2020. október 27., kedd

FM144 Helyzetjelentése - 27.10.2020



A Fényerők minél tovább nyomulnak előre, annál inkább pánikba esnek a Sötétek, és ennek megfelelő hatása van a Föld karanténján belüli cselekedeteikre.

A nem fizikai szinten az elmúlt hónapot a felszíni Csillagmagok elleni heves Archón / Chiméra támadások jellemezték, amelyek olyan erősek voltak, hogy fizikailag megnyilvánulhattak balesetekben, betegségekben, műszaki hibákban, mindenben, ami a lehető legjobban megnehezíti a Fénymunkások munkáját ebben a fontos időszakban.

A COVID-válság során (és fizikai szempontból) katonai úton akarják lezárni a bolygót, és teljes felügyelet alá kívánják helyezni. Ennek elérésének módja a tömeges tesztelés, amellyel a lehető legmagasabb számot lehet elérni cselekedeteik igazolására, teljesen figyelmen kívül hagyva a hamis pozitív eredmények számának súlyos következményeit:


Miközben a maszk MK-Ultra eszközként szolgál, hogy a lakosságot engedelmessé tegyék:


Sok kormány egyre diktatórikusabban viselkedik. Nem is annyira a vírustól való félelem, hanem sokkal inkább a büntetéstől való félelem miatt, ha az intézkedéseket nem tartják be.

A lakosságot úgy kell idomítani, hogy felügyeljék önmagukat és rendre utasítsák az összes kívülállót (pl. a maszk elutasítókat), anélkül, hogy megkérdőjeleznék a mögötte álló értelmet, amelyet nagyon világosan bemutat a következő (akár ténylegesen elvégzett, akár nem) pszichológiai kísérletek:


A lakosság felébredett része, aki felismerte mi történik és aktívan tiltakozik ellene, egyre durvább rendőri erőszakkal kell szembenéznie (ez annak a jele, hogy a Cabal zsoldosokat visz be a különböző rendőri egységekbe, hogy megtörje az ellenállást).

Ráadásul a nem fizikai szempontból nézve, légy tudatában, hogy a karanténon belül, negatív entitások lépnek be a rendőri erőkbe (ami a békés tüntetők elleni erőszakot eredményezi), és az átlag állampolgárokba is (ami a maszk megtagadók megtámadását és feljelentését eredményezi a mindennapi életben) a rendszer védelme érdekében.

(Megnövekedett kockázat a megszálltságra)

Ez különösen érvényes a városi területekre, ahol az anomáliának erősebb hatása van, mint vidéken. De a plejádiak rámutattak arra, hogy az utcán zajló káosz egyértelmű jele a Mátrix kezdeti hanyatlásának ... és ennek a kellős közepén vagyunk.


Továbbra is ajánlott, hogy a lezárások elleni békés tiltakozások energetikailag védve legyenek a releváns területek fölötti Fényoszlopok elhelyezésével, elképzelve, ahogyan beszívják az összes anomáliát és negatív entitást a Fénybe / a Forrásba / a  Központi Napba.


A védelem érdekében az összes résztvevőt ezután be lehet zárni az Ezüstgömbökbe, majd a helyzet harmonizálása érdekében a Forrásból származó rózsaszínű Istennői energiát vagy Aranyenergiát küldeni a területre.



Spanyolországban már arról beszélnek, hogy meghosszabbítják az intézkedéseket 2021 májusáig:


A Cabal célja, hogy az ilyen hírekkel további pánikot keltsen a lakosságban, hogy a kollektív tudat energiája az áttörés közeledtével a lehető legkisebb legyen.

De ez a jó hír mutatja, hogy az energetikai ellenintézkedések hatékonyak:


Miközben Kínában, az élet ismét tovább folytatódik:



A világ minden tájáról, orvosok szövetsége jött létre azzal a céllal, hogy megszüntesse az összes lezárást és a kapcsolódó káros intézkedéseket, és helyreállítsa az egész emberiség pszichológiai és fizikai jólétének általános egészség befolyásoló tényezőit: 


A jelenlegi ingatag események a világ egyes részein csak akkor következnek be, amikor a Galaktikus Konföderáció egyre közelebb kerül a Földhöz.


Jelenleg sok tevékenység zajlik a Föld közeli űrben, néhány profi távolbalátó rövid pillantást kaphatott róla:



Ezenfelül a Galaktikus Szuper hullám és egy Carrington Esemény kombinációjában is: 
Az Űrhaderőt tovább bővítik új bázisokkal Katarban:



A nem fizikai síkokon a Fényerők éppen az Ikerlángokat szabadítják fel, amelyeket a Sötétek elválasztottak és számtalan inkarnáció során hamis partnerségbe kényszerítették a negatív oldallal (ez hatalmas lendületet ad a Felszabadításnak).

Ezenkívül számos kulcsfontosságú fénymunkás lélek részeit állítják helyre, amelyeket a Sötétek az Atlantiszi inváziója során (és később is) elnyeltek, hogy sok inkarnációban manifesztálják a jólétet és a sikert (pl. sok illuminátus művész számára), míg az érintett fénymunkások csak a küszködés és a nélkülözés inkarnációit tapasztalták meg.

Ezek a helyreállítási küldetések azért fontosak, mert például Csillagmagként csak akkor hagyhatjuk el ezt a bolygót, ha a Lélek újra egész... és a Lelkek teljesek lesznek és újra egyesülnek.


A Fényerők és az egyéb tényezők folyamatosan növekvő hatása okozza, hogy a Sötétek jelenleg egyre jobban pánikba esnek. Az egész helyzet iróniája, hogy miközben az egész emberiséget megpróbálják a maszkok mögé kényszeríteni, teljesen leleplezik önmagukat ... és cselekedeteik bumerángként visszatérnek hozzájuk.

Még mindig viharos hetek elé nézünk, az amerikai elnökválasztással az Egyesült Államok szintén a figyelem középpontjába kerül. Nem szabad megfeledkezni Azerbajdzsán és Örményország közötti konfliktusról, amelybe Irán is beavatkozással fenyeget:


Fontos tehát, hogy résen legyünk, megőrizzük a hitet, és csillagmagként sikeresen teljesítsük a küldetésünket a felszínen, lehetővé téve a bolygó számára a lehető legharmonikusabb átmenetet:


Fordította: Kira Sakura
Eredeti bejegyzés:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése