2020. június 20., szombat

Meghívó az Előkészítő meditációra a Napfogyatkozás maximumának pontos időpontjában június 21-én 8:40-kor

Június 21-én, ami a júniusi Napforduló dátuma, gyűrűs Napfogyatkozás is lesz. E Napfogyatkozás maximuma magyar idő szerint reggel 8:40. Kihasználjuk a Napfogyatkozás energiáját és ekkor meditálunk és elképzeljük, hogy elérjük a kritikus tömeget, amikor 144 000 ezer ember vesz részt a Vízöntő Kora Aktiváción június 30-án.



A Fényerők azt kérik, hogy a Napfogyatkozás pontos időpontjában annyi ember vegyen részt ezen az alapozó, toborzó meditáción, amennyi lehetséges. Ez az alapozó meditáció segít abban, hogy összegyűljön a kívánt kritikus tömeg június 30-án, vagy akár még az 1 millió is!

Fontos megjegyezni, hogy 90 perccel az Alapozó meditáció után a teljes Napfogyatkozási zóna eléri a tajvani Csiaji városát és egy nagyon különleges Sárkány örvényt (Dragon Vortex) aktivál Csiaji közelében, amely megadja a szükséges pozitív energiát a bolygó energiahálójában.

A meditáció időpontja magyar idő szerint június 21-én 8:40-kor lesz.


Itt található a többi helyszínre, időzónára vonatkozó kalkulátor:



Vezetett változat az Előkészítő meditációhoz:



Az Előkészítő meditáció instrukciói (a meditáció javasolt időtartama 20 perc):

1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Fejezd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy elérd a 144 000 ember kritikus tömegét, akik a Vízöntő Kora Aktivációnk második részében fognak meditálni.

3. Most hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy hozzon létre egy hatalmas, erőteljes gömböt körülötted, ami megvéd téged a meditáció alatt és utána is. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4.Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, hogy ez a Fény aktiválja milliók és milliók Lélekcsillag csakráját, megmutatja számukra a lehetőséget, hogy csatlakozzanak a Vízöntő Kora Aktivációhoz. Képzeld el, hogy akik vezettetést éreznek, valóban részt vesznek, a számuk meghaladja a kritikus tömeget és az aktiváció maga óriási pozitív gyógyító hatással bír minden érző lényre a Földön és stabilizálja a Vízöntő Kora pozitív idővonalát.

A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése