2020. április 21., kedd

FM144 - Továbbra is hozd be a Fényt - 2020.04.17.


Történelmi időket tapasztalunk jelenleg. A világ határozottan egy alapvető változásban van - az emberek felébrednek.

A két héttel ezelőtti világméretű meditációk hozzájárultak ehhez, azonban masszívan támadták azokat... előtte, alatta és utána.

Sajnos sok Fénymunkás-csoportba (például a Facebookon) továbbra is beépültek, amelyet természetesen nem lehet megállítani 100%-osan, de az adminisztrátorok észlelhetik a beszivárgókat, és ennek megfelelően cselekedhetnek, ha találnak.

A meditáció előtti időszakban videókat készítettek, hogy bemutassák, hogy a tömegmeditációk veszélyesek. Ezek közül sokat megpróbáltak a Fénymunkások csoportjaiba bejuttatni, hogy az embereket bizonytalanná tegyék a részvétel megakadályozása érdekében.

Viták folytak arról is, hogy az emberek nem vesznek részt a tömegmeditációkban, mert azok állítólag a COVID-19 "ellen" vannak, és minden, ami "ellen" van, az nincs "Fényben és a Szeretetben", és az nem lehet a "Legmagasabb Szándékban" és így tovább ... a Fénymunkások valószínűleg ismerik ezeket a vitákat.


Nem akarok mélyebben belemenni ebbe a részbe, csak annyira, hogy: tudományosan is bebizonyosodott, hogy a pozitív szándékú tömeges meditációknak pozitív hatása van a fizikai környezetre is:



És ami a „valami elleni” kérdést illeti, annak nagy része egyszerűen szócséplés, nagy részét egy szövegkörnyezetből vették ki (valójában a legtöbb tömegmeditáció fő célja az események harmonizálása volt!), és még akkor is, ha valami "valami" ellen történik ... természetesen ez is működni fog, megrendelheted az Univerzumtól / Forrástól is, hogy elkerülj egy bizonyos helyzetet ... az Univerzum / Forrás nem "hülye" (túlzottan fogalmazva), nem fog küldeni még több rossz dolgot, ha egyértelművé teszed, hogy „nem akarod, hogy rossz dolgok történjenek” (de megint ez egy teljesen külön téma).

Sok ilyen beszélgetés értelmetlen, mivel a másik fél egyébként sem lesz meggyőzve az ellenkezőjéről - szó szerint lerabolják az energiádat (ami támadás / beszivárgás jele is), és megakadályozzák, hogy fontosabb dolgokat csinálj (például linkek megosztása vagy videók készítése a tömegmeditációkhoz).


A beszivárgás egyértelmű jele, ha a (Facebook) csoportodban vannak olyan emberek, akik hónapokig, néha évekig nem posztolnak semmit sem, amíg nem lesz egy tömegmeditáció. Hirtelen az ilyen emberek aktiválódnak, mint az alvósejtek (gyakran az Archónokon keresztül), és elárasztják azokat a csoportokat, amelyek részt vesznek a tömegmeditációkban negatív megjegyzésekkel és linkekkel az ilyesfajta videókhoz, amiket fent említettünk, hogy a tömegmeditációkat úgy állítják be, amelyek veszélyt jelentenek. A tömegmeditációk után több hónapig semmit sem fognak posztolni megint... a beszivárgás egyértelmű jelei, ez történt sok fénymunkás-csoportban a Facebookon vagy az Instagramon két héttel ezelőtt, az adminisztrátoroknak azonnal cselekedniük kell, ha ilyen tevékenységeket észlelnek.

Azonban ezek a bomlasztó tevékenységek sem tudták megakadályozni a tömegmeditációk sikerét és óriási számú résztvevőjét - bár támadások történtek közben és utána is. Általában a fő mediációkkal egyidejűleg a Sötétek egyes fizikai és nem fizikai csoportjai is rituálét tartanak az ilyen meditációk ellensúlyozása érdekében.

Ezek a támadások általában az elején nagyon erősek, de minél többen csatlakoznak a meditációhoz, a Fény egyre fényesebbé és erősebbé válik és befedi ezeket a támadásokat.

Ennek ellenére sok Fénymunkást (különösen a kulcsfontosságú Fénymunkásokat) még mindig támadják, mivel az Archónok teljesen feldühödnek az ilyen meditációk során és után.

Ezért fontos, hogy energetikailag levédd magad, és egy tömegmeditáció után, tudatosan leválaszd magad attól és minden más külső energiáról / külső kapcsolatról saját meditációd során (és nem, ez nem azt jelenti, hogy a tömegmeditációk veszélyesek, hanem inkább annyira hatékonyak, hogy a Sötétek mindent megtesznek, hogy megállítsák azokat, vagy legalábbis bosszút álljanak bizonyos Fénymunkások részvételéért ... de ha megfelelő módon levéded magad, nem fog sok problémát okozni).


Az is jó ötlet, hogyha mentálisan lezárjuk a magunkhoz vezető összes energia portált, valamint szellemileg törlünk minden energia nyomot, amely a nem fizikai síkon maradt (hogy az Archónok ne tudják visszavezetni hozzád), és töltsük fel magunkat energetikailag, például sokat menjünk ki a természetbe, vagy lépjünk kapcsolatba a Forrással vagy az Istennővel a meditációnk során, vagy énekkel vagy más olyan módszerrel amit használsz, hogy feltöltsd magad energiával.

A támadások másik oka az a tény, hogy félve a bejövő Fénytől a Sötétek legfelsőbb tagjai lemásztak a föld felszíne alá, ahol most folyamatosan rituáléznak.

Ezek a rituálék negatív entitásokat hoznak létre a nem fizikai síkon, amelyeket azután a Rácsba engednek, hogy megtámadják a Fénymunkásokat. Gyakorlatilag megidézik a poklot, és befecskendezik a Rácsba, hogy minél nehezebb legyen a Fényerők számára.

De ez még mindig nem változtat azon a tényen, hogy a széljárás már megfordult, és a meditáció határozottan sorsfordító volt.

Az NWO terve a kényszerített vakcinázással és a mikrocsippeléssel szépen szétesik a szemünk előtt, függetlenül attól, hogy mekkora propagandát készítenek hozzá.


thisisbillgates: Köszönöm minden egészségügyi dolgozónak akik hősies erőfeszítéseket tesznek a tesztelés és a páciensek kezelésében Amerika szerte és a világban
Kollegahderboss: Láthatnám az orvosi engedélyedet?

Az ébredés már olyan nagy, hogy teljesen lefoglalják öket a kritikus megjegyzések törlése Bill és Melinda Gates közösségi médiafiókjaiban (amelyek messze meghaladják a pozitív megjegyzéseket).





Ugyancsak bumerángnak bizonyult az a terv is, hogy influencereket és hírességeket használnak fel a közösségi médiában a tömeges oltások propagandáihoz, mivel a kommentárok tele vannak bíráló megjegyzésekkel, és sok influencernek/ celebnek vissza kellett vonniuk a videóikat.

Ezért hozta vissza a Cabal a legfontosabb illuminátus művészeit (Stefani Joanne Angelina Germanotta más néven Lady Gaga vezetésével) a molyos dobozból, hogy egy nagy virtuális koncertet szervezzenek erre a hétvégére:


A probléma az, hogy egyre több ember nem reagál túl jól a propagandára és a sátánistákra, lásd a Microsoft vegyes valóság hirdetését Marina Abramoviccal:


Ennek oka a nagyszerű dokumentumfilmek, mint ez is:


Az az általános narratíva, hogy a COVID-19 természetesen jött létre, és nincs semmi köze a biofegyverekhez, szintén egyre inkább instabil (még akkor is, ha ennek nagy része ellenpropaganda és rágalmazás, azonban azt a gondolatot hozza fel, hogy a vírus mesterségesen lett létrehozva, és szándékosan elterjesztve):



Az 5G-probléma szintén feszültségeket okoz, mivel néhány polgár a saját kezébe vette ezt az ügyet:


Mint láthatod, óriási repedések vannak a rács belsejében, ahogy egyre több ember ébred fel, és már nem nyugodnak bele a dolgokba.

A cél természetesen az, hogy mindent harmonikusan vigyünk át ezen a szakaszon, azonban a tudatosság és az ellenállás keresztül haladt azon a kritikus ponton, amely talán természetes feszültséget okozhat a Rácson keresztüli elnyomással összefüggésben.

Időközben a Sötétek többsége szó szerint beköltözött a bolygó alagsorába, ami jó, mert Feng Shui-ban az alagsor a múltat is ábrázolja, a fentiek mindegyike a jövőt képviseli, és ebben az esetben az égen a Galaktikus Konföderáció hajóit (amelyek sokkal közelebb vannak, mint néhányan képzelik).


Tehát továbbra is hozd be a Fényt és ügyelj arra, hogy a dolgok továbbra is nagyon kaotikusak lehetnek, tehát maradj a középpontodban, maradj nyugodt, határozottan a helyes irányba haladunk ... és mindenképpen tudunk változtatni!

Fordította: Kira Sakura
Angol nyelvü bejegyzés:

1 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy haladunk,ennek ellenére a sok borzalom látványától nem vagyok feldobva!Amin átmegy az emberiség, az bizony kemény próba! Örülök, amikor látom az eredményeket,a jövőben már az ovodákban tanítani kell!

    VálaszTörlés