2020. április 2., csütörtök

Benjamin Fulford & Cobra Interjú videó és szöveges átirata: Kritikus koronavírus és háború

Angol nyelvü videó:

PFC: Üdvözlünk mindenkit a "Készülj a változásra" oldal nevében. Ma 2020. március 25-e van. Megtiszteltetés számunkra, hogy ma Benjamin Fulforddal és Cobrával beszélgethetünk.

Benjamin geopolitikai újságíró, aki nagyon sok magas szintű, titkos információval rendelkező csoporttal és titkos társasággal áll kapcsolatban, akik most egyezkednek egymással, és folyamatos kapcsolatban áll többek között a Fehér Sárkány Társaság forrásaival, a Pentagonnal, a P3 szabadkőműves páhollyal és a Moszaddal. A heti riportjaira való feliratkozást itt teheted meg: benjaminfulford.net

Cobra az Ellenállási Mozgalom elsődleges információ-szolgáltatója a 2012portal.blogspot.com blogján keresztül. Az információi magasabb Forrásokkal állnak összeköttetésben és ő hozta létre az eredeti 'Készülj a Változásra' (Prepare for Change) weboldalat és csoportot.

Beszélni fogunk a Koronavírusról, de legfőképpen arról a háborúról, ami a felszínen zajlik. Mindkét oldalt megvizsgáljuk a csatában és sok friss információt és reménykeltő dolgot hallunk tőlük.

Cobra, régóta nem beszélgettünk, köszönöm, hogy csatlakoztál hozzánk ebben a meghatározó időszakban.

COBRA: Nagyon szívesen.

PFC: Igen, nagyon hálásak vagyunk érte. Általános kérdésekkel fogok kezdeni és aztán mindegyikőtökhöz külön-külön is lesz néhány kérdésem. De nyugodtan közbeszólhattok, ha szeretnétek valamilyen fontos dolgot hozzátenni. Kezdjük is el! A Koronavírussal kapcsolatosan mondanátok mindketten egy-egy frissítést? Először Benjamin, majd Cobra.

BF: Oké. Én azt mondanám, hogy a sötét és a fényerők is megpróbálják ezt a járványkitörést az előnyükre fordítani. A régi cabal megpróbálja arra használni, hogy érvényre juttassa a drakonida statáriumot és az embereket egy koncentrációs táborba tegye. Például a Japán kormányzó elfogadott egy törvényt, ami felhatalmazza őket arra, hogy magántulajdonokat foglaljanak le azért, hogy betegeket helyezzenek el benne és izolálhassák őket. Más szóval, koncentrációs táborokat hoznak létre. A jó hír az, hogy bár a vírus célja mára több millió ember elpusztítása lett volna, ez nem történik meg. Tehát nyilvánvaló, hogy az emberek immunitása megakadályozza, hogy képesek legyenek olyan mennyiségű embert megölni, mint amit reméltek. És a másik jó hír az, hogy a Fehér Kalaposok arra használják a helyzetet, hogy végrehajtsák a tömeges letartóztatásokat, és tudomásom van róla, hogy például Olaszországban, a Vatikánban 80 magas rangú sátánistát tartóztattak le. Ezt közvetlen forrásokból tudom. És úgy gondolom, hogy a háború az Amerikai Egyesült Államokban is a csúcspontjához közeledik. Tehát összességében ez egy jó dolog. De túlságosan sok a félelemkeltés, és a záró üzenetem az, hogy: "Ne hagyd magad ezzel megfélemlíteni! Ez csak marhaság. Ne aggódj emiatt."

PFC: Köszönöm, Cobra. A te megítélésed?

COBRA: Igen, ahogy Benjamin mondta, a helyzetet mindkét oldal, a sötét és a fény oldala is használja. A sötét oldal fő programja, hogy egy digitális pénznemet és egy új világrend típusú kontrollált társadalmat hozzanak létre. Ki akarnak bocsájtani egy oltást, ami tulajdonképpen sokkal ártalmasabb lesz és valójában csak ronthatna a helyzeten. Ez az ő tervük. Az 5G hálózatok bevezetésével kötik össze. Néhányuk nem a Föld felszínén van, néhányuk a Starlink műhold projekteken található. Ez meg fogja növelni az intenzitását a felszíni lakosság elmeprogramozásának. Fokozni fogja a karantén állapotot, de ugyanakkor a Fényerők kihasználják ezt a lehetőséget a terveik továbbvitele érdekében. Nem fogok most itt részletekbe bocsátkozni, mert nagyon sok szóbeszéd járja, amiket sem tagadni, sem megerősíteni nem fogok, de azt mondanám, hogy a Fényerők kiveszik a részüket a munkából. A helyzetnek az egyik aspektusa, hogy a Plejádiak drasztikusan csökkentették a vírus hatásfokát az "RCV Csillagpor Parancs" protokollal, lecsökkentették a vírus halálozási arányát, lecsökkentették a vírus terjedését. Ugyanakkor a felszíni lakosság egy része nem kezeli a helyzetet megfelelően és nagyon hatásosan terjeszti a vírust. Így én azt mondanám, ez a vírus problémát jelent, de valamilyen formában kordában tartható - meg lesz fékezve - és visszafordíthatatlan változásokat indít el a társadalomban.

PFC: Köszönet ezért. Sok mindenről beszéltetek, ezeket kibonthatjuk egy kicsit jobban. És szeretnék elidőzni egy kicsit néhány ponton, mert lehet olyan hatása, amely sok ember aggodalmát kiválthatja. Haladjunk pontról pontra a nagyobb dolgoknál, hiszen azt tanultuk, hogy ez valahogy enyhítheti az emberek félelmeit. Benjamin, tekinthetünk úgy a Koronavírusra mint egy előre megtervezett támadásra?

BF: Abszolút. Semmi kétség efelől. A bizonyítékok elsöprőek. Tény az, hogy a tudósok elkészítették az első jelentéseket és mind azt mondják lehetetlen, hogy ez a vírus természetesen jött volna létre. Aztán ott vannak azok az emberek fegyverekkel, akik tulajdonképpen megfélemlítik a tudósokat és arra kényszerítik őket, hogy vonják vissza a tudományos cikküket. Úgy értem tény, hogy volt egy amerikai atlétikai csapatuk a vuhani katonai olimpián, épp mielőtt elkezdődött, akik nem nyertek érmet, pedig nekik van a legnagyobb katonaságuk a világon. Aki tájékozott, mindenki tisztában van vele, hogy ez az egész manipuláció, nem természetes jelenség, de ahogy mondom, az a hatása, hogy segít a jelenlegi pénzügyi rendszert összedönteni, és ha jól csináljuk, egy sokkal jobb rendszerrel helyettesíthetjük. És most a harc pontosan erről szól. És most azt keressük... vannak forrásaim a 5IC-nél, az angolszász hírszerzésnél, akik azt mondják, hogy igaz, most végre sikerül a "tartozás ünnep", a források újraelosztása, és meg fognak próbálni egy olyan pénzügyi kormányzati rendszert kidolgozni, mely bevált gyakorlaton alapszik, és olyan helyeken találkoztam vele, mint Szingapúr, Kína, és régen Japánban is így működött. Nem a társadalom egészéről beszélek. Csak a gazdasági tervek szempontjából. Hogyan tervezzük meg szisztematikusan egy jobb jövő felépítését. Ez minden. Nem a politikai szabadságról beszélek, vagy a többi területről, csak a gazdasági menedzsmentről.

PFC: Köszönöm. Cobra, véleményed szerint kiváltotta-e, vagy az infódban, kiváltott-e eseményt, a Földi Szövetség válaszát, amit a Földi Szövetség várt, vagy tervezett? Felkészületlenül érte őket, vagy voltak terveik talán arra, hogy akcióba lépjenek?

COBRA: Nos, megvoltak az előkészített terveik, de bizonyos mértékig váratlanul jött. Decemberben tudni lehetett, hogy a sötét frakcióknak vannak különböző tervei. Néhány ezek közül a bolygó elnéptelenítésének szektorára irányult, néhány a pénzügyi szektort célozta meg, tehát különböző tervek voltak és a legtöbbjüket azonnal elcsípték és azonnal leállították. De ez egy kicsit kicsúszott a kezükből. Most a Fényerők válaszolnak, ami nem látható még, de a játék egy későbbi szakaszában nagyon hatásos lesz.

PFC: Nos, ne felejtsd szavad és talán ehhez visszatérhetünk. Ez kimondottan valami olyasmi, amibe szeretnék mélyebben belemenni. Benjamin, ahogy erről már gyakran beszéltük, milyen a cabal "végjátéka"? Úgy tűnik nagyon kétségbeesettek, ha még erre is képesek voltak. Vagy netalántán véletlen volt?

BF: Számtalan jel azt mutatja, hogy hosszú ideje tervezték. Ha más nem is, akkor is ott van egy egész világjárvány gyakorlat, amit a Bill Gates alapítvány és a Davosi emberek tartottak -

PFC: És a Jon Hopkins Egyetem emberei...ez volt az Event 201... (szerk. megjegy.: 2019. október 18-án egy, a Bill Gates alapítványa által támogatott kutatócsoport Event 201 néven pandémiagyakorlatot tartott New Yorkban, amelyen egy világjárvány kitörését szimulálták).

BF: Igen, a Bloomberg finanszírozta. Szóval ezek azt remélték...vagyis meg akarták ölni a világ lakosságának egy óriási részét, a fennmaradó részt pedig engedelmességre akarták kényszeríteni. Ehelyett az történt, hogy mindannyiunkat nagyon feldühítettek és mi vagyunk akik támadják őket, ahelyett hogy engedelmeskednénk nekik. Szóval fordítva sült el a dolog, és ez így is fog folytatódni.

PFC: Igen, egyetértek ezzel. Cobra, kijelenthetjük, hogy a központi bankárok és a cabal sátánisták? Kérdezem, hisz mi nyilvánvalóan értjük miről van szó, de az új hallgatók miatt ez lényeges. Tudjuk, hogy nagyon sokan foglalkoznak otthon ezzel a lezárással és információkat keresnek. Most még több információ áramlik, tehát azt gondoljuk, hogy a keresgélés még könnyebben erre az oldalra vezeti őket, mint azelőtt. Csak érintőlegesen, mitől sátáni ez a kultusz?

COBRA: Az illuminátus kultusz a társadalom minden területén elterjedt az egész bolygón, nemcsak a központi bankok köreiben, a politikusok, színészek, kormánytisztviselők köreiben is. Ez egy bolygószintű hálózat. Tulajdonképpen a halál kultusza, ők úgy hisznek a halálban, mint mi az életben. Ennek a hálózatnak az egyik oldala nagyon szeretné megsemmisíteni az emberi társadalom 90%-át. Komolyak a szándékaik. A terveiket meghiúsították és ezzel a járvánnyal az volt a céljuk, hogy a vírus legalább 15 millió embert öljön meg és ennek következményeként, a gazdasági összeomlással még ennél is sokkal többet. Tehát ez volt a tervük, de természetesen ez a tervük nem lesz sikeres. Ez a terv nem fog működni.

PFC: Benjamin, miért ilyen kétségbeesettek ők most?

BF: Szerintem azért, mert az emberek kritikus tömege kezd tudatára ébredni. Ahogy mondtam, engem ateistaként neveltek fel, ezért számomra nagyon fura dolog volt sátánistákkal meg ehhez hasonlókkal foglalkozni. De ők tulajdonképpen meghívtak, hogy csatlakozzak hozzájuk, így szereztem tudomást a létezésükről. Első kézből szereztem az információt, nem pedig úgy, hogy az interneten olvastam valamit. Valójában közölték velem, hogy csatlakozhatok hozzájuk meggazdagodhatok és hatalmat szerezhetek, vagy megölnek. Így kerültem abba a helyzetbe, hogy ellenük harcolok. Ez nagyon is valós. Még ha nem is akarsz belekerülni ebbe a egyistenhívő-szerű világnézetbe, akkor is elmondhatjuk, hogy a jelenleg zajló folyamat - amikor is a semmiből állítanak elő pénzt, egyszerűen számokat gépelnek be a számítógépbe - rettentően élősködő és ártalmas a népesség 90%-ára nézve. Ez nem megfelelő módja a gazdaság, vagy egy bolygó irányításának, és napjainkban több életet pusztítunk el a Földön, mint valaha, a dinoszauruszok 65 millió évvel ezelőtti kihalása óta. Tényleg muszáj ezen változtatnunk. Teljesen élet-ellenes, elpusztítja a bolygón az életet, ezért meg kell állítani. És mi mind ezen dolgozunk.

PFC: Köszönöm! Tudod, hogy sok olyan dologról beszélünk, ami furcsaságnak tűnhet. Ezért használnod kell az ítélőképességedet! Mert én ezeket a dolgokat kimondom.

BF: Először is én már megtanultam, hogy kerülnöm kell bizonyos kifejezéseket, amikre az emberek elméje trenírozva van, nehogy lezárjon, ha meghallja. Csak apró lépésekben lehet haladni. Nálam is így működött, mikor először találkoztam ezekkel a dolgokkal. De azt gondolom, a fő szempont az, hogy a központi bankok nem kormányzati szervek, hanem bizonyos családok egy beltenyészeti csoportjának saját tulajdonában állnak. És e családok nagy százaléka érintett abban a tervben, amellyel az emberiség 90%-át szeretnék eltenni láb alól annak érdekében, hogy megóvják a környezetet. Ez az objektív igazság. E családok egy nagy része azonban azt mondja, hogy ez borzalmas dolog, és nem kellene ezt tenniük, mert meg tudják oldani a bolygó helyzetét a 90% eltávolítása nélkül is. Ezek azok az emberek, akikkel próbálunk összhangba kerülni, mivel van egy közös ellenségünk. Ők konkrétan a globális felmelegedést hirdető emberek. Ők is a régi cabal részei, de rájöttek, hogy a népirtás, valamint amit ők a földi élet teljes kiirtásának (omnicide) hívnak, nem olyan dolog, amit támogatnának. Ezért elszakadnak és egy nagyobb frakció most az emberiség oldalára áll.

PFC: Úgy tűnik tehát, hogy van egy kevésbé gonosz cabal frakciónk, amely ezzel a rendkívül gonosz frakcióval küzd a hatalomért, irányításért és a bolygóért. Cobra, van még valami, amit hozzátennél?

COBRA: Azt mondanám, hogy ez egy nagyon jó leírása a helyzetnek, és ez a két frakció… ez a szakadás több ezer évvel ezelőttre nyúlik vissza a fekete nemesi családok történetében. És valójában az olaszországi vírustörzs, amely erősebb és halálosabb, ennek a küzdelemnek az eredményeként lett Olaszországban elhelyezve. Tehát az a frakció, amelyik az emberiség 90%-át akarja elpusztítani, az indította el az olasz vírustörzset, amely egy mutálódott verzió, nem azonos a kínai vírustörzzsel. Piacenza közelében helyezték el Olaszországban. Piacenza egy olyan hely Olaszországban, amelyet, azt mondanám, hogy a fő fekete nemesi családok zöme ural. Ezért tehát egyfajta jelzésként lett éppen ebben az adott országban szabadon engedve.

PFC: Ez az, amire szeretném az embereket ráébreszteni. És köszönöm Benjamin, hogy felhoztad az "apró lépések" használatát. Minden alkalommal, mikor előadást tartunk, bizonyos mértékig apró lépésekben haladunk, de most már vagy egy éve beszélünk ezekről a dolgokról. Szóval úgy gondolod, hogy ez a jó és a rossz közötti végső csaták egyike?

BF: Nem tudom, hogy a jó és a rossz közötti végső csatának akarjuk-e hívni, de én úgy látom ezt a helyzetet, hogy ténylegesen alapjaiban tudunk javítani azon, ahogy ezt a bolygót, melyen mindannyian osztozunk, irányítjuk. Azt gondolom, ez az az idő, amikor a szeretet legyőzi a gyűlöletet és a félelmet, amelyet a cabal arra használt, hogy irányítson bennünket. Ezért ki kell használnunk az ebben rejlő lehetőséget és biztosítanunk kell, hogy ne vesztegessük ezt el. Én ezért küzdök. És most biztos vagyok benne, hogy statisztikailag nyerni fogunk. Ők már bukásra vannak ítélve. Nem látok már semmiféle kiutat számukra. Egyre többen tűnnek el közülük, és ezt már nem tudják többé számítógépes grafikákkal és álhírekkel fedezni. Obama eltűnt, Hilary is eltűnt, Rockefeller is eltűnt… mind eltűntek. Bill Gates nyilvánvalóan meg fogja kapni a magáét… Kb. 1000 nagyvállalati vezető, vagy még annál is több mond éppen le. A teljes rendszer szétesik és a következő pár hét kritikus lesz. De garantálom, hogy az emberiség fel lesz szabadítva.

Sajnálom, de sürgős intéznivalóim vannak, nagyon sok most a dolgom. Volt egy olyan próbálkozás, hogy 5G-s elektromágneses eszközzel támadják meg Tokiót, hogy újra megfélemlítsék az embereket, ezért hatalmas harcot vívtunk. Megállítottuk. Rengeteg dolog zajlik jelenleg és a következő hetek kritikusak lesznek. De azt hallom, hogy most már statisztikailag bizonyos, hogy nyerni fogunk. Van esetleg egy utolsó kérdés? Mennem kell. Nincs most túl sok időm, így kérlek, már csak egy kérdést tegyél fel és aztán itt kell hagynom benneteket.

PFC: Rendben, egyet felteszek még, és Cobra ha nem bánod, te maradj még pár kérdés erejéig.

COBRA: Igen, természetesen.

PFC: Köszönöm! Tökéletesen megértem a helyzetedet. Mit mondanál a gazdaságról, Benjamin? Ami a te szövetségeseidet illeti? Össze tudnád foglalni, mi is az, amit mi most látunk?

BF: Igen, a gazdaságot illetően valójában két fontos dolog van. Az egyik, amit mi valós gazdaságnak ismerünk, konkrétan az olyan fizikai dolgok, mint a gyárak, épületek, termőföldek. Ezenkívül van egy virtuális gazdaság is, az pedig az, amit az emberek gondolnak róla. Ezt pénzügyként is ismerjük. És az történik, hogy létrehoznak sok-sok milliárd dollárt, de a valóságban ez nincs ott. Ezért a részvény indexek és ehhez hasonlók használata általi irányítás működésképtelenné válik. Az emberek pedig kezdenek ráébredni arra a tényre, hogy a valódi gazdaság nem egyenlő ezzel a pénzügyi mágiával, vagy tömeghipnózissal, amit ők használnak. Szerintem tehát a mértéktelenség, ami alapjában véve az 1990-es években kezdődött, most a végéhez ér. Ez azt jelenti, hogy az átlagembereknek nagyon jó lesz, és valóságon alapuló gazdaság jön majd újra létre. És én megígérem nektek, mihelyst leszámoltak az amerikai rezsimmel, meg fogjuk tudni duplázni az átlag amerikaiak életszínvonalát egy éven belül. Legalább kétszeresére tudjuk növelni. Becsület szavamra.

COBRA: Rendben, nekem van egy kérdésem Benjamin számára. Mi a véleményed a közelgő tömegmeditációról, amit április 4/5-én tartunk?

BF: Azt gondolom, hogy a tömegmeditáció nagyon fontos, mivel ez sokféle szempontból egy pszichológiai háború is. Így ha sok pozitív energiát küldünk ki, az nagymértékben tud a dolgokon változtatni. Ha tehát az emberek azt szeretnék, hogy megtörténjen és igaz legyen, megvan hozzá a hatalmuk, hogy megtörténtté tegyék, amennyiben elég sokan csatlakoznak ehhez a meditációhoz.

Rendben, köszönöm! Most búcsúznom kell!

PFC: Kitartást a további küzdelemhez! Köszönjük, hogy velünk voltál! Cobra, kérlek szólj, ha szorít az idő. Egy csomó mindent szerettünk volna átbeszélni, így remélem, sikerül érinteni ezek jelentős részét. Hálás vagyok, hogy velünk maradsz és ránk szánod az idődet.

Ez az egész jelenlegi helyzet bibliainak tűnik. Egyfajta pszichológiai háborúként ábrázolta Benjamin ezt a "végidők" forgatókönyvét. De talán azon emberek számára jelent "végidőket", akik ezt alakítani próbálják. Így természetesen nagyon aggódnak majd. És hogy egy kicsit kontextusba helyezzem a dolgokat, jellemzően sokat fogunk beszélni a sötétségről és könnyű meghatározni a problémát, de segíts még jobban megértenünk a megoldást. Nem sokat hallunk Krisztusról ebben az egyenletben. Azt próbálják elérni, hogy minél távolabb kerüljünk Krisztustól, a Krisztusi szeretettől és a Krisztusi tanításoktól. Szóval egy nagyon valós értelemben úgy tűnik, hogy ez az antikrisztus felemelése.

COBRA: Rendben, igen. A végidők őrülete, a végidő tulajdonképpen egy nagyon jó dolog. Egy bizonyos típusú ciklus végét jelenti. A sötétség régi ciklusának vége ez és a Fény új ciklusának kezdete. Indiában a Kali-juga végének és a Satja-juga kezdetének hívják. Tehát egy új ciklus kezdetéről van szó. És a régi ciklus végén mindig a legnagyobb mértékű a materializmus és a spirituális kapcsolat hiánya. Egy új ciklusban, az új spirituális energia erős impulzusa érkezik. Ez minden létező, minden ember számára a maga módján érkezhet meg. Néhány ember kapcsolatba kerül a saját felsőbb énjével, néhányan a spirituális vezetőikkel lépnek kapcsolatba, megint mások Krisztussal, vagy éppen Buddhával kapcsolódnak. Ez az ő egyéni hitrendszerük függvénye. De azt mondom, hogy a magasabb spirituális elvekhez való egyéni kapcsolódások exponenciálisan meg fognak nőni, ahogy megteremtjük ezt az áttörést. Most tehát ennek a régi ciklusnak, a régi társadalmi rend összeomlásának utolsó fázisában vagyunk, ami amúgy sem működött.

PFC: Amíg az összeomlásról beszélünk, miért nem beszélsz nekünk egy kicsit többet a meditációról, ami április 4-5-én lesz. És szeretném kihangsúlyozni, hogy mindenki nézzen utána az időpontoknak időben, mert hallani olyan pletykákat, olyan sok pletykát és bizonytalanságot hallani arról, hogy egy lehetőség az is, legalább is az Egyesült Államokban ez az áramszünet, információs szünet, szóval ha lesz valamiféle internet, vagy közmű leállás - én nem igazán látom ennek esélyét, de megvan rá a lehetőség - mindenképpen azt szeretnénk, ha az emberek élnének a lehetőséggel és elvégeznék az időben összehangolt meditációt. Szóval mi történik ezzel a meditációval?

COBRA: Azt megtehetitek, hogy kinyomtatjátok a meditáció időpontját és az instrukciókat, vagy készíthettek ezekről képet a telefonotokkal és elmenthetitek oda. Szóval, ha fennáll akár a halvány lehetősége is annak, hogy leáll az internet - ami nem valószínű -, akkor természetesen használhatod ugyanazokat az adatokat. Nem számít mi történik, én mindenkit arra buzdítanék, hogy meditáljon, mert ez a meditáció tényleg meghatározhatja, hogyan fognak a dolgok kibontakozni. Végre meghatározhatja.

PFC: Abszolút.

COBRA: És itt szeretném nyilvánosan felkérni mindazokat, akik csatlakoztak a meditációnkhoz, hogy népszerűsítsék is. Mert ez nem rólam szól, nem az én meditációmról, nem az ötletről szól. Ez a tömegmeditáció elvéről, a kritikus tömeg elvéről, arról az elvről, hogy kvantum szinten jelet közvetítünk az energiamezőbe. Ezért tehát nyilvánosan meghívom Corey Goode-ot, és nyilvánosan meghívom David Wilcockot is, hogy hirdessék ők is! És tegyék félre - ha van nekik ilyen - a velem kapcsolatos, bármilyen okból fakadó korlátaikat. Ilyesminek most nincs itt az ideje. Most annak van itt az ideje, hogy egyesüljünk és együtt megcsináljuk! És természetesen, ha a jövőben bárki más, egyéb jövőbeli szituációkban szeretne az emberiség számára tömegmeditációt szervezni, azt igazán szívesen vesszük!

PFC: Köszönjük! Remélhetőleg eljut hozzájuk az üzenet! Én valójában megoszthatom veled azt a pozitív hírt, hogy néhányan az átlag baráti társaságomból, a saját köreimből, a csoportjaimból is küldtek nekem tájékoztatást a tömegmeditációról. Szóval ez nagy örömöt okozott számomra és azt gondoltam magamban, hogy ez aztán most tömegesen elterjedt az érdeklődők körében.

Mivel próbáljuk még tudósítani a közönséget bizonyos információk tekintetében, ami megtalálható az interneten, szerettem volna érinteni az adrenochrome témáját is. Te mit hallottál erről a drogról? Lehetséges, hogy a vuhani laboratóriumban ilyet állítottak elő? És hallottál arról a lehetőségről valamit, hogy a Fehér Kalaposok szándékosan fertőzték meg az adrenochrome-ot?

COBRA: Hallottam erről a szóbeszédről, de nem tudom megerősíteni. És vannak egyéb módszerek arra, hogy azonosítsuk a rossz fiúkat.

PFC: Nagyszerű, köszönöm! Mintha most Isten azt mondaná: "Ha olyan bálványokat akarsz imádni, mint az atléták, lezárom a stadiumokat. Ha zenészeket akarsz imádni, lezárom a kulturális központokat. Ha színészeket akarsz imádni, lezárom a színházakat. Ha pedig a pénzt akarod imádni, lezárom a gazdaságot és beomlasztom a tőzsdét. Nem akarsz templomba menni és engem imádni? Úgy intézem, hogy máshova se mehess." Ez idő alatt, míg az emberek otthon vannak, mit tehetnek otthon? És mennyire rezonálsz ezzel az üzenettel?

COBRA: Rendben, nem igazán rezonálok ezzel az üzenettel, mert amit ez az üzenet megfogalmaz, nem rezonál a felsőbb énemmel. Ez a vírus egy biofegyver, amelyet a sötét erők engedtek szabadon, nem pedig valamiféle magasabb spirituális entitás. De annak, hogy az emberek otthon maradnak, valóban lehetnek nagyon jó hatásai, mert így lesz idejük megnyugodni, lelassulni, újra kapcsolódni magukhoz, a felsőbb énjükhöz és a természethez. Az emberi társadalom leghatártalanabb torzulásai pedig legalább egy bizonyos mértékig lecsökkennek egy időre.

PFC: Hogyan játszik szerepet a félelem a negatív vagy a pozitív eredmények megteremtésében? Beszéljünk az energetikai szintekről ami mindenkinek ott van az aura mezejében.

COBRA: A félelem, ami most kiváltódott mindig is ott volt tudat alatt. Tehát ami most történik, egy aktív kitisztulása ennek a félelemnek, és a félelem nagy része tulajdonképpen entitásokból áll, melyek az emberi energiamezőben léteznek. És most ezzel a globális tömeges izolációval, a globális karanténokkal, globális lezárásokkal az emberek elszigetelődtek, ezért ezeket az entitásokat nem tudják átadni más embereknek, ahogy a vírust sem. Szóval ki fognak éhezni és meghalnak. Nem csak a vírust távolítjuk el, hanem az összes ilyen entitást is, továbbá a tömeges félelem nagy részét, mely el volt fojtva a történelem során, valamint a nemzedékeken átívelően - a szülőktől a gyerekekig, generációról generációra - átadott traumákat is; ez most örökre ki lesz tisztítva.

Ez a globális karantén jó gyakorlat Az Eseményre, és az elmúlt 10 napban történt összes változás amin a világ keresztülment, jó próba erre. Így amikor Az Esemény megtörténik - nem fogom kommentálni azt, hogy ez mikor lesz -, de amikor megtörténik, az emberek sokkal jobban készen állnak majd rá, mert ezen a felkészülési szakaszon már végigmentek. Ez a helyzet a Fényerőknek is megkönnyíti a dolgát, hogy megtervezzék Az Eseményt, mert most már sokkal több képük van az emberi viselkedés mintákról. Sokkal jobban értik, hogy hogyan fognak az emberek reagálni egy hasonló helyzetben. Szóval, ez megkönnyíti a helyzetet.

PFC: Abszolút. Teljesen egyetértek. Te voltál az erő a 'Készülj a változásra' létrehozása mögött és ez 2012-re vezethető vissza. A szándék mindig az volt, hogy tanítsuk és informáljuk az embereket Az Eseményről, és volt egy terv arra nézve, hogy a bankok be fognak zárni és ez tömeges letartóztatásokhoz vezetne majd, hogy megszabadulunk ezektől az emberektől. Ezzel a vírussal úgy tűnik, hogy reagálni kellett a támadásra. Tehát mindig ez volt az esemény „első fázisa”? Mert ennek az eltávolításnak meg kellett történnie? Helyes?

COBRA: Át tudnád fogalmazni a kérdésedet? Nem egészen értem, mit szeretnél tulajdonképpen kérdezni?

PFC: Az emberek összezavarodtak és úgy akarnak erre Az Eseményre tekinteni, mint a napkitörésre, amiről beszéltünk. Ez az Az Esemény, amit említettél, amihez nem fűznél dátumot.

COBRA: Igen

PFC: Az Esemény részének is tekinthetjük a pénzügyi rendszer valamilyen szintű összeomlását?

COBRA: Az Esemény tervezetét már többször ismertetettem és az adat a pénzügyi rendszerrel kapcsolatban a folyamat része.

PFC: Nagyszerű, köszönöm.

COBRA: De nem tudom kommentálni azt, hogy a jelenlegi helyzet tulajdonképpen már Az Esemény-e vagy sem. Nem tudom ezt kommentálni, nyilvánvalóan.

PFC: Persze. De ennek meg kell történnie. "A közösségi vezetők rövid tájékoztatójában" benne vannak a lépések és az is, hogy a bankokat érintő esemény meg fog történni.

COBRA: Igen, természetesen. Igen, igen.

PFC: Nem akarjuk azt mondani, hogy nem voltunk ezen meglepődve. Akkor ez mind a része, ahogy mondtad.

Van egy kérdésem magáról a vírusról. Van-e valami magában a DNS-ben... Ha ez emberi test megbetegszik, minden sejt a testünkben arra törekszik, hogy hatástalanítsa ezt a betegséget, ezt a vírust. Számíthatunk-e arra, hogy ugyanaz történik ezzel a vírussal is, mert itt a vírus mérete is, ami nem nagy, szóval a vírus gyorsan kidolgozza magát, mert rövid az életciklusa?

COBRA: Igen, az emberi test megtanulja, hogyan reagáljon az új fenyegetésekre, és ez a vírus egy új fenyegetést jelent. Mindenkinek az immunrendszere, aki megfertőződött, nagyon gyorsan megtanulja, hogyan reagáljon erre a fenyegetésre és hogyan távolítsa el a vírust. A legtöbb esetben sikerrel jártak. Az idősebb embereknél okozhat gondot, akiknek különböző krónikus betegségeik vannak ezzel egyidőben, így az immunrendszerük 3-4 körülménnyel harcol és a következő már akár halálos is lehet. Ezúttal ez a vírus volt. Más esetekben ez más is lehet. Tehát az emberi immunrendszer megtanulja hogyan kezelje a vírust, de mielőtt ez megtörténik, szükséges, hogy megtegyünk mindent, amit csak tudunk, hogy megállítsuk a vírus terjedését.

PFC: Köszönöm. Cobra, arról számolnak be, hogy az 5G egyik fő hatása legalábbis az, hogy gyengíti az emberi immunrendszert. Az eredeti Diamond Princess óceánjárón is volt. Milyen mértékben befolyásolják az embert fizikailag és mentálisan ezek az elektromágneses támadások?

COBRA: Nagyon. Az 5G a legveszélyesebb mind közül és tulajdonképpen komolyan veszélyezteti az immunrendszert. Befolyásolja a sejtmembránt és valójában ez az egyik legveszélyesebb technológia, melyet nyilvánosságra hoztak ezidáig. Ez komoly aggodalmat kelt, és ezt az 5G hálózatot vagy így vagy úgy, meg kell állítani.

PFC: Lehetséges-e az az elképzelés, valami alátámasztja-e, hogy miután a bolygó Felemelkedési folyamaton megy keresztül, az emberek egyénileg Felemelkedési folyamaton mennek keresztül, a Nap pedig egyre több sugárzást bocsát ki, egyre több energiát, mindennek magasabb rezgésre kell emelkednie. Alátámasztja-e azt valami, hogy tulajdonképpen az 5G rákényszeríti az emberiséget, hogy egy kicsit magasabb rezgésre emelkedjen?

COBRA: Nem mondanám, hogy az 5G előremozdítaná a fejlődést. Valójában az 5G megpróbálja megállítani azt. A sötét erők megpróbálják megtenni a lehetetlent, megpróbálják megállítani a Galaktikus Központi Nap pulzálását, amit természetesen nem tudnak megtenni. Úgy értem, hogy mindent meg fognak próbálni, amit csak tudnak, és el fognak bukni.

PFC: Köszönet ezért. Említetted a Galaktikus Központi Nap pulzálását. Azoknak az embereknek mondom, akik újak ezen a csatornán... ez valami olyasmi, amiről ezek a vérvonal családok, uralkodók, kontrollálók és arkónok tudnak, és már évekkel ezelőtt kidolgoztak egy módszert, hogy fegyverként használják fel. Amit mondtál, hogy ez egy "végidők" forgatókönyv. Számukra minden bizonnyal az. Aggódnunk kellene emiatt?

COBRA: Igen, valójában az arkón családok, a Fekete Nemesi családok próféciáiban benne van, hogy eljön ennek a napenergia pulzálásnak az ideje, egy Galaktikus napenergia folyamatnak, mely beindítja a Napunkat és ez a Fekete Nap imádó kultusz tulajdonképpen beszél a Galaktikus Központ aktiválásáról. Szóval erről beszélnek. Egyik legendájuk szerint a végidőben néhány magasabb sötét entitás eljön és megmenti őket, de a valóságban az fog történni, hogy a Központi Napba kerülnek. Azért, hogy átalakuljanak. A lelkük esszenciája meg lesz semmisítve. Mindazok, akik kudarcot vallottak az evolúciójukban valójában szét fognak bomlani és újra kell kezdeniük az evolúciójukat. Tehát nekünk nincs mitől félnünk. Számunkra ez a legcsodálatosabb idő kezdete lesz.

PFC: Köszönöm. Jó érzés, hogy van némi reményünk és megértjük a pozitív üzenetet is.

COBRA: Oké, Van még időm pár kérdésre.

PFC: Nagyon szépen köszönöm. Úgy látod, hogy ez egy kierőszakolt oltási programhoz vezet?

COBRA: Oké, erre van esély, amikor elkészül az oltás. Ha a világ olyan marad amilyen, akkor lehetséges, hogy lesznek próbálkozások a kényszerített oltásra. De nagyobb a valószínűsége, hogy ez nem fog olyan jól menni, ahogy azt a sötét erők remélték. Először is a biochip. A biochipek kikerültek ezekből az új oltásokból, mert az Ellenállási Mozgalom eltüntette a biochipeket, melyeket bizonyos titkos központokban raktároztak. Tehát az új vakcina nem fogja a biochipek semmilyen típusát tartalmazni, de még így is tartalmazhat néhány vegyszert, mely ártalmas lehet az ember egészségére. Meglátjuk.

PFC: Trump nemrég posztolta, hogy ez egy háború egy rejtőzködő ellenséggel és mi nyerni fogunk. Mit gondolsz, mire utal ezzel? Szerinted tisztában van egy földönkívüli vagy interdimenzionális jelenléttel?

COBRA: Én azt gondolom, hogy ő személy szerint nem hisz ebben annyira. Legfelső szinteken nem lett tájékoztatva. Egy bizonyos fokig tisztában van azzal, hogy mi történik. Használják a sötét és a Fényerők frakciói is, de én nem helyeznék olyan nagy hangsúlyt a szavaira és a tetteire. Ő csak a játékosok egyike ebben a végjátékban.

PFC: Hmm... Ma megemlítette, hogy azt szeretné, ha a templomok Húsvétkor megtelnének. Tud valamiről amiről mi nem, vagy van valami ami miatt aggódnunk kellene?

COBRA: Nos, ez a Koronavírus miatt nem lenne olyan jó ötlet, mert egy nagyobb összejövetel felgyorsíthatja a vírus terjedését. A szimbolikus jelentésére utalva ennek, Trump újra akarja indítani a gazdaságot olyan gyorsan, ahogy csak lehet. Ez a terve, ezt az időpontot tűzte ki célul, hogy újraindítson mindent.

PFC: Oké

COBRA: Ami természetesen lehet - hozzátenném -, hogy ez a céldátum vonatkozhat más dolgokra is, amit az emberek így vagy úgy értelmezhetnek.

PFC: Még néhány kérdés, ha nem bánod.

COBRA: Rendben.

PFC: Egy galaktikus téma. Harc folyik a magasabb síkokon a planetáris felszabadításért vagy kontrollért. A legtöbb ember nem érti ezt. Tudnál adni nekünk egy rövid eligazítást ebben?

COBRA: Rendben, egy rövid magyarázata ennek. Valószínű, hogy mindannyian tudatában vagytok annak, hogy ez a bolygó nem az egyetlen, ahol intelligens élet van, mert nagyon sok ilyen van... A Galaxisunknak több száz milliárd csillaga van és százmilliárd galaxis létezik ebben az Univerzumban, tehát őrültség lenne azt feltételezni, hogy ez az egyetlen bolygó, ahol megtalálható az intelligens élet. Vannak más erők is az Univerzumban és sokuknak megvan a saját terve ezzel a bolygóval kapcsolatban. Néhányuk pozitív és néhányuk negatív. A Föld bolygó a galaxis sötét és Fény frakciói közötti proxy háború centruma és természetesen ezen a ponton mindezek a földönkívüli fajok nem mutatják meg nyíltan magukat. Ez egy álcázott háború. Nem egy nyílt háború. Ez a háború a fizikai síkon, illetve interdimenzionálisan a magasabb síkokon történik fejlett technológiákkal. Ezek egyike sem került soha közlésre. Például jelenleg egy kvantum háború folyik. Erről nem beszéltem ezelőtt. Ezt most már nyilvánosságra hozhatom. Egy kvantum technológiákkal folytatott háború zajlik és a Fényerők győznek.

PFC: Köszönet ezért. A Fényerők perspektívájából nézve a Csillagmagok és a Fénymunkások a felszínen eleget tesznek, hogy támogassák a felszabadítást? Mit tehetünk még?

COBRA: Attól függ, hogy a Fényerőknek, a Fénymunkásoknak és Csillagmagoknak melyik szegmensére utalsz. Néhány ember igazán, igazán, igazán tényleg, mindent megtesz, amit csak tud. Nagyon elkötelezettek. De néhány ember... azt mondanám, hogy a személyiségbeli hibáik és a hitrendszerük az útjukban áll. Ennél sokkal több lett volna lehetséges, sokkal több mindennek az elérése volt eltervezve és bizonyos dolgok sokkal másképp alakultak volna mostanra, ha a Fénymunkások körében, bizonyos kulcs emberek és bizonyos "nem annyira" kulcs emberek, máshogy viselkednek. Sok sötét forgatókönyv lett meghiúsítva és még ezt a forgatókönyvet is nagy valószínűséggel meg lehetett volna akadályozni, ha a Fénymunkás közösségekben bizonyos emberek máshogy viselkednének. Tehát ez egy vegyes szituáció, és ezt nem a viselkedésük elítéléseként mondom, hanem mint egy észrevétel megállapításaként.

PFC: Köszönöm. A megfigyeléseket említve, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél össze a weboldaladon. Alul vannak a linkek de a weboldalad...

COBRA: Csak írd be a Google keresőbe, hogy Portal 2012 és elsőként fogja kidobni.

PFC: A 'Prepare for Change' oldalunkon is megtalálod Cobra kulcsfontosságú bejegyzéseit, "A közösségi vezetők rövid tájékoztatóját" és egyéb információk is találhatók Az Eseményről. Mielőtt elbúcsúznánk, beszélnél nekünk a jövőről és a Titkos Űrprogram technológiák vagy gyógyító technológiák fejlesztéséről?

COBRA: Egy igazán csodálatos jövő vár ránk. Úgy értem, képzeld el, hogy minden sötétség eltávolításra került. Képzeld el, hogy minden pénzügyi aggodalom eltűnt. Képzeld el, hogy megszűnt minden betegség. Képzeld el a csodálatos technológiák közzétételét. Képzeld el, hogy képes leszel az Univerzumon keresztül utazni és képzeld el, hogy minden opció, minden lehetőség, végtelen lehetőségek nyílnak számunkra. Ez az Aranykor az, amiért mindannyian dolgozunk. Ez az ami vár ránk ennek a sötét alagútnak a végén.

Most a végső fázisban vagyunk. Ez tényleg a vége. A bizonyítékát láthatod abban, ami a világban történik. Ez nem történt volna meg, ha a sötét erők nem lettek volna ilyen őrülten kétségbeesettek. Tisztában vannak vele, hogy vége a játéknak. Ez az oka annak, amiért ezt teszik.

Végezetül, szeretnék mindenkit meghívni, hogy vegyen részt a meditációnkon, ossza meg a meditációnkat, mert együtt tényleg változtathatunk és valóban fejlődhetünk, és ténylegesen meghatározhatjuk ennek a bolygónak a sorsát.

Nagyon szépen köszönöm és a FÉNY GYŐZELME!

PFC: Nagyon szépen köszönöm Cobra. Köszönöm az idődet. Áldás!

COBRA: Köszönöm, szia!


Eredeti magyar nyelvü bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése