2020. december 9., szerda

Cobra - Idővonal Helyzetjelentés és új Cobra interjú

Az idővonal korrekció meditáció november 11-én meglehetősen sikeres volt, körülbelül 80000 ember meditált és egy bizonyos fokig stabilizálni tudtuk a Felemelkedési Idővonalat.
November 11-én, 11:11-kor, pontosan a meditációnk pillanatában Párizsban az alábbi film került bemutatásra, mely több mint 2 millió emberhez jutott el:


November 11-én, egy Portugál törvényszék döntést hozott, miszerint a koronavírus PCR tesztek nem megbízhatóak és nem lehet erre alapozni az emberek elzárását:

Az alábbi kép november 11-én, egy jelentős energia örvény közepén készült Tajvanon a Jáde-hegyen:


December első napjaiban, a Fényerőknek sikerült megtisztítani minden chimera flottától a Földközeli pályát. Ez egy fontos lépés a bolygó felszabadításához közeledve, mivel így a Fényerők sokkal szabadabban tudják használni a földközeli pályát a felszabadítási hadműveleteikhez, és ez nagy mennyiségű pozitív energiát szabadított fel a földközeli pályán. Ez az energia már elkezdett a bolygó felszíne felé lecsapódni és olyan közzétételi kisérletet eredményezett, mint például az alábbi:


És ebben a példában tér vissza a Holdról és a Ryugu meteoritról:


Egy másik űrközeli repülési kísérlet van tervben December 11-én a Virgin Galactic által:

Művészeti csoportok az új Vízöntő energiát használva monolitokat állítanak fel a Föld körül, olyanokat mint ez, mely a fősodratú média által még nem lett felfedve:

Szeptember óta, gabonakörök kezdtek el megjelenni, utalva a december 21-i meditációnkra:
Az első, a téli napfordulót ábrázolja:


A második, a december 21-i nagy együttállás pillanatának az asztrológiai konfigurációját mutatja:


A Pallas kisbolygó már december 7-én belépett a Vízöntőbe és az energiák lassan elkezdenek felépülni a legfontosabb meditációnkhoz és a tényleges, december 21-i Vízőntő korába való belépéshez:




2020 December 21-én a Jupiter és a Szaturnusz együttállása az éjszakai égbolton megalkotja a közel 800 év első "Karácsonyi Csillagát". 

Addig pedig, december 10-én a Plútó-Eris kvadrát 22:06 (UTC)-kor pontosul be és lesz egy teljes napfogyatkozás december 14-én 16:14-kor (UTC), melyek nagyfeszültségű pillanatok lesznek, ezért ha vezettetést érzel, ebben a két pillanatban is segíthetsz a bolygó energiamezejének stabilizálásában az Élet Virága meditációval :

A Szaturnusz december 17-én 05:04-kor (UTC) fog belépni a Vízöntőbe. A Jupiter követi őt pár nappal később, december 19-én, 13:08-kor (UTC). A Szaturnusz és a Jupiter Vízöntőbe való lépésének az energiáját fel fogjuk használni arra, hogy meditálunk és vizualizáljuk, hogy a legfontosabb meditációnkor, december 21-én a Vízöntő Kora aktiválásának során elérjük a 144.000-es kritikus tömeget vagy még ezt a számot is meghaladó meditálók számát.

A Fényerők kérik, hogy olyan sok ember, amennyi csak lehetséges, végezze el ezt a két előkészítő, erősítő meditációt a Jupiter és a Szaturnusz Vízöntőbe való lépésének pontos pillanatában.

Itt találod a saját időzónádat az előkészítő meditációk pontos idejéhez. Az első előkészítő meditáció pontos ideje:

És itt pedig a másodikat:

Az instrukciókat mindkét előkészítő meditációhoz pedig itt:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotva visz.

2 Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszözként használod ezt a meditációt arra, hogy elérjük az emberek 144.000-es vagy még annál is nagyobb kritikus tömegét, akik Vízöntö Kora végső aktivációjáért meditálnak.

3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy védelemmel vegyen körbe a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.

4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához, majd áthalad az M87 galaxison, majd belép a Galaxisunk Galaktikus Központi Napján keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

5. Képzeld el, ahogy a Fény, milliók és milliók Lélekcsillag csakráját aktiválja és megmutatja számukra annak a lehetőségét, hogy csatlakozzanak a Vízöntő kora végső aktivációnkhoz. Képzeld el, hogy mindazok, akik vezettetést éreznek, ténylegesen részt vesznek, számuk messze meghaladja a kritikus tömeget, és maga az aktiváció óriási pozitív, gyógyító hatást gyakorol minden érző lényre a Földön és stabilizálja a Vízöntő kora pozitív idővonalat.
Miközben mi a december 21-i meditációnkra készülünk, a végső csata a bolygón folytatódik. A Fényerők most teljes erőbedobással a chimera földalatti bázisokat tisztogatják.

Egy nagyon intenzív nanotechnológiás háború is zajlik, mely során a Fényerők próbálják eltávolítani a koronavírust a csillagpor technológiával, a sötét erők pedig az ellentétes célzatú nanofegyvereiket használják, hogy felgyorsítsák a vírus terjedését:

Mindezek ellenére, lassan elérjük a nyájimmunitást:

Amely évekig vagy évitzedekig is kitarthat:

A tünetmentes esetek pedig nem fertőznek:

Mindez egy teljesen más képet fest a pandémiáról:






Az ébredés immár eléri a főáramot és a sötét erők nem tudják ezt többé megállítani. Jelenleg az történik, hogy azok az emberek, akik benne vannak a rendszer sűrűjében, lázadnak a rendszer ellen. Pontosan ez történt az X bolygón is az 1999-es felszabadulásukat megelőző utolsó három hétben. A Földön ez egy picit tovább fog tartani, de ez egy nagyon jó jele annak, mennyire közel vagyunk az áttöréshez.

Valenciában a rendőrség a maszkok ellen tüntet:

Párizsban a rendőrök a tüntetőket támogatják:

Ausztriában a Legfelsőbb Bíróság a lezárások ellen döntött:

A megyei sheriffek elautasítják, hogy a lezárással kapcsolatos rendelkezéseket kövessék számos megyében Kaliforniában, Colorádóban és Virginiában:







Florida kormányzója szilárdan ellenáll a maszk hordási kényszernek:

Florida követeli, hogy minden koronavírus teszt eredmény esetén világosan mutassák meg a tesztelés során használt sokszorozási/amplifikációs ciklusok számát:

És végül a kötelező védőoltási törvényt Dániában elutasították több napos, hatalmas nyílvános/össznépi tiltakozás után:


Az èbredés mainstream (fösodratú) irányzat lesz. Nem tudják megállítani.

Készült egy új Cobra interjú, hogy felkészítsen minket a fő Vízöntő Kora Meditációra December 21-én.

Elolvashatod a szöveges átiratot itt:

Vagy nézd meg a Youtube videót itt:

A Fény Győzelme!

Fordította:MCCS
angol nyelvü bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése