2019. június 23., vasárnap

Frissítés az ürbéli helyzetröl - Ashtar Parancsnokságbeli információk Gabriel RL-en keresztül (2019.06.21)


2019.06.21

Az elmúlt három napban sok hadmozdulat volt a Föld körüli ürben és szerte a naprendszerünkben, amikor a nem konföderációs erök megpróbálták valamilyen módon "fenyegetni" "belehajtani/kamikaze stílusban" a legtöbb fizikai federációs hajóba diszharmóniát okozva. Hiábavaló, mivel az Ashtar Parancsnokság eröi, a Központi Faj és az egyik legutóbbi fényarmada, akiket "Szférikus (gömb alakú) Örzöknek" hívnak, megérkezett a Naprendszerünkbe, (én csatornázom öket, fokozatosan adnak nekem információkat, és amint végsö formába öntöm, nyilvánossá teszem) megfékezik és harmonizálják az egész helyzetet.

Ez a mozgolódás akkor kezdődött, amikor egy nagy Drakonida anyahajó elkezdte megközelíteni a mágneses védelem elsö korlátját, közel a Kuiper övhöz és megpróbált belépni a Naprendszerbe, amit megakadályozott az Ashtar Parancsnokság és a mágneses öv. A nem konföderációs drákonida hajók megpróbáltak belépni, miután kétségbeesett hívást kaptak a földi szolgáiktól, valamint azoktól a drákonidáktól is, akik a védelmi korláton belül vannak. A nem szövetséges Drákonidák, valamint a Reptiliánok és más nem konföderációs fajok "csapdába" estek a mágneses korláton belül, amit a Felsö Parancsnokság emelt, és megpróbálnak valamilyen módon elmenekülni és némi zavart okozni.

Egy ideig senki sem hagyhatja el a Naprendszert. Ez a Felsö Parancsnokság védelmi akadálya, amíg a nem konföderációsokat a Tanács elé nem viszik. Ez a korlát három rétegre oszlik: az első, mondhatjuk úgy, hogy a Kuiper övön kívül van, és mindazt magába foglalja, és egy bizonyos vastagsággal rendelkezik. A második a Naprendszerünk többségét foglalja magába, a Jupitertöl vastagabb a réteg (amely már magában foglalja a Jupitert). A harmadik a legerősebb és a legvastagabb ami teljesen körbeveszi a Földet, a Holdat és a Napot.  Az alábbi rajz egy kicsit jobban szemlélteti:


Mindez a zürzavar hadmozgást és nagy energetikai nyugtalanságot váltott ki a Naprendszeren belül, mert a Felsö Parancsnokság felhívást intézett a Szövetségeseknek a Földön, akik ezt a feljegyzést olvassák, hogy emeljék magasra a rezgésüket és egyszerre testesítsék meg a galaktikus személyiségüket a felszínen. A nem konföderációs agresszív mozgalom egy része az, hogy sokan a földön kezdik észlelni, információkat kapnak közvetlenül vagy közvetve, hogy kik ök galaktikus szinten, és az ilyen információk fogadása sok fényt rögzít és zavarokat okoz a mátrixban. Amikor az ide inkarnálódott szövetséges nem tudja, hogy ki ö, honnan jött vagy hová megy, hirtelen az intuíció elkezdi utasítani álomban, meditációban vagy más már tudatos szövetségestöl kapnak információt, és ez nagyon erős fénykibocsátásokat okoz a Mátrixon belül, súlyos megszakításokat okozva és a negatív eröket kétségbeesésbe taszítva, mert a Mátrix gyorsan reped és a nem szövetségesek energiaforrásai elapadnak.

Röviden, a galaktikus identitásnak a fizikai állapotba való beépítése a negatív erők fő problémája, és jeleket küldtek az első akadályon túlra, próbálkozva, hátha kapnak valamilyen segítséget. Bár ezeket a jeleket a Felsö Parancsnokság nem szakította meg közvetlenül, mert mindennek meg van az indítéka, hiábavaló megpróbálni és elhinni, hogy a segítség el fogja érni öket és áttudnak menni az akadályokon. Ez nem fog megtörténni. A negatív eröknek a korláton belül be kell érniük magukkal. Semmilyen külsö erösítés nem fogja megmenteni vagy támogatni öket. Szintén az Ashtar Parancsnokság eröi drakonidai és szövetséges reptilián hajóhadat küldtek, akik azon parancs szerint járnak el, hogy megpróbáljanak "tárgyalni" a nem szövetséges erökkel. Habár közvetlenül egy azon fajhoz tartoznak, a Drakonidák és a reptiliánok nem várták a fajtájukhoz tartozó testvéreiket tárt karokkal. Akárhogy is, mindez meg fog oldódni.

Eközben a galaktikus identitások felismerésre kerülnek és visszaverödnek a felszínen, és biztosítva lesz, hogy a Föparancsokság továbbra is harmonizálja a folyamatokat az űrben, a Központi Villanás különleges pillanatáig. Miközben ezek a müveletek zajlanak, sokaknak lehet ürbéli álmai és bevillanásai akár napközben is, hogy mi történik odafönn. Minden tiszteletünk a sötét eröknek, de semmi sem fogja megállítani a földi emberiség eredetére és potenciáljaira való felébredését.

Egyenlöre ez volt, amire az Ashtar Parancsnokság megkért, hogy tovább adjak.

Az igazságért, csakis az igazat.

Szeretetben és áldásban

Neva (Gabriel RL)

Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése