2024. október 4., péntek

Benjamin Fulford - Polgárháború felé tart az USA a vörös október kezdetével - 2024.09.30.

Az Egyesült Államok polgárháború felé tart ahogy elkezdödik a vörös október - állítják több hírszerzési ügynökség forrásai. Ez a háború Izraelt, Ukrajnát, az Egyesült Királyságot, Japánt és más országokat is érinteni fog, amelyeket még mindig a khazáriai maffia irányít.

Íme, mit mondtak a CIA fehér kalaposai a helyzetről:

Amikor Ukrajna elesik, az a Deep State (Háttérhatalom) végét jelenti. Ezért találkozott Trump Zelenszkijjel. Hogy tájékoztassa Zelenszkijt, hogy a végjáték hamarosan bekövetkezik. Ne lepődjünk meg, ha Zelensky a következő hetekben eltűnik. Izrael Államot végre elintézik és megszűnik létezni. Azt is mondták nekem, hogy a WH katonai szövetség puccsa nem fog puccsnak tűnni. Trump Föparancsnok már elhelyezte a Nemzeti Gárdát az USA kulcsfontosságú városaiban. Felkészülve arra, ami a Vörös Október alatt jön. A hadsereg nem várja meg a november 5-i elnökválasztást. Újabb merényletkísérlet lesz az egyik dublöre ellen. Ekkor fog megjelenni az igazi Trump. A Nemzeti Gárda és a katonai szövetség átveszi a hatalmat, és egyfajta statárium lép életbe. Az EBS-t fogják használni a kommunikációra néhány napig. Valószínűleg polgárháború lesz. A Deep State nem fog tudni mást tenni, mint visszavágni. A határokat le fogják zárni. Lezárják a légteret, hogy megakadályozzák a még megmaradt Háttérhatalom szereplőinek menekülését. A katonai szövetség pontosan tudja, hogy hol van az összes sátáni Deep State-ügynök. Elfuthatnak, de elrejtőzni nem tudnak. Lesznek eltérések, mivel semmi sincs kőbe vésve. Az idővonal most már naponta változik.

Megerősítettük, hogy a Washington DC feletti légteret már lezárták, hogy megakadályozzák a rossz színészek menekülését.

A khazáriai maffia fehér kalapos offenzívára számít, a valódi Hillary Clintonnak tűnő személy az X-en figyelmeztetett: „A sajtónak következetes narratívára van szüksége a Trump által jelentett veszélyről... Arra számítok, hogy októberben történni fog valami, mint mindig”. Egy freudi elszólást is tesz a „hamis dezinformáció”, vagyis -logikai elemzés szerint- az igazság elleni küzdelem szükségességéről. Ezután utalt arra az „őrült történetre, miszerint gyermekkereskedelmet folytatok...”.


Ez az író videókat tett közzé arról, ahogy halálra kínoz egy 10 éves kislányt. A 12 New York-i rendőr közül, aki látta a videót, 9-et megöltek, hogy elhallgattassák ezt a videót.

Még érdekesebb, hogy azt mondja: „Októberben történni fog valami, ahogy mindig is szokott”. A különböző hírszerző ügynökségek magas szintű forrásai egyetértenek abban, hogy valamiféle ismétlődő időhurokban ragadtunk. A fehér sapkások ősszel offenzívát indítanak, a sötét sapkások télen visszavágnak, nyárig patthelyzet alakul ki, majd újabb őszi offenzíva következik.

Vannak azonban bizonyítékok arra, hogy a hurok ezúttal megszakadt, és közeleg az áttörés.

Például Benyamin Netanjahu izraeli bűnügyi miniszter elment az ENSZ államfők éves találkozójára, hogy elmondja szokásos szónoklatát Irán ellen. Ezúttal azonban üres teremben adta elő. Emellett Moszad-források szerint idén nem maga Netanjahu, hanem egy „kövér testdublőr” jelent meg.


Nem mellesleg olasz P3 szabadkőműves és Moszad források szerint Netanjahut a tel-avivi Souraski kórházba szállították, miután az Egyesült Államokból érkező repülőgépét két jemeni Houthi rakéta találta el, miközben leszállt a tel-avivi Ben Gurion repülőtéren. Kórházi források ezt követően megerősítették, hogy klinikai halottnak nyilvánították.


További bizonyíték volt, amikor Netanjahu nem jelent meg egy sajtótájékoztatón, hogy dicsekedjen a bombázással, amely a Hezbollah vezetőségének nagy részét kiiktatta. „Egy előre felvett videót tett közzé. A mesterséges intelligencia beavatkozásával állunk szemben?” - kérdezte egy P3-as forrás.

Moszad-források szerint „Először is az igazi Netanjahut likvidálták, mint tudjuk. A klón/avatar NY-ban az ENSZ Közgyűlésen egy hamisítvány volt. Csakúgy, mint a kövér fickó, aki a szállodai szobájából adta a parancsokat..... Egy fotózás... Igen, Netanjahu, az avatár megsebesült egy houthi ballisztikus rakétától, amikor visszatért NY-ból, a tel-avivi repülőtéren. Lehet, hogy így kezdik majd a halálának nyilvánosságra hozatalát, szakaszosan. Az egész egy színpad. Egy filmet nézünk.”

A brit MI6 és a Rothschildok is kapcsolatba léptek velünk, és azt a tanácsot adták a piacnak, hogy itt az ideje ELADNI! Természetesen nem szabad elfelejtenünk a Rothschild mondást, miszerint akkor a legjobb pénzt keresni, amikor vér folyik az utcákon. Gyanítom, hogy megpróbálják majd nagyszabásúan tönkretenni a piacokat, aztán pedig fillérekért összeszedni a darabokat. „Sok minden fog történni a következő 48 órában. Meglátjuk, hogyan teljesít az arany” - kommentálta a Moszad egyik forrása.

Mindenesetre az amerikai vállalat várhatóan ma éjfélkor csődöt jelent. Bár október közepéig van idejük a pénz előteremtésére, minden bizonnyal komoly pénzügyi zavarok lesznek, mivel a probléma kezelését későbbre halasztják megint.

Ezen a ponton alaposan meg kell vizsgálnunk, hogy ki az Amerikai Vállalat tulajdonosa. A rövid válasz: a Vatikán. Először is, meg kell kérdeznünk magunktól, hogy miért hívják Amerikának és nem Kolumbiának. Azt állítják, hogy Amerigo Vespucci fedezte fel a kontinenst. A régészeti bizonyítékok azonban azt mutatják, hogy már Kolumbusz előtt is voltak európai telepesek Amerikában. Ezt elhallgatták, mert a Vatikánnak „a felfedezés jogán” tulajdonjogot kellett követelnie Amerikára. Ezt a jogot a bizonyítékok érvénytelenítenék. Mivel a Vatikán mostanra felhagyott a felfedezés doktrínájával, ez azt jelenti, hogy már nincs jogi igénye az Egyesült Államokra.

Most felmerül a kérdés: miért nevezték el a Vatikánt Vatikánról, az alvilág istennőjéről?


Amikor elmentem a Vatikánba, hogy találkozzam a P2 szabadkőművesekkel, megmutattak nekem egy kígyót egy kereszt körül egy katedrálisban, és bevallották, hogy egy Fekete Nap nevű entitást imádnak. A sátáni képek mindenütt ott vannak, ha az ember a Vatikánba megy.



Az olasz nemesek, akik mindezt irányítják, zoroasztriánusok, és hisznek a jó és a rossz örök harcában. Ezért van az, hogy Ferenc a fehér pápa, Pepe Orsini a szürke pápa és Arturo Sosa a fekete pápa.


Számukra a kereszténység olyan vallás, amely a rabszolgák kordában tartását szolgálja.

Tehát a Vatikán által ellenőrzött amerikai vállalat csődje az amerikai nép feletti sátáni uralom végét fogja jelenteni. Az USA, Svájccal és Izraellel együtt, e sátáni irányításnak köszönhetően áll a legtöbb háború, terrorizmus és káosz mögött világszerte. Ha a fehér offenzíva sikerrel jár, akkor végre világbéke lesz.

Természetesen biztosak lehetünk benne, hogy ezeknek az embereknek nem áll szándékukban csendben nyugovóra térni. A múltban már indítottak ellentámadást olyan eseményekkel, mint Fukusima és a Covid 19+vakcinák által okozott tömeggyilkosság. Ezúttal a jelek arra utalnak, hogy valamiféle régóta tervezett űrhorror-show vár ránk. Az egyik jele annak, hogy a Bluebeam hadművelet előkészületei teljes gőzzel folynak, ez az UAP (korábbi nevén UFO) referencia kézikönyv, amelyet az USA összes rendőrfőnökének elküldtek.


A sátánistáknak valami nagyszabású dolgot kell megrendezniük, mert a bűneik lelepleződnek. A rapper Puff Diddy, azaz Sean Combs letartóztatása a legújabb példa erre. A háza alatt a rendőrség felfedezte:

Földalatti alagutak sűrű labirintusát, hasonlót azokhoz az alagutakhoz, amelyekről az emberkereskedelem túlélői beszélnek. Itt zajlanak az ártatlanok ellen elkövetett kimondhatatlan kegyetlenségek. Ide viszik áldozataikat a globális pedofilhálózatot irányító szörnyetegek, hogy bántalmazzák őket, majd nem ritkán megölik ezeket a gyerekeket áldozati szertartások keretében, az e szörnyetegek által vezetett luciferi szekta tiszteletére. Ezek az alagutak nem sokban különböznek a New York-i Chabad-Lubavics zsinagóga alatt talált alagutaktól, ahol piszkos matracokat és gyerekszékeket találtak. Az előbbieket nekromantikus cselekményekre használják, vagyis a fekete mágia „művészetére”, amelynek célja a holtak szellemeinek megidézése a holttesteken keresztül...

A pedofilhálózat nyomozása során többek között olyan nevek kerültek elő, mint Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Kayne West és Leonardo DiCaprio.

Az is kiderült, hogy P. Diddy írt egy könyvet The Adrenochrome Witch címmel.

Az Adrenochrome Witch olyan fiatal nők történetét meséli el az iparágban, akik számára a fiatalos szépség a szent grál. Ezek a nők újra úgy akarnak kinézni, mint egy 12 éves, pedig már a 30-as, 40-es éveikben járnak.

Ezért keresik a módját az örök fiatalság elérésének, és végül találkoznak egy rapzenei császárnővel, aki több mint feltűnő hasonlóságot mutat Diddyvel, aki hatalmas partikat rendez, tele meztelen emberekkel, akiket kisgyerekek ereiből származó vérrel etet.

Barack Obama idősebb testvére, Malik azt nyilatkozta, hogy az elit által választott drog, az adrenokróm rabja.


A határőrség ügynökei arra figyelmeztetnek, hogy már 8 éves gyerekeket csempésznek kábítószer hatása alatt az Egyesült Államokba a szüleiknek vagy családtagjaiknak álcázott emberkereskedők - és senki sem tudja, mennyire elterjedt ez a szörnyű gyakorlat.

„Utálok belegondolni, mert több ezer gyerekről van szó, és ki tudja, hová kerültek mindannyian... Néha olyan bűnös cselekedetekkel találkozunk, amelyek annyira förtelmesek, hogy meghaladják az emberi tisztesség határait” - mondta az eset kapcsán Gregory Bovino, a kaliforniai El Centro szektor határőrség vezetője az állam délkeleti részén található El Centroban.

A Biden-Harris-kormányzat alatt 323 000 kísérő nélküli gyermek tűnt el.




A lengyel titkosszolgálat szerint:

A 9. Kör elit sátánistái, egy gyermekszex szekta, Európát uralják - és gyermekkereskedelemmel foglalkoznak, „embervadászatokat” szerveznek, amelyek során az elrabolt/bedrogozott gyermekeket meztelenre vetkőztetik, megerőszakolják, megkínozzák, lovakon keresztül az erdőben üldözik, és nemesek és vendégeik (akik megisszák áldozataik vérét) rituálisan megölik őket. Ezek a hatalmasok kannibalizmushoz is folyamodtak, „áldozataik” egyes részeit megeszik az általuk imádott démoni istenség számára. A túlélő tanúk 2014-ben jelentek meg a brüsszeli Nemzetközi Közjogi Bíróság előtt. Az 5 bíróból és 27 tagból álló testület megvizsgálta a bizonyítékokat. A tanúk azt állították, hogy a Vatikánban, a katolikus katedrálisok katakombáiban, magánterületeken, ligetekben és kormányzati katonai bázisokon rendszeresen végeztek gyermekáldozatokat Belgiumban, Hollandiában, Spanyolországban, Ausztráliában, Írországban, Franciaországban, Angliában és az Egyesült Államokban. Egy korábbi Octopus-tag szerint a gyerekek belgiumi/hollandiai börtönökből érkeztek.

A gyermekbántalmazó elit nemzetközi nyomozása az FBI-on belüli belső háborúhoz vezet „egy rendkívül romlott és korrupt rész, amely meg akarja akadályozni Trump jelöltségét” és egy másik „amely üldözni és rács mögé akarja juttatni az amerikai pedofília mestereit, »akik azok a férfiak, akik többször is megpróbálták megölni Trumpot«, az olasz P3 forrásai szerint.


A katonaság és a hatóságok többsége a tömeges letartóztatások mellett van. A probléma azokkal a megzsarolt személyekkel van, akik e hatóságok élén állnak. „Meg akarom szerezni azokat a videokazettákat [az Epstein-szigetről], és azonosítani akarok mindenkit Washington DC-ben, aki azokon a felvételeken szerepelt” - mondja MacGregor tábornagy, kifejezve egy széles körben elterjedt fehér felsőbbrendűségi nézetet.

Ez nem csak nyugati probléma.

Kínában a Legfelsőbb Népbíróság is keményen fellép a gyermekkereskedelem és -rablás ellen. Jogi trükkökkel próbálja megakadályozni, hogy a gyerekeket illegálisan elválasszák gyámjaiktól, és fedezi a gyermekeiket megtalálni próbáló szülők jogi és egyéb költségeit.


Egyébként itt van egy olyan, ami úgy néz ki, mint egy kínai reklám az adrenokrómról.


Nyugaton a hadsereg és a titkosszolgálatok keményen dolgoznak a pedofil zsaroló és a politikusokat irányító hálózat leleplezésén.

Konkrét példaként az MI5 forrásai szerint Zelenszkij ukrán elnök nemrégiben megpróbálta megzsarolni a brit kormányt, hogy járuljon hozzá az angol-francia Storm Shadow cirkálórakéták használatához a Kreml elleni lefejező csapáshoz, abban a reményben, hogy Putyin elnök és az orosz vezetés megölhető lesz.

Kiderült, hogy Keir Starmer brit miniszterelnök pedofil zsarolási irányítását Sue „von” Gray, a miniszterelnök kabinetfőnöke irányítja, aki az MI5 szerint magasabb fizetést kap, mint ő maga. Ezt a zsarolóhálózatot most felszámolják.


Az egyik jele annak, hogy Starmer hamarosan távozik, hogy saját pártjának 25 tagja szavazott a nyugdíjasok millióinak téli fűtésszámláit kompenzáló kifizetések csökkentéséről szóló döntése ellen.


Egy másik jel, hogy Donald Trump nyilvánosan azt állította, hogy Nigel Farage nyerte a legutóbbi brit parlamenti választásokat. „Elismerte, hogy nyert, de valamiért nálatok furcsa rendszer van” - mondta Trump.


Ez a rendszer egy babiloni utcaszínház, amelyet a szabadkőművesek rendeznek, és a világ kezdi megérteni.

Anatolij Antonov orosz nagykövet szerint Zelenszkij egész közelmúltbeli amerikai látogatása „hollywoodi showműsor” volt, amelynek egyetlen célja a konfliktus meghosszabbítása volt. Antonov azzal vádolta az USA-t, hogy részt vesz a konfliktusban „azáltal, hogy támogatja az ukrán nácikat” és „bűnös provokációkra buzdítja őket”, mint például Kijev inváziója az oroszországi Kurszki területre.


Az alábbi videó, amelyen a Trumpot játszó fehércsapdás színész New Yorkban találkozik az ukrán Zelenszkijjel, példa erre a színjátékra. Zelenszkij 170 centi magas. Hasonlítsuk össze a Trump hasonmásával, aki nem 6'1″. Hoppá!


Szergej Lavrov orosz külügyminiszter is tisztában van annak abszurditásával, amit ma Nyugaton kormányzásnak neveznek, ahogy ez a levélváltás is mutatja:

Zelenszkij szerint Oroszország taktikai atomfegyverek bevetését tervezi.”

Lavrov: „Sok mindent mond. Attól függ, hogy mit iszik vagy dohányzik.”

Hollywoodtól eltérően a szabadkőműves színház elképzelhetetlen mértékű tömeggyilkosságot tud elkövetni. A kétségbeesett KM Izraelben még mindig kétségbeesetten próbál elég embert megölni ahhoz, hogy kiprovokálják a régóta várt harmadik világháborút:

Amikor Izrael tegnap vadászgépekről ledobott 2000 fontos bunkerromboló bombákat vetett be a libanoni Bejrút belvárosára, hat lakóházat romba döntve és több száz libanoni családot megölve, hogy megpróbálja meggyilkolni a Hezbollah vezetőjét, Hassan Nasrallah-t, az izraeliek minden jóindulata az arab világban, hogy az egész arab világ egyszerre Izrael ellen fordulhat, azonnal elpárolgott.


Ez a videó a háborús bűnösök támadásának következményeiről szól:

A helyzet elérte azt a pontot, hogy a kínaiak, az amerikaiak, a németek, a britek és mások evakuálják állampolgáraikat Libanonból és Izraelből.


A KM kétségbeesetten próbál mindannyiunkat gyorsan megölni egy világháborúval, mert a világ rájött, hogy lassan ölnek meg minket.

Robert F. Kennedy Jr. például arra figyelmeztet, hogy az atrazin nevű vegyi anyag, amely sterilizálja és elnőiesíti a lakosságot, világszerte betiltották, de az USA ivóvízének 63%-ában megtalálható.

Egy másik példa: Több mint 3600 olyan vegyi anyagot mutattak ki az emberekben, amelyeket a csomagolásban, a konyhai eszközökben vagy az élelmiszer-feldolgozó berendezésekben az élelmiszerekkel való érintkezésre engedélyeztek. Ezek között olyan vegyületek vannak, amelyekről ismert, hogy erősen mérgezőek, mint például a PFAS, a biszfenolok, a fémek, a ftalátok és az illékony szerves vegyületek. Ezek közül sokan rákos megbetegedésekkel, hormonális zavarokkal és más súlyos egészségügyi problémákkal hozhatók összefüggésbe.


A lényeg az, hogy tartsuk távol magunkat a műanyagtól.

Másrészt gyógyszeripari termékekkel is megpróbáltak megölni minket. A Remdesiver például ismét lelepleződött:

A Gilead, a [kórházakban a Covid betegek kezelésére használt] remdesivir gyártója által végzett vizsgálat megerősítette az üveg jelenlétét - derül ki a vállalat FDA honlapján közzétett visszahívási közleményéből, amely arra figyelmeztet, hogy a szennyezett fiolák stroke-ot okozhatnak, és „akár halálhoz is vezethetnek”.


És persze ott vannak ezek a vakcinagyilkosságok. Itt láthatják, ahogy Alex Jones szembesíti Dr. Francis Collinst a 20 millió oltási halálesetről.

Sok oltóanyag-párti most kétségbeesetten próbál úgy tenni, mintha ez meg sem történt volna. Robert Redfield, az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központjának (CDC) korábbi igazgatója azt mondta a médiának, hogy mind Trump, mind Robert F. Kennedy Jr. „mindent jól csinált”. Kennedy meglepődött és „elborzadt”, amikor ezt megtudta. „Robert Redfield, akit nagyon követek a Fauci-könyvemben, ma írt egy vezércikket a Newsweek magazinban, amelyben azt írta, hogy támogatja Trump elnököt, mert helyre fogja állítani az amerikai egészségügyet.


Mintha egy Redfield egy másik idősíkból bukkant volna fel, és ellentmondott volna annak, amit az ő alternatív sötét oldalbeli megfelelője tett. Vagy ez, vagy kétségbeesetten próbálja menteni a seggét.

Mindez az amerikai premier előtt a First! Do No Pharm” bemutatója az amerikai Capitolium épületében zajlik, amelynek házigazdája Ron Johnson szenátor.


Ezek az erőfeszítések ráébresztik a tömegeket arra a tényre, hogy tömegesen mérgezik őket.

Ezzel a globális ébredéssel szemben a CM még mindig kétségbeesetten próbálja magához ragadni a világhatalmat. Ezen a hétvégén a meg nem választott ENSZ elfogadott egy „paktumot a jövőre nézve”.


A dokumentum a szegénység felszámolásáról stb. szóló homályos, jótékony beszédek mögé rejtve, a bolygó minden lakója számára kötelező személyazonossági igazolványt és védőoltásokat követel. Ez alapvetően a fenevad bélyege.

Az alábbi videóban Dr. Sherri Tenpenny elmagyarázza az új ENSZ-paktumban elrejtett zsarnokságot.

Ha már az ENSZ-nél tartunk, a Biztonsági Tanács öt állandó vétójoggal rendelkező tagja közül négy, nevezetesen az Egyesült Királyság, Franciaország, Oroszország és az USA támogatja India felvételét az ENSZ Biztonsági Tanácsába. Úgy tűnik, Kína meg akarja akadályozni. Mi a helyzet Kínával?



Egy másik fronton egyre inkább azt látjuk, hogy a mesterséges intelligenciát alternatív valóságok létrehozására használják. Tipikus példa erre Mark Zuckerberg Rockefeller. „Nézd meg a mellékelt képeket a különböző Mark Zuckerberg Rockefellerekről. Némelyiknek vörös a szeme. Mint tudjuk, az AI - CGI még nem tudja kivenni a szemekből a vöröset. Egy árulás. Nézd meg a különböző füleket, orrokat, fogakat és hajakat is a különböző fotókon.





Nyilvánvalóan. A legutóbbi fotóján gyönyörű göndör hajjal és fura fülekkel látható” - kommentálta egy CIA-s fehér sapkás. Úgy tűnik, ez része annak a törekvésnek, hogy fenntartsa az irányítást az összes közösségi média felett, amit korábban irányított, úgy, hogy azt a látszatot kelti, hogy Zuckerberg még mindig életben van .Meglátjuk.

A KM egy olyan változatot is kiadott John Kerryről, amely úgy néz ki, mint a The Walking Dead. Kerry ezen avatárja azt mondja: „Ma nehezebb konszenzust teremteni”, mert az Első Kiegészítés megakadályozza őket abban, hogy több „dezinformációs” entitást cenzúrázzanak.

Példa arra, hogy az emberek felébrednek és valóban tájékozódnak, az osztrák Szabadságpárt, amelyet a II. világháború náci veteránjai alapítottak, és amely most nyerte meg a parlamenti választásokat. Ezek nem cionista nácik, mint Zelenszkij, hanem hazafiak, akik a hazájukért harcolnak.




De az embereket még mindig megtévesztheti egy jel. Argentínában a sátánista Javier Milei a KM nevében fosztogatja országát. Javier Milei elnökségének első hat hónapjában közel 42 százalékról 53 százalékra nőtt az argentin szegénységi ráta - jelentette csütörtökön a statisztikai hivatal.


Ebből világosan látszik, hogy Milei feladata Argentína kifosztása a bankár főnökei nevében.

Íme egy példa:

Javier Milei argentin elnök pénteken bejelentette, hogy lépéseket tesz az Aerolineas Argentinas légitársaság privatizálására a szakszervezetekkel a bérek és a munkavállalói jogok miatt kialakult patthelyzet közepette, ezzel átadva az állami tulajdonú légitársaságot a KM urainak, hogy azok a bérek csökkentésével és a dolgozók elszegényítésével pénzt szedhessenek ki belőle.


A KM 1000 mérföldnyi tengerpartot vásárolt Patagóniában, és arra számítanak, hogy Milei megvédi őket a közelgő háborús bűnökkel foglalkozó bíróságoktól. Ő erre nem lesz képes.

Végezetül ezen a héten a japán helyzetet szeretnénk megvizsgálni. Shigeru Ishibát választották meg új miniszterelnöknek. Ishiba a nyugati fehér kalaposok oldalán áll. Támogatja, hogy Japán továbbra is az Öt Szem szövetségese maradjon, de egyenrangú partnerként, nem pedig gyarmatként.

A japán alvilágban, a hadseregben, a rendőrségben és a titkosszolgálatokban is nagy felháborodást keltett a fegyvereseknek az USA japán nagykövetségének megrohamozására és Rahm Emanuel álnagykövet letartóztatására való felhívása. A jelek szerint arra a következtetésre jutottak, hogy a bécsi egyezménynek megfelelően Emanuelt nem tartóztatják le, hanem a japán kormány persona non grata-nak nyilvánítja, és felszólítja, hogy hagyja el az országot. A japán katonai hírszerzés szerint Emanuelt az Egyesült Államokba való megérkezésekor letartóztatják.

Mindazonáltal ez a szerző és számos japán aktivista - beleértve az alvilág tagjait is - október 1-jén 13 órakor megjelenik az USA tokiói nagykövetségénél, hogy az egész ország és az egész világ megtudja, hogy Emanuel, mint az USA magas rangú tisztviselője Japánban , felelős több mint 500 000 japán ember meggyilkolásáért mérgező vakcinákkal. Reméljük, hogy az olvasók világszerte hasonlóan fognak fellépni a saját országukban működő tömeggyilkosok ellen. Tegyenek lépéseket, mert a KM megpróbálja megölni Önt és szeretteit.

Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése