2020. március 16., hétfő

FM144 - Rendszerleállás - 2020.03.15


Elöször is nem kell a COVID-19-töl pánikba esni, csak amennyire egy hagyományos influenzától. A vírust a Fényerők hetekkel ezelött sikeresen visszatartották. Amit itt látunk, az valószínűleg a legnagyobb szervezett globális média (félelem) kampány, amelyet a Cabal valaha is lefolytatott.

Az egyetlen probléma, az a félelem maga, amelyet az emberek gondolataiba és különösen a Föld bolygójának a Ley-vonalaiba pumpálnak. Ezért a legmagasabb doktrína jelenleg: ne ess pánikba, maradj nyugodt!


Az Fényerök szerint a helyzet a következő:

Ahogyan a korábbi hozzászólásokban említésre került, a Sötétek tudják, hogy a játék véget ért és a fény lefog csapni a felszínre - ami azt jelenti, hogy az uralmuknak vége lesz.

Jelenleg azt tapasztaljuk, hogy a Sötétek visszavonulnak a felszínröl a föld alá, ahová beakarják ásni magukat, hogy megszökjenek a fény elöl.

A Cabal hálózata óriási, és beszivárogtak minden területre: politika, pénzügy, gazdaság, tudomány, katonaság, egészségügy, szórakoztatás, sport… a lista végtelen.

Az ilyen magas hatalmi pozícióban lévő emberek nem tudnak csak úgy egyszerre visszavonulni ... ezért szükségük van egy nagyon, nagyon jó okra... mint például egy globális világjárvány ... a teljes gazdasági összeomlással együtt.

Érdekes látni, hogy hány jelentés érkezik éppen a politikusoktól, a magas rangú katonaságtól, a nemesektől, a hírességektől stb., akik úgy tűnnek, hogy megbetegedtek a Koronavírustól, vagy önmaguktól karanténba vonulnak:






Az Fényerök szerint itt láthatjuk ahogyan a Cabal visszavonul az előkészített földalatti létesítményeikbe, ahol túl akarják élni az Eseményt, a COVID-19 csak ürügy.


Természetesen nem akarják csak így itt hagyni a csatateret. Jelenleg a rendszer teljes leállítását idézik elö, és az emberiséget karanténba és társadalmi elszigeteltségbe kényszerítik, amelyet szükség esetén katonai erővel fognak végrehajtani, ezért sok ország szabadság tilalmat adott ki a rendőrség / hadsereg számára, és aktiválta a nemzeti gárdáit / polgári védelmi erőit.

Ez a lezárás szintén látható az energetikai szinteken is, ahol a bolygó egyes részeit egy fekete energetikai héj borítja ... ez akadályozza a felszíni lakosság kapcsolatát a földönkívüli pozitív lényekkel ... de erröl gondoskodni fognak.

Az Fényerök szerint ez a helyzet ... de ugyanakkor megpróbálnak megnyugtatni mindenkit, nincs ok pánikra, látszólag a tervek szerint mennek a dolgok.

Nem tudom pontosan megmondani, mi fog történni, vagy mennyi ideig tart. A Fényerök továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy fontos most nyugodtnak maradnod, az is jó, hogyha feltöltöd a készleteidet, tarts kapcsolatot a Csillagmag társaiddal az interneten, közösségi médián keresztül, végezz meditációkat, de a legfontosabb: maradj nyugodt - az összes látszólagos káosz a felemelkedés folyamatának része (és ezen kívül az ég nem volt olyan chemtrail-mentes, már hosszú ideje)!


Fordította: Kira Sakura
Eredeti bejegyzés:
https://fm144.blogspot.com/2020/03/system-shutdown-15032020.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése