2019. április 24., szerda

Nagyobb Bolygószintü Jelentés I. rész (Összecsapások és Erösítések) FM144 által


Ez egy nagyobb frissítés és két részre lesz osztva. Az elsö részben elsősorban az utóbbi időben történt eseményekről van szó, különösen a nem fizikai síkon a Föld bolygón és környékén. A második rész, amelyet később közzéteszek, rámutat ezeknek az eseményeknek a bolygóra és lakosságára gyakorolt hatására.
Mindig fontos megjegyezni, hogy a bolygó felszabadításának fő küzdelme nem a fizikai síkon történik, azonban természetesen nagyon sok dolog történik ott. A Fény és a Sötét erök sok emberüket fizikailag inkarnálták akik egy csomó dolgot nagy mértékben mozgásba hoznak. A Chimera (Arkónok) is emberi testekbe inkarnálódtak, a drakónidák, reptiliánok és más entitások is...de a többségük a nem fizikai síkon találhatóak. Ez a Fény erökre is vonatkozik. A Plejádiak például lehet hogy nem fizikailag landolnak a Föld felszínén még, de tudnak nem fizikálisan dolgozni.

A március 11-i blogbejegyzés egy fontos eseményről szólt, amely a közelmúltban történt:


Ez az esemény egy nagyobb konfrontáció volt a  Fényerő és a Chimera között föleg a nem fizikai síkon. Ennek az összecsapásnak a végkifejlete nagy zavart okozott a Sötét erök parancsnoki szerkezetében melyeket még nem lehet részletesen megvitatni. Mondjuk úgy, hogy bizonyos utasítások már nem jönnek olyan könnyen fentröl, mint korábban.

De nem ez volt az egyetlen összecsapás a Fény és a Sötét Erők között, ami az utóbbi időben történt. A rácson belül nagy tisztítás is volt, olyan negatív erők eltávolítása, amelyek nagyobb valószínűséggel az okkult területen tevékenykedtek, és mostanában jelentős problémákat okoztak. Ezek az erők is jelentősen hozzájárultak Atlantisz bukásához, és már bizonyos mértékben meg voltak említve ezen a blogon: 



Szintén érdekes megjegyezni azt is, hogy az elmúlt hetekben, a Fényerök hatalmas mennyiségü tisztítást és müveleteket vittek végbe a nem fizikai síkon, rendellenes idöjárási jelenségek fordultak elö, (különösen az örvények mentén) a márciusi napéjegyenlöség körül és után a Föld felszínén lévő bizonyos energetikailag fontos helyeken:




Mint sokan már tudják, megérkezett a Kozmikus Központi Faj és közelröl figyeli a Föld bolygó (Terra) felszabadítási folyamatait. De ez nem minden. A Fényerök megadták az engedélyt, hogy bemutassak egy másik fajt, akik mostanában érkeztek a Terrára (Föld), hogy segítse a Felszabadítást.

A Felinek - A Macskafélék


A Felinek magas tudatosságú, tiszta fényü és szeretetü vadmacska szerü faj. Mindazonáltal ezeket a lényeket nem szabad alábecsülni, mivel ök egy Kozmikus Elit Harcos faj, akiknek a szakterülete a Sötétek és társaik levadászása. A Felinek a nem fizikai síkon és a fizikai síkon egyaránt léteznek. Megtudnak jelenni energetikailag emberi formában, de bármikor vissza tudnak változni vadmacska formába, például Fekete Párduccá, amikor harci módra váltanak, ahogy azt a Marvel filmekben látható, bár jelentösen torzított.


(A Marvel filmek nagyon torzítottak a Cabal által, de természetesen néhány dolgot feltárnak: Amerika kapitány - genetikailag módosított szuper katonák, Vörös Koponya/Hidra - okkult náci erök/Gémkapocs hadmüvelet/ Illumináci frakciók az Usa-ban, S.H.I.E.L.D.  - Fekete Projectek/SSP,  A tél katonája - MK Ultra, Doctor Strange - Felsö Mágia/Portálokon keresztüli teleportálás/Harcok a nem fizikai síkon, Fekete Párduc - Szakadár Civilizációk/Elnyomott technológiák/Felinek...többé kevésbé, GOTG - Ür kalózkodás, Marvel Kapitány - súlyosan torzított ábrázolása a Plejádiaknak/ Ashtar parancsnokságnak és a Drakón/Reptilián eröknek óriási politikai menetrendekkel, Bosszúállók Végtelen Háború - Archón invázió.

Mint a legtöbb Hollywoodi produkcióban ezek a filmek tele vannak okkult szimbólumokkal és agymosó negatív energiákkal, szóval ha tényleg meg kell nézned, akkor jobban teszed ha elöbb és közben levéded magad energetikailag majd végül pedig megtisztítod magad.)

A Felinek be tudnak jönni a rácsba nem fizikailag és levadásszák a sötéteket. Vadmacska formában tudnak mozogni a síkok között és a rendkívül fejlett érzékeiknek köszönhetöen meg tudják keresni a negatív lényeket. Teljesen magabiztosak és semmilyen módon nem éreznek félelmet. Véleményük szerint bármitöl félni abszolút idö és energia pazarlás, és minden isteni lénynek képesnek kell lennie arra, hogy megvédje magát bármilyen negativitás ellen. A Felinek nagyon spirituálisak, nyugodtak, szeretöek és nagyon érzékiek. De tudják, hogyan védjék meg magukat, és hogyan kezeljék a sötéteket.


Miután észlelték a negatív lényeket, szó szerint levadásszák és szétszaggatják öket, mint a vadmacskák a vadon élő zsákmányukat. Ez az oka annak is, hogy az Archonok nagyon félnek tőlük.

Tehát mindig van valaki odakint, aki többet kínál, mint te! Ez különösen igaz a Chimera és az Archónok esetében, ezért kell rejtözniük Toplet bombák mögött.


A Felinek szintén tudnak inkarnálódni a Föld felszínére. Felismerhetjük öket arról a tényröl, hogy szeretik a sportos ruhákat ( a nök szeretik a testhez simuló ruhákat). Sok testmozgást végeznek, talán még küzdö sportokat is úgy a férfiak mint a nök is. 

Erős kapcsolatuk van az ókori Egyiptommal, annak pozitív részével, ami az egyik oka annak, hogy annyira sok macska szimbolum van abból az idöböl.

Itt van egy rövid YT-klip a Felinekről, ahol a Fényerők megerősítették, hogy különösen az első 4 perc 100% -os pontosságú:

A Felinek mellett más pozitív csoportok is megérkeztek, de ezekröl egy későbbi idöpontban jelentek.
A Sötétek is megpróbálnak erősítést rendelni az űrből, mivel még mindig van néhány bujkáló negatív megmaradt erö ami ott rejtőzik, amelyek közül néhány követni fogja a hívást, de azok nem okoznak sok gondot.

Az elmúlt néhány napban is volt egy harmadik konfrontáció, a további információ a negatív női erőkről szól, amelyek elnyomják a pozitív istennő energiát a Földön de ez a frissítés II.-ben lesz felfedve.

Elég ha annyit mondok, hogy most már könnyebb lett a Fényerők számára, hogy bizonyos műveleteket hajtsanak végre a Föld felszínén. Szintén a negatív fizikai csoportok felfedezésének és leleplezésének száma egyre jobban növekszik beleértve a Fekete Nemességet is.

Sokkal biztonságosabbá vált az Istennő Energia számára, hogy visszatérjen a Földre, és elhozza a sürgősen szükséges gyógyulást a megtépázott emberiségnek és a Csillagmagok számára, hogy előkészítse őket az első kapcsolatfelvételre. Ez Istennő Walk-ineken (Belépök) keresztül fog történni, de ennél többet a Nagyobb Bolygószintü Jelentés második részében teszek közzé, amely a Máriák / Istennök visszatéréséről szól.


Fejezzük be ezt az első részt a TruthEarthOrg idevaló videójával:


Eredeti Bejegyzés:
Fordította:
Kira Sakura







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése