2019. április 25., csütörtök

Àprilis 24-27 - Lehetséges geomágneses zavarok és hatásai az emberi szervezetre


Jelenleg napvihart tapasztalhatunk több ismétlödö negatív polaritású CH HHS-t ( Koronalyukból származó nagy sebességü áramlat) /részletes magyarázat angolul ITT a szerk. /  miatt, amelyet a Föld felé nézö koronalyukból lövell ki a Napunk.

Ebböl a lyukból nagy sebességü napszél (meleg plazma) áramlat utazik a Naptól 93 millió mérföldre a Föld felé óriási sebességgel, és a plazma most éri el a bolygónkat.

Ez a szél kölcsönhatásba lép a Föld magnetoszférájával és színes fénykibocsátások formájában látható, úgy ismerjük mint az északi fények vagy aurórák, amelyeket már észlelték a pólusok körül és többet várnak ezen a héten az északi és a déli sarkon.

A napviharok átmenetileg zavarják a Föld magnetoszféráját, mivel a napszél és a fények kölcsönhatásba lépnek a Föld elektromágneses mezejével. Tudományosan bizonyított, hogy az emberek akik nagyon érzékenyek az elektromágneses energiára szintén érzékelik ezt a távolságot a saját elektromágneses mezejükkel (a testünket körülvevő energia mező - aura.) Ugyanúgy ahogy az elektromágneses energia befolyásolja a bolygónkat, szintén tönkre tudja tenni a saját energia mezönket.

A napviharok ismertek arról, hogy energia emelkedést okoznak mivel a bejövö energiák a saját elektromágneses mezőnket befolyásolják.

Az energia emelkedést ingatagnak (illékonynak) érzékeljük és ebben az időszakban az elménk és testünk néha úgy érzi, hogy átmenetileg „leálltak”. Ez azonban a saját érdekünkben történik, mert amikor lelassítunk sokkal jobb helyzetben leszünk, hogy olyan energetikai letöltéseket kapjunk, ami segít a rezgés emelkedésünknek. Ez hasonlít a "felemelkedési influenzára" , amely akkor következik be amikor valaki intenzív ébredési időszakon megy keresztül, és a testük emelkedik a fizikaitól a „fény test” felé.

A Kutatások kimutatták, hogy a geomágneses viharok nagy hatással lehetnek az érzelmi, szellemi, lelki és fizikai egészségünkre. Megnövekedett nyugtalanság, depresszió, fáradtság, idegesség és a pipoláris zavarok csúcsa egybeesik a szoláris aktivitással.

A napviharok szintén ismertek, hogy nagy hatást gyakorolnak a rádiós kommunikációra, navigációs/GPS rendszerekre, technológiára, és az élö szervezetre. Kimutatták, hogy a nap energia megváltoztatja a véráramlást, fokozza az adrenalint, hatást gyakorol a vérnyomásra és befolyásolja az alvási szokásokat. 

 A napviharok ismertek arról, hogy deszinkronizálják a cirkadián ciklust, ami a belső biológiai óra, és az alvás és ébresztési időket szabályozza. A tobozmirigyeket befolyásolja ez az elektromágneses aktivitás és növeli a melatonin termelést, ezáltal zavarja az alvást és befolyásolja az intuíciónkat. Lehet, hogy az intuíciónk és a szellemi tudatosságunk megerösödik. 

A napviharokról szintén úgy gondolják, hogy közvetlenül befolyásolják az idegrendszerünket, ami miatt extra idegességet, óvatosságot vagy bátorságot érzünk habár az adrenalinnal hajtott "harcolj vagy menekülj" módban vagyunk. Amikor ezek a viharok bekövetkeznek, kifordulunk magunkból vagy zaklatottak vagyunk anélkül, hogy tudnánk miért. Azt is észrevehetjük, hogy az érzékeink készültségben vannak, és hogy mindent hangosabban, világosabban, erősebben és élénkebben érzünk, mint normál esetben.

Közös energetikai tünetek amiket a Napviharok okozhatnak:

* Lüktetö - nyomó fejfájások, és általános fájdalmak, föleg a gyomor (solar plexus - napfonat csakra) tájékán

* Kipirulás, szédülés, vagy émelygés

* Összpontosítás - fókuszálás nehézsége, zavarodottság, ideiglenes memória vesztés, elfelejtett dolgok, tárgyak összetévesztése, "ködös agy".

* Megnövekedett éhség vagy szomjúság

* Extrém fáradtság, kimerültség, energiahiány, álmatlanság, megzavart alvási minták, intenzív álmok vagy rémálmok

* Látszólagos a semmiböl jövö ingerlékenyég, frusztráció, pánik, szomorúság, idegesség, harag, aggodalom, félelem, bánat, szorongás, stressz és túlterhelés 

* Magasabb tudatosság, fokozott intuíció, megérzések, betekintések, amik megjelennek a semmiböl

* Fizikai tünetek megjelenhetnek, mint az influenza szerü tünetek, fülcsengés, vagy fájdalmak

* Érzékelni, vagy látni olyan energiákat, mint az Orbok (gömbök), szikrák, fényvillanások, tenyerednél érzékelhetö meleg energiák

* Felismered, hogy az élet maga szent

* Észreveszed a szinkronicitásokat, bizonyos számkombinációk megjelennek

* Egyre jobban tudatában vagy más emberek energia mezejének, erösen érzékeny vagy a negativitásra, elkerülöd a drámákat és a konfliktusokat

* Már semmi szükség, hogy kényszeríts bármit, lehetövé teszed, hogy szabadon áramoljon és ami nem áramlik, elhagyod

* Egyedül akarod eltölteni az idöd, befele tekintés

Hogyan tudjuk enyhíteni ezeket a nemkívánatos tüneteket, amiket a napszél okoz?

A geomágneses viharok olyan intenzív átalakulási időszakok, amelyek ébredést hoznak, visszakapcsolnak a belső és külső egyetemes tudáshoz és bölcsességhez. Annak érdekében, hogy együtt rezegjünk ezzel a magasabb energiával, ahogy egyre emelkedik a rezgésünk leküzdhetjük a napszél okozta hatásokat, pihenéssel és az elfoglalt napirendünkböl elvett idövel, hogy a következöket tegyük:
  • Igyunk sok tisztított folyadékot (ne csapvizet)
  • Vegyünk sós fürdöt
  • Meditáljunk és legyünk tudatosak a visszatérö gondolatokra és érzésekre
  • Kerüljük a Koffeint és az alkoholt
  • Töltsünk idöt a természetben
  • Fogyasszunk magas rezgésü ételeket, mint a gyümölcsök és a zöldségek
  • Emlékeztesd magadat, hogy az Univerzumban minden energiából áll és, hogy a tudatos gondolkodás  és szándék azonnal megváltoztathatja hogyan gondolkodunk és érzünk
  • Lélegezz mélyen, bocsáss meg, engedd el és add át magad
  • Gyakorold a kedvességet, a részvétet, az elfogadást, és az empátiát
  • Maradj tudatában a visszatérö gondolatoknak és érzéseknek
  • Ha lehetséges, átmenetileg kapcsold le magad a technológiákról, vagy bármitöl amitöl úgy érzed, hogy energetikaileg mérgezö vagy kimerít

Alex Myles

Itt van egy tanulmány, hogy hogyan hat a napszél az emberre


Megjegyzés: Ha az itt felsorolt tünetek bármelyikét észleli, és orvosi problémái vannak, kérjük, forduljon orvoshoz is. A fenti tünetek általában a geomágneses viharok során észlelhetők, azonban más, orvosi szempontból okozott okok is előfordulhatnak.

Eredeti Bejegyzés: Alex Myles FaceBook
Fordította: Kira Sakura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése