2020. november 12., csütörtök

Cobra - Rövid üzenet a felszíni lakosságnak - 11.11.2020

Sokan aggódnak az amerikai (Amerikai Egyesült Államok) választások kimenetele miatt. A Fényerők azt mondják, hogy bárki is lesz az elnök, nem befolyásolja a bolygó felszabadításának teljes tervét. Arra is kérik az embereket, hogy engedjék el az érzelmi kötődésüket és az érzelmi túlfűtöttségüket a választások kimenetélt illetően, mivel az aggodalom, a harag, a félelem, a frusztráció és a bizonytalanság generálta energiákat az arkhónok begyűjtik, felnagyítják és terjesztik, szétosztják a bolygó energiarácsán keresztül.

A Fényerők azt is kérik mindenkitől, hogy csökkentse a polarizációt és Lelkük megtestesüléseként tekintsen a többiekre, függetlenül azok politikai irányultságától.

Mindenesetre az elnökjelöltek egyike sem hibátlan, mindketten bizonyos fokig kapcsolatban állnak a sötét erőkkel:


A választásoknak még NINCS vége, és azt a szövetségi törvényeknek megfelelően kell befejezni:


Oroszország, Kína, Brazília és sok más ország nem ismerte el Bident megválasztott elnöknek, arra várnak, hogy ahhoz, hogy az új elnököt elismerjék, bárki is legyen az, az eljárások törvényesen befejeződjenek:




Komoly kijelentések történtek a választási csalásokról:


A Fősodratú média azt a parancsot kapta, hogy ne vizsgálódjanak ez ügyben és ne számoljanak be erről:


Mindenesetre, a jogi lépéseket megtették:


Mert szükség van az átláthatóságra:



Legfőképpen, vissza kell fókuszálnunk a mi optimális Felemelkedési idővonalunkra. A november 11-i meditációnk pár óra múlva kezdődik és örülünk ha csatlakozol hozzánk:


Magyarul itt:


A Fény győzelme!

Fordította:MCCS

Angol bejegyzés:
magyar bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése