2020. április 15., szerda

Cobra - Győzelmi jelentés - 2020.04.15

A Tömegmeditációnk óriási, rendkívül nagy sikert aratott. Körülbelül 8 millió ember lett értesítve és több mint 1,1 millióan vettek részt ténylegesen.

A Kollektív Egység kinyilatkoztatása csodálatos volt:



Jack Dorsey, a Twitter társalapítója és elnöke, jelezte részvételét a meditációnk pontos kezdési pillanatában:


Szó szerint átitattuk a planetáris kvantum mezőt a fókuszunkkal, az egységes szándékunkkal, ezzel befolyásolva a geomagnetikus mezőt:



A meditációnk bebizonyította, hogy ha elég fókuszált szándék van jelen, és elég erős a vízió, akkor a felszíni lakosság felébredett része képes egységben cselekedni. Ez azt jelenti, hogy ha az Esemény megtörténik, akkor a felszíni Fénymunkások és Fényharcosok talán be lesznek vonva a Fényerők bizonyos műveleteibe, amelyről korábban úgy gondolták, hogy "tilos terület". A Fényerők egyértelmű utasításokat fognak adni, amikor eljön az ideje.

A meditációnk képes volt megfékezni a vírus terjedését. Az új fertőzések száma világszerte Április 4-én érte el csúcspontját, éppen a meditáció előtt és azóta is csökken:


Továbbá képesek voltunk stabilizálni a pozitív Felemelkedési idővonalat, ami meg fogja állítani az Új Világrend azon terveit, amelyek a tömeges népességcsökkentésre irányulnak.

A tervüknek három fázisa van: a) szabadjára engedni a vírust b) összeomlasztani a gazdaságot c) lecsökkenteni a népességet

A harmadik fázis soha sem fog megtörténni, ezért nem is érdemes belemenni a részletekbe, a második fázisnak pedig csak korlátozott hatásai lesznek. Nézzük most meg a tervük első fázisának részleteit.

Ezt a tervet 2009-ben véglegesítette Bill Gates, David Rockefeller, Soros György, Michael Bloomberg, másokkal együtt egy Manhattani találkozón:


A vírus jelenlegi formája egy nemzetközi kooperáció révén jött létre az Egyesült Államok, Kanada és Kína laborjaiban. A vírus kialakításának végső fázisa pedig Vuhanban történt.





A vuhani biolaborral való kapcsolat olyan dolog, amit Kína el akar nyomni:


És valami, amit Trump kormányzata meg akar vizsgálni:


És néhány bírósági kereset már benyújtásra került:



Bizonyos források szerint a vírus jelenlegi formáját Bill Gates csoportjai hozták létre az ő felügyelete alatt. A kanadai biolabor volt igazgatója Frank Plummer, aki a vírus létrehozásában szintén részt vett, közvetlenül részt vállalt magában a vírus kifejlesztésében is és a cabal MK-Ultra áldozata volt. Akarata ellenére fejlesztette ki a vírust, és mielőtt túl sokat beszélt volna a cabal megölte:




Források szerint Anthony Fauci is részt vett a vírus létrehozásában:


Míg a Plejádiak meg tudták fékezni a vírus kínai törzsét, cabal-ügynökök a vírus három másik törzsét szórták szét Dél-Koreában, Iránban és Olaszországban. A koreai és az iráni törzset megfékezték, ám az olasz törzset nem tudták, így mára ez felelős a fertőzések túlnyomó többségéért világszerte.

Érdekes, hogy a 60 fős vuhani Fénymunkás csapatom egyetlen tagja sem kapta el a vírust. Napi rendszerességgel használták az RCV Csillagpor Parancs protokollt.

A cabal utasítására az EU országai nyitva hagyták az Olaszországgal szomszédos határaikat, így terjedhetett el a kitörés Európában, később pedig közvetlen járatokkal Milánó és New York között az Egyesült Államokban is. A cabal azt is elérte, hogy elég hosszú ideig ne lehessen koronavírus teszteket kapni az Egyesült Államokban ahhoz, hogy a fertőzés továbbterjedhessen, emellett ellenezték az utazási szigorításokat is.



Mindez lehetővé tette Bill Gatesnek, Anthony Faucinak, Tedros Adhanomnak, Soros Györgynek, Jared Kushnernek, Jiang Zeminnek és másoknak is, hogy továbbvigyék tervüket a globális oltásokkal és a 18 hónapos lezárásokkal kapcsolatban:





Emögött Bill Gates a mesterelme, próbál mikrochipeket elhelyezni a lakosságba:



Bill Gates szoros kapcsolatban állt Jeffrey Epsteinnel:


Tedros Adhanomnak, aki a WHO főigazgatója, szintén elég kétes a múltja:



A fentebb említett embereknek komoly anyagi érdeke fűződik ahhoz, hogy terjesszék a vírust majd oltást fejlesszenek ki:




És manipulálják a vírusról szóló adatokat:



Tervükkel szemben nagy az ellenállás, Ifj. Robert Kennedyt, a Kennedy Fehér Nemesi vérvonal egy tagját közvetve megfenyegették, amikor két rokona gyilkosság áldozata lett; így akarták megállítani az oltásellenes munkáját:


Ehelyett Ifj. Robert F. Kennedy tovább harcol és leleplezi Gates-et:


A következő petíció szintén terjed, alá is írhatja mindenki, aki úgy érzi:


Mostanra Bill Gates cabal frakciója már kezd veszíteni:


A megbízható orvosi információk és bizonyítékok miatt, melyek a koronavírussal kapcsolatban napvilágot látnak:



Együtt néhány alternatív nézőponttal a vírusról:



Úgy tűnik, hogy jóval közelebb állunk a nyájimmunitáshoz, mint gondolnánk, és a járvány hamarosan véget is érhet:


Megj.: a nyájimmunitással kapcsolatban a fenti cikk a következőket mondja: " Egy chicagói kórházban betegeken teszteket végeztek és azt találták, hogy a testükben antitestek vannak a koronavírussal kapcsolatban és nekik már eleve védettségük van ez ellen. Tehát a testük felvette a harcot a vírus ellen."

Svédország, ahol nem vezettek be lezárásokat, elég jól vészeli át a járvány:


Ami a cabal terveinek második szakaszát illeti (a gazdaság összeomlasztása), a főáramban már beszélnek az adósságok eltörléséről:


És arról, hogy a Fed tömegesen osztja szét a vagyont:


Ami nem lenne olyan nehéz feladat, amennyiben figyelmen kívül hagynánk az ebből eredő hiperinflációt, hiszen a Fed könnyen kinyomtathatja a pénzt:



A jelenlegi koronavírus helyzet egyre inkább az evolúció következő szintjébe való globális beavatássá válik a bolygó Felemelkedési folyamatában:


A Plejádiak egyre többszöri bevonásával.

Ez a videófelvétel a Plejádi anyahajókról március 26-án készült:


A felvételen a Plejádi anyahajók kis flottája látható, melyek mindegyike megközelítőleg 7 mérföld (11 km) hosszú, a Hold túlsó oldaláról érkeztek az Endymion kráter felett az Alsó Holdpályán (LLO - Low Lunar Orbit) körülbelül 30 mérfölddel (50 km) a Hold felszíne felett, árnyékokat vetve a Hold felületére.

Azok az anyahajók így néznek ki:


Április 4-én a fő Plejádi flotta ki tudta használni a Plejádok-Vénusz együttállás portálját és jelenleg a belső Naprendszerben tartózkodnak, teljesen felkészülve, működőképesen, készen arra, hogy a bolygó felszabadításában részt vegyenek:


Jelenleg fejlesztik a stardust technológia egy fejlettebb verzióját is, amelytől a vírus kevésbé halálossá és veszélyessé válik. Hiteles orvosi források már beszámoltak arról, hogy a vírus kevésbé veszélyes törzzsé mutálódott.


Nincs jogom, hogy a jelenlegi planetáris felszabadítási műveletekről beszámoljak, egyetlen dolog van, amit elmondhatok: amikor a tömeges letartóztatások tényleg megtörténnek, az erről szóló híreket közvetíteni fogja a tömegmédia.

A háborúnak még nincs vége, továbbra is tartanunk kell a Fényt!

A Fény győzelme!


Fordította: MCCS
Magyar nyelvü blog:
Angol nyelvü blog:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése