2019. május 11., szombat

Lélekcsalád Workshop Cobrával II. jegyzet

Ez a blogbejegyzés a Cobra által 2019. március 16-án és 17-én Budapesten megrendezett Soul Family Workshopon készült jegyzetek 2. részét (a 4-böl) tartalmazza. E jegyzetek készítése Hanneke van Ginkel, Michel van de Ven és Jacqueline van Rijswijk közös munkája volt.


Nyilatkozat: Ezek a jegyzetek úgy íródtak, ahogy Cobra beszélt. Nem ezt mondta szó szerint, hanem ez az írás inkább összefoglalja, amit mondott. Ez a mi értelmezésünk.



2019. április 19-én Cobra átnézte és elfogadta ezeket a jegyzeteket. Az ö kérésére frissítettük ezeket.


Új Kapcsolatok

Lélek perspektíva


Az Ikerlelkek, a Lélektársak és a Lélekcsaládok összekapcsolódó hologramjai, egy fényszövet az egész univerzumban összekapcsolva minden civilizációt, minden galaxist az egyhez. Minden bolygó része ennek a Kozmikus Fényrácsnak. Az Isteni terv egy része a Föld számára, hogy a Fényszigeteken létrehozza a Lélekcsalád mandalát (IOL - Island of Light) a bolygó felszínén. A leginkább felébredett emberek most kezdenek csatlakozni ehhez a Kozmikus Fényrácshoz a Fénytestük aktiválásával, ami most az egyik legfontosabb feladatunk. A Kozmikus Központi Faj irányítja ezt a folyamatot.


A Fénytest aktiválása önmagában kétnapos Workshop lenne, de Cobra gyorsan elmagyarázza ezt a folyamatot. Amikor a Lelked belép a testedbe és aktiválja az összes energiamezödet az összes testünk teljes integrálásával, a Fénytested aktiválódik. Ez megkezdi a felemelkedést, és képes leszel arra, hogy túllépj téren és idön át. A Fénytested lesz az ürhajód.

Addig, egyre több fényt kell lehorgonyoznunk, hogy a testünk feltöltödjön erre az eseményre. Ez a növekvő mennyiségű fény a testedben egy toroidal (gyürüs) energia örvényt hoz létre körülötted és rajtad keresztül. Ez a gyürüs örvény fénymezöt generál, amely a Föld energiarácsához és a Forráshoz kapcsolódik. Ez a Kundalini, az életeröd.

Amikor eltávolítod és kikapcsolod a Mátrix programozást, a Kundalini Online lesz. Ez az életerő-energia felemelkedik a gerinceden, és elkezdi aktiválni a Fénytestedet. Akkor leszel egy törés a Mátrixban: te leszel az evolúció katalizátora. Más módon fogod észlelni a kapcsolataidat és lélek szempontból fogsz hozzájuk kapcsolódni. Magasabb célból és magasabb nézőpontból fogod látni minden egyes köcsönhatásodat. Ez a terv része, a föld felszabadítása. Ahogy rálépsz erre az útra, belső útmutatást kapsz, hogy mit kell tenned, és hová menj. Ez idővel növekszik, és egyre inkább aktiválja a Fénytestedet.

Legyél önmagad. A Világ majd alkalmazkodik.

Igazság és teljesség

Az alapelv a folyamat során, hogy legyél önmagad. De a Mátrix programoz téged, hogy maszkot viselj és elrejtsd magad, az érzelmeidet, az érzéseidet, hogy mindent elrejts. Szabadulj meg az álarctól! Távolítsd el az energiamezödböl, a cselekedeteidböl, a gondolataidból és az érzéseidböl. Az álarcok konfliktusokat teremtenek, mert visszatartja az igazságot és elrejti az Igaz Énedet. Ne hallgasd el az igazságot. Légy önmagad a lényed minden aspektusával. A Lélekcsaládok ezen fö pont alapján cselekszenek. Mondd el az igazságot azoknak, akik erre készek. Mindig legyél ÖSZINTE. Ha egy adott pillanatban nem tudsz öszinte lenni, mond azt kerek-perec, hogy "Nem tudom ezt mondani ebben a pillanatban". Ne használj hazugságokat, hogy nyilvánvalóvá tedd amit akarsz, mert az több hazugságot vonz. Különbözö reakciókat fogsz felfedezni a Mátrixtól. Új kapcsolatok fognak jönni álarcok nélkül. Ez az egyetlen módja annak, hogy a Magasabb Céloddal összehangolódj.

Ahogy felfedezed és önmagaddá válsz, megtanulod, hogy más vagy, mint ahogy gondolod. Önnön magad lenni, a legfontosabb. 

  • A valóságod és a környezeted alkalmazkodni fog hozzád és a célodhoz.
  • Azok az emberek és bármi, akik-amik nem pozitívak és nincsenek összhangban a felsöbb céloddal, elpártolnak mellöled.
  • Megegyezö rezgésü embereket fogsz vonzani. 
  • És elkezdesz egyre több dolgot manifesztálni ebbe a valóságba, amit akarsz. Ez a te személyes manifesztációs folyamatod.

A 2019. január 21-ei (1/21) meditáicó óta a Sötét erök már nem tudják teljesen befolyásolni és megakadályozni a manifesztációs folyamatunkat. Sokkal könnyebb manifesztálni, amit szeretnénk. 


Szerelem és Szexualitás

Hogyan fogjunk egy férfit és tartsuk meg jól.

Polaritás hasadás

A programozásnak több rétege van. Az elsö réteg hasadása önmagunkban van, hogy elválasszon bennünket a Forrástól. Ez a fej tetején lévő két implantátumon keresztül történik. 

A második réteg felosztja, férfi és nöi energiákra. Ez Atlantisz idejében, elektromágneses energia mezökön, éterikus kristály implantátumokon keresztül valósították meg, és különbözö pszichológiai valóságokat hoztak létre a férfiak és a nők számára. Nehéz egymás megértése. Ez az implantátum három ujjal a köldök fölött helyezkedik el, és megakadályozza a szexuális energia áramlását a második (szakrális) és a 4. (szív) csakra között.

A nöknek A programjuk van, míg a féfiaknak B:

A Program: A szív jó, a szex rossz. A nőknek megengedett, hogy mindig érezzék az érzelmeket. Nem megengedett, hogy érezzék a szexuális energiájukat. A szexuális energiájukat évezredek óta elnyomják. Ez volt, és néhány helyen még mindig nagyon veszélyes a nők számára, hogy érezzék vagy kifejezzék a szexuális energiájukat. Ha megtették/megteszik megerőszakolták és megölték őket, stb.

B program: A szív rossz, a szex jó. A férfiaknak nem megengedett, hogy érzelmeket érezzenek vagy sírjanak. Nagyon veszélyes volt ezt kifejezni számukra, ha így tesznek néha még mindig bajba kerülnek és problémákba ütköznek. Ugyanakkor számukra megengedett, hogy annyi szexben legyen részük, amennyit akarnak.


Végül ez két teljesen különböző fajt hozott létre, két teljesen különálló valósággal. Ez az 1960-as években kezdett változni. A feminista mozgalmak elsö szakasza pozitív volt, a nöknek egy bizonyos fokig pénzügyi szabadságot adott. Csak azok a nök, akik ilyen módon szabadították fel magukat, tudják csak felszabadítani a szexuális energiájukat. Ezek a jelenlegi rendszerek miatt van így (pl. központi bankrendszer, tözsdék, kormányok stb, ) csak a női szexuális energia elnyomása révén működhetnek, ami a férfiak szexuális energiájában egyensúlyhiányt okoz, és eltorzítja a női és férfi energiák normális összeolvadását egy toroid energia-mezőbe. A férfiak akkor vagy háborúba mennek vagy  egy vállalathoz. Ez a bankrendszer negatív ciklusát hozta létre. A nők szexuális felszabadulása véget vet ezeknek a rendszereknek. Amikor a női szexuális energiát felszabadítják, a pénzügyi rendszer felszabadítása hamarosan követni fogja.



A KULCS a negatív ciklus megoldására, hogy egyesítjük ezt a két nézöpontot: a nöit és a férfit. A cél, hogy a nök elkezdjék érezni a szexuális energiájukat és összakapcsolják a szívenergiájukkal. A féfiak célja, hogy érezzék a szív energiájukat és összakapcsolják a szexuális energiájukkal. Amikor a szexuális energia áramlásának elzáródása megszűnik, a férfi és női energia összevonódik. Sokan még nem tapasztalták ezt. Ez nagyon szép, a plejádiak ezt nagyon jól ismerik. A Lélekcsalád kapcsolatok, csak akkor tudnak müködni, amikor ezeket a blokkokat eltávolítják. A Plejádiak elöször a Lélekcsaládi kapcsolatokban mutatják be ezt az energiát; a többiek majd ezek után kapcsolódnak.



Kérdések és Válszok

K: A felszabaditott Kundalini blokkolható megint?
V: Igen, ha megengeded a Mátrixnak

V: A Kabal nem tud értelmes kapcsolatot létesíteni, mert túl traumatizáltak.
V: Ha megengeded a szexuális energiának, hogy kifejezze magát, akkor átalakul majd egy bizonyos ponton.

K: Mi a kapcsolat a pedofília és a szexuális energia között?
V: A pedofília egyenlő a gyermekbántalmazással. Ez a szexuális energia legtorzultabb formája, egy nagyon sérült belső gyermek miatt (a szexuális energiának valamilyen módon ki kell fejeznie magát, de a súlyos gyermekkori trauma miatt nem fejezhető ki egészséges módon).

K: Amikor a fizikai test meghal, hogyan kerülhetem el, hogy az Arkhón Lélekcsapda áldozatává váljak?
V: Ha a fény útját járod és összakapcsolva és összehangolva vagy a Belsö/Felsö Éneddel, akkor ki fogod kerülni a Lélekcsapdákat. Akkor nem fognak elkapni és nem fogsz inkarnálódni az arkhón terv szerint. 

K: Mi az, amikor a bűntudat belső hangját hallom?
V: Ha a bűntudat megmarad, akkor ez egy program. Ez enyhül, amikor tudatossá válsz rá. 

K: Mi a különbség a Felsőbb Én és a FelsöbbLélek (Oversoul) között? 
V: Ugyanannak a dolognak a kifejezödései.


A Férfi és a nöi megosztó program

Atlantisz idején teljesen különböző és ellentétes programok voltak a nők és a férfiak számára. Ezeket a szempontokat generációról generációra örökítették át. 

Nöi szempont

A női implantátum program lehetővé teszi a nők számára, hogy csak és kizárólagosan az Ikerlelkükkel létesítsenek szexuális kapcsolatot, nem pedig pl.: Lélekfivérekkel és Léleknövérekkel. Ezzel a nök a tökéletes férjet keresik, házassságot akarnak és örökre abban akarnak maradni. De nem ismerik a programot. A tömegmédia kihasználja a nök programozását. A Disney illuminati család, többek között bevezetett egy egész réteg programozást a filmjeiken keresztül a közönség számára, kezdve a fiatal korosztálytól. A nők felé irányuló céljuk, hogy torz módon keressék az Ikerlelküket. A megközelítés az, hogy kapjon el egy férfit, irányítsa és zárja egy ketrecbe. Azonban, ha ez a férfi tökéletes is, mindig szabadnak kell lennie (jelentése: meglegyen a lehetösége, hogy egynél több növel szexeljen). Így az arkhónoknak sikerült egy tökéletes kémrendszert létrehozniuk, a nök a férjeiket féltékenységen, kisajátításon és más programokon keresztül ellenörzik. 

Férfi szempont

A Férfi programozásban a férfiaknak nincs megengedve, hogy érezzék az Ikerlángjuk jelenlétét vagy tudjanak róla. Mindenféle kapcsolatot érezhetnek és meg van engedve mindenféle értelmetlen viszony, de nem az Ikerlélekkel. Az eredmény egy tökéletes elkülönülés mélyen a tudatalattiban.


A fö program a monogámia. A kulcs ahhoz, hogy a férfiak és a nök felszabadíthassák magukat ebböl a programból, igyekezzenek összekapcsolni a szívüket a szexuális energiájukkal, és fordítva. A férfiaknak tisztában kell lenniük a Lélekláng kapcsolatukkal, míg a nőknek meg kell engedniük maguknak, hogy több kapcsolatuk legyen. Ne feledd, hogy különbség van az elkötelezett kapcsolat és a kizárólagos kapcsolat között. Elkötelezett kapcsolat esetén a partnerek szabadon engedik egymást. Tudatosan választják, hogy más kapcsolatokat nem létesítenek. Nem érzik, hogy egymás tulajdonai. A felébredt felszíni lakosság mintegy 10% -a elérte ezt az elkötelezett kapcsolat szintjét.

Nem vagyok féltékeny. Én territoriális vagyok. A féltékenység az, amikor akarsz valamit, ami nem a tiéd. A territoriális védi, ami az övé.

Egy kizárólagos kapcsolatban a nök irányítják a férfiak életerejét a biológiai kizárólagosságon keresztül. Ez az egészségtelen kapcsolódás a férfiak és nők között az egyetlen módja az emberi DNS szabályozásának, amit az Orion csillagrendszerből hoztak be Atlantiszba 25000 évvel ezelőtt. Azóta ebben a patriarchális rendszerben vagyunk. Amikor DNS szinten irányítod a társadalmat, akkor van egy tökéletesen szabályozható emberi rabszolga rendszered. 

Ha irányítod a partnered szexuális energiáját, a Mátrix programozása alatt állsz. Ha egy pszichológiai kerítést helyezel a partnered köré, akkor a Mátrix programozáson kívül cselekszel. Egy szélsőséges példa a Közel-Keleten található, ahol a nők még mindig férfiak tulajdonát képezik.

Ha a szereteten keresztül kötődsz, és a másik személyt szabadon engeded, ott egy szellemi vagy lelki kapcsolat van. Ez egészséges és rendben van.

Lélekkapcsolat

Most új kozmikus energiák ömlenek be, és átalakítják ezt. Az emberek elkezdenek egymáshoz kapcsolódni, mert akarják és nem azért mert kell, és talán együtt akarnak lenni valakivel, de nem kell örökké együtt maradniuk. Nem lesz több mentális Mátrix irányítás: ezek feloldódnak. Egyre több Lélek kapcsolatokon alapuló párkapcsolatok lesznek.

Kundalini és a női szexuális energia feloldása

A Kundalini az elsődleges életerőd. Erősen programozott és elnyomott.

Én 99%-ban angyal vagyok de...oh azaz 1 %

Ez az életerő tiszta nőies és tiszta férfias aspektussal rendelkezik. 
A tiszta nőies energia tiszta befogadás. 
A tiszta férfias energia tiszta cselekedet.
A tiszta cselekedet tiszta befogadást vonz. Ezeknek az energiáknak a kölcsönhatása egy Samadhi-élményt és Koronacsakra aktiválást hoz létre, így alkotva meg egy toroidális mezőt, ami a Felemelkedéshez vezet.

A lélektársak közötti kapcsolat a leggyorsabb kapcsolat a Szamadhi élmény létrehozásához.

Amikor a férfias energiahatás torzul, a férfiak dühösekké válnak, és azt hiszik, hogy mindent tudnak / mindig igazuk van. Amikor a nöi befogadó energiák elzáródnak, a nök túlságosan kritikussá válnak. Amikor a Mátrix ezután tovább blokkolja a férfias energiát, a férfi mindenkinek örömet okoz. A női energia további blokkolása azt eredményezi, hogy a nök mindenkit irányítani kezdenek. Így a további Mátrix általi akadályok megfordítják a polaritást. Ez az arkhónok végső célja: mindenki kedvére tevö férfiak és irányító nök. A tömegmédia ilyen módon programozza és védi.

A Mátrixszerkezet tehát a női szexuális energia elnyomásán alapul. Célunk a női energia  akadályainak feloldása és felszabadítása. Ennek eléréséhez az első lépés, hogy a nők saját maguktól/egyedül érezzék, felfedezzék és megtapasztalják a szexuális energiájukat. Ekkor megváltozik az energiamezejük, a Kundalini - a kígyó a gerincben - aktiválódik és ez megzavarja és megrepeszti a Mátrixot. Ennek egy kis részét Cobra a blogbejegyzésében a Sárga mellényes mozgalommal kapcsolatban elmagyarázta. A Párizsi megnyilvánulások a Mátrix repedéséhez vezettek.
(magyarul itt olvashatod: 

2018 november 8-11-ig pontosan 225 évvel az Értelem Istennö aktiválása után az ellenállási mozgalom egyes papnöi a felszínre jöttek Párizsba és egy speciális földi Kundalini aktiválást hajtottak végre, repedést okozva a Mátrixban: ez az aktiválás a földi kundalini ébredésének elindítója volt, ahol az emberek végre felkelnek a sötét erők elnyomása ellen. Egyik aspektusa ennek a bolygószintü kundalini aktiválásnak, hogy a nök elkezdjék visszaszerezni a szexuális energiájukat és kifejezzék a testük szépségét. Azok a nök, akik meztelenül futottak Párizsban Novemberben valójában a Mátrixt bontották (öntudatlanul). 2018 november 11.-e óta a Párizsi Istennö örvény folyamatosan kundalini aktiválást vált ki minden emberben a bolygó felszínén. Ez az okkult oka a Sárga mellényes mozgalom sikerének, ami egy helyi mozgalom minden elnyomás ellen.

A szexuális energia félreértése

A mátrix számos különböző hitrendszert és félreértést hozott létre a szexuális energiáról. A szexuális energia csak egy energiaerő, amely áramlik: az energia nem más, mint az érzelmek áramlása. Ez lehet fizikális, de nem kell annak lennie. Ez egy helytelen elképzelés, hogy a szexuális energia csak fizikális és be- ki kapcsoljuk, mint a 0-lát vagy 1-est. Amikor az összes programozás megszűnik, és az összes blokk eltávolításra kerül, a szexuális energia elkezd áramlani. Ez lesz a következő szint, amikor sok Kundalini / Szamadhi tapasztalat lesz. Egy bizonyos ponton a plejádiak szeretnének útmutatást adni nekünk ezen a következő szinten.


A leginkább felébredett nők célja a bolygón, hogy elöször dolgozzanak ezzel a szexuális energiával, hogy felszabadítsák magukat. Ők lesznek azok, akik megváltoztatják az energiastruktúrát, amely majd felszabadítja a bolygót.

A férfias energia elnyomása a női energia elnyomásának következménye. A jelenlegi alapvető aktív mátrix program: jó vagy rossz lány / rendes vagy buja. A nöket úgy programozták, hogy elrejtsék a szexualitásukat és mindenki megkérdezi: Mit akar? A leginkább felébredett nők legmagasabb célja, hogy kapcsolatba lépjenek magukkal és meggyógyuljanak. Ez (része) Cobra küldetése. Ez meg fogja gyógyítani a világot és ez a kulcsa az új világ megteremtésének.

Kérdések és Válaszok:

V: A Kundalini jóga pozitív hatással van a fényrácsra, de ez nem olyan hatékony, mint a női szexuális energia felszabadítása.

V: A Kundalini ébredés aktiválja a Fénytestet.

V: A kozmikus Kobra légzés gyakorlása ( NEM közvetlenül kapcsolódik a Workshopot tartó személyhez) nagyon gyorsan aktiválja a Kundalinit, és felgyorsítja az egyéni felemelkedési utját. További információ: https://ipsalutantra.org/practices

V: Ha dühös és irányító férfiakat vonzol (elsö programozási réteg) akkor jobban fel kell szabadítanod magad mint nö. 

V: Putyin magas szinten védi a Fényt. Ami Trumpot illeti: attól függ, milyen hangulatban van. 

V: Március 21-én egy energiaportál nyílik de ne várjunk sokat. 

V: A fej tetején és a köldök fölött lévö implantátumokat a legnehezebb kitisztítani, mivel az implantátumok belsejében lévő programokat rendszeresen megújítja a Mátrix.

K: Hogyan védhetjük meg magunkat az 5G ellen?
V: A plejádiak olyan technológiát fejlesztenek ki, amely várhatóan egy éven belül elérhető lesz.

Az Istennö visszatérése

A tiszta nőies elv vagy energia, tiszta befogadás. Ez feltétel nélküli szeretetnek felel meg. Ez az energia az emberiség gyógyításához szükséges. Elsődleges fontosságú, hogy visszahozzuk ezt az energiát a bolygóra, és csatlakozzunk hozzá amennyire csak lehet. A tiszta nőies energia a teremtés tükre.

Ez az energia teszi elérhetővé a Kapcsolat Fogás projektet (Kapcsolatfelvételi Parabolaantenna, ahogy korábban fordították) és vonzza az Eseményt. Olyan, mint egy energia-tó: ha elég csendes és békés, akkor az Esemény aktiválható. Minden lény, aki kapcsolódik ehhez az energiához, feltölti a tavat. A változást és az Eseményt az Isteni Női Energia energetikai jelenléte hozza létre.

Újjáélesztjük az Istennöi Misztériumokat, hogy ezeket az energiákat visszahozzuk a bolygóra. Csoportokat fogunk alkotni, hogy lerögzítsük ezeket az energiákat. A Rózsa rendje csoportok (SoTR) eredeti célja volt, hogy megörizze és rögzítse az Istennöi Misztériumokat.

Jelenleg mintegy 150 SotR csoport működik aktívan a bolygón, amelyek hetente találkoznak egymással, hogy lehorgonyozzák az Istennő energiáit.

/ Ezután Cobra felhívta azon közönség tagjait a szinpadra, akik elkötelezték magukat, hogy elindítanak egy SotR csoportot a saját területükön, és hetente SotR találkozókat szerveznek az istennő energiáinak rögzítésére. Ezután Cobra szertartást tartott, hogy beavassa a földi SotR-csoportok nagyszámú új vezetőit. /

A Rózsa rendje csoportok az istennő energiáinak a bolygóra való rögzítésének a fő módja. Az Eseményhez közelebb egyre több csoport lesz aktív, és mélyednek bele az Istennöi Misztériumok aspektusaiba, amelyek még nincsenek felfedve. Akkor sok Istennöi örvénypont lesz aktiválva. A leginkább felébredett nők papnökké válnak, és tudatosan fogják rögzíteni az istennői energiákat, hogy a felszíni lakosságot a szabadságba vezessék. 

Egy meditáció, hogy csatlakozz az Ikerlángodhoz, a lelki társaidhoz és a lélekcsaládodhoz, és, hogy megnyilvánuljanak a Földi életedben.

(magyarul:
https://paladinokafenybajnokai.blogspot.com/2019/05/ikerlelek-lelektarsak-es-lelekcsalad.html )

Vége a 2. résznek

Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése