2019. május 6., hétfő

Lélekcsalád Workshop Cobrával, I. Jegyzet

2019. Március 16-17, Budapest, Magyarország

Ez a blogbejegyzés tartalmazza a Cobra által 2019. Március 16-17-én megrendezett Lélekcsaládok Workshop 1. jegyzetét ( a 4-böl). Ezeknek a jegyzeteknek a megalkotása Hanneke van Ginkel, Michel van de Ven és Jacqueline van Rijswijk együttmüködése volt.

Nyilatkozat: Ezeket a jegyzetek úgy írtuk, ahogy Cobra beszélt. Ez nem az, amit szóról szóra mondott, hanem egy átfogalmazás. Ez a mi értelmezésünk.

Cobra 2019. Március 29-én ezeket a jegyzeteket átnézte. Kijelentette, hogy ezek a jegyzetek: " Nagymértékben pontosak".


Bevezetés


Elöszó

Amikor beléptél a szobába, kaptál egy Piros Pirulát, ettöl a ponttól kezdve, nincs visszaút!

A Workshop idötartama alatt eszközöket és megértést kapsz, hogy létrehozhass egy szakadár civilizációt. Ezek lesznek azok az eszközök, amely egy teljesen új társadalmi szerkezetet hoznak létre a bolygó felszínén. Ez a Workshop az elsö lépés ezen az úton. Annyira mélyre fogsz menni, amennyire vezettetést érzel.

Pár úttörö lesz a felszínen, akik végig fognak menni ezen az úton. Ezek az egyének el fogják vezetni a többieket az Új Kor, a Felemelkedés, az Esemény és a Végsö Áttörés felé. Mi vagyunk az elöidézöje ezeknek. Mi vagyunk azok, akik létrehozzák az Új Kort.

A 2019. Január 21.-ei meditáció (1/21), nagy sikert aratott. Az Új Kozmikus Ciklus kezdetét jelezte. Most az Új Valóságunkat Galaktikus szemszögből hozzuk létre. Már nem várjuk, hogy eltávolítsák a Cabalt. Mi hozzuk létre az Aranykort MOST. A következö napokban megkapod az ehhez szükséges eszközöket.

Üdvözöllek a Pirus Pirula Világában.

Cobra ezt a munkát Isis Astarának szenteli. Ö velünk van és támogatja ezt a küldetést nagyobb rálátással a Magasabb Dimenziókból. Csatlakozunk az Istennö energiájához, amely velünk lesz a Workshop ideje alatt.

Istennöi Spirál meditáció



Ennek a Workshopnak a célja, mint minden Cobra Workshopé, a Fény Gyözelme. Mindegyik csoportos képzése egy cél felé irányul. Ahhoz, hogy a Fény gyözzön, mindent el kell felejtenünk, amit már megtanultunk.


Ahhoz, hogy egybe igazítsuk a csoport energia mezejét (mivel mindenhonnan és mindenfajta érzelmi és energetikai állapotból jöttünk) ezt a Workshopot egy Ragyogó Fehér Fény meditációval kezdtük:

Ragyogó Fehér Fény Meditációt itt találod:


A Mátrix

A valóságunkat a hitrendszereinkkel és a bennünket irányító emberek hiedelmeivel teremtjük. Ezek némelyike néhány millió éves, néhányuk pár ezer éves és vannak köztük újak is. Ez a Mátrix valósága. Ezeket a hitrendszereket és programokat le kell bontani.

A programozásnak több rétege van. Mi, mint emberek sok réteg programozást kaptunk ezen a bolygón lévö elsö inkarnációnk óta. Átadtuk magunkat az implantációs folyamatnak az inkarnációnk alatt. Ez volt az egyetlen módja annak, hogy ide jöjjünk, de ez eltorzította a valóságot.

Az implantátumok a programozás elsö rétegét képezik. Az implantátum egy energia kristály amely egy erös elekromágneses energiával van belehelyezve az energiamezödbe. Ezeket sok élettel ezelött helyezték be a Föld karantén idöszaka alatt. Ez lekapcsolt bennünket a Forrásról, a Magasabb vagy Igaz Énedröl, a belsö Fényedröl. Bizonyos értelemben tudathasadást idézett elö: az Igazi Èneded és egy mesterséges ènedet. Egy bizonyos fokig mindannyiunknak skizofréniája van. Minden hamis hitrendszer erre az elsödleges hasadásra épült és ezekbe helyezték be az implantátumokat. Bizonyos értelemben az implantátumodat hívhatnád "Èn"-nek.

Mindannyiunk elsödleges feladata a bolygó felszínén, hogy meggyógyítsuk ezt a hasadást azáltal, hogy leválasztjuk ezt a "hamis ént" és kapcsolódunk az Igazi/Magasabb/Belsö Ènnel. Ahogy csatlakozol a Belsö Ènedhez, lebontod a Mátrix programozását.

A programozás második rétege a nöi és a férfi polaritás közötti hasadásra vonatkozik. Ez sokféle módon nyílvánul meg, és ez hozza létre a jelenlegi emberi társadalmat. Szinte mindent, amit hallottál, olvastál vagy láttál egy hazugság, nem pedig az igazság. Egy mesterséges környezetben élsz, amit az arkhónok hoztak létre: az irányítóink, a Bukott Angyalok.

A testünk, az elménk és az érzelmeink bebörtönöznek bennünket és fel kell szabadítanunk magunkat. Most egy szökést teremtünk meg és lebontjuk ezt a börtönt, amely eléggé kifinomult. 25 000 év óta müködik. Az irányítóink nagyon fejlett programokat hoztak létre, hogy irányítani tudják a tömegeket és rabszolgákként tartsanak bennünket. Amikor a Workshop ideje alatt adott eszközöket használva felszabadítod magad a Mátrixból, elöször nem lesznek könnyüek ezek a dolgok és nagy kihívást jelenthetnek. Azonban a végén rendkívül elönyös lesz, mivel senki sem tud rabigába dönteni többé , mert önmagad leszel, az Igazi Éned. Ennek a Workshopnak a célja, hogy megérts, hogy Isteni, Független és Szabad Egyén/Lény vagy aki segíteni fog / elkezdi létrehozni a szakadár társadalmat a bolygó felszínén.


A világnézeted nagyon korlátozott. Minden amit látsz, olvasol vagy tapasztalsz csak egy kis része a valóságnak. Amikor éjszaka az égre nézel és azt gondolod, hogy látod az Univerzumot, minden amit valójában látsz csak egy parányi része a saját galaxisunknak. És ott van még 100 milliárd galaxis ebben az Univerzumban, és még sokkal több kint. Jelentősen ki kell terjesztenünk a nézöpontunkat a sárga körön kívül. Az a része amit itt tanulsz a sárga körön túlról származik.


Válaszok és kérdések

Kérdés: Honnan tudod, hogy azok akik ezt teszik ( irányítanak bennünket) a Bukott Angyalok?
Válasz: Amikor kapcsolódsz a Felsöbb Énedhez, tudni fogod.

K: Mik azok az Arkhónok?
V: Angyali lények voltak egyszer, akik úgy döntöttek, hogy megtapasztalják az elsödleges anomáliát, de elvesztették a kapcsolatot a Forrással.

K: Szükségünk van a Sötétségre, hogy tudjuk a Fény létezik?
V: Nem, ez egy kreálmány ebben a földi birodalomban (kettös tudat). A fény létezik, mert abszolút, feltétel nélküli.

K: Szabad akarat: mennyire hatásos, amikor nem vagyunk kapcsolatban a Felsöbb Énünkkel?
V: A szabad akaratodat olyan mértékben használhatod, amennyire kapcsolódsz a Felsöbb Éneddel. A szétválás mértéke határozza meg, hogy mennyire tudod használni a szabad akaratodat. De mindig van szabad választásod és használhatod a szabad akaratod kiterjesztésére. A megnyilvánuláshoz használt terület az úgynevezett "lehetöségek köre". Használd a szabad akaratodat és kiterjesztheted a lehetöségek körét. Ennek nincsenek korlátai.

K: Amikor úgy érted Fény, akkor azt is gondolod, hogy Szeretet?
V: A Fény és a Szeretet ugyanannak a Forrásnak a két aspektusa, amely létrehozta ezt (az aspektusát) az Univerzumot.


Új Energiák

Az 1/21-es meditáció a legsikeresebb meditáció volt eddig: manifesztálásunk volt. Ez sorsfordító volt a bolygó számára és a felszabadulásunkhoz fog vezetni. Ezért is ez a Workshop, hogy lehetséges legyen az Új Valóság létrehozása.

A most bejövö energiák az Univerzum központjából érkeznek: a Kozmikus Központi Napból. Ez a válasz a hívásunkra, hogy véget vessen minden szenvedésnek ezen a bolygón. Túl sokáig tart. Cobra is tudatában van annak, hogy ez túl sokáig tart: " Általában nagyon türelmes vagyok de még én sem vagyok ennyire türelmes. " Azonban megyünk tovább, ezt meg kell tennünk, és nem adhatjuk fel. Ez a bejövö Ùj Energia átalakítja a bolygónkat és mindent, ami itt van.

A galaxisunk központi napja a szerelem és a fény forrása ennek a bolygónak. A Plejádiak megkérték Cobrát, hogy hozza el ennek az energiának az egyik megjelenési formáját erre a bolygóra: a Tachionokat. A tachionok az első részecskék, amelyek az Univerzum születése során jöttek létre és a legközvetlenebb kapcsolat a Forráshoz. A tachionok szubatomi „szeretet” részecskék amelyek gyorsabban utaznak, mint a fény. Nem fogékonyak a mágneses erőkre vagy a gravitációra. Csak erös atom erövel lépnek kölcsönhatásba. A tachionok megváltoztatják a fizikai anyaggal való kölcsönhatást, és mint ilyen, alapszinten a fizikai anyag tulajdonságait, a kvantumstruktúrán (azaz véglegesen megváltoztatják az adott anyagot alkotó atommagok kvantum tulajdonságait). A tachionok egy kötést hoznak létre a fizikai anyag és a Forrás között: minden elemet a Forráshoz kapcsolnak.

A kristályokkal rendelkező tachionkamrákat azért hozták létre, hogy elhozzák ezt a szeretet részecskét az életedbe. A Plejádiak is segítettek más eszközök és kristályok létrehozásában a saját átalakulásunkért (további információkért lásd a következő weboldalt: http://tachyonis.org/):

Cintamani: a Sirius csillagrendszerből származik, és az emberiségnek adták, amikor készen álltak a felemelkedésre. Ez a kő az összes kö legmagasabb vibrációjával ismert. Ráébreszt téged a küldetésedre, megerösíti a belsö iránymutatásodat és a Felsöbb Èneddel való kapcsolatot, és feloldja az implantátumokat és az elavult hitrendszereket. Ez az a kő, amely összegyűjti a Lélekcsaládokat és létrehozza az Új Valóságot.

Moldavit: a Plejádi csillagrendszerböl származik és tartalmazza az Isteni szeretet tiszta Plejádi lényegét. Összeköt bennünket a 6. és az azon túli dimenziókkal.

Morganit: megnyitja szívünket a magasabb feltétel nélküli kozmikus szeretethez

Goshenit: felgyorsítja felemelkedési folyamatunkat, és kapcsolatba hoz bennünket a Felemelkedett lényekkel

Akvamarin: összeköti tudatunkat az 5. és azon túli dimenziókkal

Rubint: földel

Tachion Istennöi Kollekció: az ékszergyüjtemény célja, hogy elhozza az Istennö Isteni Nöi tudatosságát az emberiségnek. Minden kristály és ékszer tachionizált.


Rövid Ragyogó Fehér Fény Meditáció:

Hunyd be a szemed
Helyezd magad egy nyugodt tudatállapotba
Lélegezz be egy ragyogó fehér fényt és lélegezz ki egy ragyogó fehér fényt
Folytasd így a lélegzést
(csend)
Kinyithatod a szemed és gyere vissza


Lélekcsalád

Bevezetés

A Lélekcsalád szerkezete az, ahogyan a felvilágosult Univerzum társadalmait szervezik, és ez a kulcs a harmonikus társadalom létrehozásához. A lélekcsaládok hasonló eredetű és lélekszerkezetü csoportok, amelyek lélekszinten kapcsolódnak.

Néhány évtizeddel ezelött az Ellenállási Mozgalom tagjait a Lélekcsaládok rezonanciájára utasították. A cél a kapcsolataik összehangolása volt. Nem vonakodtak így tenni és 4-5 évükbe telt, mire átalakították a társadalmukat. Az utasítások betartásával és belső és társadalmi munkán keresztül sikerült konfliktus nélküli társadalmat létrehozniuk. Ugyanezeket az utasításokat kapja most a Föld felszíni lakossága. A felszíni lakosság ugyanazon a szerkezetátalakítási folyamaton megy majd keresztül.

Évekkel ezelőtt Cobra megkapta ezt az információt, és felkérték, hogy indítsa el a folyamatot, de azt mondta: „felejtsd el”. Most azonban úgy érzi, itt az ideje elindítani ezt a folyamatot. A Föld felszínén lévő jelenlegi népesség nagyon elkülönült és teljesen a Mátrix által irányított. A felszínen a „kapcsolat” alapvető megértése nagyon eltorzult. A "Mátrix" film pontosan megmutatja, hogy mi történik a Föld bolygón: minden egyén védi a bolygó mátrixát, csakúgy mint az ügynökök (Mr. Smith) a filmben. Mindenki a Mátrix ügynöke. Mindenki.

Az emberek magukévá teszik a rabszolgaságukat, mert a Mátrix olyan módon van kialakítva, hogy kockázatos legyen kiszabadulni belőle: bajba kerülsz.

Alapvetöen az egyénnek két választása van:

1, A Mátrixban maradás
- megszülettél
- 4 éves korodba óvodába mész, 7 évesen iskolába, 12 éves kortól kollégiumba, majd egyetemre, stb.
- azután kapsz munkát, 27 éves korban házasodsz, majd gyermeked lesz
- végül nyugdíjba vonulsz és 72 évesen meghalsz

Szabadságot kapsz, és van egy kis szabadidöd szombaton, amikor a gyerekek ágyban vannak. Az egész folyamat pontosan úgy van megtervezve, hogy tudd, mit kell tenned, és mit mondj és hogyan viselkedj. A legtöbb ember ezt a lehetőséget választja, mert ha úgy nézzük biztonságos és nyugodt. Kényelmes de nem igazán egészséges. Boldogtalanná válsz, depresszióssá és beteggé, belül üresen érzed magad és azt kérdezed magadtól: Mit csinálok én itt?

2, Áttörés
Áttöröd a programozást. Rövid távon ez nehéz. Hosszú távon ez nagyon kifizetödö. Azonban a Mátrix reagál: mindent meg fog próbálni, hogy visszatartson és visszahúzzon. A házastársad, a gyereked, a legjobb barátaid, még a háziállataid is korlátozni fognak...mindannyian arra vannak programozva, hogy megfékezzenek. Azonban minden alkalommal, amikor valami mást csinálsz a programozáson kívül, egy kicsit kiszabadulsz. Elöször ott a fájdalom, de amikor áttöröd egyre jobban kiterjeszted a lehetöségek körét. Ez választási opciókat hoz létre és elkezd növekedni a kapcsolatod az Igaz Belsö Éneddel.

Tehát: vagy hallgatunk a félelmeinkre és visszahúznak bennünket, vagy legyözzük azokat és haladunk tovább. A kulcs itt a változás!

Lesz egy kis csapat úttörö közöttünk, akik kiszabadulnak és a változás útját fogják járni. Ök fogják létre hozni a Mennyek buborékjait.

Az Ellenállási Mozgalomnak, Cobra belépési protokoll blogposztján keresztül kiderült, hogy a felszínen senki nem áll készen erre. http://2012portal.blogspot.com/2018/05/entry-protocols.html (magyarul itt tudod elolvasni: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2018/05/belepesi-protokollok.html )

A Belépési Protokollok némelyikét a kultúrális sokkra való felkészítésre fogják használni, ami akkor fog megtörténni, amikor valójában találkozni fogsz egy Földönkívüli faj tagjával. Például, a Plejádiak egy különbözö faj. Az egyikükkel való találkozás sokkot fog okozni és az emberek ki fognak akadni. A Belépési Protokoll poszt közzététele utáni helyzet egyértelmüvé tette ezt. Még azok is, akik úgy gondolták, hogy készek álltak, nem voltak.

A blog olvasása egyszerü és talán arról álmodsz, hogy egy hajó landol majd a telkeden. De amikor a hajó tényleg leszáll az udvarodban az egy teljesen más történet. Nem is beszélve a kommunikációról egy ET faj tagjával vagy a társadalmával.

350 ember van ezen a Workshopon. Ennek csak kis százaléka fog keresztül menni ezen a folyamaton. Mások lépésröl-lépésre fogják követni a folyamatot. Az Esemény alatt ők lesznek azok, akiknek végül szembe kell néznie azzal, amit tagadnak. Szembe kell nézniük a valóság illúziójával, hogy hogyan manipulált bennünket a média, a pénzügyi rendszerek, minden. Ez kihívás lesz, de szintén a legkönnyebb része. 
A második szint, hogy felfogjuk más intelligens, földönkívüli élet létezését és ahogyan élik az életüket, valamint elfogadni azt, hogy ez igaz és nemcsak valami kitalált ábrázolás a könyvekben és a filmekben. Ez a hitrendszerekröl fog mesélni. 
A harmadik szint, amikor megismered, hogy mennyi sötétség volt a bolygón és mi volt elrejtve (pl.: gyermekbántalmazás) mi történt és az általa okozott szenvedés mértékét. 
A következö szint az Esemény után, az embereknek szembe kell nézniük a szexuális energiájukkal. A szexuális energia manipulálása a Mátrix alapja és a felszíni lakosságnak a legnehezebb lesz vele foglalkozni.

Mindenkinek át kell mennie ezeken a szinteken. Ez a folyamat már megy, az Esemény lesz a csúcspontja és az Esemény után folytatódik. A kulcsa, hogy stabilizáljuk ezt a folyamatot, hogy elkezdünk összejönni Lélekcsaládokként.

Átmeneti szakasz (a Workshop második napján fogjuk tárgyalni)

A Cintamani kő program, amelyet néhány évvel ezelőtt vezettek be, stratégiai fontosságú helyeken rakták el a köveket. Ez addig a pontig stabilizálta az energiát, hogy most kialakulhatnak a Lélekcsaládok. A Lélekcsaládok összejövetele fontos ebben a fázisban, mivel stabilizálni fogja az energiát ezen a bolygón, hogy az Esemény a lehető legzökkenömentesebb legyen. Annyi Lélekcsalád Jelenlétet kell létrehoznunk, amennyi csak lehetséges.

Szükséges lépéseket amiket meg kell tennünk:

Kapcsolódjunk a Belsö/Felsö Énünkkel

Kapcsolódj mások Belsö/Felsöbb Énjével a Belső / Magasabb Én kapcsolat alapelveinek alkalmazásával. A 2012-től 2019-ig tartó időszakban az átmenet első szakaszában voltunk. Ez volt a bolygó intenzív tisztításának nehéz folyamata, ami sok sötétséget eltávolított de sok ember számára túl sok volt és sokféle támadást és konfliktusokat eredményezett a Fénymunkások között. Olyan konfliktusok, mint más Fénymunkások támadása csak akkor lehetséges, ha nem kapcsolódsz a Belsö Énedhez és nem érted a Lélekcsaládok fogalmát. A Lélekcsaládok túlmennek ezeken a problémákon: nincsennek konfliktusaik.

Lélek Fivérek és Növérek

Mindenki a Lélek Fivéred és a Lékek Növéred. Ez a kapcsolat alapelve. Mindenkit egyenlö módon kell kezelni és a Lélektöl Lélekig való kapcsolat irányából találkozni velük, nem pedig olyan szemszögböl, ahogy egy emberi lény kapcsolódik egy másik emberi lényhez (az összes vele együtt járó címkével és hamis személyiségszerkezettel). Sokkal többek vagyunk, mint ember. A Lélektöl - Lélekig kapcsolat az alapvető kapcsolat mindenütt az Univerzumban.

Ezen a bolygón a Mátrix programozásán keresztül állunk kapcsolatban egymással. Az emberi elme ilyen módon rendez, a cimkék hozzáidomulnak az érzékeléshez. Ez nagyon hatástalan. Amikor az elmédet használod, hogy a társadalom programjához alkalmazkodj vagyis a Mátrixhoz és a fogalmakon keresztül elemzel, nem használod a Felsöbb Énedet. Abban az esetben nem fogod megérteni, eltévedsz és nem fogod látni más valódi Igazi Énjét vagy Lelkét. A valaki másról hallott információk többsége, mondjuk úgy 80 százaléka nem helyes. A téves információd alapján való megítélés félrevezető feltételezésekhez, ítéletekhez és konfliktusokhoz vezet. Azonban, ha az elmédet eszközként használod, hogy kifejezd a Lelkedet, olyannak érzékeled azt a személyt, amilyen. Menj a belsödbe az információkért. A Felsöbb Én szintjén felismered a másik személy valóságát az elme fogalmain túl. A legfejlettebb egyének, egy kis százalék a bolygón, most ezt a kvantumugrást teszik meg. 

Mielött ezt a bolygót megszállták volna, a társadalom primitív volt de (öntudatlanul) lélekszinten kapcsolódtak. Ez nem fejlödött, de az egész közösség egy volt. A gyermekeket a törzs nevelte = az alapszintü Lélekcsalád fogalma.

Az Arkhónok bevezették a biológiai rendszert, hogy irányíthassanak bennünket, azaz a vér szerinti család felépítését, hogy szabályozzák a DNS-ünket. Ez lényegében egy zárt rendszer. Az Univerzum törvényeinek megfelelően a zárt rendszerben az entrópia mindig növekszik, ami azt jelenti, hogy megszaporodnak a problémák. A biológiai rendszer tehát a pszichológiai problémák növekedéséhez vezetett, amelyeket vér által továbbítottak a család szerkezetébe.

Ennek megoldásához el kell kezdenünk a vér szerinti család szerkezetén kívül együttmüködni. Mivel sok kapcsolat a Mátrixon alapul, ez az elsö lépés az áttöréshez. Túl kell nönünk a biológiai család fogalmán a Lélekcsalád fogalmához és lélekszinten kapcsolódni és kölcsönhatásban lenni. Ez azt jelenti, hogy kapcsolatba lépsz azokkal, akiket felismertél és ragyogtál lélekszinten. Ez lesz az új valóság és az új társadalom alapja az Esemény után.

Ez nem azt jelenti, hogy a biológiai családok nem fognak többé létezni. Néhányuk átalakul, mások bövülni fognak stb., de mindannyian ösztönözve leszünk, hogy Lélekszinten kapcsolódjunk. Ez a valóság más felfogását fogja biztosítani. Megfogja változtatni a kapcsolatokat. Az Esemény után nagyon sok változás lesz. Különösen a mátrix által létrehozott családok és kapcsolatok fognak drasztikusan változni. Egy szürés fog történni: minden ami igaz - a Szeretet és a Fény - növekedni fog. Minden ami hamis - a Félelem és a Sötétség - csökkeni fog és eltünik. A fö irány az, hogy minden ami a Szeretetröl és a Fényröl szól meg fog maradni, és minden ami a félelemröl és a sötétségröl, az pedig szétesik. Végül pedig minden illúzió feloldódik.

Kérdések és Válaszok

K: Miért van szükségünk "ellenállásra"? 
V: Az ellenállás szükséges a sötétség ellen, mivel a Föld bolygó nagyrészt még mindig a dualitásban van. Az Ellenállási Mozgalom nélkül mindannyian már régen koncentrációs táborokban lennénk.

K: Azt mondtad, hogy a „legfejlettebb egyének” kvantumugrást fognak véghez vinni. Kik ök?
V: Mindenki aki itt van. Mi vagyunk azok, akik ezt az áttörést megcsinálják.

K: Hogyan kapcsolódhatok traumatizált emberekhez?
V: Kapcsolódj hozzájuk Lélek szinten. Ez gyógyít.

K: Mennyi Lélekcsalád van ebben a szobában?
V: Számos, egymással összekapcsolódó Lélekcsalád van itt, ez egy hálózat: egy univerzális kozmikus fényhálózat.

K: Van kapcsolat a Belsö Földi társadalommal/társadalmakkal?
V: A bolygó felszabadításával kapcsolatos műveletekre vonatkozó információk titkosítottak, ez az intel nem elönyös az emberiség számára, mivel az emberek hajlamosak csak ülni, és nem cselekedni. A bolygó felszínén lévő emberek most arra kaptak utasítást, hogy létrehozzák és megszervezzék a Lélekcsaládokat.


Lélektársak

Mindenki találkozik a Lélekcsaládtagjaival - léleknövérekkel és lélekfivérekkel - az életükben: ök azok, akiknek hasonló az életútjuk mint a tied. A következö szintü kapcsolat a Lélektársaké: velük találkozol pl. a spirituális csoportjaidban és a Lélekcsaládodban. A Lélektársak erősebb kapcsolattal rendelkeznek: Lélek szinten mélyen kapcsolódnak. Általában ellentétes polaritásba inkarnálódnak. Lélekszintü erős mágneses kapcsolatuk egy hatodik dimenziós forrásból származik, és nagyon erős. 

Alapvetően két reakció lép fel, amikor először találkoznak a Lélektársak. A reakció módja attól függ, hogy készen állsz-e az ilyen típusú kapcsolatra.

1. Reakció: tudatosság és erös kapcsolat

Összejönnek, és az erős vonzás és az energia elindít egy erős tisztítási folyamatot. A Lélektársad beindítja a programjaidat és minden a felszínre kerül. Azonban a Lélektársi kapcsolat generálja a legerősebb energiát és gyógyulást a bolygó felszínén, és ha mindketten dolgoznak saját magukon és átalakítják a belsö árnyaikat, akkor befolyásolják és segítik a bolygó helyzetének átalakítását.

Az arkhónok mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a Lélektársak összejövetelét. Elfogják az e-mailjeiket, blokkolják az autókat, baleseteket csinálnak, olyan messzire is elmennek, hogy akár megölhetik a két lélektárs egyikét.

Még mindig háborús övezetben vagyunk, de 1/21 után a Lélektársak már biztonságosan együtt lehetnek, és új valóságot teremthetnek. A Lélektárs kapcsolat mély átalakulást kezdeményez a Lélek szintjén.



2. Reakció: félelem és a hajsza & menekülés dinamikája

Találkoznak és erös vonzeröt és kapcsolatot éreznek de kényelmetlenül érzik magukat, mert sokat vált ki. A Mátrix rendszer ellenörzö programja beüt: a Menekülö és az Üldözö.

Tanács a Menekülönek: hagyd abba, hogy elfutsz. Menj a bensödbe és nézz szembe a félelmeiddel és használd az Ibolyalángot, hogy átalakítsd. Engedd el a kiváltó okokat és megtudod, hogy mi történik. Ez egy lecke. Menj, találkozz a Lélektársaddal és beszélj róla. Ez ijesztö lehet, de az nem baj. 

Tanács az Üldözönek: hagyd abba az üldözést. Nézz magadba mi van ott és alakítsd át. Ezután kezdd el manifesztálni Lélekszinten a Lélektársadat.


188 Ley vonal

Ez a ley vonal az Istennök Ley-vonalaként is ismert. Ez az Istennöi Energiák belépési pontja a bolygóra. A Fényerök megszabadítják ezt a vonalat és a környékét a negatív eseményektöl. A leyvonalak helyszínei fontos örvénypontokhoz kapcsolódnak a bolygón pl.: Damaszkusz - Szíria, Versailles, Stonehenge, Boston (Marathon), New York (WTC, Sandy Hook), és Teotihuacan. Az arkhónok folyamatosan hozzák létre a háborúkat ezen a leyvonalon.

Szíriának fontos és erős energia örvénye van. Ez az örvény a Sellö Istennő energiáját tartja. A szíriai csillagrendszerből származik. Ez az Isteni Kegyelem finom energiája. A közel-keleti konfliktusokon keresztül ez az energia 7000 éve elnyomásban van.


A Föld Energia Rácsa

A Leyvonalak a Föld energia rácsának fontos részei. Ez az Energiaháló körülvesz téged és mindig veled van. Minden élőlény ezen a bolygón életük által kapcsolódik ehhez az Energiahálóhoz. Minden, ami a kapcsolatokban történik, köze van ehhez az Energiarácshoz. Azért van itt, hogy felügyelje és fenntartsa az életenergiádat (más néven: Kundalini) ez az élet forrása és a Fény testetek energiájának forrása. Az Energiaháló a Galaktikus Központi Napból származik, amely a Szeretet és a Fény forrása a galaxisunkban.

De mindenféle AI technológia létezik, hogy eltérítse, használja és irányítsa az Életerönket. Például az 1991-es Öböl Háború alatt sok negatív energiát gyűjtöttek össze az óriasi érzelmi trauma kibocsátásával, és keresztül küldték ezeken a leyvonalakon.

Az 1/21 óta a Kozmikus Fényerő a Föld Energiarácsába lép. Mindenkit érint. A Kozmikus Energia áramlása erősebbé és erősebbé válik. Ami hamis, az hanyatlani, ami igaz, az maradni fog.

El kell engednünk a sok ezer éve az inkarnációnk alatt felhalmozott felfogásokat és hitrendszereket. Számos hitrendszer vallásos jellegű.

Az elménk egy része a Matrix része. Amikor félelmet látsz, alakítsd át azokat a következö években, mivel a félelem okozta alacsony rezgések betáplálódnak az Energiarácsba. A Mátrix évezredek óta félelmet és negatív energiát táplált a Sellö Istennö leyvonalába.


Különösen a vallásos programozást használták, hogy félelmet és aggressziót teremtsenek vele, ami háborúkhoz vezetett. A háborúk erős negatív, alacsony rezgéseket hoznak létre. A félelem és az agresszió létrehozásának lépései:
  • A nöi energia elnyomása
  • Ez megzavarja a férfi energiát /a férfiakat
  • A férfiak ígéretet tesznek és háborúba mennek
  • Háborúkat hoznak létre és kezdeményeznek
  • A Férfiakat megjutalmazzák a háború után

Átalakulás

Amikor a Lélektársaknak sikerül túllépniük a Mátrix programozásán, a Földi Mennyország szent energiájával együttrezgö eröteret alkotnak minden szinten. Kapcsolatuk erőteljes örvénypontot hoz létre a bolygón, amely elkezdi átalakítani az Energiarácsot a bolygón, amely az egyik Istennöi misztérium.

Ikerlángok

Az Ikerlángok még mélyebb kapcsolattal rendelkeznek. Azonban az Ikerlángok körül nagyon sok félreértés van. A Lélektársak NEM Ikerlángok. Sok Lélektársad van, de csak egy Ikerlángod. Mindannyian egy lényként kezdünk, és ahogy lejövünk a Földre, a 6.-ról az 5. dimenzióba, szétválunk két iker lélekké. A szétválás két, ellentétes polaritású testbe történik, mint női és férfi inkarnációk. A legmélyebb kapcsolatok a Földön a Lélektársi kapcsolatok. Rendkívül ritka, hogy két ikerláng találkozzon egymással a bolygó felszínén. Az Ikerláng kapcsolat túl erös. Nemsokan élnék túl. Ez azt jelentené, hogy egyszerre talákoznál és látnád saját magadat: az összes reményeddel, félelmeddel, kívánságoddal, életekkel együtt...

Az arkhónok tisztában vannak ennek a kapcsolatnak az erejével és az energiájával és megelözik azt. Ehelyett népszerüsítik az Ikerláng Fantáziát, azt a Mátrix programot, hogy elhidd az a bizonyos illetö az Ikerlángod. A Hollywood-i filmek segítik ezt a forgatókönyvet. Ez a program többnyire a női oldalon aktiválódik. A férfi néhány aspektusa aktiválja ezt a programot. Ezután a nö minden vágyát rávetíti a férfira, a házasságra programozzák, és ezek után elkezdödnek a problémák.

Ikerlángok Ùjraegyesítö Meditáció

Ez a meditáció összehangolja az energiamezödet a belsö szándékoddal. Egy magasabb dimenzióhoz csatlakozol és magadhoz húzod azt az energiát, lehetővé téve, hogy lélek szinten megfigyeld, érezd és halld. Ez az összes kapcsolatodat kellö megvilágításba helyezi, és összehangolja azokat. Elkezdesz egy kiegyensúlyozott módon összekapcsolódni magaddal és másokkal.

Rendszeresen végezd el ezt a meditációt pl. hetente egyszer, hogy támogasd vele a felemelkedési folyamatodat. Néhány hónap elteltével az Ikerlángodhoz való kapcsolat kikristályosodik, és képes leszel azonnal felismerni az energiáját. A kezdeti időszakban Mátrix programokkal találkozhatsz, de ezek eltünnek, ahogy a valódi Ikerlángoddal való kapcsolat kikristályosodik.

Rendszeresen végezd és ez segít létrehozni a Lélekcsalád mandalát.

Kérdések és Válaszok


K: Hogyan kellene elképzelnem az Ikerlángomat?
V: Lélekszinten, a szívcsakrán, vagy a hamadik szemen keresztül kapcsolódj hozzá. Gyakorold heti egyszer, néhány hónapra szükség van a torzulások kitisztulására.

K: Mi a különbség az itt végzett meditációk és a buddhista meditációk között?
V: A buddhista meditációk célja az elsődleges anomália átalakítása. A Mi meditációink a szeretet és a fény a bolygóra való rögzítésére irányulnak, azáltal, hogy magunkon keresztül leföldeljük a Forrásból érkezö isteni nöi energiát a bolygóra.

Volt kérdés Untersbergröl. Cobra azt válaszolta, hogy Untersberg kapcsolódott a grálhoz, vagy kapcsolódik, egy speciális energiával rendelkező portálhoz. Ez az a hely, ahol a titkos űrprogram 1919-ben elkezdődött. Az Esemény után különleges szerepe lesz még. 

A másik kérdés a Maja naptárról volt, és hogy mennyire pontos. Cobra azt mondta, hogy Kr. E. 600 körül a Maja civilizáció eltűnt az Agartha hálózatában, és a naptárukat a plejádiak adták nekik. A maják közül néhányan még mindig Agarthában vannak, némelyikük pedig a Plejádi csillaghalmazban.



Fordította: Kira Sakura

Ha szeretnéd elolvasni ezt az anyagot, más fordításban is, akkor megteheted:
https://hu2012portal.blogspot.com/2019/05/lelekcsalad-workshop-cobra-jegyzetek_11.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése