2024. október 12., szombat

Benjamin Fulford: Izrael vége és kezdödik az USA polgárháborúja - 2024.10.07.


Folytatódnak a valóban bibliai léptékű események, ahogy a kazár maffia által ellenőrzött nyugati hatalmi struktúra összeomlik. Izrael Államot lefejezték, a katolikus egyház csődbe ment, és az Egyesült Államokban teljes körű polgárháború kezdődött.

Kezdjük Izraellel. Az október 1-jei iráni rakétatámadás Izrael ellen sokkal pusztítóbb volt, mint amiről a nyugati média beszámolt. Egy Pentagon-forrás szerint:

„Sok-sok ezer izraeli halt meg az iráni rakétatámadásban az elmúlt 48 órában. Yoav Galant, a védelmi minisztert is megölték. A kifutópályák felét megsemmisítették 30 amerikai F-35-ös repülőgéppel együtt, teljesen megsemmisültek. Mindezt az izraeliek visszatartják. A cionisták meg vannak rémülve. Lehet, hogy október 15-én Izrael állam már nem is létezik.”

Moszad-források megerősítik: „Izrael új vezetés alatt áll, Herzi Halevi, az Izraeli Védelmi Erők vezérkari főnöke áll az élen. Yoav Galant, a védelmi minisztert megölték”.


A források hozzáteszik: „Eközben Bibi [Netanjahu] is valahol egy másik dimenzióban van. Remélhetőleg a pokolban ég. Mint egy disznó a nyárson.”

További megerősítés érkezett a P3 szabadkőművesektől, akik rámutattak a „következetlenségekre egy alig több mint kétperces Netanjahut ábrázoló, közzétett videóban. Az elején Netanjahu mellett ott van a Moszad vezetője, Barnea és egy magas rangú izraeli katona. A végén két teljesen más szereplő látható. Ez két teljesen különböző jelenet montázsa, és minden valószínűség szerint régi archív felvételekről van szó, amelyeket frissnek adnak ki.”



Egy izraeli diplomata küldött nekünk egy videót is, amelyen szerinte a Moszad főhadiszállásának megsemmisítése látható.

A szombaton közzétett videóról kiderült, hogy egy 9 évvel ezelőtti, kínai Tian Jingben történt robbanásról készült videó, azonban a Moszad forrásai azt mondták, hogy a Moszad főhadiszállását találat érte, és a Moszad vezetője meghalt.

Megjegyezzük továbbá, hogy Izrael nem válaszolt az iráni támadásra, annak ellenére, hogy sokan felszólították erre.

Az iráni források szerint ennek azaz oka:

„Ha Izrael megpróbálja bombázni az iráni nukleáris létesítményeket, az irániak tudni fognak róla, mielőtt a rakéták elérnék a célt, és semlegesíteni fogják őket. Irán 2 hiperszonikus atomrakétát fog kilőni, egyet Tel-Avivra, egyet pedig Haifára. Izrael megszűnik létezni. Ezek 25 Mach sebességgel haladnak, és 3 perc alatt elérhetik Tel Avivot. Minden ismert technológiával kimutathatatlanok. A sokkal lassabb hiperszonikus rakétáknak, amelyeket a legutóbbi támadásnál használtak, 10 percbe telt, hogy elérjék Tel-Avivot Iránból. Megsemmisítették a Vasdómot és még sok mást is. Vannak cionista zsidók, akik irániaknak adják ki magukat, akik nagyon magas miniszteri pozíciókat töltenek be Iránban, és Izraelnek dolgoznak. A nevük ismert. Amerikai útlevéllel is rendelkeznek.”

Azt is halljuk, hogy a Libanonba küldött izraeli csapatokat tömegesen lemészárolják. Itt meg lehet nézni egy videót, ahol ezeknek a csapatoknak az egyik oszlopát megsemmisítik.


A fenti információk nagy része többször is törlődött a számítógépemről, de mivel hozzászoktam az ilyen trükkökhöz, több biztonsági mentés segítségével sikerült visszaállítani.

Az MI6 forrásai arról számolnak be, hogy a pusztításra és az Izrael elporlasztásával kapcsolatos fenyegetésekre válaszul magas rangú zsidó hatalmi brókerek próbálnak tárgyalni a sátáni Izrael állam felváltásáról az Istenhez kötődő új Júdea állammal. Ez magában foglalja majd mind az őshonos júdeaiakat, mind a bevándorló zsidókat. Ez az új állam újjáépítheti a Templomot az eredeti helyén, ami sehol sincs az Al Aksza mecset közelében. Tehát igen, ez bibliai léptékű hírnek minősül.

Most nézzük a katolikus egyházat. Csődbe ment és feloszlatás előtt áll. Több hírszerzési ügynökségi forrás megerősítette, hogy az övék a Bank of America, amely viszont az Amerikai Egyesült Államok vállalat tulajdonosa. Hogy elrejtse a tényt, hogy a BOA és az Amerikai Vállalat csődben van, a bank úgy tűnik, hogy „kölcsönvett” pénzeszközöket a betéteseitől, hogy azt a látszatot keltse, hogy az US Corporation szeptember 30-i pénzügyi évének végén fizetőképes volt.

Erről a hírekben úgy számoltak be, hogy a Bank of America országos leállásokat tapasztalt, így az ügyfelek számláin nulla egyenleg volt, és csak a tartozásaik voltak láthatók.




A katolikus egyház problémáinak újabb jele, hogy október 1-jén rendkívüli püspöki ülést, azaz szinódust tartottak, amely a gyermekekkel való egyházi szexuális visszaélések miatt „szégyelljük magunkat”. Az egyház nevében Sean O'Malley bíboros által a Szent Péter templomban tartott bűnbánati virrasztáson elhangzott bocsánatkérés így szólt: „Szégyenkezve kérek bocsánatot mindazokért, amikor mi hívők bűnrészesek voltunk vagy közvetlenül követtünk el lelkiismereti visszaéléseket, hatalmi visszaéléseket és szexuális visszaéléseket.... a felszentelt papság és a megszentelt élet állapotát használtuk fel e szörnyű bűn elkövetésére, biztonságban és védve éreztük magunkat, miközben ördögi módon kihasználtuk a kicsinyeket és a szegényeket. Bocsáss meg nekünk, Uram”.

Figyeljük meg, hogy a szilikonmaszkos álpápa, Ferenc arca ki van takarva a fényképen, amelyről ez az idézet származik a cikkben.


Az egyház az Afrikából és Dél-Amerikából érkező adományok hatalmas visszaesését szenvedi el, ahol a katolikusok túlnyomó többsége él. Ez azért van, mert az igaz keresztények megundorodtak a közelmúltbeli kijelentéseitől és az összes pénzügyi, szexuális stb. botránytól. Az egyház így képtelen fizetni a sok áldozat által indított pereket. Talán itt az ideje, hogy felszámolja ingatlanvagyonát, hogy kifizesse az összes kárt.

Ezt egy lengyel keresztény hírszerző ügynökség munkatársa mondta a katolikus egyházról:

„Az egyházi harangok arra hívják az embereket, hogy jöjjenek és térdre boruljanak, mint a rabszolgák, ahelyett, hogy felállnának a térdükről és pénzt gyűjtenének érte. Régebben harangok voltak a templomtornyokon, aztán keresztekre cserélték őket, így blokkolják az energiaáramlást. Mindazok a Vatikánból, akik részt vesznek a gyermekek megölésében, az adrenokróm előállításában és azok, akik ezt szedik, a testük szét fog porladni”.

Ne feledjétek, a sátáni egyház bukása felszabadulást jelent kereszténység rabszolgái számára.

A Vatikán amerikai vállalatának összeomlása máris polgárháborút robbantott ki az amerikai hadseregen belül, amelyben az amerikai űrparancsnokság az amerikai különleges erőkkel és az észak-karolinai Fort Braggben lévő pszichológiai hadviselési parancsnoksággal szemben áll.

Az Űrparancsnokság időjárási hadviseléssel szigetelte el a bázist és Asheville, NC városát. Ezeket a fegyvereket arra is használták, hogy elárasszák az ottani hatalmas földalatti alagúthálózatot.


És igen, Marjorie Taylor Greene (@mtgreenee) megerősíti, amit már eddig is tudtunk... képesek irányítani az időjárást. „Nevetséges, amikor valaki azt hazudja, hogy ez nem lehetséges”.


Példaként említi a váratlan havazást, amely szeptember végén kezdődött az iráni Mazandaran tartományban. Egy héttel ezelőtt a hőmérséklet a régióban +3 fölött volt.

Itt van, amit az Űrhajózási Erők egyik forrása mondott az Észak-Karolina elleni időjárás-hadviselési támadásról:

Biltmore Village teljes megsemmisülése Asheville-ben - a Vanderbilt család [Anderson Cooper] tulajdonában lévő Biltmore birtokot is elárasztotta a víz. Mint kiderült, az alábbi beteges pedofil gyermekművészet nem másé volt, mint Tony Podesta [Rockefeller] - a „Vörös Cipő Klub” büszke tagja és a perverz & Pizzagate színész John Podesta testvére. Az alábbi képen látható sápadt bőrű fiú a kezénél fogva lógva állítólag Anderson Cooper - ahol gyerekként „pózolt” a „művészethez” - a most elárasztott Biltmore birtok alagsorában lévő nagyon üres medencében. A Vanderbilt család, különösen Gloria, az anya, köztudottan fekete mágiát gyakorolt és ragaszkodott az okkultizmushoz. Gloria legidősebb fia [képünkön] 23 évesen öngyilkos lett. ** MEGJEGYZÉS: Asheville az Egyesült Államokban a gyermekekkel folytatott szexkereskedelem egyik központja, és arról ismert, hogy mély földalatti alagutakkal rendelkezik, valamint az okkultizmus és a sátáni rituális visszaélések hosszú múltra tekintenek vissza.



Az amerikai különleges erők és a Fort Bragg-i (nemrég Fort Liberty-re átnevezett) pszichológiai hadviselési parancsnokságra nagy hatással volt az önjelölt sátánista Michael Aquino. Aquino alapította a Temple of Set-t, és kapcsolatba hozták a hadsereg Gyermekfejlesztési Központjában elkövetett rendszeres gyermekbántalmazással.





Az egyik jele annak, hogy ez egy katonai művelet, hogy az elárasztott területen nincs térerő, és hogy a magánhelikopterek nem tudják evakuálni az embereket a területről, hogy megakadályozzák a magas rangú pedofil sátánisták menekülését - mondták az űrhadsereg forrásai.


Bizonyítékként arra, hogy a művelet során gyerekeket mentettek ki, egy szemtanú állítja: „Egy rendőr barátom megerősítette, hogy meztelen gyerekek rohangálnak az Old Fort Rd. környékén, és keresik a szüleiket”.


Ha ezek a gyerekek egy normális kollégiumból jöttek volna ki, legalább pizsamában lennének, és nem meztelenül rohangálnának.

A gyerekekkel való visszaélés ipari méretekben zajlik:

Augusztus 19-én, 2024-ben a Belbiztonsági Minisztérium bejelentette, hogy több mint 300.000 gyereknek veszett nyoma. De mit is jelent ez pontosan?

Azzal kezdtük a nyomozást, hogy bekopogtattunk a listánkon szereplő legveszélyeztetettebb gyerekekhez, a legfiatalabbakra összpontosítva, akiket a leginkább fenyegetett az emberkereskedelem.

Az egyik első találatunk egy elhagyatott ház volt, ahol állítólag két 7 és 10 éves fiút tettek ki. Nem világos, hogy mi lett a fiúkkal, akiket ezen a címen tettek ki, és azóta sem sikerült megtalálni őket.

A gyerekeket hajnali 3-kor ébresztik fel és viszik el a menhelyről a szponzorokhoz anélkül, hogy elbúcsúzhatnának a barátaiktól.

Alexa és barátja megegyeztek abban, hogy a Facebookon felveszik egymással a kapcsolatot, amint biztonságban elhelyezik őket a szponzoraiknál. Sajnos Alexa soha többé nem hallott a barátjáról.


További bizonyítékként nézze meg az Epstein-sziget látogatója, Rachel Chandler (úgy hangzik, mint „gyermekgondozó”) által toborzott modelleket.

Szerinted ezek a lányok és fiúk modelleknek tűnnek? Vagy bántalmazás áldozatainak? Figyeljék meg a fekete szemeket.


Most a KM a csúcstechnológiát próbálja felhasználni arra, hogy még több gyermeket tegyen áldozattá. Egy új alkalmazás megmutatja, hogyan válhat Mark Zuckerberg meta-okos szemüvege a gyermekkereskedők eszközévé, lehetővé téve számukra, hogy bárkit letapogassanak az utcán, és arcfelismerés segítségével azonnal hozzáférjenek személyes információkhoz, például lakcímekhez. A lengyel hírszerzés szerint ezt a technológiát az emberkereskedők arra használhatják, hogy kiderítsék, hol élnek a gyerekek, és nyugtalanító pontossággal megtervezzék az elrablásaikat.

Azt is hallottuk, hogy az USA keleti partján lévő összes kikötő október 1-jei bezárása összefügg az amerikai vállalat csődjével és a gyermekkereskedelem megállítására tett erőfeszítésekkel. A dokkmunkások azt mondták, hogy belefáradtak abba, hogy a konténerekből gyereksikolyokat hallanak. Azt mondják, a kikötőket azért zárták be, hogy egy olyan rendszert telepítsenek, amely nyomon követi az összes konténert, és megakadályozza, hogy emberkereskedelemre használják őket.


Mindez akkor történik, amikor arról érkeznek a jelentések, hogy egy floridai időjárási háborút követően a Florida Keysben elrendelt kötelező evakuálások miatt egyetlen útvonalon terelték el a forgalmat. A katonaság készenlétben állt, hogy megállítsa a forgalmat. Az embereket az autóikból a közeli menedékhelyekre kísérték. Azt hitték, hogy biztonságba viszik őket, pedig meg akarták őket gyilkolni.


Nem tudjuk, hogy ártatlan embereket vagy sátánistákat mészároltak le, de akárhogy is, ez újabb bizonyíték arra, hogy a polgárháború valóban elkezdődött.

Van egy másik aspektusa is ennek az időjárási háborúnak az NC-nél, és ez a világ félvezetőiparát is megállíthatja. A modern gazdaság egyetlen úton nyugszik az észak-karolinai Spruce Pine-ban. Spruce Pine városa megrekedt, mert az Észak-Karolina és az USA többi részével összekötő főútvonalakat elárasztotta a víz... Az út két bányába vezet, amelyek az egyetlen kvarcszállítói a szilícium ostyák finomításához használt tégelyek gyártásához szükséges kvarcnak. A terület ad otthont a világ legnagyobb lítiumlelőhelyeinek is.

Tudjuk, hogy sok ártatlan észak-karolinai szenvedett ennek az amerikai katonai polgárháborúnak a következményeit. Ugyanakkor azt is tapasztaljuk, hogy sokan azok közül, akik hallgattak a Maui elleni irányított energiafegyveres támadásról, most hatalmas hisztit csapnak az Észak-Karolinát ért támadás miatt.

Ennek az az oka, hogy a Maui-támadás célja az volt, hogy ingatlanokat lopjanak a Vanguard, State Street, Invesco stb. szokásos bűnözői számára.

De nézzük csak meg, kié a világ legnagyobb lítiumlelőhelye és a csak Spruce Pine-ban található különleges kvarc:

Piedmont Lithium Inc.

Blackrock Inc.
7.30%

Vanguard Group Inc
5.42%

Invesco Ltd.
4.18%

Ez tehát annak a jele, hogy ezúttal ezek a vállalatok a támadás célpontjai.

A gnosztikus illuminátusok már régóta azt mondják, hogy az igazi ellenség a gazember mesterséges intelligencia, és ha ez így van, akkor a globális félvezetőgyártás leállítása mindenképpen a mesterséges intelligencia elleni támadásnak számítana.

Egy másik jel arra, hogy valamiféle katonai szükségkormány áll a küszöbön, a CIA-tól származó információ: „Lefoglalták az Egyesült Államok legnagyobb konzervgyártójának összes konzervét, és tájékoztatták a vállalatot, hogy az összes jövőbeli termelés is az amerikai kormányhoz kerül egy NDAA parancs értelmében. Ezen kívül nyomdaipari cégek négy hónappal ezelőtt kormányszerződést kaptak élelmiszer- és benzinkártyák nyomtatására”.

Az ideiglenes katonai kormányzat valószínűleg azért elkerülhetetlen, mert az amerikai bevándorlási és vámhivatal (ICE) a Biden-kormányzat kezdete óta 435 719 elítélt bűnözőt és 226 847 olyan embert engedett be az Egyesült Államokba, akiknek a hazájukban büntetőeljárás van folyamatban.

Az amerikai elnök szóvivője, Karine Jean-Pierre szerint „kategorikusan hamis”, hogy a FEMA az adófizetők pénzéből költöztetett volna illegális bevándorlókat. Ez azért érdekes, mert a FEMA honlapján itt olvasható:


A ki nem hirdetett polgárháború újabb jeleként az FBI megszervezte, hogy a potenciális Trump-merénylő Asif Merchant beléphessen az Egyesült Államokba - derül ki Bill Melugin, a Fox tudósítójának augusztusi Twitter-bejegyzéséből. Ez egy olyan kormányzati ügynökség, amely aktívan tervez merényletet egy elnökjelölt ellen.

Magas rangú demokraták is teljes totalitárius cenzúrára szólítanak fel. A legfrissebb példában Hillary Clinton egy másik változata azt mondja Rockefellernek (ezúttal egy meglehetősen nyilvánvaló szilikonmaszkot viselve), hogy „ha nem tudják moderálni a közösségi média tartalmát”, akkor „elveszítik a teljes kontrollt”.

Az „ők”, akikre ő utal, azok a sátáni családok, amelyek a világ központi bankjait és csalárd pénzügyi rendszerét irányítják.

Mielőtt az amerikai dollárt 1973-ban leválasztották a valóságon alapuló aranyszabványról, az amerikai pénzügyi szektor a hazai vállalati termék kevesebb mint 10%-át tette ki. A 2000-es évek elejére már 41%-ot termelt. Mivel valójában nem termelnek semmit, a Federal Reserve Board egy óriási parazita.


Az emberek tömegesen ébrednek.

Ahogy Robert F. Kennedy Jr. fogalmazott:

„Néhány Wall Street-i bank nevében működik, és az a funkciója, hogy szivattyúként működjön. Szó szerint elszívja a vagyont és a tőkét az amerikai középosztálytól.”

Itt Caitlin Long elmagyarázza, hogy a 12 tartalékbank a magánszektor nem megválasztott tagjai által irányított magáncégek.

Max Keizer elmagyarázza az adósság fekete lyukát, amely tönkreteszi a globális gazdaságot.

Az amerikai Gazdasági Elemzési Hivatal (BEA) nemrég tette közzé azokat az információkat, amelyek szerint az Egyesült Államok nettó külföldi befektetési pozíciója, vagyis az amerikai lakosok külföldi pénzügyi eszközeinek és kötelezettségeinek különbsége 2024 második negyedévében történelmi mélypontra, mínusz 22,5 billió dollárra esett .


Ez azt jelenti, hogy az USA pénzt von el a világ többi részéből. A világ többi részének ebből elege lett. Ezért azt tervezik, hogy véget vetnek a Fed pénzügyi parazitizmusának a nagy BRICS-találkozón, még ebben a hónapban.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter nemrégiben tartott beszédében összefoglalta a világ véleményét a Nyugatról és a magántulajdonban lévő ENSZ-ről:

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének modernkori története olyan hangosan hirdetett célokhoz vezetett, amelyeket nagyon gyorsan elfelejtettek.

A millenniumi csúcstalálkozón deklarált cél volt „az emberek felszabadítása a háború csapásától”. Két évvel később az Amerikai Egyesült Államok az Akarattyai Koalíció élén nevetséges ürüggyel és az ENSZ Biztonsági Tanácsának felhatalmazása nélkül lerohanta Irakot - egy országot, amely még mindig szenved az ügy pusztító következményeitől.

A 2005-ös világcsúcstalálkozó kinyilvánította elkötelezettségét az Egyesült Nemzetek Alapokmányának céljaival és elveivel összhangban lévő igazságos béke mellett. Ez a szent ígéret azonban nem akadályozta meg az Egyesült Államokat és szövetségeseit abban, hogy bátorítsák az akkori grúz vezetőt, Mihail Szaakasvilit, hogy 2008-ban fegyveres támadást indítson Dél-Oszétia népe és az orosz békefenntartók ellen. Három évvel később a NATO olyan katonai beavatkozást hajtott végre Líbiában, amely tönkretette az államot, és aláásta a szomszédos országok stabilitását.

2015-ben az ENSZ fenntartható fejlődési csúcstalálkozója grandiózus terveket fogadott el a szegénység és az egyenlőtlenségek elleni küzdelemre. Ezek végül üres ígéretek voltak, mivel a nyugati országok nem voltak hajlandóak felhagyni neokolonialista gyakorlataikkal, és a világ gazdagságát saját hasznukra elszívni.

A főtitkár akkor beszél globális együttműködésről, amikor a nyugati országok valóságos szankcióháborút indítottak a világ országainak több mint fele, ha nem a többsége ellen, és az amerikai dollárt, amelyet az egész emberiség számára előnyösnek és jónak hirdettek, durván fegyverré változtatták.

Washington megakadályozta a WTO szokásos vitarendezési munkáját és a Bretton Woods-i intézmények reformját, amelyek szerkezete már régóta nem tükrözi a világgazdaság és a pénzügyek valódi erőviszonyait.

A politikai gyilkosságok szinte mindennapos módszerei, amelyeket tegnap Bejrútban megfigyeltek, rendkívül nyugtalanítóak.

A globális Dél és Kelet egyre inkább követeli a teljes körű részvétel jogát a döntéshozatali folyamatokban a nemzetközi napirend teljes spektrumában.

Ázsiában, Afrikában és Latin-Amerikában a kormányközi szervezetek szerepe egyre fontosabbá válik. Ezek közé tartozik a Sanghaji Együttműködési Szervezet, az Afrikai Unió, a Latin-Amerikai és Karibi Államok Közössége (CELAC), az Arab Liga, az Eurázsiai Gazdasági Unió és a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetsége.

Megismételjük a Brazíliát és Indiát támogató álláspontunkat, feltéve, hogy az Afrikai Unió jól ismert kezdeményezéseinek keretében pozitív döntés születik. Ugyanakkor természetesen nem lehet szó további helyekről a nyugati országok számára, amelyek már így is túlreprezentáltak a Biztonsági Tanácsban.


Megjegyzendő, hogy kormányközi szervezetekről beszél, nem pedig olyan magán nem kormányzati szervezetekről, mint a WHO és az ENSZ. Más szóval, a kudarcot vallott, magántulajdonban lévő, nyugati vezetésű nemzetközi struktúrának MOST kell véget vetni!

Oroszország kész ezért háborút indítani. Ezért az Egyesült Államok orosz nagykövete, Anatolij Antonov magával vitte a személyzetét, biztonsági embereit, kriptotechnikai felszerelését és dokumentumait.

Ugyanakkor Oroszország felajánlja, hogy „biztosítja a biztonságot Eurázsiában... a Lisszabontól Vlagyivosztokig, Moszkvától Rijádig, Újdelhiig, Pekingig és Jakartáig terjedő kontinensen” - mondta Lavrov.


Ez az ajánlat egy olyan időszakban érkezik, amikor a KM döntően elvesztette a háborút Ukrajnában. Az ukrán hadsereg újoncainak 50-70 százaléka csak néhány napot él túl a fronton, és a legtöbb katona dezertált a frontról.

Most pedig a CIA-tól megtudjuk, hogy Vlagyimir Zelenszkij ukrán diktátornak több mint 20 milliárd dollárnyi készpénz van a magánszámláin, nem is beszélve az összes vagyonáról szerte a világon. Mindez a KM cionistáinak ajándéka az amerikai adófizetőkön keresztül. Nem csoda, hogy Ukrajna elvesztette a háborút.

Tény, hogy az USA elvesztette az irányítást Európa és a Közel-Kelet felett. Ennek egyik jele:

Szaúd-Arábia, Katar, az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein és Kuvait semlegességüket nyilvánították ki az iráni-izraeli konfliktusban, és nem fogják megengedni az amerikai légibázisok használatát Irán ellen.


Eközben az amerikai elnökválasztást övező vállalati valóságshow egyre bizarrabbá válik.

Kiderült, hogy Kamala Harris az MK-ultra gondolatkísérletek terméke.

Az Egyesült Királyság és az USA közötti „szürke zónában” - más néven Kanadában - az MK-ULTRA-t soha nem támadták meg, hanem továbbra is államilag irányított gyilkosokat termeltek. A Montrealban folyamatban lévő titkos projekt egyik kulcsszereplője a Berkeley-i Kaliforniai Egyetemen doktorált, aki az indiai Madrasban született, amikor az ország még a Brit Birodalom része volt. Ez a „majomkutató”, aki az MK-ULTRA kanadai bérgyilkos-kiképző programjának szolgálatában állt - Shyamala Gopalan -, Kamala és Maya Harris édesanyja volt.


Nézd Kamalát, amikor a súgógép megáll a beszéd közepén: Pontosan úgy megy, ahogy várnád: szósaláta, körbe-körbe beszél, ismétli magát, magas hangon gügyög, stb.

A legutóbbi maszkos színész, aki Joe Biden „amerikai elnöknek” adta ki magát, azt mondta: „Biztos vagyok benne, hogy [a választás] szabad és tisztességes lesz. Nem tudom, hogy békés lesz-e.”

Javier Milei argentin elnök egy igazi hollywoodi forgatókönyvet olvasott fel az ENSZ-ben - egy másik példa arra, hogy egy színész államfőt személyesített meg.

„Fikciónak tűnik, de nem az” - jelentette pénteken a Página 12 című baloldali Buenos Aires-i lap, azt állítva, hogy Milei »szóról szóra egy monológot« másolt a televíziós sorozat kitalált elnökétől, Josiah »Jed« Bartlet-től.


Természetesen a filmekkel ellentétben ezek a színészek valódi tömeggyilkosságokkal foglalkoznak.

Jens Stoltenberg volt NATO-főtitkár például a belga jog szerint életfogytiglani börtönbüntetést érdemelne tetteiért, többek között az ukrajnai konfliktus megrendezéséért, Philippe Vanlangendonck belga ügyvéd szerint.


Mivel több mint 500 000 ukrán embert mészároltak le értelmetlenül, sokan a halálbüntetést tartják helyénvalóbbnak.

Ugyanez vonatkozik arra a sok nyugati vezetőre is, akik érintettek a közelmúltbeli tömeggyilkosságban, amelyet a világ nagy részének okoznak az oltásokkal.

Nem lehet kétséges, hogy lesz valamiféle nürnbergi típusú háborús bűnöket vizsgáló bíróság.

Végezetül ezen a héten szeretnénk megvizsgálni azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy a régi rend összeomlásával egy csodálatos új világ van kialakulóban.

Az Exeteri és Hertfordshire-i Egyetemek kutatói, valamint a Brit Antarktiszkutató Intézet megállapította, hogy az Antarktisz növénytakarója több mint tízszer nagyobb, mint négy évtizeddel ezelőtt.




Ez ugyanakkor történik, amikor a Szahara sivatag is kizöldült.




Két, nagyrészt élettelen sivatagot most már az élet is elérhet. Lehet, hogy a Fehér Kalaposok az időjárás-módosítási technológiát arra használják, hogy új ökoszisztémák létrehozásával növeljék az élet számát és sokféleségét a Földön?

Milyen más csodák lesznek lehetségesek, ha az elnyomásunkra tervezett technológiát ehelyett a mi előnyünkre használják? Mit szólnátok a halhatatlansághoz?

Vajon ez a kép a kanadai Edmonton közelében lévő égboltról, amikor ez a cikk megjelenés előtt állt, az eljövendő csodák jele?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése