2024. október 17., csütörtök

Benjamin Fulford jelentés: A Mátrix összeomlik ahogy a pedofil zsarolás és időjárási hadviselés széles körben ismertté válik


Néha több száz, sőt több ezer éves történelem bontakozik ki hetek alatt. Gondoljunk csak Róma kifosztására vagy Kína első egyesítésére. Mi most egy ilyen pillanatban vagyunk. Az egész nyugati irányítási mátrix összeomlóban van, és valamiféle csúcspont felé tartunk.

Ennek legnagyobb jele az elmúlt héten az volt, hogy a nyugati lakosság többsége felébredt az elit pedofil zsarolására és az időjárási háborúra. Az igazság mozgalomban részt vevő emberek már régóta tudnak erről. Azonban mi egy buborékban voltunk és a kórusnak prédikáltunk az idő nagy részében. Az emberek nagy többsége tanácstalan maradt. Ami most más, hogy azok az emberek, akik nem figyelnek a hírekre és csak pletykalapokat olvasnak, tömegesen kezdenek tudatára ébredni. Ami még fontosabb, hogy a hadsereg és a hírszerző közösség ennek eredményeképpen végre lépéseket tesz.

Kezdjük az elit pedofil zsarolóhálózattal. A Puff Diddy vagy Sean Combs pere az, ami ráébreszti az embereket erre a valóságra. A Michael Flynn tábornokot alakító színész például azt mondja a világnak: „A Diddy-ügybe zenészek, sportolók, politikusok és a média is belekeveredik... Ezek az emberek pszichopaták. Gonoszak. Sátániak.”

A khazáriai maffia a „hírességek” és a celebkultúra felhasználása a tömegek irányítására most az arcukba robban. A zenész Justin Bieber 2017-ben azzal állt elő, hogy „felébredt” a „zeneipar gonoszságaira”, amelyet „az abszolút legrosszabb fajta emberek - pedofilok - irányítanak”.

Egy turnéján tartott partit leírva - amelyen a zeneipar felsőbb rétegei vettek részt, köztük a fejlesztésekért felelős ügyvezető alelnökök, producerek, hatalmi ügynökök és nemzetközi pénzemberek - Bieber azt mondta, hogy arra bátorították, hogy szexuálisan zaklasson egy kisgyereket, akit az iparági elit szexuális kielégülésére vittek a partira.

"Nem akartam ezt tenni. Tényleg nem akartam. Azt mondták, hogy ezt a gyereket bedrogozták, borzalmas volt” - mondta Bieber, aki kifejtette, hogy világossá tették számára, hogy belépést nyerhet az »ipar üzleti oldalára«, ha a beavatási szertartásokon átesve »csatlakozik a klubhoz«.

"Nem csak előadóművész lennék, hanem mogul. Ez az út megnyílna előttem, ahogyan Jay-Z előtt is megnyílt”.

„Ez a különbség a milliomos és a milliárdos között.”

Bieber azonban azt mondta a gyülekezetnek, hogy nem tudja megtenni.

"Ahhoz, hogy csatlakozzak a klubhoz, rossz dolgokat kellene tennem ezzel a szegény gyerekkel. De aztán rájöttem, hogy még ez sem elég nekik. Meg is kellene ölnöm ezt a kisgyereket”.

"Azt mondták, hogy titokban filmezik ezeket a bulikat. Ha egyszer felvesznek videóra, ahogy ilyesmit csinálsz, akkor az övék vagy."

"Azt mondták, hogy ezt a gyereket több különböző fickó is megerőszakolta. Azt mondták, hogy vérzett. Kijutottam onnan, de hallottam, hogy meghalt, és ez kísért engem."

A történet eredeti linkjét az ausztrál parlament „külföldi választási beavatkozásról” szóló jelentésével helyettesítették. A következő öt link szintén ezt cáfolta. Mégis, ezután több száz, valószínűleg több ezer és valószínűleg több millió link tartalmazta az eredeti történetet. Itt is van:


A történetet eltemették, amikor eredetileg napvilágra került, de most mindenki hall róla. Ez azt jelenti, hogy a Google BlackRock és Vanguard irányítói elveszítik a narratíva alakításának lehetőségét.

Egy másik példa: Oprah spirituális tanácsadója, John of God fiatal nőket tartott fogva távoli farmokon, ahol teherbe ejtette őket, majd 10 évvel a szülés után meggyilkolta őket. Ezeket a csecsemőket aztán eladta az elit VIP-knek szerte a világon. John of God többek között Bill Clintonhoz, Naomi Campbellhez és Marina Abramovichhoz is szoros kapcsolatban áll. Ez nem összeesküvés-elmélet, ez összeesküvéses tény. Egy brazil bíróság bűnösnek találta ebben.

Ezek a történetek azért fontosak, mert feltárják a pedofil zsarolás irányításának hálózatát, amelyet a legtöbb nyugati politikusra alkalmaznak. A nyomok a sátáni Izrael államhoz vezetnek. Mi másért gondolják, hogy az olyan politikusok, mint a kanadai „ellenzéki vezető” Pierre Poilievre, nyilvánosan előállnának és azt mondanák, hogy egy izraeli csapás az iráni nukleáris létesítményekre „ajándék lenne az emberiségnek”.


Miért szólít fel a nukleáris armageddon kirobbantására?

Most pedig tegyenek egy körutat az amerikai kongresszusban és szenátusban, és kérdezzék meg maguktól, hogy miért Izraelt képviselik, és nem a saját választóikat. Garantálom, hogy mindannyiukat megvesztegették és megzsarolták.

Az olyan emberek, mint Elon Musk, most szintén előjönnek és beszélnek erről. Azt mondta: „Azt hiszem, részben azért kap Kamala Harris olyan nagy támogatást, mert ha [Donald] Trump nyer, akkor az Epstein-ügyfelek listája nyilvánosságra fog kerülni, és a Kamala mögött álló milliárdosok közül néhányan megrémülnek ettől a kimeneteltöl”. Musk nevei Reid Hoffman és Bill Gates is érintettek.

Gates, hogy megpróbálja felmenteni magát, megjelent az ausztrál televízióban, és elismerte, hogy „vacsorázott Epsteinnel”. Epstein szigetén 37 alkalommal járt! Ez nem csak néhány vacsorát jelent.

Musk szerint „Diddy és Epstein között valószínűleg több ezer órányi felvétel van”.

Az FBI nyomozói a Diddy-ügyben lefoglalták a Jay-Z és Beyoncé által rögzített snuff-felvételeket, amelyek felfedik a szerepüket az A-listás sztárok és családtagjaik, köztük gyerekek rituális gyilkosságsorozatában és feláldozásában - árulta el egy iparági bennfentes.


Saját forrásaink szerint Diddy vádalkut köt az igazságügyi minisztériummal, és átadta nekik azokat a felvételeket, amelyeken Barack „Sátán mennydörgése” Obama megerőszakol és meggyilkol egy gyereket.

Ez azért fontos, mert Kamala Harris csak egy Obama által távolról irányított ember-robot, ahogy az alábbi videó is mutatja.

Malik Obama úgy véli, hogy féltestvére, Barack Obama volt elnök „még mindig irányítja az országot”. Úgy tűnik azonban, hogy még Obamát is valaki más zsarolja.


Felmerül tehát a kérdés, hogy végső soron ki irányít. Ez volt a témája az amerikai hadsereg és az ázsiai titkos társaságok magas szintű találkozójának a múlt hétvégén Japánban. A találkozó Izrael állam feloszlatásáról szóló megállapodáshoz vezetett, amelyben a végső irányítás olvasható. Helyére Júdea állam lép, amely minden lakosának teljes állampolgárságot biztosít. A zsidókat megvédik, a sátánistákat pedig letartóztatják. Megállapodtak abban, hogy a sátánista Chábád szekta legitim katonai cél, amelyet meg kell szüntetni. A Chábádot törvényszékileg azonosították, mint azt a csoportot, amely a III. világháború kirobbantására, az emberiség 90%-ának megölésére és a túlélők rabszolgasorba taszítására irányuló folyamatban lévő összeesküvést irányítja.

Itt láthatják, hogyan dicsekedett vezetője, Benyamin Netanyanyahu 2006-ban: „A titok az, hogy Amerika a mi oldalunkon van... a szenátus, a kongresszus és a rekordot döntő zsidó lobbi a mi oldalunkon van.”

Ez évtizedekkel ezelőtt volt, ma már sokkal nagyobb az ellenőrzés az USA felett.

Ezek az emberek most egy 100%-os számítógépes grafikát használnak, hogy a Netanyhusnál maradjanak. Az alábbi videóban Netanjahu azt mondja, hogy Izrael likvidálta a Hezbollah vezetőjét, Naszrallahot, az utódját és az utódjának az utódját”. Figyeljék meg a videóban lévő bontásokat és a kivágott szegmenseket.

Netanjahu már régen elment, és a valóság az, hogy az izraeli hadsereg súlyos vereséget szenvedett.

A lengyel titkosszolgálat azt mondja, hogy „Irán Izrael elleni megtorlásával 29 izraeli F35-ös repülőgép, egy repülőtér és egy légibázis Tel-Aviv közelében, egy üzemanyagbázis, számos Merkava tank, a Moszad főhadiszállása, titkos ügynökök és stratégiai radarállomások semmisültek meg Izraelben, mint például az Al-Dzsazíra, a Hindustan Times, Kína, Pakisztán stb.

A brit hírszerzés és a CIA forrásai megerősítik, hogy Izrael hamarosan megszűnik létezni. Az MI6 vezetője azt mondta:

„Az [izraeli] agresszió túlzó és háborús bűncselekménynek minősül. Meg kell állítani. Ez a nemzetközi jogban és a hadijogban azt jelenti, hogy Izrael reakciója aránytalan és túlzó, hogy nemcsak az ellenfél semlegesítésére irányul, hanem egy egész polgári lakosság kiirtására - ez háborús bűncselekmény és emberiség elleni bűncselekmény - népirtás. Jabalia és a Gázai övezet északi része a bűncselekmény helyszíne, miközben minden szem Libanonra szegeződik. Ez egy többirányú megközelítés, hogy eltereljék a figyelmet és titkosabbá tegyék az offenzívát. Ezt Jeruzsálemnek önként kell befejeznie, vagy a nemzetközi közösségnek kell kikényszerítenie”.

Ezt nem fogja olvasni az amerikai médiában, de ez nem változtat a valóságon. Izraelnek vége.

A másik valóság az, hogy a KM hamarosan elveszíti azt a képességét, hogy időjárással irányítson minket.

Marjorie Talyor Greene képviselő például ezt írta az X-en: „Igen, tudják irányítani az időjárást... Nevetséges, amikor valaki hazudik és azt mondja, hogy ez nem lehetséges.” Ezt az Észak-Karolinát és Floridát sújtó hurrikánokra reagálva írta. Több mint 50 milliószor nézték meg, és több százmillió online keresést váltott ki a témában.

A KM által irányított vállalatok, mint például a Google, kétségbeesetten próbálták elhallgatni ezt az információt. Az első kb. 20 bejegyzés a Google-on a nyilatkozatukról az volt, hogy megpróbálták leleplezni őket. Még az erről szóló jegyzeteimet is törölték a számítógépemről. De itt is kudarcot vallott az ellenőrzés, mert az emberek megtanulták, hogy a Google cenzúrája a legelső keresési találatok, és mélyebbre ásnak. Ráadásul a hozzám hasonló emberek megtanulták, hogy mindig készítsenek biztonsági mentéseket egy cserélhető merevlemezen.

Ma a KM egyre inkább az időjárás-manipulációhoz folyamodik, mert úgy tűnik, ez az egyik utolsó titkos fegyver, amellyel megpróbálják irányítani a tömegeket. Erre most nagy léptékben derül fény.

Egy másik példa: A lengyel hírszerzés tájékoztat minket arról, hogy a FEMA honlapján és az észak-karolinai Helen hurrikán áldozatainak házfelügyeletén szereplő cégek a Vanguard és a BlackRock tulajdonában vannak. Ugyanaz a cég, amely a térségben lévő lítiumbánya többségét birtokolja, így „ellenőrzi” az áldozatok ingatlanjait, akiket ők akarnak.

Floridában a Milton hurrikán miatt volt tömeges evakuálás. Ez az I-75-ös Tampa városában.


Ezenkívül a múlt héten kiadták a KÉT NEM dátumot Floridára egyetlen államban az USA történetében.

Úgy néz ki, mintha valahol egy hurrikán és tornádó gépezet lenne.

Tudtad, hogy volt egy 2009-es hurrikán gyakorlat, ahol októberben Tampa Bay-t közvetlenül érte egy nagyon pusztító 5-ös kategóriájú hurrikán, amelyet Phoenixnek neveztek?


Képzeljük el, hogy Bill Gates finanszírozza Tampa terveit, hogy 40 hektár vízparti területet egy 15 PERCES várossá alakítson át.

Ugyanez történt a mexikói Acapulcóban is, miközben minden szem Floridára szegeződött. Itt is megtisztították a lakosokat, hogy 15 perces várost építsenek.

Ezt nem lehet kitalálni.

Wyomingban több mint 73.000 hektárnyi terület ég, és a vége nem látszik. Az ok? Villámlás... de itt a bökkenő - nem volt zivatar.


Lehet, hogy ez valahogy összefügg azzal az atomerőművel, amelyet Bill Gates tervez építeni ott?


Úgy hallottuk, hogy Bill Gates-t szabadon engedik. Ha ez igaz, akkor ez minden hírben halálhírként fog megjelenni. Személy szerint jobban szeretném, ha megjelenne egy háborús bűnöket vizsgáló bíróság előtt, és aztán szembenézne az igazságszolgáltatással.

Az időjárási hadviselés alkalmazása a civilek ellen az egyik háborús bűne a sok közül. Akarjátok tudni, hogy az olyan emberek, mint ő, hogyan képesek ilyesmire? Ne keressenek tovább ... mint a HAARP gépek szerte a világon.

„Megalapozott bizonyítékaink vannak arra, hogy a NOAA, egy korábbi Egyesült Államok franchise, olyan szerződéseket adott ki felhőmagvakra, amelyek mind a Helene hurrikánt, mind a Milton hurrikánt eredményezték. Bizonyítékunk van arra is, hogy az FCC által engedélyezett adást használták fel ezeknek a természetellenes viharoknak az irányítására” - mondja Anna von Reitz bírónő.

Hozzáteszi: „Nemrégiben elfogtunk egy teherautókból álló konvojt, amely lőfegyverekkel, gránátokkal, vízágyúkkal és hasonló háborús kellékekkel volt megrakva, és a katasztrófa sújtotta területen lévő FEMA-táborok felé tartott. Nyilvánvaló, hogy a feladó a FEMA-t, mint az állam területén működő és több állam egy-egy területét érintő külföldi zsoldos haderőt kívánta felfegyverezni. Ezért lefoglaltuk ezeket a fegyvereket, és nyomozunk a forrás után”.

Floridában is ellentámadás zajlik. Ron DeSantis kormányzó azt mondja: „A FEMA-nak itt nincs beleszólása! Nem fogják látni, hogy a FEMA Floridában ámokfutást rendez. Én vagyok a seriff, aki itt a főnök!”

Ilyen ellenállással szemben a Mély Állam démonai és támogatóik mindent megpróbálnak, hogy ellopják a választást.

A Biden-Harris-kormány idején több száz százalékkal nőtt az illegális bevándorlók száma a hinta-államokban, amint azt a bírósági feljegyzések mutatják.

Georgia - 401%

Észak-Karolina - 446%

Pennsylvania - 241%

Arizona - 734%

Nevada - 562%

Michigan - 775%

Wisconsin - 467%


Kamala Harrist is megpróbálják úgy beállítani, mintha tényleg lenne működő agya.

Donald J. Trump

(realDonaldTrump) az X-en

Egy gigantikus álhír átverés a CBS és a 60 Minutes részéről. A VALÓDI VÁLASZ HÁBORÚ NEKED VAGY MEGSEMMISÜLÉS, ezért lecserélték őket egy másik válaszra, hogy megmentsék őket, vagy legalábbis jobb színben tüntessék fel őket. Egy FAKE NEWS SCAM, amely teljesen illegális. ENTZUG A CBS-LENZ. Választási befolyásolás.

A videók az alábbi X-Linkben találhatók:


Teljesen nyilvánvaló, hogy Kamalát megfőzték. Arra a kérdésre, hogy mit csinálna másképp, mint Biden, azt mondja: „Nem jut eszembe”.

Nem csoda, hogy a Kamala Harris „Teljesítményei” által felsorolt üres könyvből Amazon bestseller lesz, és felbolydítja a közösségi médiát.


Kamala Harris kétségbeesett kísérletet tett imázsának csiszolására, amikor meghívta az Észak-Karolinai Nemzeti Gárdát, hogy rakodjanak meg egy teherszállító repülőgépet katasztrófavédelmi segélyekkel, de csak azért, hogy lefényképezzék, anélkül, hogy valóban el akarták volna juttatni a segélyszállítmányokat a vihar áldozatainak.


Ez csak egy példa arra, hogy hazudnak és vonalat húznak arról, hogy mit is csinál valójában a kormányuk. Egy másik példa Karine Jeane Pierre, az Obama-kormányzat szóvivőjének hazugságai: 2022-ben egyértelműen azt mondta, hogy a FEMA pénzét illegális bevándorlókra használták fel.

Most tagadja, hogy a FEMA-t illegális bevándorlókra használták volna.

A Trump-ellenes retorikájukban is egyre hisztérikusabbak. Az alábbi videóban a CNN Hitlerhez hasonlítja Trumpot, és azt állítja, hogy „egész embercsoportokat fog kiirtani”.

Ezután Mika Brzezinski a PANIK-ban akarja átbabonázni Trumpot. Tudja, hogy halálbüntetésre kell számítania, ha a KM elveszíti az irányítást, és el fogja veszíteni az irányítást.

Már odáig jutott, hogy a Kansasi Egyetem egyik professzora nyíltan kijelentette, hogy azokat a férfiakat, akik nem hajlandóak Kamalára szavazni, Harrisnek ki kellene végezni.

Teljesen világos, hogy ő maga az, aki fél a kivégzéstől.

Itt van egy másik személy, aki fél a kivégzéstől:

Mark Milley, az amerikai hadsereg nyugalmazott tábornoka, aki Donald Trump és Joe Biden alatt a vezérkar elnöke volt, attól fél, hogy visszahívják egyenruhában és hadbíróság elé állítják, ha a jövő hónapban legyőzi Kamala Harrist és visszatér a hatalomba.


Ezek annak jelei, hogy a KM bábjai elveszítik az irányítást a narratíva felett és pánikba esnek. Egy másik példa az ENSZ nem kormányzati szervezetének nem megválasztott vezetője, aki félelemben beszél.

„A Mély Állam lakájai gatyába rázzák magukat azzal szemben, hogy mi minden vár rájuk” - kommentálja egy CIA-s forrás.

Íme egy mód, ahogy az emberek visszaszerezhetik az irányítást. 2023 novemberében egy michigani kisváros kiváltotta korrupt kormányát ... majd kastélyt cserélt a városháza.

Itt az ideje, hogy ugyanezt tegyük Washington DC-vel és az ENSZ-szel is.

Japán átveszi a vezetést, és most válik az első G7-országgá, amely felszabadítja magát a KM ellenőrzése alól. A Shigeru Ishiba miniszterelnök vezette új japán kormány megszakítja a kapcsolatokat az Obgoid kormánnyal, és egyesíti erőit a Weißhut Szövetséggel - mondják a császárhoz közel álló japán jobboldali források.

Ez azért történik, mert a japán kormány felismerte, hogy az Obgogg kormány megpróbálja kiirtani a lakosság nagy részét az önerősítő mRNS vs. A három szerződött cég egyike, a Gritstone Bio, a BlackRock, a Vanguard és a State Street nagy befektetési cégek tulajdonosa, „ugyanazok a vagyonkezelők, akiknek a Pfizer és a Moderna mRNS vakcinagyártók is tulajdonában vannak” - mondja Jon Fleetwood oknyomozó újságíró.

Fleetwood arra is rámutatott, hogy a BlackRock és a State Street a Világgazdasági Fórum hivatalos partnerei, és hogy a Gritstone Bio a Bill & Melinda Gates Alapítványtól is kapott pénzt.


A japán alvilág megkapta azoknak az orvosoknak a teljes listáját, akik kenőpénzt kaptak a vakcina engedélyezéséért cserébe, és mindannyiukat levadásszák - állítják ázsiai hírszerzési források.

Japán egyértelmű üzenetet küldött Bill Gatesnek - eljött az ő ideje. A kormány COVID munkacsoportja gyorsan leleplezi bűntetteit, és a globalista király elleni falak egyre közelebb kerülnek.

A japán tudósok most már kiállnak, és felszólítják a nemzetközi ügyészeket, hogy pereljék be Gates-t emberiség elleni bűncselekmények miatt. Köztük vannak olyan világhírű szakértők, mint Dr. Fukushima, akik megkongatják a vészharangot, és megdöbbentő felfedezéseket tesznek, hogy egyes vakcinák abortuszgyógyszereket tartalmaznak, amelyek célja a népesség elnéptelenítése.


Németország követi Japánt és szakít a KM-mel. Friedrich Merz, a CDU/CSU kancellárjelöltje kontaktcsoportot akar létrehozni, amely javaslatot dolgozna ki az ukrajnai háború utáni európai rendre. A lengyel titkosszolgálattól származó információk szerint Németország, Franciaország, Nagy-Britannia és Lengyelország állítólag részt vesz benne.

Mindez akkor történik, amikor az ukrán rendszer egyre inkább összeomlik. Vlagyimir Zelenszkij ukrán fasiszta diktátor most tűzszünetet követel, ami már nem képezi vita tárgyát - jelentették orosz FSZB-források.

Az orosz katonai emitterek bizonyítékokat gyűjtöttek arról, hogy az ukrán csapatok és zsoldosok brutálisan gyilkolják a civileket.


Emellett az Egyesült Államok Ukrajnával együtt terveket készít Oroszország kizárására a Vegyifegyver-tilalmi Szervezetből (OPCW), miután Oroszország benyújtotta a szervezetnek a kijevi vegyifegyver-használatra vonatkozó megállapításait.


Ezeket a bűnöket a halálbüntetés okozza, és hamarosan jönnek a háborús bűnökkel foglalkozó bíróságok.

Teljes orosz győzelem van kilátásban, mivel az orosz területen (Kurszk közelében) lévő ukrán csapatok jelentős része „fogságban” van.


„Ellenségeink, az ukrán fegyveres erők, menekülnek. Demoralizálódtak és megpróbálnak elmenekülni anélkül, hogy megfordulnának az első kapcsolatfelvételnél” - mondja a mélységi utánpótlás-szűrő osztag Battlegroup Center parancsnoka.


Washington „messzemenő tervei és fantáziái” megteremtik annak „lehetőségét, hogy Oroszország és a történelmi Nyugat közötti átfogó konfliktusba csússzon” - figyelmeztet Szergej Rjbkov orosz külügyminiszter-helyettes.


Nem kell aggódnia, mert az amerikai hadsereg fehérsisakosai nem fogják hagyni, hogy a KM a harmadik világháborút a börtönbüntetések szabadjegyeként használja fel.

Természetesen meg kell szüntetni a KM ellenőrzésének közelmúltbeli maradványait, mielőtt „beillesztünk egy olyan digitális folyamatot, amely lehetővé teszi számukra, hogy egy egérkattintással korlátozzák a mozgását, viselkedését és döntéseit”.

Egy másik példa az ellenőrzés megtartására tett kísérletre a New York-i kormány próbálkozása az első javaslatnak nevezett törvény elfogadására. Ha ezt elfogadják, a kormány számára könnyebbé válik, hogy elvegye a gyerekeket a szüleiktől.


Még mindig megpróbálnak megölni minket a vakcinákkal. A Modernát támadások érik, miután 12-18 éveseknek 1500 fontot ajánlott fel WhatsAppon keresztül, hogy oltóanyagokat teszteljenek.



Az ifjabb RFK-nak és az igazság felszínre hozásáért tett erőfeszítéseinek köszönhetően egy 1,7 millió gyermeket vizsgáló tanulmány megállapította, hogy szívizomgyulladás kizárólag azoknál fordult elő, akik COVID-19 vakcinát kaptak.


Édesanyja, Ethel Kennedy, a meggyilkolt amerikai politikus, Robert F. Kennedy özvegye csütörtökön, 96 éves korában elhunyt. Abban a tudatban halt meg, hogy fia végre igazságot szolgáltathat apja és nagybátyja meggyilkolásáért.

Oké, zárjuk ezt a hetet egy kellemes hírrel. Először is megtudtuk, hogy a DARPA frontembere, Elon Musk bemutatta a Tesla által kifejlesztett humanoid Optimus robotokat.

A Pentagon egyik forrása szerint ezek csak egy előízelítő, hogy felkészítsék a tömegeket arra, ami nagyon hamarosan jönni fog. Tudják, hogy sokkal fejlettebb humanoidokkal rendelkeznek, mint amit a nagyközönségnek felfednek.

A következő kép egy 800 éves tölgyről készült. Ha madáréneklést akarsz hallani, ne vegyél kalitkát, hanem ültess egy fát. Ha a hőség zavarja - ültessen fát. Ha zavarja a víz - ültessen fát. Ha szereted a gyümölcsöket - ültess fát. És ha szereted az életet - ültess sok fát. Egy 100 éves bükkfa óránként 1200 liter oxigént „termel”. Ezt az oxigénmennyiséget csak körülbelül 2700 fiatal fa ültetésével lehet „előállítani”.


A szerző személyesen több mint 300 000 fát ültetett el négy évszak alatt Kanadában. Nagyon büszke vagyok erre az eredményre.

Eredeti bejegyzés:
https://benjaminfulford.net/the-matrix-is-collapsing-as-pedophile-blackmail-and-weather-warfare-become-mainstream/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése