2019. május 7., kedd

Május eleji energia riport és amit talán tapasztaltál/tapasztalsz

Elkezdödtek a karantén akadályok és a protokollok feloldása. 


Az elmúlt héten hihetetlen energia emelkedés volt, több sürüségü réteget és arkhónikus vezérlörendszert oldottunk fel, amelyek belsejében nehéz/rothadt energiák voltak. 

Ennek az elörehaladásnak a legizgalmasabb része, hogy a Karantén sürüségei, amelyek feltartják a magasabb dimenziójú galaktikus tudatot, hogy érezzük és megtapasztaljuk a bolygó felszínén, drasztikusan lecsökkent.

A korlát fizikailag több mint 10 000 mérföldnyire terjedt ki a felszín fölött, szinte lehetetlenné téve, hogy bármilyen fénylény kellemes egyensúlyban tartózkodjon itt, egyszerűen azért, mert annyira idegen és kényelmetlen volt számukra a környezet. Hasonló volt, mintha az òceán legmélyebb részébe lépnénk be védelem nélkül...fizikaileg lehetetlen ott létezni.

Ami ennek következtében történt, egy rendszer, amelyben több lény egy szándékra / energiára fókuszál megerösítve és felépítve olyan sok fényt, hogy „tengeralattjáróként” tudják használni addig, amíg az a növedés alább hagy, és kipréselik magukat ebből a sűrű környezetből.

Ahogy a Föld tágul és kevésbé sürüvé válik, egyre több és több akadály oldódik fel és lép müködésbe a felszín alatt és a leyvonalak áramlataiban.

Az elmúlt héten egy hatalmas blokk az Európai kontinensen elkezdett áramlani, az energiát sokkal nagyobb rezgéssel terjeszti a bolygó többi része felé, elkezdve felfeszíteni és feloldani a hasonló akadályokat mind a 7 kontinensen.

Ez drasztikusan meggyengítette a karantén akadályt 10000 mérföldről kevesebb, mint 100-ra, megadva, hogy minden lény hatalmas mértékben dolgozzon a nagyobb jóért a bolygónkon kívül fizikailag és enegetikailag.

Gondolj arra, hogy valaki egy dartstáblára dobálja a dartsokat egy futballpályán keresztül. Hosszú idö után gyakrabban eltalálják a táblát, egyszerüen ha csak 10 méterrel arréb állnak és könnyedén egymás után eltalálják a "bulls eye-t" (a tábla közepe).

Sokkal több aktivitást fogunk látni az égen. Gyakrabban lesznek szándékosan és tömegesen felbukkanó fényhajók, a fény / információk terjesztése sokkal erősebbé és könnyebbé válik ahogy a használatuk is.

Ennek kétféle jelentösége van számunkra. Minden elörelépéssel szemben van ellenállás és dolgozunk a folyamat elvégzésén egyszerüen azért, mert ezek az elörehaladások a hatalmak világvégét jelentik, amelyeknek nem kellene.

Ezt nagymértékü figyelemelterelö kampányokként fogjuk érzékelni, tartsd szem elött a forró témákat, mert ezeket fogják könyörtelenül nyomogatni vagy hamis zászlós támadásokat, hogy elfojtsák az összes többi hírt. Ezt úgy tervezték, hogy minél több politikai, szociológiai, környezeti, diplomáciai, érzelmi és energetikai feszültséget generáljon, mivel sokan tapasztalják ezeket a vad ingadozásokat, de nincsenek felvilágosítva arról, hogy mi történik. 

Hagyd, hogy a tudás, hogy mi történik, leülepedjen, de inkább a saját növekedésedre, fejlödésedre és érzelmi intelligenciádra összpontosíts, mert ennek az energia begyüjtésnek a másik végén hihetetlenül erős fénypontok tiszta, magasabb dimenziós energiát sugároznak egyre közelebb a felszínhez olyan nagyságrendben, amelyet nem éreztünk évezredek óta.

Most mindannyiunknak megvan a lehetősége arra, hogy évtizedek munkáját pár hónap alatt megcsináljuk. 

A múltban elszigeteltük magunkat, eltüntünk a természetben és bizalmasan társalogtunk a tudatos emberi test legmélyebb szintjével mert évek óta ez volt az egyetlen mód arra, hogy elkezdjünk megnyílni a fény rezgésének és addig a pontig erösítsük, ahol ezeket az információkat, a képességeket és ezeket a struktúrális ismereteket ne csak észre vegyük, hanem valóban képesek legyünk használni is.

Ez azt jelenti, hogy évekig tartott a munka, hogy elérjük, a születési jogunkat. A természetes testet.

Mivel egyre több fény söpör végig a naprendszeren, egyre több fény van a Karanténon belül. Több fény van a lehorgonyzásához és a növekedéshez, és így több fény képes bejönni.

Ez mindent jelent. Amit mindig varázslatnak és lehetetlennek éreztél, valójában a tudatosságod kiterjesztése. Most, hogy a sürü energiarétegek, amelyek megakadályozták a többséget, hogy érezzék ezt a folyamatot, feloldódnak.

Tartsd a fókuszodat azon, hogy ki akarsz lenni, milyen életet akarsz és építs magadba valami többet, valami tisztát.

Tarsd a szemed nyitva. Tartsd a szívedet emelt állapotban. Maradj tudatos de építsd meg amit meg szeretnél tapasztalni. 

Meglesz ez!


Eredeti bejegyzés:
UnleashingNaturalHumanity Facebook
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
12:30 (EEST) -kor elkezdödött egy hatalmas energia bejövetel, amelynek a sodrása a tüskékkel" felerösödött a következö órákban. Ezt a hozzávetőleges „időkeretet”, adom az időzónámnak megfelelően, amelyben vagyok (Kelet-európai nyári idö).

Ezek az energiák megnövekedett hatást gyakoroltak a testre, különösen a FEJ-re. Sokan abszolút kognitív leállást (értelmi leállást), vagy lassú észlelést, vagy figyelmetlenséget tapasztalhattak: szórakozottságot, szédülést. 

Lehetnek lehetséges minták; úgy éreztem/érzem ez több volt mint egy nagy energetikai minta az egész emberi rendszerre. HATALMAS.

A bejövő fény első fázisában feltünö változásokat figyelhettünk meg az „idő / tér”-ben, vagy más szavakkal, lehet hogy elkezdödött egy nagyobb hangolás az Idövonalakhoz kapcsolódóan.

A személyes tapasztalatok leírása közben (13:30-14:00) az idö lelassult, kimentem az utcára és Tudatosan megfigyeltem magamat. Tisztában voltam a fizikai testemmel, de ez több volt mint egy eszköz, amely egyik pontból a másikba visz; minden ami én voltam, ebben a Tudatosságban, teljes mennyiségben a Most állapotában van jelen, emberi nézöpont nélkül (érzelmi/gondolati) csak a tiszta Tudatosság.
Bonyolult leírni. Idön túli állapot volt. Lehetséges, hogy egy magasabb idövonalon voltam és egy párhuzamos idövonalat tapasztaltam meg ugyanabban a pillanatban. Nyugodt érzés volt. Nem volt jelen bármilyen apró 3D/4D rezgés sem. Ez volt az EgységTudat.
Jönnek még adatok, de elöször az integráció történik meg. Minden friss. Olyan Kvantum.
A spaceweather.com szerint: 
Az AR2740 nagy napfolt a Föld felé fordul és napkitöréseket produkál. A legerösebb eddig a napkitörések Richter-skálája szerinti M1 volt. Május 6-án a NASA Solar Dynamics Obszervatórium rögzített egy extrém nagy ultraibolya villanást.
A kitörés sugárzása röviden ionizálta a bolygónk légkörének a tetejét, a rövidtávú rádiójelek részleges leárnyékolásával Ázsia és az Indiai Óceán felett.
Földeld le magad.Lélegezz. Együtt vagyunk ebben az Emelkedésben.

Eredeti Bejegyzés:
AscensionEnergies Facebook

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az én nézöpontom a mostani energiákkal kapcsolatban: nagyon intenzívek, régi érzelmeket, blokkokat takarítanak ki, nagyon sok "mozgást" lehet érezni a szívcsakra tájékán, ahogy bövül/fejlödik. A napfonatcsakra tisztítása volt a középpontban, néhány ember beszámolója alapján, föleg május elseje és másodika között, itt Közép-Európában. Megtudom erösíteni a fejfájásokat (migrének, nyomó-pulzáló érzések a fejen, nyakfájdalom stb.) és a környezetemben pár ember is tapasztalta ezeket. Sokszor nem tudtam rendesen gondolkodni, vagy összetettebb mondatokat értelmezni amiket olvastam és elég idegesítö volt ebben a "hülye" állapotban lenni, föleg, hogy már két dolog megjegyzése sem igazán sikerült vagy csak egyszerüen odafigyelni arra, amit éppen föztem stb. 
Intenzív, élethü álmok, hirtelen a semmiböl jövö harag és frusztráltság, vagy az éppen " Én nem akarom ezt a sz@rt tovább csinálni" jött pár variációban. 
Fáradtság, álmosság, a "nem érdekel" szakaszok váltogatták egymást. Ezt a furcsa szituációt még megkoronázta a szeszélyes idöjárás is most Közép-Európában. Múlthéten több, mint 20 fok volt, majd lesüllyedt 5 alá, a hegyekben hó esett, mi sok esöt kaptunk itt, de ezen a héten már megint 20 fok felé fog menni a hömérséklet, majd aztán megint le - olyan hullámvasutast játszik az idö, de legalább már megint láttam dupla szivárványt. A Fény Gyözelme! 
Szintén Teli Holdunk is volt, így lehet hogy álmatlanságot vagy bizonyos idöközönkénti felébredést tapasztalhattatok. 
És nem is beszéltem a Schumann rezononciás táblázaton már egy ideje megjelenö és most is folytatódó fény csíkokról...mint egy energia zápor...próbálj meditálni, ez nagyon sokat segít, föleg, ha éjszaka nem tudsz aludni, ha fáradt vagy kérlek pihenj (kivéve, ha dolgozol vagy vezetsz).
És csináld a belsö munkát, mert sokat segít átvészelni ezeket az idöszakokat.

Eredeti Bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése