2020. szeptember 21., hétfő

FM144 - Öszi elörejelzés - 2020.09.19.



Ahogy várható volt, a Cabal éppen az ősz elejére tolja a második lezárást, hogy a tesztek és ezáltal a COVID-19 esetek számának növelésével végre a gazdaságnak megadhassa az utolsó csapást.

Izrael kezdi, ahol az emberek jelenleg legfeljebb 500 méterre távolodhatnak el az otthonuktól:


De már láthatóak voltak az első jelek Európában, amikor Magyarország szeptember elején lezárta határait a szomszédos országokkal, köztük Ausztriával, ahol a Cabal egy úgynevezett „jelzőlámpás” rendszert vezetett be (nagyon hasonló a kínai színkódokhoz), hogy szükség esetén leállíthassanak egyes városokat és körzeteket:


Míg a déli féltekén olyan városok, mint Melbourne, jelenleg teszthelyként szolgálnak, hogy lássák, mennyire alkalmazhatók a diktatórikus intézkedések egy nyugati irányultságú társadalom ellen (azzal a céllal, hogy ezt valamikor Európára vagy Észak-Amerikára is alkalmazzák):


Hamarosan olyan embereket is letartóztathatnak, akik "esetleg" megsértik a lezárást:


Ennek ellensúlyozására már egy világméretű tömegmeditációra szólítottak fel, amelyre szeptember 21-én kerül sor, és amelyben minden fénymunkást meghívnak (tartsd szem előtt az energetikai védelmet):


Magyarul itt: 


Bármi legyen is az eredmény, a Cabal valószínűleg nem lesz képes minden országot lezárásra kényszeríteni (vagy nem fogják ezt annak nevezni), mivel a lakosság ellenállása egyre erősebb, ahogy a londoni és berlini tüntetések megmutatták:



Eközben a kedves Mr. Gates is az oltás ellenzőjévé válik, amikor az a tény áll fenn, hogy nem biztos, hogy az „ő” oltása kerül a nyilvánosság rendelkezésére:


Az amerikai igazságügyi miniszter pedig éppen a köztévében jelentette ki, hogy a lezárás alkotmányellenes lehet:



A választások közeledtével az USA amúgy is más dolgokkal van elfoglalva: egyrészt a Cabal által irányított szélsőséges csoportok színes forradalmának kísérletével, másrészt a nyugati part menti futótüzekkel, amelyeket részben ember okozta, de részben az Irányított energia fegyverek (DEW) használata is:



Az egész helyzet az Egyesül Államokban egyre több szürreális látványt hoz létre, amelyek valóban hasonlítanak a végidők hangulatához:
Ahogyan az Egyesül Államok legfelsőbb bíróságának bírája Ginsburg is:


Míg más Cabal által ellenőrzött filantrópusok és a színes forradalmak építészei egyre inkább a közfigyelem középpontjába kerülnek:



Minden állami zsarnokság mellett, ha a Cabalnak most felmerülne azaz ötlete, hogy a katonaságot a felszíni lakosság ellen alkalmazzák, akkor ez már nem lehetséges, mivel a katonaság nagy része világszerte már pozitív ellenőrzés alatt áll, és valójában várnak a Cabal által ellenőrzött kormányokkal szembeni támadásra.


Ennek már márciusban meg kellett volna történnie az első lezárás során, de a lakosság túl nagy része valószínűleg nem fogadta volna el ezt a forgatókönyvet. Most azonban, amikor az emberek egyre jobban tudatában vannak a lezárások gazdasági hatásainak, miközben egyes kormányok hazugságai és totalitárius intézkedései is egyre nyilvánvalóbbá válnak, a pozitív hadsereg sokkal jobb helyzetben lehet az átvételhez .

Azt azonban nem lehet megmondani, hogy ez megtörténik-e vagy sem (vagy mikor). Tény, hogy valószínűleg még egy (Hamis zászlós) eseményt fogunk megtapasztalni most ősszel, amelynek talán már semmi köze sem lesz a vírushoz, de valószínűleg még több káoszt fog létrehozni rövid távon, de hosszú távon pozitív hatása lesz. 

Még mindig ajánlott az élelmiszerek elraktározása, ahogy belépünk ebbe a kihívást jelentő őszbe.

Fontos megjegyezni azt is, hogy a Galaktikus Konföderáció fényhajói az égboltunkon állomásoznak, és komolyan részt vesznek a földi műveletekben.



Természetesen a Sötétek hajói szintén aktívak, köztük nemcsak a Drákók hajói, hanem azok is, amelyek plejádiainak tűnhetnek, de az ellenkező oldalhoz tartoznak. Ezek renegát plejádiak csoportjai, amelyeket negatív technológia és anomália szennyezett ... de ez csak egy kis csoport.

Néhányan közülük megpróbálják ellopni / elrabolni a felszínre inkarnálódott Csillagmagok energetikai lelki részeit. Ha szükséges, ezeket a részeket meditáció során kell visszaszerezni, ha az ember úgy érzi, hogy érintett.

Amikor a negatív hajók aktívak, a csillagmagok skaláris fegyverekkel besugárzást kapnak, és rosszul érzik magukat, míg amikor a fényerők tevékenykednek feletted, könnyűnek, szabadnak és rendkívül pozitívnak érzed magad.

Válaszul a Németországgal kapcsolatos kérdésre (de ez világszerte is érvényes), miszerint mit lehetne tenni a Föld felszínén lévő fontos energiapontok felszabadításáért a rács ledöntése érdekében, jelenleg nem tudom felfedni a pontos helyeket, de amit tudok mondjuk az, hogy e pontok felszabadításához önmagában az energetikai cselekvések nem elegendők, mert szinte minden esetben ezeket a pontokat a sötétek szándékosan blokkolják (nagy) negatív fizikai objektumok révén.
Ezeket az objektumokat fizikailag teljesen el kell távolítani, hogy például egy örvény vagy egy Ley-vonal újra szabadon áramolhasson. Ilyen fizikai eltávolítás valószínűleg csak az esemény után lesz lehetséges.


Ennek ellenére energetikai műveletek hajthatók végre ezen fizikai tárgyak negatív hatásainak csökkentése érdekében. Ezért egy megjegyzés: vigyázz az egyházakkal és különösen a katedrálisokkal, és burkold be őket fényoszlopokkal. És ha közelében laksz egynek, egy Cintamani-követ temethetsz a közelébe. De ne felejtsd el, hogy az elhelyezés után energetikailag távolítsd el magad a kőtől.

Ez minden egyenlőre. Befejezésül íme egy gyönyörű videó a sok fényről közvetlenül a berlini Siegessäule-nál (győzelmi oszlop) három hete:


Dobd el a maszkod és tedd fel a lelked

Fordította: Kira Sakura
angol nyelvü bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése