2019. június 21., péntek

Rövid helyzetjelentés FM144 által - 20.06.2019


Most egy ürháború tombol az égen. A Drákó/Reptilián hajóflotta a segélyhívás után erösítést kapott. A negatív hajók, amelyek a világür mélységeiben álcázva bújkálnak, most megindultak egyfajta kamikaze stílusú rajtaütéssel a Konföderációs Hajók ellen. A helyzet azonban kordában van tartva.

Másrészröl a Fényerök egy Elit csoportot (különböző bolygók legjobbjaiból) gyüjtöttek össze, amely kifejezetten a földi személyzet felszabadítása céljából jött létre. Ez egyfajta "Ezüst Parancsnokságnak" tekinthetö és a következő oldalakon szereplő információk részben helyesek.



Ez az Ezüst Parancsnokság szintén szeretné felhívni a figyelmet, hogy jelenleg nem tanácsos 20 percnél több idöt tölteni a napon (!) egyhuzamban, mivel jelenleg a napsugarakat manipulálják a Sötétek.  

Mivel a Fényerök elfoglaltak, hogy megoldják a kialakult helyzetet az ürben, eközben a negatív erök ismét megpróbálják előremozdítani a müveleteiket és támadásaikat a Rácson belül.

Passzivitási mezöket alakítottak ki, hogy leszedálják a Csillagmagokat és ebben a fázisban ne végezzenek felszabadítási tevékenységeket. 

Ugyanebben az idöben a negatív okkult erök höenergiát pumpálnak (az elemek manipulációján keresztül) a nem fizikai síkokra, valamint a Földi karanténban lévö Csillagmagok energia testeikbe, így sokan produkálhatnak olyan tüneteket, mint fokozott agresszivitás, izzadás, gyulladások, égö/viszketö szemek, állandó tüsszentések, valamint láz egyes esetekben. 


Az okok azonban nem fizikai jellegűek. Így ezt a hőenergiát ki kell húzni a testből, lehetöleg a Fehér Fényoszloppal...amíg megkönnyebbülést nem érzel. 
(a fordító: Fehér Fényoszlopról itt olvashatsz, csak keresd meg az ATVOR bejegyzést :
Langyos lábfürdöt is készíthetsz magadnak és képzeld el, hogy víz kivonja/eltérít minden negatív hatású felesleges höenergiát a rendszeredböl (azután a vizet húzd le a wc-n). És ha elég erősnek érzed magad, akkor egy rövid meditáció alatt megtisztíthatod az egész bolygót ettöl a felesleges hőtől.

Annak érdekében, hogy a bolygót felszabadítsuk a fennmaradó sötétségtől, holnap lesz egy másik nagy Nyári Napforduló Meditáció, amelyre melegen meginvitálnak minden Csillagmagot, hogy részvételük által elörehaladjunk a bolygó felszabadításában:




Ugyanaz az évszázados öreg Cabal játék (ami nem tartott elég rövid ideig) ami elavultá válik...a tudatosságod, a hangod és tetteid segítségével.


Eredeti bejegyzés:
Fordította:
Kira Sakura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése