2020. december 29., kedd

FM144 - Idövonalak - 2020.12.25.


A Föld belépett a Vízöntő korába, és az események felgyorsulnak.

Az Archónok az elmúlt hetekben hatalmas mennyiségű új entitást hoztak létre, amelyeket kifejezetten a végrehajtó hatalomhoz való csatlakozásra terveztek, hogy a Cabal fizikai része nagyobb erővel érvényesíthesse a COVID-ot a lakosság jelenlegi terrorizálására. Ez az oka annak, hogy a rendőrség egyes részei (nem az összes) jelenleg keményen járnak el, amikor a korlátozásokat és az lezárásokat kell betartatniuk.


A Fényerők éppen ezeket az entitásokat irtják ki az éteri síkokon, de ami még ennél is fontosabb, hogy szétzúzták a Cabal azon kísérletét, hogy visszakapcsolódjunk a múlt századi régi náci idővonalhoz. Az egyik műveletük során a Fényerőknek sikerült eltávolítaniuk a Sötétek különböző okkult kulcsszereplőit a tábláról, azokat a játékosokat, akik már felelősek voltak a 3. Birodalom manifesztálásáért.

Tehát ennek az idővonalnak a végső célja már nem fog megnyilvánulni, még akkor sem, ha inkább az ellenkezője látszik, mert a fizikai síknak mindig több időre van szüksége amíg utoléri a magasabb síkokat.

Eközben a felszínen növekszik az ellenállás, és a Fényerők néhány parancsnokát bizonyos Avatárokba helyeztek, főleg azért, hogy minél több embert ébresszenek fel és más küldetéseket is elvégezzenek ebben a fontos időszakban…és bár itt fényharcosokról beszélünk, és természetesen közülük néhányan tudják, hogyan védjék meg magukat fizikailag, nem azért vannak itt, hogy a normális lakosságot érintő erőszakot fokozzák.


Ezek közül a parancsnokok közül sokan nincsenek tisztában a származásukkal a mindennapi életben (különféle okokból nem vihették magukkal az emlékeiket), nem cserélnek le egyetlen reptilián hamis vezetőt sem, és a többségük a közéletben sincs, de van néhány kivétel (tehát igen, van néhány, aki bizonyos országokban a TV-ben / a fösodratú médiában szerepelt).

Azonban, néhány parancsnok már ismét távozott, mert küldetésük például csak bizonyos kulcsfontosságú fénymunkás összekapcsolása volt a felszínen. Azon kapcsolatokról és az állításokról beszélve miszerint a Telegram a Cabal csapdája lenne: Èn személy szerint ezt nem mondanám. Először is, minden üzenetküldő valamilyen módon feltörhető, ebben nem különbözik Telegram de a szolgáltatás jelenleg előnyösebb sok fénymunkás és igazságkereső számára, mert a cenzúra még nem olyan erős, mint a legtöbb más szolgáltatásnál.

Ami a DNS-adatbázist illeti, természetesen a Sötétek lelkesen várják azt.  A DNS az egyik legfontosabb árucikk intergalaktikus szinten, és természetesen hasznos lenne számukra, ha tudnák, ki hordoz bizonyos genetikai anyagokat bizonyos csillagmag fajokból, bizonyos vérvonalakból stb.

És természetesen a Cabal megpróbál még néhány dolgot, hogy megszökjenek elkerülhetetlen sorsuk elől:


Azonban, a december 21-i meditációk nagyon sikeresek voltak, és jelentős pozitív dolgokat váltottak ki, amivel lehetővé tettük, hogy a Forrásból érkező rendkívül nagy mennyiségű Fény egyenesen a felszínre irányuljon.

Sok csillagmag vett részt, volt, aki védelmet nyújtott minden résztvevő számára, volt, aki lyukat próbált létrehozni a Rácsban, és a lehető leghosszabb ideig tartotta nyitva, hogy a lehető legtöbb fény jöhessen át, miközben a fényhajók végrehajtották a műveleteiket. Az energiák pedig elsöprőek voltak, mint még soha.


Amit meg fogunk tapasztalni most a fizikai valóságban, az az, hogy a Cabal olyan hevesen és kapkodva fogja nyomni elöre a tervét, hogy egyszerűen a lakosság nagyon nagy részét fel fogja ébreszteni. És nem fogják tudni ezt a részt visszafordítani! Még akkor sem, ha rövid távon még jobban megfeszítik a gyeplőt, a végén az egész az arcukba fog robbanni.

Bár nehéz idők vannak, ez a folyamat fontos, mert ez a leggyorsabb módja annak, hogy minél több embert kiszedjünk a mátrixból ... sokak számára fájdalmas lehet, de ez segít az embereknek felismerni, hogy valami már nincs rendben a világukban, amelyet jónak gondoltak. Ez megkönnyíti a fényerők fizikai beavatkozását is.


És még ha a félelem és a pánik bizonyos fokig érthető is, a Fényerők üzenete továbbra is az, hogy maradjunk a középpontunkban és őrizzük meg a nyugalmunkat. De az is fontos, hogy vigyázzunk magunkra, és főleg ne engedjük, hogy a kint tomboló káosz és harag lehúzzon bennünket.

És melyik idő lenne a legjobb arra, hogy a középpontunkban legyünk, mint a karácsonyi időszak, különösen az idei különleges karácsonyi időszak, amikor sok embernek valóban eszébe jut majd. Használd ki jól ezt az időt, töltődj fel, menj ki a természetbe, kapcsolódj a Fényerőkhöz, kapcsolódj össze más Csillagmagokkal, csatlakozz a meditációkhoz ... ez azért is fontos, mert az események sűrűsége még tovább fog növekedni, szintén új év után is. De hidd el nekem, a végén annyira megéri a fáradságot.

Boldog Karácsonyt!


Fordította: Kira Sakura
Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése