Sötétek azokat az eszközöket használják, amiket mindig szoktak, hogy elfojtsák az Istennöt a Terra bolygón (a leyvonalakba pumpálják a negatív energiákat mint a félelem, a fájdalom, és a gyülölet, hogy alacsonyan tartsák a bolygó rezgését): Kardot és Tüzet.


A kereszténytemplomi lövöldözésnek egy célja volt, minden fizikai vallási és politikai felbujtáson kívül, hogy beledöngöljön egy energetikai fekete karót a régióba, ami természtesen érintette a Föld energiarácsát. Nem szükséges megemlíteni, hogy ezt a karót már eltávolította a Fényerö.

Ami a Notre-Dame-ot illeti, valószínűleg minden olvasó számára nyilvánvaló, hogy mi történt ott és már elég sok információt közreadtak.

Sri Lanka volt a legrosszabb ütés. A támadások célja az volt ott, hogy egy fekete pentagramot égessenek az energetikai síkba. Általánosságban elmondható, hogy a Bengáli-öböl környékén sokminden zajlik és a Fényerők egyre többet vannak jelen a helyzet stabilizálása érdekében.

És akkor természetesen ott van a helyzet Venezuelában, amelyet már megemlítettem ebben a blogban:
(fordítás alatt)

És ahol ugyanaz a csoport hancúrozik, akiket már "lecsendesítettek" a Közel-Keleten, sok kellemetlenséget okozva a helyi Istennö Örvénynek:

A közelmúltbeli események legfőbb kiváltója a Fényerök egy müvelete a Szent Mihály leyvonalon.


Itt a Fényerök épp most szabadították fel Britannika Istennöt, és további fontos műveleteket hajtanak végre, amelyek elöbb-utóbb a sötét erök elfogásához fognak vezetni, mivel el kell tünniük a Brit-szigetekröl.

Az Istennő Örvényt blokkoló objektumokat, mint pl. a jól ismert Glastonbury domb tetején álló Szent Mihály tornyot (amelynek csepp alakú megjelenése nemcsak véletlenül emlékeztet a Vénusz/Istennö alakjára) a magasabb birodalmakban energetikailag eltávolították (mert ez a torony mint egy energetikai tör müködik az Istennö szakrális csakrájában.)



Ez a fontos Leyvonal tisztítása, pánikreakciót váltott ki a sötétekben és például a Notre Dame-i eseményhez vezetett.

Magasabb nézöpontból meg kell említeni, hogy Atlantisz bukása után a Földbolygó egész történelme, úgy tünik bumeránggá válik számukra. Atlantisz idejében ök voltak azok, akik megszállták a bolygót és felgyújtották a FényTemplomokat.


Most a Sötétek a Galaktikus Konföderációval állnak szemben, akik elöbb-utóbb felszabadítják a bolygót, ami elkerülhetetlen. És most elérkeztünk egy olyan pontra, ahol a saját templomaik égnek le, még akkor is, ha ök maguk a felelösek ezért, mert tévesen úgy vélik, hogy fenn tudják tartani a jelenlegi állapotot (status quo) ezekkel az intézkedéseikkel.


A Fényerök szintén azt közölték, hogy a következö 3 hónap nagyon fontos. Ezek kihívást fognak jelenteni és a világ némileg kaotikus lesz, személyes szinten is. A régi fájdalmak a felszínre jönnek, különösen azoknál a Csillagmagoknál, akik Atlantisz bukását megtapasztalták. Fontos lenne, ha támogatnánk egymást, még a közösségi médián keresztül is, ha semmi más nem lehetséges. Söt ezen a három hónapon belül és azt követöen is, ahogy az elsö Csillagmagok felemelkednek az aranyfényü gömbökkel a körülmények fölé (a kulcsfontosságú fénymunkásokat kihozzák a káoszból, a nehéz idökböl.)


Eközben a bolygó tisztítása folytatódik. További Sötét fajok bukkannak fel (éteri démonok, gargoylok stb.) Ezek a lények természetesen továbbra is támadják a felszínen állomásozó fénymunkásokat, föleg az Istennöt szolgáló nöket.

Ezért a Csillagmagoknak továbbra is hívniuk kell a Fényeröket (a Felineket, az Ashtar parancsnokságot) támogatásért és meg kell védeniük magukat. A következő 3 hónapban a bolygót intenzíven tisztítani fogják. Sok Csilagmag fáradtnak és kimerültnek fogja érezni magát. Rendkívül érzékenyek lehetnek a zajokra. Természetesen most erősebb támadások vannak a női energiák ellen. Azok, akik tudatában vannak a támadásoknak, energetikailag meg kell védeniük magukat.

Használhatod az itt megadott technikákat:

ès itt:

Az újra inkarnálódott Istennök csak most kezdtek el letelepedni de már elkezdték terjeszteni a kedvességet a hangjukon, a lényükön és az együttmüködéseiken keresztül a körülöttük lévö emberekkel.


De hozzá kell szokniuk a bolygó durva körülményeihez és természetesen erösen támadják öket. Mindazonáltal az istennő visszatérése megállíthatatlan, és hívnak minden Csillagmagot, hogy továbbra is támogassák világszerte a Föld bolygó gyógyulását, pihenésükön, nyugodtságukon, a saját gyógyulásukon keresztül, valamint különbözö planetáris gyógyítások és meditációk révén. Idöközben a megtestesült Istennök szintén felszabadítják és gyógyítják a bolygó éteri istennőit, mint a fent említett Britannika Istennö.

Szintén így lett a Föld leigázva. Az éteri Istennöket mágiával megtámadták, elfogták és a Sötétek elzárták öket. Most fokozatosan szabadulnak fel újra és elkezdtek éterikus szerelmet létesíteni a szeretett Isteneikkel és ez fogja elhozni a szükséges gyógyulást a Földre ezekben a hónapokban.

Megkérik az összes Csillagmagot, hogy tudatosan és gyógyító módon változtassák meg a mindennapi életüket, és a szexualitásukat mint Tantrával, Tantra masszázsokkal, és Gyógyító Tantrával.


A nőknek és a férfiaknak energetikailag meg kell tisztítaniuk és gyógyítaniuk a nemi szerveiket (amit a Máriák Fény Templomaiban is meglehet tenni):
(magyarul itt tudsz olvasni róluk: 

Szintén mindenkit felszólítanak, hogy küldjenek szeretetet és gyógyulást Terra Istennönek és védjétek a környezeteteket: kérjétek a környezet védelmét, ne dobáld szét a szemetet a természetben, ha látsz szemetet ott, akkor takarítsd fel, szeretettel érintsd meg a Földet, a talajt, a mezöket, az erdöket, a leveleket...mert a Föld él és sok fájdalmat érez ebben a pillanatban.


Az istennő azt is javasolja, hogy térjünk át a növényeken alapuló étrendre. Az istennök növényi alapú étrenden élnek: gyümölcsökön, salátákon, zöldségeken, gyümölcsleveken, burgonyákon, hüvelyeseken, dióféléken, magvakon, rizsen, pszeudocereáliákon (álgabonák), stb. A táplálkozás ilyen formája jelentősen csökkenti a Föld szenvedését és óriási pozitív hatással van a saját egészségünkre. Bárkinek megvan a lehetösége arra, hogy otthon a kertjében (vagy egy kis kreativitással még a városi lakásában is ) termesszen növényeket.


Az Istennö azt is kéri a Fény Nöktöl, hogy találkozzanak növéreikkel a szent Fénykörökben. Ha akarnak, akkor fehér köpenyben, föleg az új és a telihold idején vagy bármikor amikor úgy érzik. Ott együtt tudnak meditálni, meggyógyítani a világot, zenét szerezni, egymást gyógyítani, felállítani egy növényalapú büfét, stb.

Ott a Növérek megteremthetnek egy fénnyel töltött helyet, ahol gyógyulhatnak, megbékélhetnek, és ott lennének egymásnak (a körök és a találkozók Fényvédelemmel jól védve legyenek). Az istennő azt is kéri, hogy ezeket illesszék be a mindennapi életükbe: a Fénynöknek szükségük van nöiességre maguk között, szükségük van egy helyre, ahol gyógyulni tudjanak, segíteni és megvigasztalni egymást. Ez nagyon fontos, mert sok nő magányos és gyógyulásra van szükségük.


Ezért kell létrehozni a Fényköröket és Növérrendeket, amelyek szintén kapcsolódnak a Máriákhoz, akiket már említettünk ebben a blogban. Minden Fénynöt arra kérnek, hogy aktiválják a bennük lévö Istennöt, tiszteljék öt és valóban alkossák meg ezeket a Nöi helyeket és a köröket.


Emellett a Csillagmagoknak világszerte, akiknek csendes és védett területen vannak házai és birtokai és szeretné támogatni az Istennöt, és segítene, hogy az Istennök leinkarnálódjanak ide, mentálisan nyilatkozhat erröl a Fényeröknek / Galaktikus Konföderációnak.

Ami az Ikerláng témát illeti, hamarosan külön blogbejegyzés lesz erröl.

Eredeti bejegyzés:
Fordította: Kira Sakura


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése