2020. február 29., szombat

FM144 Helyzetjelentése - "vihar hadmüvelet" - 2020.02.24.


Az utolsó bejegyzés némi zavart okozott; először is egy utólagos magyarázattal kezdem a felszínre reinkarnálódott Csillagmagokból való Lélekrészek kivonásáról:

Először is, ez nem érint minden Csillagmagot. Elsősorban a törékenyebb lelkeket érinti, akiknek rendkívül nehéz a Rácson belüli támadások kezelése. Ez nem érinti azokat a lélekrészeket, amelyek elég erősek a helyzet kezeléséhez (mint a Fényharcosoké).

Másodszor, egyébként a teljes Lélek soha nincs a testben (túl hatalmas). Saját magad döntöd el a Magasabb Én tudatodban mely részek kerülnek az avatárodba, és a Felsőbb Éned azt is eldönti, mely részek - a nagyobb kép értelmében - mennek ki vagy cserélődnek.


Harmadszor, a Lélekrészek felemelkedése megelőzi a Felemelkedés folyamatát az 5D-be. Ha a Lélekrészek már a hajókon, vagy messze a bolygón kívül vannak a nem fizikai síkon, akkor ez elkerülhetetlenül ahhoz is vezet, hogy megjelenik az anyagi világban ... azaz Esemény, Első Kapcsolatfelvétel, felszabadulás a Karantén alól stb.

És a negyedik, az utolsó és a legfontosabb pont, a Fényerök elővigyázatossági óvintézkedése, mert ha például a Földet / a felszíni lakosságot megsemmisítik az egzotikus bombák robbanása, egy világháború vagy a legutoljára látható kísérlet, egy világméretű világjárvány kitörése, és a Lélek még mindig nagymértékben a felszínhez van kötve, akkor egy ilyen esemény révén rendkívüli károkat szenved, így csak a Forrásba való visszatérés segíthet a gyógyulásban, de onnan a léleknek újból meg kell kezdenie a fejlödési folyamatát.

Milliárd megtestesülés és az élete egy léleknek ezekben és más univerzumokban hiábavaló lenne egy pillanat alatt. Természetesen ezt el kell kerülni. Ez volt a Chiméra és az Archónok hatalma a Galaktikus Konföderáció felett is, hogy ezt a bolygót olyan sokáig túszul tudták tartani.

Ez egy elővigyázatossági óvintézkedés + a felemelkedési folyamatnak a része, ebben a szakaszban, amikor a bolygó felszabadulásának rejtett háborúja egyre inkább láthatóvá válik olyan intézkedések révén, mint például a Cabal géntechnológiával módosított vírusának a mesterséges szabadon engedése.

Mivel ez a vírus elérte Olaszországot, továbbra is tömeg meditációra van szükség a dolgok harmonizálása érdekében:

(magyarul itt tudod elolvasni: 

Legalább a Cabal azonnal felajánlja nekünk az "ellenszerüket":

Miután a kutatást egy bizonyos alapítvány adományai támogatták:

Hála annak az adottságaiknak, hogy bizonyos dolgokat elöre "sejtettek":

Szintén kitörést szimuláltak néhány hónappal az igazi elött:

De talán csak elolvasták ezt a 40 éves (játék) könyvet, amelyben a kitörést előre jelezték:



Noha a vírusnak nyilvánvalóan más neve volt a könyv eredeti kiadásában (és a média megpróbálta háttérbe szorítani az egész körülményt), a nevét egy későbbi verzióban "Wuhan-400"-ra változtatták, még jóval a tényleges kitörés előtt (matematikai valószínűsége annak, hogy ez egybeesés? A Mátrixban élünk. Az eseményeket gyakran előre bejelentik):


Az ellenanyagot előállító gyógyszeripari társaság egyik legnagyobb részvényese a BlackRock:

A BlackRock egy globális befektetési menedzsment együttműködése és a világ legnagyobb vagyonkezelője / árnyékbankja:

2009-ben a BlackRock megvásárolta a Barclays brit multinacionális befektetési bankot is, amelynek főnökét a brit hatóságok éppen Jeffrey Epsteinhez fűződő kapcsolata miatt célozták meg:

Ez az eset, valamint a brit (nem) királyi család egyre jobban belebonyolódása az Epstein-ügybe, valamint Harry menekülése Angliából és a Brexit, talán a fizikai jelei a tisztulásnak a Szent Mihály Ley vonal mentén, amelyre tavaly a brit szigeteken került sor:

(magyarul itt: 


(magyarul itt: 

Akkoriban sok vihar történt a világ ezen földrajzi területén, csakúgy, mint jelenleg az elmúlt hetekben Európában és világszerte:

Ezeket a viharokat nem idézik elö, hanem felhasználják bizonyos dolgok végrehajtására a magasabb síkokon, a Plejádiak most egy olyan kampányt folytatnak, amelyet "Vihar hadművelet"-nek hívnak, és erről jelenleg nem tudok többet mondani.


A felszíni helyzet továbbra is feszült az emelkedő energiák miatt, nemcsak a Coronavírus miatt.

A vesztésben lévő Cabal ellenőrzése alatt álló kormányok által alkalmazott totalitárius intézkedések egyre nyilvánvalóbbá válnak. És a politikai balra és jobbra való megosztást a feszültségstratégia hajtja előre:

Több hamis zászlós művelet lesz. A sötétek próbálják megtartani a hatalmukat azáltal, hogy visszacsatolást hoznak létre a náci idővonalhoz, még mindig kihasználva az akkori traumát és az abból eredő bűntudat-kultuszt.

Gondoskodni fognak valódi MK-Ultra vezérelt (és most már halott) bűnbakról előregyártott és zavaró manifesztumokkal (mint a Christchurch-i lövöldözésnél), amely szintén feltételezhető (a politikai hatalomtól és a társadalmi megosztottságtól külön) hogy az úgynevezett „összeesküvés-elméletekkel” (például UFO-k, MK-Ultra, titkos föld alatti bázisok, gyermekbántalmazás stb.) foglalkozó embereket ne csak a jobb sarokba tolja, hanem most már az őrült tömeggyilkosokkal egyenlővé tegye őket  :



Ugyanakkor a sötétek szintén felerősítették a felszíni lakosság besugárzását, hogy olajat öntsenek a tűzre. Azokon a helyeken, ahol fizikai rádiótornyok vannak, általában hasonló szerkezetek vannak a plazmaszinten és afelett is, amelyeket elmeszabályozáshoz használnak.


Jelenleg úgy tűnik, hogy növelni kell az emberek agressziós potenciálját a megosztottság előmozdítása érdekében, esetleg utcai zavargások létrehozásában vagy katonai feszültség létrehozásában.

Tehát a dolgok továbbra is a szemünk elé kerülnek, és Csillagmagokként ismét fontos, hogy  nyugodtak  és a középpontunkban maradjunk.

Az Fényerők az utóbbi időben sok figyelmet szentelnek a plazmapókokra, és ezeknek az entitásoknak van valamiféle „halott ember kapcsolója”, így amikor semlegesítik őket, az utolsó pillanatban nagy mennyiségű anomáliát szeretnének pumpálni a Rácsba (például egy polip, amely tintát enged a vízbe), amely arra készteti a földi kiszolgálóikat, hogy mindenféle őrült dolgokat csináljanak, ahogy ezt most tapasztaljuk ebben az érzékeny szakaszban. Ez az oka annak, hogy a Fényerök óvatosan közelítik meg ezt, szinte műtéti pontossággal, de még mindig radikálisan, ha van rá esély.

A SURFACOM tagjai arról számoltak be, hogy az elmúlt hetekben a Chiméra arany, szinte felemelkedett lényként akarták bemutatni magukat nekik a nem fizikai síkokon, valószínűleg hogy valahogy az utolsó pillanatban javítsanak a helyzetükön

Azonban nem lesznek pókok a paradicsomban, ezt garantálhatom neked.


Összefoglalva: ismét maradj nyugodt a viharban...

Fordította:
Kira Sakura
Eredeti angol nyelvü blogbejegyzés:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése