2020. szeptember 8., kedd

Fm144 Helyzetjelentés - Az ébredés hetei (2020.08.27.)


Covid-19 tömeges felébredést okoz

Az elmúlt napok Mars energiái jelenleg sok erőszakos potenciált generálnak a felszíni lakosságban. Fekete Mágiával és a Cabal által végrehajtott negatív besugárzással kombinálva, ez jelenleg szintén sok káoszt okozhat a világon.

És természetesen az energetikai támadások is, amelyek feltételezhetően fizikai vitákat, erőszakot, sérüléseket, a technikai eszközök hibáit és rémálmokat válthatnak ki, ahogy az Archónok manipulálják az elmét és a nem fizikai testet. 

Itt fontos a védelem, tisztítás, implantátum eltávolítás, gyógyítás, a feltöltődés ...ezen a blogon már több bejegyzést is készítettem ezekről a témákról:
Globális szinten ezek a támadások az egyes országok közötti feszültségekben, de az országokon belüli sok tüntetésekben is megnyilvánulnak, lásd Fehéroroszország:


Míg a tüntetések egy részét a Cabal tervezte, van olyan ellenállás is, amely valójában a felébredett lakosságtól származik, lásd Németországot, ahol a körülbelül egy hónappal ezelőtti Corona-ellenes tüntetések után egy újabb, még nagyobb tüntetést terveznek a hétvégére.


Németország egy rendkívül fontos energetikai csomópont a bolygón, amelyet a Cabal mindig is megpróbált elnyomni és manipulálni ( múlt századbeli két világháború megrendezésével tetőzött).

A legtöbb számú inkarnálódott Fénymunkással rendelkezik, hogy megtartsák a magas rezgést. 


Az elmúlt két évben a Fényerők több műveletet hajtottak végre ebben az országban, és több Kulcsfontosságú Fénymunkás állomásozott különböző energetikailag fontos pontokon... a Kulcsfontosságú Fénymunkások, akik a puszta jelenlétükkel megtisztítják ezeket a pontokat, és emelik a lakosság tudatosságát is:



Lehet, hogy most látjuk a fizikai hatásokat, mert míg az utolsó berlini tüntetésen már több százezer ember volt az utcákon (ellentétben a fösodratú média jelentésekkel) ennek az eseménynek most megvan a lehetősége, hogy összegyűjtsön pár milliót, ami nemcsak Németország történetében lenne a legnagyobb békés esemény, hanem a világ történelmében is.

Azt is megerősítették, hogy ifjabb Robert F. Kennedy Berlinben lesz a hétvégén.



A városi önkormányzat már betiltotta a tüntetést, és határozottan további akadályokat fog állítani az útjába (miközben felépítik azt a történetet, hogy a tüntetők fel akarnak fegyverkezni). A szervezők minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy az esemény megvalósuljon, és a tiltás ellenére is sokan eljöjjenek szerte Európából:


Annak megakadályozása érdekében, hogy a rendőrség, a provokátorok vagy az eltérítők a békés tiltakozást polarizációvá és erőszakossá tegyék, máris védelmi meditációt kértek:


Azok a Csillagmagok akik Berlin közelében laknak és akik nem tudják, csatlakozzanak e a tüntetéshez, elismétlem a válaszomat az utolsó cikk egyik megjegyzésére:

"Az, hogy részt veszel e benne, ez csakis a saját belső iránymutatásodon múlik. Néhány lélek minden bizonnyal itt van, hogy az utcán állhasson. Néhány rendkívül empatikus Csillagmagnak nem ajánlott a részvétel, mivel az ottani energiák egyszerűen túl kaotikusak lehetnek, és Archon vagy reptiliánok által kiváltott támadások célpontjaivá válhatnak (mivel ezek a lények rendőrökhöz vagy provokátorokhoz kapcsolhatják magukat, és így fizikai erőszakot okozhatnak).

Nem hiába saját házuk jelenleg menedékként szolgál sok Csillagmag számára, és sok kulcsfontosságú fénymunkás sokkal többet tud segíteni, ha energetikai műveleteket végeznek egy biztonságos térben, ahelyett, hogy az utcán állnának. Emellett sok olyan Csillagmag van, aki súlyos energetikai támadásoktól szenved, jelenleg nincs ereje elhagynia otthonát. "

A Fényerők egyértelműen azt tanácsolják, hogy különösen az "öreg lelkek" inkább maradjanak otthon,  és tisztítsák / védelmezzék onnan a mozgalmat.


Ezeket a meditációkat természetesen továbbra is ki kell terjeszteni olyan országokra, mint Fehéroroszország, az Egyesült Államok, Kína, a Közel és Közép-Kelet, az egész világra e kritikus szakasz harmonizálása érdekében.

A Cabal egy része keresztül akarja vinni a második lezárást, lásd Párizsban, ahol mától kezdve mindenhol maszkot kell viselni.


A maszk őrültség és a társadalmi távolságtartás csak a technológiai dísztópia előkészítése, amelyet a világjárvány után terveznek az emberiségnek:


De másrészt a narratíva pillanatnyilag masszívan inog, így növekszik annak az esélye, hogy további figyelemelterelésként hamarosan ismét nagy hamis zászlós művelet lesz.

Ezért fontos, hogy maradj nyugodt, de légy résen, hogy manifesztálni tudjuk a lakosság békés ébredését.


Fejezzük be ez a bejegyzést egy már itt közzétett dal ezen remixével:


Fordította: Kira Sakura

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése