2019. május 28., kedd

Energia Jelentés - május vége

 

A karmikus tisztítással együtt, volt egy lökéshullám, amely eltalálta a föld mágneses mezejét tegnap este. Ez egy hatalmas lelki változást eredményezett mindenkiben. A tobozmirígy egy nagyobb aktiválást kapott. Néhánynak le kellett állnia, hogy ez megtörténjen.
Sokan érezték és még érzik, hogy teljesen szétkapcsolódtak a jelenlegi életükröl. És sokan vágyakoznak arra, hogy "haza" térhessenek.
Sokaknak nagyobb lesz a megértése vagy hirtelen kapcsolódik, ahonnan jöttek. Ez depressziót és olyan érzést hoz, mintha megrekedtél volna ebben az inkarnációdban. Lesznek gyomor problémák  ahogy a napfonat csakra túldolgozik, hogy feldolgozza ezeket az energiákat. Szorongás és gyomorfájdalmak lesznek a leggyakoribbak.
A vezetöim arra kértek engem, hogy kinti testmozgást végezzek. Menj futni. Ez segíteni fog rendbe hozni a zavart és ezt a sürü energiát. Ez is el fog múlni. Ez kaptad Lélekcsalád.

Alyonna Divine Healing



Ritka kozmikus esemény
Tegnap este egy kozmikus lökéshullám érte a Föld mágneses mezejét. Ez a hangsebesség feletti zavar okozta az energiák felerösödését a napszél pedig megnégyszerezte a sürüségét.
A bolygónk átutazik ezen a felébredett hullámon a következö néhány napon keresztül a felerösödö napszélen - amely akár 1 millió km per óra is lehet.
Ahogy átmegyünk ezen az ürviharon, talán észreveszed, hogy nyugtalan vagy, fáradt, türelmetlen és szellemileg zavart, fájdalmakat, fülcsengést és intenzív álmokat/rémálmokat tapasztalhatsz, ahogy ez a nagyobb energetikai lélek változás történik.

Alex Myles



A napunk most egy mozgási fázisban van, egy aktiválási ciklus kezdeti változásában.
A Nap egy hanyatló és napfoltokkal, napszéllel és napviharokkal áradó 11 éves cikluson megy keresztül. Mindaddig, amíg képesek vagyunk megfigyelni, képesek vagyunk  megjósolni a tevékenységi szintjét, amin a nap keresztülmegy.
A Nap az elmúlt néhány hónapban kiszámítható mintázatokat produkált, de mostantól a Napunk és a Galaxis többi része közötti energetikai kapcsolatok eltolódtak az ionos izzószálas kapcsolatoktól, egy eröteljes elektromos áramlást fújva a csillagszívböl a csillagszívbe.
Ez növeli a többdimenziós rezonancia kimenetét, és egy új kaput nyit meg az energetikai kapcsolat és a tudatosság számára a bolygó felszíni lakosságához.
Ez sokkal nagyobb, mint a személyesebb frissítések, amelyek magukba foglalják a politikai, energetikai és gazdasági áramlással foglalkozó közvetlen bolygói helyzetet.
Ez mindent érint. Nemcsak a bolygónkat, nem csak a naprendszerünket, hanem MINDENT. Oka van annak, hogy sok figyelmet kap a bolygónk. Oka van annak, hogy annyi dezinformáció van, hogy megpróbáljon meggyőzni minket arról, hogy ez a 3D-s valóság az alap és az egyetlen út a felfelé.
Ez mind rossz információ. Gondolkodj el ezen. Miért van itt annyi figyelem? Miért van annyi tudatosság itt, csak az elme és a szellem mennyi energiát, figyelmet és fókuszt használ el, hogy beavatkozzon, tanuljon belöle és kísérletezzen vele?
Ez azért van, mert nekik nincs az Emberi test temploma. Igazi, fizikai testünk van. Hozzáférünk a valódi teremtéshez az elme, a test és a lélek révén mint a mesterhármas.
A teremtésben semmi más nem fér hozzá ehhez, hacsak nincs fizikai formája, és az emberi test messze felülmúlja az egész világegyetem legfejlettebb fizikai tudat testeit.
Ez a mester szint, ahol csak a legerősebbek játszhatnak. A sűrű valóság legmélyebb, legmagasabb szintjeihez csatlakozhatunk, ugyanakkor teljes mértékben összekapcsolva a Forrás áramlási szintjeivel, ami összekapcsol MINDENT egy térben, egy idöben. Itt és most.
A tudatosság legmagasabb formájában, szerves, valódi hús technológiában létezünk az egész világegyetemben, és kiképeztek minket arra, hogy a képességeink csak egy apró frakció belsejében működjön.
Mivel ezeket a képességeket nem használtuk, az energiapályák alvó állapotba kerültek, és könnyen leálltak, így lehetővé téve otthonunk, Lélek/Naprendszerünk további manipulációját.
Ahogy ez az visszaesés és áramlás haladt, a Napunk, amit Sol-nak (G-hangnak) neveztek el, elvesztette a rezonancia frekvenciákhoz való hozzáférést, amelyen keresztül áramoltunk a fizikai testünkkel, így ezek az áramlatok ki lettek kapcsolva, és a DNSünk alvó állapotba került.
Elvesztette azon képességét, hogy tudatosan gondolkodjon / érezzen es azzá vált, amit ma ismerünk. Egy fényes fúziós labdává. Egy gravimetrikus robbanóerővé, amelynek saját tömege tartalmazza a kitörést, a hö vetítést, a sugárzást, a frekvenciát és a fényt.
A Nap pulzál. Áramlik. Ha valaha is láttad a víz harmonikus konvergenciaáramának állapotát, ahogy a frekvenciák növekednek a belsejében, akkor közvetlenül a váltás előtt vagyunk egy tisztább, bonyolultabb tervezésben.
Ez a videó kiváló vizuális bemutató arról, hogy mi történik, amikor a nap új frekvenciát ér el.
Ez aktívan táplálja az emberi kapcsolat szál útjait az eredeti energiákba, egy természetes emberi funkcióba, amely teljesen tudatos energetikailag és fizikailag egészen a Galaktikus szintekig.
Gondolj erre úgy, mintha beleragadnánk egy labda belsejébe.  Egy bolygó méretű labda, aminek a belsejébe még mindig be vagy ragadva. Most, megismertük a belsejében lévő üreges helyet, mint sürüség érzését, amit ha kiengedsz, ez az áramlás megnyílik a labdánkon kívül. Érezni fogjuk a távolban, de nem ér el bennünket a bolygó "kérgén" keresztül.
Az alvó DNS aktiválások megnövekedett frekvenciákkal és erösséggel fognak indulni. A bolygón lévő elmeprogramok elkezdenek feloldódni, mivel egyre több szintü érzések és érzékelések nyílnak meg, ahogy hatalmas mennyiségü bejövö fényt horgonyzunk le, ezt a bolygónk meg fogja tapasztalni a következő szakaszban.
Az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, hogy belépünk a MOSTBA. A cikkben sokkal részletesebben belemegyek, mert túl hosszú ahhoz, hogy ebben a frissítésben elmagyarázzam.
Ebbe a térbe lépve nemcsak mélyebben kapcsolódunk ahhoz a képességünkhöz, hogy felidézzük a Fénynyelveket, amelyek megváltoztatják a fizikai egészséget a testben, hanem az új frekvenciákra hangolnak, amelyeket a Nap elkezdett sugározni.
Több Napszélre, a Schumann rezonanciában vad ugrásokra és a politikai forró gombok nyomogatására számíts, az elme szintjén aktívan fogják használni azokat a okokat, amik kiverik a biztosítékot nálad. Amint felismered a figyelmeztetö jeleket, érezd, hogy mit vált ki belöled és fedd fel. Ismerd fel a MOSTban, hogy megvan a hatalmad hogy megteremtsd, amit ezekben a pillanatokban szeretnél megtapasztalni.
Köszönd meg a növekedés lehetőségét, majd aktívan helyezd át a figyelmed azokra a témákra, oktatási, növekedési és tevékenységi területekre, ahol többet szeretnél látni, érezni és megtapasztalni.
Ha úgy találod, hogy a figyelmed állandóan elvándorol, összeállítottam ezt a szupergyors, egyszerű meditációt, hogy nyugodtan összeszedd a fókuszodat vissza a személyes teredbe, ahol irányíthatod a kiválasztott figyelmet.
Egy bizonyos értelemben be fogunk lépni egy tüzpróbába. Néhányan ezt rendkívülien nehéz időszaknak tekinthetik. Èn személy szerint azzal a felismeréssel rezonálok, hogy ez a változás és a növekedés ideje. Az evolúcióé és a tudatosságé. Gyakran a növekedés kényelmetlen, de ha tudjuk, hogyan lehet létrehozni az energiákat, amiket szeretnénk megtestesíteni, még a kényelmetlenség is hihetetlen leckéket rejt magában, csak meg kell vizsgálnunk azokat.
Ezekben a nyomáson keresztüli növekedési idöszakban légy gyengéd magaddal. Légy kedves másokkal. Sok nyers, csodálatos program ül a tudatosság szintjein, és a viselkedés, amely ellenségesnek, dühösnek, depressziósnak és visszahúzódónak tűnik, könnyen felismerhető, hogy mi az. Sebek. E sebek nélkül az emberek nem cselekednének úgy, ahogyan cselekednek a fájdalmukban.
Ismerd fel ezt bennük, ismerd fel ezt benned.
A fény információ. A sötétség az információ hiánya.
Legyél Fény.
Ragyogj, mint egy jelzöfény a sötétségben. Sokmindenkinek segítesz ezáltal, mint amennyire gondolnál.
A szívemböl a tiédbe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése