2020. április 4., szombat

FM144 Helyzetjelentése - 2020.04.03.


Félve az egyre növekvõ fényerõk jelenlététöl, valamint a Napvillanás jövetelétöl, a Sötét Erõk néhány magasrangú tagja a COVID-19 káosz ideje alatt az önként vállalt karantént használták fel arra, hogy a földalatti létesítményeikbe (elsõsorban a földalatti luxus bunkerekbe) meneküljenek. A villáikba és kastélyaikba rejtett liftekkel lehet elérni őket. Vannak, akik nem a fizikai formájukban menekülnek oda, oly módon, mintha csak egy ruhadarabot vetnének le a felszíni avatárról.
 
 

Onnan továbbra is megpróbálják ellenőrizni a felszíni csatlósaikat a válság ideje alatt, de negatív okkult rituálékat is folytatnak, amelyeket az elszigetelt felszíni lakosság félelem energiája erősít.

Különösen az utolsó új hold körül fokozódtak az energetikai támadások a kulcsfontosságú fénymunkások ellen negatív besugárzás és entitások révén.

A helyzet azonban az elmúlt néhány napban javult, mivel a Fényerők különféle nem fizikai műveleteket hajtottak végre azzal a céllal, hogy néhány igazán hatalmas negatív okkult erődítményt és rókalyukat „kifüstöljenek”.

A felszínre inkarnálódott csillagmagok részeit is bevonták ezekbe a műveletekbe; egyesek homályosan emlékeznek hasonló álmokra az elmúlt napokból / hetekből.


Pletykák és beszámolók vannak a Cabal ellen folytatott fizikai katonai műveletekről a gyermekek megmentése érdekében, és valószínűleg néhányan észrevettétek, hogy az adrenokróm témája egyre inkább megjelenik a felszíni lakosság tudatosságában.

Az Fényerők szeretnének rámutatni arra, különösen ezekben a rendkívüli időkben, hogy fontos fenntartani a magas rezgést, mert ez megkönnyíti számukra a kommunikációt veled.

Jelenleg sok ember szenved a karanténtól, a társadalmi távolságtól, a gazdaságilag bizonytalan jövőtől, a média pánikjától; minden olyan tényező, amely sokkal negatívabb hatással bír, mint maga a COVID-19.

Másrészről az is jó, ha sok ember leszáll a mókuskerékről, és egy kis időt szán magára. És természetesen az egész helyzet határozottan jó a természet számára:
https://www.esquireme.com/content/44556-covid-19-upside-dolphins-return-to-the-venice-canals-as-humans-self-isolate

 
 

Tehát ebben a helyzetben fontos a saját rezgésünk emelése, lehetőleg humor segítségével (anélkül, hogy durvák lennénk) ... 
 
Yoda Mester Koronavírusnak volt kitéve
A vírus most karanténban van 28 napig
 
De a barátokkal és a családdal való skypoláson keresztül, a természettel való kapcsolódással (ha még mindig lehetőséged van a jogi kereteken belül), napozással, egészséges táplálkozással, edzéssel, tánccal, énekléssel, meditációval, mindennel, amit élvezel csinálni annak érdekében, hogy megnöveld a saját rezgésedet.

Ezenkívül az Fényerők ismét meghívnak téged április 4/5-én egy tömegmeditációra... és ne felejtsd el levédeni magadat energetikailag amíg tart, mert ezzel a bolygóegyüttállással és a helyzet fontossága miatt a Sötétek megpróbálnak annyi zavart okozni, amennyit csak tudnak.
https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus-meditation-on-april-5th-at-245-am-utc.html


Sokan valószínűleg már észrevettétek, hogy a Vénusz ezekben a napokban áthalad a Plejádok Csillagcsoporton. Különösen a Csillagmagok, akik maguk is tartalmaznak vénuszi lélekrészt, vagy tagjai a Vénusz Parancsnokságnak, valószínűleg észrevették ezt Kundalíni Energia felemelkedés formájában.


Ez a feltűnő csillagkép manapság az éjszakai égbolton is látható. A Vénusz fényesen ragyog, nem messze a viaszos Holdtól (és ha vannak mozgó fényláncok közöttük, akkor ezek szinte biztosan nem UFO-k, hanem a SpaceX Starlink műholdak, amelyek jelenleg a bolygó körül köröznek, mint egy gyöngysor; kövesd itt őket, hogy biztos legyél benne: https://www.satflare.com/track.asp?q=starlink#TOP)

Fel tudod használni ezt a csillagképet a meditáció során, hogy kapcsolódj a plejádiakkal, valamint a Vénusszal és az istennőivel / a szerelem energiájával.


Mint a régebbi bejegyzéseimben is említésre került, energetikailag elmehetsz a hajókra és lefeküdhetsz a gyógyító ágyakba, ahol a pleiádiak ellenőrizhetik a rendszeredet a negatív implantátumaidat megtisztíthatják és meggyógyíthatják azt.


Ugyanakkor elutazhatsz a Vénuszra az Ikerlelkeddel is, hogy együtt tölthessetek egy kis időt és feltöltődj. Ez természetesen akkor is lehetséges, ha fizikailag nem együtt reinkarnálódtatok ... és ez szintén segít a rezgések felemelésében. 
 
 
 
Fordította: Kira Sakura
Eredeti angol nyelvü blog:
 

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretnék találkozni velük,nem azért,hogy hasznot reméljek tőlük.Tanulni,mert nagyon el vagyunk maradva.Elsősorban érzelmi szinten,sajnos itt már a gyerekekkel is baj van.Elég nehezen viselem ezt a sok szörnyüséget,ami zajlik.Tudom, hogy nyerni fogunk, az emberiség nem bírka többé. Csak a módszer,hogy erőszakkal kell kivívni...de tűrhetetlen ez az állapot,amiben tartottak minket.

    VálaszTörlés