2019. április 28., vasárnap

Nagyobb Bolygószintü jelentés - II. rész (Istennök/Máriák visszatérése) FM144 által


Az utolsó részben egy harmadik összecsapást említettem meg a Fényerök és a Sötét erök között a nem fizikai síkon. Ez, a Negatív Nöi Entitások eltávolítása volt, akik elég sok problémát okoztak a múltban. Ezek a lények nöi Démonok és Ördög szerü lények voltak, akik nagyobb csapatokban léteznek az éteri síkon és részben igazi fizikai avatárokat használnak a munkájukhoz, föleg a következö területeken: Afrika, India, Németország, Ázsia (különösen Thaiföld), Washington DC és a különbözö Csendes-Òceáni térségek víz alatti bázisai.

Ezek a nöi démonok "érzékelik" az Istennöi Energiákat és a múltban nagyon megnehezítették az ide inkarnálódott Istennök papnöinek az életét. Mióta a Fényerök semlegesítették ezeket a negatív csoportokat, biztonságossá vált az Istennöknek visszatérni a Földre, hogy a felszínen Fény- és Gyógyközpontokat alakítsanak ki, amelyek késöbb az úgynevezett "Fényszigetek" lesznek és ezekben megtörténhet az Elsö Kapcsolatfelvétel.


Az Istennök visszatérése a Walk-in-eken( Lélekcserén) keresztül fog történni és a felszínen lévő különböző plejádi bázisok fognak portálként szolgálni.

A Galaktikus Konföderáció hajói eddig még nem végezhettek fizikai landolást a Földön, de már nagyszámú "Földi legénységet" küldött a felszínre Walk-in-eken (Lélekcserén) keresztül. Ezek a földi csapatok észrevétlenül és részben teljesen tudatosan élnek a lakosság között úgynevezett "HQ-kban" (Föhadiszállásokon) vagy "Védett Házban", amelyek a Fényerök által, különleges védelem alatt állnak.

Egyfajta Plejádi Védett Ház

Ezek a HQ-knak egy része Istennö Portálként szolgál, amelyeken keresztül más univerzumból származó különféle éteri istennők, akár saját Kozmikus Istennök is betudnak lépni a Föld rácsába. Ezek az Istennők rendelkeznek a tudással és ismerik a gyógyító technikákat, amelyek korábban nem voltak ismertek a Földön. Amint megérkeznek, átveszik a földi nöktöl az avatárjaikat (földi megtestesülés) (akiket a Földi Karantén nagymértékben traumatizált és sürgösen meg kell gyógyítani magukat) a Felsöbb Énjeik beleegyezésével.

Ezeknek a nöknek a lelkei elhagyják a testüket, és a Fényerök elviszik azokat egy speciális Gyógyító helyre messze a Földtöl, amíg az éppen megérkezett Istennök átveszik az avatárjaikat (testüket), hogy fizikailag dolgozhassanak a felszínen.

Ezek a szállítások jó ideje mennek már. Az érintett nök kezdetben súlyosbodó kölönbözö érzelmi fájdalmaktól szenvednek, az érzéstöl, hogy elvesztik a memóriájukat, a kapcsolatukat a földi emberekkel és földi szakmákkal. A fizikai tünetek lehetnek betegségek és étvágyvesztés. Néhány nö úgy érzi, hogy ideje elmenni, mint valami fizikai halál, de az nem halál...ez a felemelkedés, a felszabadulás, és ahogy korábban említettük a Felsöbb Én beleegyezésével történik.

Ezután az Istennö átveszi az avatárt és ez különösen a szubtrópusi országokban fog megtörténni, ahol már várnak az elökészített lélekcserés testek. Ezek az Istennök templomokban fognak élni, több férfi társsal (inkarnálódott vagy lélekcserés csillagmagokkal), akik Örökként és Segítökként fognak szolgálni. Ezen nök némelyike gyógyítóként dolgozott korábban, a környéken házakat fognak bérelni vagy talán már ott élnek kis közösségekben.


Ezek az Istennök gyengédek, nyugodtak, békések, szeretetteljesek és gyönyörü nök, akik nem térhetnek vissza a normális Földi mátrix világába...és szintén kerülni fogják a városokat. Ök gyengéd lények, akik pontosan tudják, hogy mit akarnak és áttörik a stressz és az idö nyomását, amelybe a Föld lakossága csapdába esett. Szeretetet hoznak és egy természetes, nyugodt életet fognak élni. Az idö nagy részében mezítláb fognak járni, Gyógyító Templomokat fognak létrehozni, mindennapi életüket ünnepélyesen és szeretettel fogják élni. Ha dolgoznak, akkor gyógyítóként, Tantrikus Tanítóként, Masszörökként stb. fognak tanítani és gyógyítani a templomokban, amit együtt épitenek az Örökkel.


Ez az amit a Fényerök az Istennök és a Máriák visszatérésének hívnak.

A Máriák viszont egy Speciális Nöi Gyógyító Szövetséghez tartoznak, akik nem kevesebb, mint Mária Isten-anya alárendeltjei. Ök is lélekcsere (walk-in) által jönnek a Föld felszínére, hogy meggyógyítsák a Csillagmagokat, akiket a  Föld körüli Sötét Karanténon belüli harc évezredei traumatizáltak.

A Máriák rendkívül empatikusak, és képesek érzékelni az érzelmeket maguk körül. Képesek megkülönböztetni azokat, és megértik, hogy azok az érzelmek nem a sajátjaik. A Máriák olyan erösek, hogy képesek a negatív érzelmeket kihúzni a testböl, a tárgyakból, a házakból, még a városokból is...így tudják megadni a szükséges gyógyulást.


Ez szintén létrehozza a Fény Szigeteket, a Fény Buborkékokat a felszínen, ahol az Isteni Forrás cselekszik és véd, amíg a körülötte lévö Mátrix rendszer szétesik.


Ez a Fényerök rendkívül fontos müvelete. 30 rendkívül erös Istennö/Mária már megérkezett (köztük 4 Fö Istennö - Maya, Amber, Sophia és Rose akik az Atlanti-óceáni portálon keresztül érkeztek). És ez csak egy kis elöörs volt. A következö hónapokban újabb 30.000 fog leszállni...többnyire lélekcsere (Walk-in) által.

Szintén az elsö Iker Láng most lép be a Rácsba (szintén lélekcsere által), mert a helyzet sokkal biztonságosabbá vált, bár még mindig jönnek a támadások, mert a bolygó tovább halad egy tisztító szakaszba és néhány negatív csoport még mindig kúszik elö a különbözö sarkokból.

Az Iker Lángok visszatérése és újraegyesülése kétféleképpen is fontos: az elsö, mindkét félnek általában még mindig megvan az Atlantisz idejéböl származó traumájuk és elsödleges fájdalmaik, amiket meg kell tisztítaniuk ( a Sötétek inváziója okozta, ahol a leinkarnálódott Iker Lelkeket elválasztották, többnyire feláldozták/meggyilkolták).  Ezen traumák megtisztítása/gyógyítása nélkül a lélek felemelkedése nem lehetséges.

Másodszor, szintén itt az idö, hogy az Ikerlángok Fizikai tantrát végezzenek annak érdekében hogy az így kapott energiákat a felszínen az adott területre továbbítsa...ez óriási módon felgyorsítja a bolygó gyógyulását és a Felemelkedési Folyamatát.


A földön lévö leinkarnálódott Csillagmagok gyógyítása szintén fontos szerepet játszik. A Felszíni Csillagmagok némelyikét olyan mértékben kimerítette a számtalan reinkarnáció a Földre, hogy a jelenlegi állapotukban lehetetlen lenne a Galaktikus Föderációnak vagy a Plejádi Ürhajóknak, hogy fizikaileg felvegyék vagy a Rácson túlra vigyék öket. Elöször intenzív gyógyulás kell nekik, különösen a nem fizikai szinten.

Sok Csillagmag még nincs tudatában annak, amit itt a Földön elértek...nemis beszélve a Fényerök számos nem-fizikai müveleteiröl amiben részt vettek/ vagy még mindig érdekeltek... különösen éjszaka, amíg az avatárjuk pihen.


Számtalan Csillagmag van a felszínen, akik elég felébredettek és elkötelezettek a bolygó felszabadításában a mindennapi életben (még ha csak a közösségi hálókon) ... és tudtuk nélkül éteri kettös életet élnek. Mivel ezek a Csillagmagok elhagyják a testüket az éjszaka folyamán és részt vesznek a Fényerök legkülönbözöbb müveleteikben a bolygó nem fizikai síkjain, néhányuk szintén együttmüködik a Föld alatti Pozitív Erökkel.

Éjszaka a Konföderációs Hajókra mennek és jelentést készítenek vagy csatlakoznak a földalatti találkozókhoz...vagy részt vesznek a Sötétek és a Chiméra elleni közvetlen csatában. És másnap reggel felébrednek és semmire sem emlékeznek, vagy ha igen, akkor csak töredékesen és homályosan, mert a Fényerök blokkolják a memóriájukat a saját érdekükben (szintén a Felsöbb Énük  beleegyezésével).

Ezért sok Csillagmag nagyon fáradtnak érzi magát reggel,  annak ellenére, hogy eleget aludt (a támadásokon kívül) mert éjszaka küldetéseket hajtanak végre. A Földön az egyre erösödö energiákkal egyre több és több emlék feloldásra kerül. Néhány Csillagmag már teljesen vagy majdnem teljes mértékben tisztában van ezen tevékenységekkel, különösen azok, akik kapcsolatban vannak a fent említett Föhadiszállásokkal. 


Azonban ezek a Csillagmagoknak sürgösen szükségük van gyógyításra, mivel ezekben a csatákban teljesen elfáradtak és a Galaktikus Konföderáció csak a közelmúltban vált képessé arra, hogy igazán segítséget nyújtson ezeknek a Fénymunkásoknak.

Például sok Csillagmag energetikailag kapott sebeket a Chiméra elleni küzdelmekben, amelyeket exotikus lézerfegyverek okoztak, így a lélek valóban az égés jeleit mutatja.

Továbbá a Kiméra a Csillagmagokba negatív implantátumokat, zavart okozó energetikai elektródákat, anomáliák halmazait, mint pókszerü lényeket és lehallgató készülékeket helyezett el (amit például a Mátrix filmben is mutatnak, annyi, hogy a valóságban ez a nem fizikai síkon történik), így különbözö fizikai panaszoktól szenvednek, amikre úgy tünik, hogy nincs magyarázat, mert általában nem találják az elöidézö okot az orvosi vizsgálatok során.


A második probléma, hogy a Kiméra szintén több Toplet Bombát ültetett néhány Csillagmag éteri testébe, például a farokcsont és a Kundalini közelébe. Ezek a Toplet Bombák azonnal beindulnának, amint a Galaktikus Konföderáció hajói fizikailag felvennék öket, és szó szerint szétszakítaná az adott Csillagmag lelkét.

Ezért elöször ezeket a nem fizikai dolgokat kell eltávolítani, mielött a fizikai felszállást fontolóra vennénk. 

Kétféleképpen tudjuk ezt megcsinálni:

A Galaktikus Föderáció Gyógyító Hajói a Föld körül álcázva állomásoznak. A Csillagmagok  eltudnak jutni oda Meditációval vagy a képzeletükkel, amíg alszanak, odautaznak vagy odavitetik magukat enegetikailag a Plejádi/Ashtar parancsnokság Gyógyító hajóira.


Vannak olyan csö alakú készülékek, amibe be tudják öket tolni (olyan, mint egy átlagos számítógépes tomográfia). Ezen készülékek segítségével a Plejádiak meg tudnak vizsgálni és találni bármilyen anomáliát, implantátumot vagy sebet. Ezután eltávolítják azokat és meggyógyítanak téged az energetikai mütét alatt.


A plejádiaknak saját számítási programjuk van erre, amelyek képesek pontosan meghatározni, hogy mennyi anomália van még a szervezetben, és mennyi ideig tart, amíg 100% megsemmisítik, ami általában nagyon gyorsan történik. A rejtett Toplet-bombák is gond nélkül eltávolíthatók.


A második lehetöség az lenne, hogy a már említett Máriák Gyógyító Templomaiba mentek (szintén meditáció vagy az éjszaka alatt). A magasabb dimenziókban a Máriáknak saját energetikai Gyógyító Központjaik vannak, valódi klinikák, ahol ápolókként szolgálnak, hogy elsösegélyben részesítsék a Földröl érkezö a frontvonalon harcoló Csillagmagokat - ez egy nem fizikai Háborús Kórház.


Ezekben a Gyógyközpontokban a Csillagmagok Gyógyító Kristály Asztalokra tudnak lefeküdni, és ezek leírják az összes fizikai panaszaikat, tüneteiket és pszichológiai problémájukat a Máriáknak. Mint a Plejádiak, azonnal elkezdik feltárni az anomáliákat és eltávolítanak minden negatívat az éteri testböl, beleértve a negatív pók entitásokat, ha vannak bennük ilyenek. Ezeket a negatív elemeket általában azonnal elviszik a Központi Napba, ahol végül feloldódnak.

Néha az Ashtar Parancsnokság maga jelenik meg, hogy támogassa az eljárást, mert sok Harcos Csillagmag az Ashtar Parancsnokság nevében dolgozik és ez a fajta gyógyítás csak a közelmúltban vált elérhetövé és természetesen nem hagyják cserben az embereiket.


Maguk a Máriák sokat dolgoznak Gyógyító Kristályokkal, amelyeket energetikailag helyeznek a testbe, hogy átadják a gyógyító információkat a sejteknek. Ezen kívül kérheted, hogy adjanak egy energetikai gyógyító italt, amely támogatja a folyamatot.

A Csillagmagok olyan gyakran látogathatják ezeket a Gyógyközpontokat, ahányszor csak akarják, naponta többször is. Sok Csillagmagnak többszöri Gyógyító alkalomra van szüksége, hogy újra a régi legyen, és elöször a tünetek rosszabbodhatnak, ami normális, mert nagyon sok fájdalmat kaptak az elözö életeikben. Ez azonban idövel javul fog, és a tünetek végül teljesen elfognak tünni egy bizonyos ponton, talán még a Fényerökkel való igazi fizikai találkozás elött.

Ezek közül egyik sem vicc vagy fantázia. A hajók és a Máriák gyógyító központjai igazán léteznek, és nem fizikailag oda tudsz menni, hogy újra tiszta és egész legyél - egyszerüen próbáld ki!

A Galaktikus Konföderáció kifejezetten azt tanácsolja, hogy használjuk ezeket a Gyógyító Eljárásokat, mert az Elsö Kapcsolatfelvétel elött, minden negatív implantátumot és sebeket/traumákat egy bizonyos fokig meg kell gyógyítani, mert különben nem tudnánk elviselni a magas rezgésü energiákat a Karanténon kívül, vagy legyen az a Hajókon vagy a szakadár civilizációknál a Föld alatt.

A hajókhoz vagy a Máriák Központjába történő utazásokhoz elképzelhetünk egy fehér energetikai portált, amelyen keresztül biztonságosan és észrevétlenül mehetünk az említett helyekre oda és vissza (csak rakd ezt a portált a meditációs helyedre vagy az ágyad fölé éjszakára). Ha szeretnéd, hívhatod a plejádiakat vagy a Felineket, hogy energetikailag védjenek az utazás során!


Eredeti Bejegyzés:
Fordította: Kira Sakura



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése