2020. november 7., szombat

Idővonal Korrekció meditáció november 11. 11:11 Promóciós Videó és vezett változat

 

Magyar vezett meditáció


Meditációs instrukciók:

(a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikád, mely ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segítségével beindítsd azt, hogy az idővonal visszaváltson a Vízöntő kora optimális idővonalára.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy egy védelmi kört alkosson körülötted a meditáció közben és a meditáció után. Kérd, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Vizualizáld, hogy a Fény visszaváltja a planetáris evolúciót az optimális idővonalra. Képzeld el, hogy eltávolít minden még megmaradt sötétséget a Földről, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség minden tagja számára. Képzeld el, hogy puha rózsaszín Istennői Fény ölel át minden létezőt a Föld bolygón, és meggyógyítja az érzelmi testüket. Vizualizáld, hogy a Vízöntő korának új, nagy kozmikus ciklusa elkezdődik, ami tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz el mindenki számára a Földön. Képzeld el a saját tökéletes életedet az új Vízöntő Korban.

A Fény győzelme!


Bövebb információ:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése