2020. október 30., péntek

Cobra - Végső Csata - Frissítés - 2. rész - 2020.10.29

A Galaktikus Konföderáció és az Ellenállás erőinek sikerült eltörölniük a drákón flottát és az Illuminátus Szakadár Komplexumot (IBC-t).

Az egyetlen drákók, akik jelenleg még fennmaradtak, azok a fizikai és nem-fizikai drákók, akiket a chiméra közvetlenül alkalmaz szolgálóiként, valamint a honosított drákók, akik túlnyomórészt, több mint 25000 évvel ezelőtt érkeztek a Föld bolygóra, emberi testet öltve beléptek az inkarnációs ciklusba, most pedig politikusokként, bankárokként, ügyvédekként vagy a földfelszín illuminátus cabal egyéb tagjaiként testesültek meg.

Honosított drákók egy nagyon kicsi száma az 1996-1999 közötti periódusban is érkezett a Föld bolygóra, amikor földalatti bázisokon humanoid klóntestekbe bújtak, majd beléptek a felszíni illuminátus cabal köreibe, számos politikus hasonmásaként, illetve dublőreként, és ők még mindig a felszíni illuminátus cabal tagjai.

Az IBC megsemmisülésével az egyetlen cabal hálózat, ami még fennmarad, az a felszíni cabal hálózat. A felszíni cabal hálózatot csak azután fogják alaposan kezelésbe venni, miután a chiméra általi fenyegetettség már jelentősen csökkent.

Jelenleg a legfőbb probléma, ami még fennáll, az a chiméra, a fejlett exotikus katonai technológiáival, különösképp a kvantum szuperpozíciós toplet bombák. A Fényerők folytatják a műveleteiket, most a chiméra flotta eltávolítására fókuszálva a közepes magasságú és az alacsony földkörüli pályán, valamint a chiméra földalatti bázisainak kitakarítására.

A földalatti bázisokon a Fényerők a Mjölnír kvantum ágyúkat és a szónikus fegyvereiket használják, hogy annyi fizikai chimera pókot távolítsanak el, amennyit csak lehet. Ezen pókok némelyike óriási, méretük akár a 10 méter/yard átmérőt is eléri. A chimera földalatti bázisain hatalmas pókhálók találhatóak, amelyek együttesen egy olyan pókhálót, negatív Ley-vonal szerkezetet alkotnak, amely a földfelszín Élet Virága Ley-vonal rácsának antitézise (ellentetje). Habár a Fényerők számos ilyen pókot már eltávolítottak, a chiméra újratölti a hálót újabb pókokkal, amelyek kvantum szuperpozíciós állapotból öltenek testet, fejlett manifesztációs kamra segítségével. Mihelyt a chiméra pókok kvantum tárolója megsemmisül, a Fényerők képesek lesznek teljesen kitisztítani a chiméra földalatti bázisait.

Most a kulcsfontosságú chiméra pókok eltávolítására fókuszálnak, ami a gerincét alkotja a karantén Föld Mátrix rendszerének. Sikerült eltávolítaniuk a pók királynőt, aki Atlantiszon az Istennő Templomok és Istennő Misztériumok megsemmisítéséért volt felelős, az első és második arkhón invázió idején. Ő volt az irányító erő az inkvizíció mögött, és az utóbbi időkben ő volt a felelős a bolygószintű gyermekbántalmazási hálózatok kialakításáért, felhasználva a Sötétség Anyáit/Istennőit, hogy elvégezzék a piszkos munkát ( vigyázat: megrázó anyagok):


A pók királynő eltávolításával, a felszínen lévő gyermekbántalmazó hálózatok lassan szét fognak esni, ahogy felfedésre kerülnek a felszíni lakosság számára. Sok Fénymunkás és Fényharcos, főleg azok, akik az Istennő energiát tartják a Bolygó számára, közvetlenül vagy közvetetten traumatizálva voltak a pók királynő által sok inkarnációban. Ezek a traumák most kezdenek begyógyulni. Az éteri pók méreg, amit a pók királynő és más chiméra pókok bocsájtottak ki a támadásaik során, elpusztítva vele sok lélektársi kapcsolatot a földfelszínen, most el fog oszlani és ki fog tisztulni.

A gyermekbántalmazó hálózatok felfedése most kerül be a fősodrású médiába, mivel a Tajvani Sárkányok és más források leleplezik Hunter Biden-t és kapcsolatát ezekkel a hálózatokkal.





A tajvani Sárkányok elhatározták, hogy nyilvánosságra hozzák a Hunter Biden-féle sztorit, valamint az Egyesült Államokkal szembeni kínai elhárítási műveletekről szóló információkat, mint ellenintézkedést, válaszul a kontinentális Kína azon fenyegetésére, hogy megtámadja Tajvant. A Sárkány források folytonosan azt hangoztatják, hogy megszervezik a teljes közzétételt a kontinentális Kína titkos űrprogramjaival kapcsolatosan, a tajvani nemzeti szuverenitás irányába érkező bármilyen agresszió esetén.


Ahogy közeledik az amerikai választások időpontja, fontos asztrológiai állások is zajlanak. Az első a Jupiter- Szaturnusz szinódus (napközpontú együttállás), november 2-án este 19:52-kor (helyi idő szerint). A Jupiter-Szaturnusz szinódus hathatósan fogja beindítani a Vízöntő Korát az összes Naprendszer számára a holdkörüli pályán túl. Ennek pillanatában, az Ashtar Parancsnokság egy hatalmas hadművelete veszi kezdetét, és ez az Asthar Parancsnokság flottáinak teljes újrarendeződését igényli majd a holdpályán túl.

Érdekes megjegyezni, hogy az alábbi meditáció, csupán 38 perccel a pontos Jupiter-Szaturnusz szinódus után kezdődik:


A második aspektus, hogy a Merkúr november 3-án délután 18:50-kor (helyi idő szerint) előre indul. Ez az aspektus, valamelyest enyhíteni fogja a feszültséget és a bizonytalanságot.

A harmadik aspektus, hogy egy bizonyos ciklus lezárul november 3-án. Ennél több nem mondható el erről.


A lezárások második hullámát jelenleg sok országban hajtják végre, ezért még mindig nagyon fontos, hogy a lehető legtöbb ember csatlakozzon, a lezárások mentesítéséről szóló napi meditációhoz:


Magyarul itt:


A lezárás koncepcióját a kínai cabal tagok tervezték meg Tedros Adhanommal együtt:


...azért, hogy C o v i d applikációkkal ellenőrizzék a felszíni lakosságot:


Ez már túl messzire megy, és vissza kell igazítanunk a planetáris idővonalat az optimális Felemelkedési idővonalra. Ennek okán el fogunk végezni egy 'Idővonal Korrekció' tömegmeditációt a Jupiter- Plútó-Pallas hármasának együttállási pillanatában, november 11-én 11:11-kor (magyar idő szerint) és ha vezettetést érzel, akkor csatlakozhatsz ehhez:


A meditáció pillanatában, Párizs aszcendense együttállásban lesz a Galaktikus központtal, és a Párizsi Istennői örvény a következő szintjére aktiválódik.

Ha Franciaországban vagy, itt csatlakozhatsz a párizsi Rózsa Rendje csoporthoz:


vagy a versaillesi Rózsa Rendje csoporthoz:



A meditáció pontos idejének az idő zónáját, itt találod:


Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, mely ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segítségével beindítsd azt, hogy az idővonal visszaváltson a Vízöntő kora optimális idővonalára.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy egy védelmi kört alkosson körülötted a meditáció közben és a meditáció után. Kérd, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Vizualizáld, hogy a Fény visszaváltja a planetáris evolúciót az optimális idővonalra. Képzeld el, hogy eltávolít minden még megmaradt sötétséget a Földről, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség minden tagja számára. Képzeld el, hogy egy puha rózsaszín Istennői Fény ölel át minden létezőt a Föld bolygón, és meggyógyítja az érzelmi testüket. Vizualizáld, hogy a Vízöntő korának egy új, nagy kozmikus ciklusa elkezdődik, ami tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz el mindenki számára a Földön. Képzeld el a saját tökéletes életedet az új Vizöntő Korban.

Javasolt ideje a meditációnak, 20 perc.

Ez most a végső csata,...:


...hogy megnyerjük fényes jövőnket:


A Fény Győzelme!

Fordította:MCCS
magyar bejegyzés:
angol bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése