2020. május 14., csütörtök

FM144 Helyzetjelentése - 2020.05.13.


A feszültség egyre növekszik, ahogy a COVID-19 narratívában egyre több lyuk keletkezik, és a mindennapi helyzet egyre nevetségesebbé válik.

Na, itt jó lesz, Covid-19 nem ugrik át a vonalakon

Jelenleg egy páratlan információs háborút tapasztalunk, amelyben mindent és mindenkit rágalmaznak, törölnek, eltávolítanak, aki csak megkérdőjelezi a narratívát. És határozottan van egy belharc is, amikor (különféle orvosok és tudósok után) még a papokat is elbocsátják összeesküvés-elméleteik miatt:

Világszerte egyre több ember tiltakozik (többnyire békés módon) a karantén ellen, azonban néha túlzott rendőri intézkedésekkel szembesülnek:

Sok kormány jelenleg megpróbálja megőrizni a tekintélyét, hogy ne tegyék őket felelőssé tetteik következményeiért (azaz a gazdasági összeomlás miatt, több halálos áldozata van a karanténnak, mint a vírusnak...valódi hatásai még ezután jönnek):

Valószínűleg azt akarják, hogy egy második hullámmal mentsék magukat, elvégre még mindig a programjukon dolgoznak a háttérben:

Gates úr az 1. járvány utáni 2. járványról beszél, amelyet (ezúttal hivatalosan) bioterrorista támadás útján lehet megvalósítani:

És beszámolók az új fertőzési láncokról Kínában:

A helyzetet a legfrissebb technikai eszközök megvalósításához is használják, hogy általa a Cabal és a negatív katonaság megfigyeljen:

Míg a Chimérának szintén nagyratörö céljai vannak az 5G-vel:

A Mátrixban élünk és itt mindig vagy egy forgatókönyv:

A helyzet egyre forrósodik, és a Fényerők jelenleg nagyon diszkrétek az információk kiadásakor, de az is tény, hogy a jelenlegi események lerántják a kormányok és a tömegtájékoztatás maszkjait, felfedve a csúnya Cabal által ellenőrzött színlelést, amely még több embert fog felébreszteni.

A Plejádiak bejelentették, hogy nem engedélyezik a kényszeroltásokat.

És továbbá úgy tűnik, hogy a káosz a felszínen, azon a célon kívül, hogy megnehezítse a Fényerőknek a felszabadítást, szintén figyelemelterelésként is szolgál. Ahogy már említettem, a Sötétek egy része beásta magát a felszín alá, hogy kivárja az Eseményt:

A Reptiliánok azonban úgy tűnik, hogy a jelenlegi káoszt akarják kihasználni evakuálásuk előkészítéséhez. A terv az volt, hogy még a meglévő portálokat és teleportációs kamrákat használják annak érdekében, hogy a Földtől távol eső üreges aszteroidákra meneküljenek. Emberi túszokat akartak magukkal vinni védelemként, de az egész terv szétesett, mivel a földi és tengeri földalatti létesítményeiket az elmúlt hetekben a Fényerők megtisztították.


A Fényerők szerint háború folyik, és egyre forrósodik a helyzet, ahogy az Esemény közeledik. Jó jelnek kell tekinteni azt a tényt, hogy a Reptiliánok el akarják hagyni a bolygót.

Arra a kérdésre, hogy érdemes-e spirituálisan megközelíteni a világ színpadának fő szereplőit, és hogy ezzel megsértjük-e szabad akaratukat: Ezek a játékosok több ezer éven át megsértették a több milliárd Lélek szabad akaratát, és még mindig csinálják ... tehát a Csillagmagoknak nem szabad aggódniuk a szabad akarat miatt, amikor beavatkoznak.

Csillagmagok/ Fénymunkások / Fényharcosok, a ti feladatotok, hogy beavatkozzatok. Amikor egy rendőr segíteni akar valakinek, akit kirabolt egy tolvaj, nem is aggódik a tolvaj szabad akarata miatt, egyszerűen csak beavatkozik, mert ez a dolga.

De a legfontosabb szereplők megcélzásakor továbbra is óvatosnak kell lenned.

A Cabal fizikai tagjait a Rács és az Archónok energetikailag ellenőrzik és védik. Ráadásul sokan fizikai (tisztánlátó) embereket is alkalmaznak energetikai védelemre, akik képesek felismerni az ilyen energetikai folyamatokat.

Ez azt jelenti, hogy feltétlenül energetikailag nagyon jól le kell védened magad, és éteri szinten láthatatlanná kell tenned magad, mielőtt ilyen műveleteket végrehajtanál. Ellenkező esetben a Rács visszacsap. De ha tudod, hogyan kell jól megvédened magad, és energetikailag eltudsz rejtőzni, akkor igen, akkor megközelítheted a főszereplőket.


Szintén kérheted segítségként a Fény erőinek pozitív (fehér) Nagy Varázslóit. A Nagy Varázslók nem mások, mint azok a lények, akik a gondolat erején keresztül elsajátították az elemek irányítását. Ezek a lények nagyon erősek, képzettek harci mágiában és részt vesznek a Bolygó felszabadítási folyamatában is, mivel többnyire ezt a csatát okkult szinten is vívják.


A Fényerők továbbra is arra kérik a felszínen levő Csillagmagokat, hogy maradjanak nyugodtak, nem számít hogy kívül mi történik a közeljövőben.

Forditotta: Kira Sakura
Eredeti angol nyelvü bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése