2020. június 16., kedd

Vízöntő Kora Aktiváció Frissítés és egy új Cobra interjú - 2020.06.15.

Lassan közeledik a Vízöntő Kora Aktivációnk ideje. Sikerült stabilizálnunk a planetáris helyzetet múlt heti a Béke meditációval, az Eris-Plútó kvadrát pontos időpontjában, és most közeleg a Június 21-i Gyűrűs Napfogyatkozás.


Ennek a Napfogyatkozásnak az energiáját arra fogjuk használni, hogy meditáljunk és vizualizáljuk azt, hogy több mint 144 000 ember kritikus tömege fog részt venni a fő meditációnkon, a Vízöntő Kora Aktiváción Június 29-30-án.

A Fényerők azt kérik, hogy annyi ember csinálja ezt az előkészítő, támogató meditációt a Napfogyatkozás pontos időpontjában, amennyi csak lehetséges. A pontos időpont Június 21-e 6:40 UTC, a saját időzónádat itt találhatod meg: 


Magyar idő szerint a meditáció időpontja: Június 21. reggel 8:40 perc.

Instrukciók az Előkészítő Meditációhoz:

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Fejezd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy elérd a 144 000 ember kritikus tömegét, akik a Vízöntő Kora Aktivációnk második részében fognak meditálni.

3. Most hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozzon létre egy hatalmas, erőteljes gömböt körülötted, ami megvéd téged a meditáció alatt és utána is. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4.Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, hogy ez a Fény aktiválja milliók és milliók Lélekcsillag csakráját, bemutatja számukra a lehetőséget, hogy csatlakozzanak a Vízöntő Kora Aktivációhoz. Képzeld el, hogy akik vezettetést éreznek, valójában részt vesznek, a számuk meghaladja a kritikus tömeget és az aktiváció maga óriási pozitív gyógyító hatással fog bírni minden érző lényre a Földön és stabilizálja a Vízöntő Kora pozitív idővonalát.

90 perccel az Előkészítő meditáció után, a Napfogyatkozás teljes sávja el fogja érni Csiaji várost Tajvanon és aktivál egy nagyon speciális Sárkány Örvényt Csiaji közelében. Ez meg fogja adni a szükséges pozitív energia töltetet/lökést a planetáris energia rácshoz.

Az ezt követő napokban, egészen a június 29/30-i fő meditációig az energiák elkezdenek felerősödni és a Vízöntő Kora Aktiváció pontos pillanatában fogja elérni a csúcspontot.

A Vízöntő Kora Aktiváció pillanatában, Párizs és Versaille dupla Istennői Örvénye újra aktiválódik több mint két évszázados alvó állapotából, és ez elindítja az Istennő visszatérésének következő fázisát a bolygóra.


A képen: Vízöntő Kora Meditáció - Terjesszétek! Csatlakozz a Június 29-30-i Globális meditációnk 2. részéhez - Szükség van a Fényedre, hogy egy sokkal pozitívabb idővonalat teremtsünk a Föld Bolygó számára - Az időpontok és videók miatt látogass el Cobra blogjára 

Vízöntő kora aktivációs videó 24 nyelven készült. Terjesszétek őket, osszátok meg a csatornáitokon, hogy segítsenek elérni a kritikus tömeget!

Angol nyelven:





Német nyelven:






Holland nyelven:



Francia nyelven:




Olasz nyelven:



Spanyol nyelven:



Portugál nyelven (Portugália):




Portugál nyelven (Brazília):




Litván nyelven:



Orosz nyelven:




Bolgár nyelven:


Macedón nyelven:



Szlovén nyelven:


Horvát nyelven:



Cseh nyelven:


Lengyel nyelven:


Román nyelven:



Magyar nyelven:



Görög nyelven:



Perzsa nyelven:


Hindi nyelven:


Kínai nyelven (Tradicionális):




Kínai nyelven (Egyszerűsített):




Japán nyelven:





A legtöbb fenti promóciós videó megtalálható a következő Youtube lejátszási listákon:

We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat:


TruthEarthOrg:


Age of Aquarius:


Etehade Noor:


A Vízöntő kora meditációnk fő Facebook oldala itt található:



Új Cobra interjút készített a Rózsa Rendje.

A Youtube-on itt meghallgatható:


A szöveges átirat linkjét ide posztolom majd, amint kész lesz.

A Fény győzelme!


Fordította:MCCS
magyar nyelvü bejegyzés: 
Angol nyelvü bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése