2019. június 11., kedd

Végjáték - FM144 helyzetjelentése


A Sötétek végül megértették, hogy a játék véget ért, így átkapcsoltak egy mindent vagy semmit módra.

A felismerés óta eltelt első támadási hullámban ismét sikerült az újonnan megérkezett Ikerlelkeket kihúzni az avatárjaikból, és ellenörzés alatt tartani őket a sötét közbülsö birodalmakban a Földi karanténban.

A Fényerők megfelelő ellenintézkedéseket indítottak. Néhány Csillagmag a bolygón talán képes volt érzékelni ezt a folyamatot, amikor először érezte az ikerlelke jelenlétét, de azután az elmúlt hetekben újra érezte az egymástól való elkülönülést.

Ezek az események elöször rosszul hangozhatnak, de késöbb ezek elönnyé fognak változni. 

A második hullámban a Sötétek megint megpróbáltak az Istennö ellen cselekedni, mindenükkel amik van ( különös tekintettel a Magas rangú Papnök semlegesítésére).

A felszínen még mindig vannak inkarnálódott Főpapnök. Ezek az ittmaradtak nincsenek szem elött, így jobban védve vannak a fizikai támadások ellen.  Azonban hatalmas erővel bombázzák őket. A Fényerők jelenleg bizonyos intézkedéseket valósítanak meg, hogy megakadályozzák ezt.

Az Újhold során a Sötétek a szokásos módon erősítették a rituáléjukat, ezért nagyon fontos, hogy energetikailag védd le magad, különösen ezekben az idöszakokban:

De most következzenek a jó hírek:

A Fényerők bizonyos műveletei hatalmas lendületet adtak a Brit-szigetek felszabadításának. Ezekkel a műveletekkel egyidejűleg a brit miniszterelnök bejelentette a lemondását.


Ugyanakkor a Fényerők ismét rámutatnak arra, hogy mennyire fontos tisztán tartani a Fénymunkás csoportokat és védeni azokat a beszivárgók ellen.

Ez látszólag banális dolgokkal kezdődik, mint a Szociális Médiában. Az ókori idökben a templomokba szivárogtak be...ma a Facebookon. Az FB-n (vagy más platformokon) alig van spirituális csoport, amelybe nem jutottak be a negatív, megszállt tagok. Ezek legtöbbször olyan emberek, akik már az emúlt életeikben elárulták a Fényerőket, gazdagságért és hatalomért cserébe … például kiadták a fontos Fény Templomok helyét, hogy a Sötétek porig rombolják azokat.

Manapság az emberek otthon ülnek a billentyűzet előtt, és ugyanezt teszik, mint akkor, csak digitális módon. Ezért fontos, hogy ragaszkodjunk a fénymunkások müködési protokolljaihoz, amelyeket sok olvasó már tudhat, de még mindig érvényesek:

Ez nem a cenzúráról vagy a szólásszabadság korlátozásáról szól, hanem arról, hogy védett környezetet teremtsen azoknak a fénymunkás csoportoknak, amelyek valóban jelentősen hozzájárulnak a bolygó gyógyításához és felszabadításához.

A Sötétek emberei mindenhol ott vannak. Nemcsak az Arkhónok manipulálnak közvetlenül, az éteri síkon, a Reptiliánok és más negatív entitások is problémát jelentenek.

Sokan (különösen azok, akik nem védik energetikailag magukat rendszeresen, alacsony rezgésü életmódot folytatnak, vagy mentális traumájuk van, amely a reinkarnációs cikluson belüli bebörtönzés miatt szinte az összes lélekre vonatkozik) Reptílián / negatív entitások által energetikailag megszálltak vagy átmenetileg beszivárogtak anélkül, hogy észrevennék.

Ez lehetővé teszi a Sötétek számára, hogy bejussanak a Fénycsoportokba és kémkedjenek az ember avatárján keresztül, hogy mi történik ott. Aztán megpróbálják megmérgezni a légkört, szóban támadják a többi tagot és így tovább.


Ez az, amit a Fényerők megakartak mutatni nekünk az első mátrix filmben, amikor at „ügynökökről” beszéltek:

Az ilyen beszivárgások valóban problémássá válnak, amikor meditációkat hajtanak végre, vagy fizikai találkozókra van szükség.

Például, ha Rózsa Rendje csoportot hoztál létre vagy bármilyen más Fénymunkás csoportot, és fizikailag találkozol velük, és olyan ember van köztetek, aki:

- csak ül ott csendben, figyel és nem müködik veletek együtt 
- negatív aurával rendelkezik, amelynek közelében a többi résztvevő kényelmetlenül érzi magát 
- csak azt akarja, hogy kiszolgálják és körbe legyen udvarolva
- utasítgatja az embereket maga körül, szavakkal csipkedi és támadja a többi résztvevöt
- mindig pontatlan, folyamatosan el kell hagynia a helyiségeket, mert nem tudja kezelni a magas energiákat
- pletykál (többnyire beszivárgókkal) nem tagokkal arról, hogy mi történik a csoporton belül;
- negatív embereket szeretnének meghívni a csoportba, akik ekkor rendkívül dühössé válnak, amikor nem engedik belépni azokat ...

- … akkor biztos lehetsz benne, hogy a csoportodba beszivárogtak - kémek, energia vámpírok és Reptilián beszivárgók, akik fel akarják robbantani a csoportot.


És biztos lehetsz benne, hogy pontosan ezek a tagok már megtették ezt a múlt életükben is. Ezért olyan fontos, hogy a csoportokat tisztán tartsátok, amikor a Planetáris Felszabadításhoz fontos Fényműveleteket végeztek.

Ezek a megszállások hatással lehetnek a Fénymunkásokra is, akik általában erősek és fényesek. Hirtelen megtámadnak más embereket is, majd ismét normálisak lesznek, és nem emlékeznek semmire, ami történt, vagy amit mondtak. Ezért fontos, hogy önmagunkat és az egész csoportot energetikailag megtisztítsuk.

Amikor a megszállás történik, segít az érintett személy tisztításában a Fényoszlop és az AN Fehér tüze, addig, amíg nem érzékeled, hogy a beszivárgó entitás nem megy ki és a Lélek nem tér vissza (csak akkor kell megtenni, amikor az érintett személy nem ugyanabban a szobában tartózkodik, és ne felejtsd el energetikailag megvédeni öt késöbb).

Ennyit a a Fénymunkás-csoportok védelmével kapcsolatos információkról.


Mint sokan már biztosan észrevették, érdekes megfigyelni, hogy az UFO-k témájával kapcsolatos valódi beszámolók észrevehetően nőttek az utóbbi időben:







Ez a változás a jelentésekben természetesen arra utal, hogy a lakosságot felkészítse a nyilvánosságra hozatalra.


Ami a világ egyes országainak politikai káoszát illeti, bizonyossá vált, hogy a Fényerökhöz és a Pozitív csoportokhoz van köze, még akkor is, ha először a dolgok nem a jó irányba mennek. Ez különösen igaz Európa esetében, ahol jelenleg különböző műveletek folynak.

Lehet, hogy később még többet árulhatok el erről.

Most már az igazi Végjátékban vagyunk...és ez kemény, de gyözedelmeskedve fogunk kijönni belöle!


Tehát fejezzük be ezt a bejegyzést a következő megfelelő zenével:

Eredeti bejegyzés:
Fordította:
Kira Sakura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése