2020. február 2., vasárnap

FM144 helyzetjelentése - Maradj nyugodt a viharban - 2020.01.31


Az év eleji világméretű tömegmeditáció során a Föld bolygót erőteljesen megtisztították az Isteni Fény energetikai áradásai, amelyek lehetővé tették a Fény Erők számára, hogy különböző kritikus műveleteket végezzenek, amelyek egyre közelebb hoznak minket a Felszabadításhoz. A meditáció során sok résztvevő már észrevette, hogy sikerült elérni a kritikus tömeget.


A nagyszámú résztvevő mellett a meditáció szintén jól védett volt, és szinte problémamentesen volt elvégezhető.

Az ellenintézkedéseknek csak utólag volt hatása, amikor a Chiméra és a különféle negatív okkult csoportok elkezdtek reagálni... a meditáció közben nem tudtak sokat tenni.

A meditáció utáni napokban a Chiméra elkezdte megtámadni a fénymunkásokat, azáltal hogy hagyta, hogy az éjjeli utazásai során a Lélek beleragadjon az éterikus pókhálóikba. Amikor a Lélek ezekbe a háló csapdákba esik, az ember általában rendkívül fáradtnak, lustának, motiválatlannak és szórakozottnak érzi magát.


Vannak akik teljesen passzívvá válnak, és általában nem olyan könnyű felismerni a helyzetet, és ennek megfelelően reagálni annak érdekében, hogy visszatérjenek saját tudatukba és erejükbe. Ezért nagyon fontos, hogy Csillagmagokként segítsünk egymásnak, így egy Csillagmag tud segíteni egy másik Csillagmagnak kikerülni a kritikus helyzetekből, ha például egy ilyen éterikus háló kapja el, és fordítva.

Vannak akik gyorsan észreveszik, amikor a Chiméra éterikusan aktív körülöttük. Valaki álmában pókokat lát, valaki fizikai jeleket vesz észre, mint például a saját otthonában lévő pókokat, valaki folyamatosan fut bele pókhálókba a nap folyamán, vagy apró tippeket kap, például, folyamatosan kap képeket pókokról, miközben böngészi a híreket vagy szörfözik az interneten stb.

Csakúgy, mint amikor a Fényerők az energiai birodalmakkal kommunikálnak azzal, hogy a nap folyamán folyamatosan mutatnak nekik bizonyos számokat, akkor ezek az arachnoid találkozások fizikai jelek arra, hogy az éterikus pók lények aktívak körülöttünk.

A legtöbb alkalommal, amikor ez történik, a Lélek egy része amely a felszínre reinkarnálódott, elakad ezekben a nem fizikai hálókban, de ezeknek a jeleknek köszönhetően reagálhat, vagy megkérhet valakit, hogy nézze meg az éterikus mezöt és vágja ki a Lelket onnan és ami a legjobb, ha az egész szerkezetet azonnal törli ... és a pók lényeket is, amikor szembe kerül velük.


Néhány negatív okkult csoport, amelyek részben kapcsolódnak az Egyesült Államok nyugati partjához, és amelyek gyökerei visszamennek az ókori Egyiptomba, Babilonba és a hanyatló Atlantiszba, szintén aktívak voltak a meditáció után. Legalább egy, de valószínűleg több jelentős negatív rituálét tartottak, amiket mindig arra használnak, hogy a Rácsot anomáliával töltsék fel, hogy bizonyos negatív fizikai eseményeket mozgásban lendítsenek.

Ezek az események szinte minden bizonnyal magában foglalják az úgynevezett koronavírus kitörését, ami mára egyértelművé kellene válnia, hogy azt szándékosan a Cabal készítette.


Az e havi Szaturnusz / Plútó együttállás óta, hatalmas átalakulási szakaszban vagyunk, és a Sötét Erők mindent bedobnak, hogy megtartsák az erődöt.

Ha a Föld körüli karantént úgy képzeljük el, mint egy kiszáradt, kérges felületet, akkor ez a kéreg egyre jobban széttörik, és a behatoló fény egyre erősebbé válik. És ez azt jelenti, hogy a sötétek pánik módban vannak, akárcsak akkor, amikor a fény a férgekkel teli helyiségbe jut.

Mint az utolsó bejegyzésben említésre került, néhányan a Sötétek közül már rájöttek, hogy az Esemény elkerülhetetlen. De nem fogják feladni; inkább vereséget szenvednek, és bosszúból magukkal rántják az egész bolygót, mint hogy visszatérjenek a Fénybe.

De gondoskodni fognak erröl a csoportról, legkésöbb amikor a kataklizmikus események beindulnak, amit maga a bolygó fog kiváltani és az Anomália utolsó fészkét is szó szerint elmossák a felszínről.

Csillagmagként fontos, hogy most maradj nyugodt, legyél a középpontodban és koncentrálj, figyeld az eseményeket, de ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmek, függetlenül attól, hogy milyen káosz tör ki a külvilágban.


Számos Csillagmagnak a jelenlegi lakása és háza továbbra is egyfajta menedékként szolgál, ahová vissza tud/ vissza kellene térnie, amikor a dolgok túl kaotikussá válnak, mivel ezeket a házakat / lakásokat általában erős energetikai örvényekre építették, amelyek eltérítik a külső diszharmóniát egy bizonyos fokig.


A meditációkra továbbra is szükség van a dolgok harmonizálása érdekében:

A Fényerők azon dolgoznak, hogy meggátoljanak/meggyengítsenek minden olyan lépést, amelyet a Sötétek káosz létrehozása érdekében tennének; a Cabalnak nem fog sikerülni, hogy a bolygót a sötétségbe merítse.

Óvintézkedésként a Fényerők már jóval korábban kidolgoztak egy vészhelyzeti tervet, még ha a Föld meg is fog semmisülni, az ide inkarnálódott Csillagmagoknak nem fognak tudni ártani, mivel a legtöbb lélekrészt már kivették a fizikai testből, és biztonságos helyre vitték az elmúlt hetekben.

Így az a helyzet most a legtöbb felszíni Csillagmaggal és kulcsfontosságú Fénymunkással, hogy már a kezdettől leinkarnálódott Léleknek csak a 10-20% -a aktív. A fő része már visszatért a hajókra, még akkor is, ha ezt nem igazán veszi észre a nappali tudatában, kivéve ha valaki rendkívüli módon erőtlennek érzi magát, már „tartalékban üzemmódban van”, ami érthető, amikor a lélek nagy része energetikailag visszavonul. További jele annak, hogy a Csillagmag most már teljesen lekapcsolódva érezheti magát a mátrix világától.


Tehát, ennek a Lélek evakuálásnak egyszerűen azaz értelme, hogyha a Sötét Erõk téveszmésen felégetik a bolygót, hogy kozmikus traumát hozzanak létre, még akkor is ha nem mûködik, mert eközben a nagy Lélek részek, amelyet egy ilyen negatív esemény traumatizálna, egyszerűen már nincsen itt. 

Tehát semmit nem hagytak a véletlenre, mindent pontosan megterveztek.

Az egyetlen gond az lehet, hogy ha a léleknek csak egy bizonyos százaléka aktív némely Csillagmagban, akkor még sebezhetőbb a negatív lények manipulációjára vagy megszállására. Egyes Csillagmagokban a lélek részek már teljesen kint vannak, így a testet a negatív lények könnyen átvehetik.

Ez ahhoz vezethet, hogy a Csillagmagok (akik korábban a legkedvesebb emberek voltak) hirtelen teljesen megváltoztatják a karakterüket, majd elkezdik megtámadni más Csillagmag társukat. Néha megváltoztatják a fizikai megjelenésüket is a folyamat során, és így tovább ... többnyire ez az összes jele annak, hogy az eredeti Lélek kint van és csak az emberi én marad, vagy a legrosszabb esetben egy negatív lény veszi át az Avatárját.

Nem is akarok beszélni a népesség felébredetlen fő részéről, mivel a felszínen szinte mindenkinek van valamilyen beszivárgása, és mivel a negatív lények egyre inkább hisztérikusak a bejövő fény miatt (de közben sok avatárhoz kapcsolódnak, és manipulálják őket), ez úgy történik, hogy egyesek őrültnek tűnnek ebben a szakaszban.


De ez a játék része a záró szakaszban; ez is hamarosan véget ér.

A Csillagmagok esetében a lélek ezen előzetes evakuálásának az az előnye, hogy fizikailag könnyebb lesz feljutni a hajókra, amikor a lélek fő része már „fent” van.

A lényeg most az, hogy egyszerűen maradj nyugodt. Nem számít, mennyire kaotikus lesz, az energiák ugyanakkor jobbá fognak válni. A Fényerők pozitív jelei növekedni fognak, nem csak álmokban vagy látomásokban, hanem fizikailag is.

Valóban beléptünk abba a fázisba, ahol a dolgok fel fognak forrósodni, és a régi struktúrák kezdenek összeomlani.


Maradj nyugodt, összpontosíts, legyél pozitív és tudatos, ez most a megoldás.

Fordította: Kira Sakura
Eredeti angol nyelvü bejegyzés:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése