2019. május 21., kedd

Kék Telihold Frissítés: Ikerlelkek, Nyilak és Készletek via FM144 által



A frissítés elején további információk az Ikerlelkekröl:

Sok kapcsolat nem müködik a csillagmagok között, mivel Atlantisz bukása után egy hatalmas energetikai fekete mágiás apparátus van ellene. Az Arkhónok megtámadják a kapcsolatokat, démonokat küldve a párokra, hogy mindenféle veszekedést váltsanak ki. 

Még rosszabb lenne, ha az Ikerlelkek találkoznának. Ezért senki sincs az Ikerlángjával. Öszintén szólva a legtöbb Ikerlélek egyidejüleg nincs a Földre inkarnálódva, mert túl veszélyes lenne ( kivéve néhány esetben, ahol az Ikerlélek egy rövid ideig az avatárjában volt, vagy pár részt adott bele).

Ezeknek a támadásoknak köszönhetően a Lélektársak általában egymástól függetlenül élnek. Azonban a Fényerök hatalmas győzelmeket értek el az elmúlt években. Az Ikerlelkek most jönnek a hajókról, és az elsö hullám éppen most Lélekcserén (Walk-in) keresztül érkezik, ahogy korábban megállapodtak a Lelkekkel. Ez nem egy ellenséges átvétel vagy megszállás (ahogy az Arkhónok tennék), ez egy szeretetteljes megállapodás a lelkek között, ahogy az emberek megosztják egymással az autóikat. Az egyikük levezet egy bizonyos távolságot és idöt, kiszáll, a másik beszáll és továbbhalad. 


Természetesen az újonnan megérkezett Walk-ineknek először "hozzá kell szokniuk" a Föld felszínéhez. Az elsö hullámban sok jelentös Ikerlélek: fontos Fény Lelkek, Atlantisz lelkek, Istennök, Csillag lelkek...és először meg kell találniuk az útjukat. Tehát egy bizonyos hullám már leszállt, és az elkövetkező hónapokban több is lesz. Rendkívül fontos, hogy az Ikerlángok újra egyesüljenek, és szeretettel felismerjék egymást. Szintén fontos, hogy már érezzék az energiájukat és a jelenlétüket a felszínen, így az energia testük már elkezdhet egyesülni és emelkedni.

Néhány Ikerláng azonban csak egy beszélgetés során fogja felismerni magát, mert az emlékeket hirtelen kiváltja és aktiválja… akkor a gyógyulási folyamat megkezdődhet. Az Ikerlélek nagyon meghitt, nyugodt, józan, nagyon ismerős… nem lesz több játék a kapcsolatokban.


Természetesen a Walk-ineket a Föld karanténba való belépésük óta masszívan támadják. Az Arkhónok úgynevezett anti-Istennöket hoztak létre. Tehát minden bolygóra inkarnált Istennőnek létezik egy éteri ellen istennöje, akinek a feladata az igazi Istennők támadása. Ezek az entitások szintén az inkarnálódott Istennöktöl lopnak lélekrészeket és eltemetik őket sötét birodalmukban (a ténylegesen meglévő energetikai kígyófészkekben). 

Ők is Aphrodité Istennő régi ellenségei, aki a görög mitológiából ismert és ténylegesen létezik az energetikai síkon. 


Vissza az Ókorba, a Föpapnök, akik Baalt vagy Baphometet csatornázták, anyagi jutalmakban részesültek, míg azok, akik Aphroditét vagy más pozitív lényeket csatornáztak, nem kaptak semmit. Valójában megátkozták öket. Ez volt az egyik olyan program, amelyet az Arkhónok telepítettek a Föld karanténjába, hogy elnyomják az istennő energiát, amely még máig érvényes. Számos jelenleg inkarnálódott Istennő még mindig szenved ezeknek az átkoknak a terhe alatt. Energetikai jelekkel is megjelölték őket, hogy az Istennő-ellenesek újra felismerhessék, és önpusztító programokkal beoltsák őket, amelyek depresszióhoz és öngyilkossági szándékhoz vezethetnek.

Azonban ezek az átkok és programok gyógyíthatók és eltávolíthatók a Máriák gyógyító központjaiban is:
(magyarul itt: 

Még mindig ajánlott elutazni ezekhez a gyógyító központokhoz vagy a plejádiai gyógyító hajókhoz este, hogy megkönnyebbüljünk, legalábbis alvás közben.

Most néhány dolog, amely a színfalak mögött zajlik, kezdve az Egyesült Királyságtól:

Nagy-Britannia és Írország képviseli az Elf-birodalmak fizikai megnyilvánulását, amely valójában létezik a bolygó energetikai síkjain, és így hagyta azokat a jeleket az említett országok kultúrájában.


Ezekbe a birodalmakba beszivárogtak az Arkhónok, és jelenleg is háborús övezet. Az Egyesült Királyságban lévő Ley-vonalak mentén számos sötét portál került telepítésre, amelyeket a Fényerők most távolítanak el.

Néhány nappal a Szent Mihály Ley-vonalakról szóló jelentés után, ezek az energetikai folyamatok voltak láthatóak szinte pontosan a vonal mentén összegyűlt zivatarok formájában. 


További negatív helyek találhatók Walesben, Angliában, Skóciában és Írországban, amelyek negatív akupunktúrás pontként viselkednek a felszínen (ezek is eltávolításra kerülnek).

Anglia központja szintén fontos. Nottingham kastélya alatt például fontos energiacsoportosulás van, amely a Szigetek Zöld Szíveként látható. Itt az Elf Birodalmakhoz való kapcsolat tükrözödik vissza, különösen Robin Hood legendájában, akinek a megjelenése képviseli az íjjal és nyíllal harcoló elfet.




Jelenleg a Nottingham kastély megszállás alatt van, és a Sötétek alá telepítették az egyik portáljukat, amelyen keresztül helyezik át a negatív lényeiket a sötét világegyetemeikből a Földi karanténba. A Fényerők gondoskodni fognak erröl.

Ahogyan láthatjuk, a tisztítás még mindig teljes lendülettel halad. Eközben természetesen sok Csillagmag súlyos támadásoktól szenved, és rendkívül nehéz időszakon megy keresztül. 

" Hé fiúk, minden rendben odalent?"

Ahogy már említettük, fontos, hogy továbbra is elutazzunk a Fényerők Gyógyító Központjaihoz, hogy energetikai elsősegélyt kapjunk. Az is lehetséges, hogy Mini Mária Templom legyen telepítve a hálószobádba azok számára, akiknek nincs erejük az utazáshoz. Csak kérd mentálisan.

A Galaktikus Konföderáicó jelenleg buzgón dolgozik a színfalak mögött, hogy elkészítsenek egy bizonyos energetikai "Ellátmány Csomagokat", hogy ellássa a Csillagmagokat a felszínen. 

Ez a küldetés a Földön hasonló, ahogy az ejtöernyösöket használjuk, akik messze az ellenséges vonalak mögött vannak telepítve, hogy fontos stratégiai pontokat és kis állásokat foglaljanak el, mindaddig, amíg a fő erő be nem éri őket. A különbség itt az, hogy a Csillagmagok egy háromdimenziós rácsba ugranak a bolygófelszín mentén, hogy tartsák a fényt, amíg a Galaktikus Konföderáció áttör.


És ahogy az ellátmányt dobták a háború alatt a bekerített földi csapatok számára, a Fényerők energetikai "Ellátmány csomagokat" készítettek, amelyeket útnak indítanak a felszínre telepített Csillagmagok fölött. Ezek a csomagok a fizikai szint felett müködnek és szándékuk szerint jelentös javulást hozva a Csillagmagok életkörülményein, például hirtelen anyagi jólét, egészség, az Ikerlélekkel való találkozás, stb. Ez megkönnyítené a Csillagmagok számára a Fényközpontok /Fényszigetek létrehozását a felszínen, ahol az elsö kapcsolatfelvétel fog megtörténni. 

Ezek a csomagok már jelen vannak egy jó ideje, de a probléma az volt, hogy a Khiméra csoport pókszerű implantátumokat telepített a plazma síkon (és valószínüleg felette is) azokon a területeken, ahol a Csillagmagok találhatóak. Ezek az implantátumok védőpajzsként működnek, amelyek blokkolják ezeket az ellátmány ledobásokat. Néha a csomagok még az ellenség kezére is esnek, mint a fizikai csatatéren. Ez is az egyik oka annak, hogy a Csillagmagoknak gyakran nehéz az élete, míg az elitnek nincs semmi problémája.


A különböző Csillagmagok küldetéseinél fontos, hogy ezek a csomagok megérkezzenek. Ezért a Galaktikus Szövetség javasolja, hogy a Khiméra arachnoid interferencia mezőit leküzdjük:

Meditáció közben vagy mentálisan a Csillagmagoknak létre kell hozniuk egy úgynevezett 
"Béke Arany Pilléreit" a felszíni helyükön és rajta keresztül "letölteni" az Ellátmány csomagokat. Ezeknek végül el kell vinniük a készleteket a rendeltetési helyükre.

Az itt elhelyezett Csillagmagoknak túl sokáig kellett átküzdeniük magukat ezen az inkarnációs sivatagon. Az elsö oázisok most bukkannak fel a homokban, de nincs idö arra, hogy új magvakat vessenek el rajta. Ehelyett, egy teljesen kifejlett pálmafát fognak lehozni és átültetni, hogy így mondjam. 

A sivatag homokja egy homokóra belsejében folyik, és egyre inkább arra a pillanatra jutunk, amikor az utolsó szemcse is leesik.


Most az utolsó rész, amely a Plejádi flottáról tartalmaz információkat, akik várnak az égben:

Annak ellenére, hogy a felszínen a helyzet kaotikusnak tűnhet, a Galaktikus Szövetség tudtára adja a Csillagmagoknak, hogy a bolygó már több hónapja a kezükben van. 


Azt is bejelentették, hogy az álcázott Ellátmányi Hajók készenléti üzemmódban vannak.


Az Ashtar parancsnokság például a Föld felszínének térképeit készítette el olyan jelölésekkel, ahol ezek az Ellátmányi hajók a zöld fény megadásakor leszállnak.

A hajók száma óriási lesz. Amikor a rendszer végül összeomlik, ezek a hajók leszállnak, ellátják az embereket étellel, vízzel (kozmikus vízzel ellátott tartályok), ruhákkal, gyógyszerrel, gyógyítással és energiával. Leszállnak a nagy városok mellett, ugyanúgy a kis városok mellett is, függetlenül attól, hogy milyen távoli helyen élsz, mindig el tudsz érni egy hajót valahol. 

Az emberek folyósókon fognak felmenni a hajókba. Lesznek kozmikus képernyök, amelyek bemutatják a Föld és az Univerzum történetét, hogy elmagyarázzák az eseményeket. Lesznek éttermek és étkezdék ingyen étellel. Az emberek közösségeket fognak építeni ott, és információkat cserélnek a földönkívüli lényekkel. Egész nap a fedélzeten maradhatnak, és a fordítási eszközöknek köszönhetően nem lesz nyelvi akadály. 



Lehetséges lesz a fedélzeten aludni és a gyerekeknek lesznek iskolák, ahol fontos dolgokat tanulhatnak meg, mint például a meditáció, a telepátia, a manifesztáció, a gyógyító technikák, minden az egészséges táplálkozásról stb. természetesen játékos módon. 

Az emberek alig néznek többé televíziót; A Fényerök átveszik az internetet.

"Munkavállalás" és "adófizetés" a múlté lesz. A régi struktúrára nem lesz többé szükség. Ha valakinek még kell fizetnie bérleti díjat, elhagyhatja a lakást, mert a hajók kis kerek házakat tartanak a raktáraikban, amelyek kis kupoláknak tűnnek és ingyen kaphatók.

A Fényerőknek nincs semmilyen kapcsolatuk a rabszolgarendszerrel, amelyben az emberiség él, mert nem létezik a világukban. Természetes számukra, hogy mindent biztosítsanak az életükhöz. Mindent önkéntesen csinálnak, és azt, amit úgy éreznek, hogy csinálniuk kell. Jelenleg a legnagyobb kívánságuk, hogy segítsenek az emberiségnek kiszabadulni ebből a káoszból.

A Galaktikus Konföderáció pontosan tudja, hogy mit igényel a felszíni lakosság; pontosan ismerik az emberek egészségügyi problémáit és szükségleteit. Valamennyi hajó igazodik ahhoz a területhez, ahol le fognak szállni. 

Lesznek speciálisan Felhasználható Hajók, amelyekkel az emberek más bolygókra utazhatnak. Lehetőség nyílik a Galaktikus Szövetség szolgálatába való belépésre is, ha bárki szeretné.

Akarsz bennünket?

Ez a Sötét Világ, amelybe a sok Csillagmag leereszkedett, hogy tartsa a fényt, végül széttörik és béke jön :.

Eredeti Bejegyzés.
Fordította: Kira Sakura



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése