2020. június 1., hétfő

FM144 - Rács Belharc - 2020.05.31.


Habár jelenleg egyre több ember ébred fel, az egész korona pánik sok emberben félelmet kelt, ami jelenleg lenyomja a felszínen lévő általános rezgést (ami a Sötétek terve volt emögött). Ezért lehetséges, hogy a Csillagmagok egy kicsit elszakadva érezhetik magukat a Fényerőktől, mivel nem képesek jól átjutni, ha alacsonyak az energiák. Ugyanakkor megnövekedtek az energetikai támadások az alacsony rezgések miatt (tehát ismét fontos az energetikai védelem).

Mióta a koronás intézkedéseket egyre inkább lazítják, a Cabal egy része az (előkészített) eseményeket használja Minneapolisban, hogy elkezdjen egy faji/polgárháborút az Egyesült Államokban. Mindenfajta segítséget nagyra értékelik (meditációk/energetikai műveletek) a felszíni Csillagmagoktól a helyzet enyhítésére:


Légy tudatában annak, hogy bizonyos Fénymunkás-csoportokban megint vannak olyan tagok, akik más tagokat arra szólítanak fel, hogy ne meditáljanak a helyzetre, és hagyják a zavargásokat, mert ez a felemelkedés folyamatának a része... éppúgy voltak emberek, akik arra szólítottak fel, hogy ne meditáljanak a jezsuiták kulcsfugájának Adolfo Nicolás elfogására, hogy a Központi Napba vigyék egy héttel ezelőtt (akit sikeresen elfogtak a Fényerők, amely így megnyitotta az ajtót a Fényerők további műveleteihez a Kelet-Ázsiai istennő felszabadításával kapcsolatban ):



A passzivitás és az eltekintés nem a kulcsa a harmonikus felemelkedésnek, a passzivitás csak egy dologhoz vezet: a Sötétek továbbra is megtudják csinálni a SAJÀT dolgukat, ami azt jelenti, hogy sokkal több szükségtelen káosz és szenvedés lesz az Eseményig. Ezért fordíts nagy figyelmet arra, amit bizonyos fénymunkás-csoportokban / közösségekben írnak, tekintettel a beszivárgásokra és a félrevezetésekre, a pelyvát is egyre inkább elválasztják a búzától.


Ami az Egyesült Államok helyzetét illeti, az Archónok Anomáliával fedtek be olyan városokat, mint Minneapolis (és másokat is), amely ideális játszótér a negatív entitások számára, amelyek természetesen azonnal hozzátapadnak a tüntetőkhöz és a rendőrséghez. Ezenkívül az elektromos folyadékot (más néven tűz elemet) oly módon manipulálják a finom szinteken, hogy gyakorlatilag felforralják az elmét, ami fokozott haragot és agressziót okoz a polgárok / rendőrök körében, és magát a várost fizikailag hőforrássá teszik, ami láthatóan tükröződik a sok égő autóban és épületben:





Ennek ellensúlyozására a mágneses folyadékot (vízelemet, női energiát) szó szerint "a fej lehűtésére" használhatjuk. Még akkor is, ha a Cabal ellenőrzése alatt álló szélsőséges csoport fel akarja forrósítani a helyzetet:


... a többség nem akar zavargásokat:


Ezenkívül a fényoszlopok felhasználhatók a város feletti anomáliák és éterikus chiméra-pókok eltávolítására, amelyek természetesen szintén letelepedtek a negatív energiák táplálására.


Az éterikus pókokkal kapcsolatban, jelenleg intenzívebb támadások vannak az egyes fénymunkások ellen is, amit gyakran jelez a fizikai síkon is a fizikai pókokkal való találkozás.

Mindig azonnal vidd ki a pókokat az otthonodból. Ellenőrizd, hogy tudnak bejutni (például nyitott ablakok). Mindig velük mennek az éterikus póklények, amelyek a fizikai pókokat egyfajta beszivárgási horgonyként, de lehallgatásra is használhatják. Energetikailag tisztítsd meg a házat, távolítsd el az éterikus pókokat, és energetikailag védd le a házat. A füstölőkkel való füstölés is segít. Addig ismételd, amíg a találkozások alábbhagynak.

A Chimérák jelenleg a túlélésért küzdenek, mivel mátrixuk bomlik. Felkészülnek az utolsó összecsapásra.


Azon dolgoznak, hogy a felszínt egy hideg, mesterséges intelligenciával kontrollált technológiai disztópiává alakítsák át, szociális távolságtartással, robotokkal, virtuális valósággal és nanotechnológiával, amelyben az emberiséget úgy tartják, mint a bekerített mezőgazdasági állatokat vagy az ipari dolgozókat a bekerített munkaterületeken:



A kényszeroltás lenne a fizikai megnyilvánulása az éterikus chiméra harapásának, és az áldozatot fizikailag és energetikailag megbénítva hagyná. A vakcinázás emellett olyan lyukakat okoz az aurában, amelyeken keresztül a negatív entitások képesek behatolni / csatlakozni ... és ezáltal a Sötétek felé tolódnak.

És ez csak a jéghegy csúcsa, a felszín alatt egész farmokat hoztak létre több millió kamrával, ahol a Lelkek csapdába esnek az elektromágneses mezőkben, alapvetően egy hatalmas asztrál koncentrációs táborban, ezeket a különféle létesítményeket a Fényerők már megtisztították, ahogyan a rácsrétegek eltávolítása egyre láthatóbbá teszi ezeket a létesítményeket.


A felszínen a technológiai dísztópia továbbfejlesztése és a Rács megerősítése érdekében a jelenlegi káosz közepette olyan embereket raktak előtérbe, mint Elon Musk (hasonlóan Bill Gates-hez), aki határozottan NEM dolgozik a Fényeröknek:



Különösen, ha közelebbről megnézed a jelenlegi feleségének az alkotásait:


Ahogyan Donald Trump és Melania sem (Nem, ő nem inkarnálódott plejádiai), de az igaz, hogy a Q csoport körül vannak pozitív elemek, amelyekbe valódi Csillagmagok inkarnálódtak, és részt vesznek a felszabadítási folyamatban (még akkor is, ha még nem ismerik annyira a nagy kozmikus játékot, mert nagyon koncentrálnak az emberi létezésükre és a küldetésükre).

A Mátrixért folytatott harc jelenleg is tombol, és még mindig van előttünk egy nagyon-nagyon forró nyár és különösképpen az ősz.

Mint mindig, fontos, hogy nyugodtak maradjunk, figyeljük meg a helyzetet, ennek megfelelően cselekedjünk. A helyes úton haladunk, és egyre több jel mutatja, hogy ez nem a földön, hanem az égben zajló káoszról szól:



Fordította: Kira Sakura
Eredeti bejegyzés:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése