2024. szeptember 26., csütörtök

Benjamin Fulford - Ferenc lesz az utolsó pápa, mivel a katolikus egyház csődbe megy - 2024.09.26

Ez tényleg kezd bibliai lenni. A római katolikus egyház csőd felé tart, ami azt jelenti, hogy a gumimaszkos ál-Ferenc lesz az utolsó pápa - állítják mexikói kormányzati források és híradások.



Ez egy nagyon mély nyúl üreget fog megnyitni.

Az egyház csődbe megy, mert a latin-amerikai és afrikai keresztények most már tudják, hogy a Vatikán jelenlegi vezetése Lucifert imádja. Emiatt már nem adományoznak neki pénzt.


Ugyanakkor az egyház kénytelen több milliárd dollár kártérítést fizetni a papság által világszerte elkövetett szisztematikus gyermeknemi erőszak és visszaélés miatt. Nem lesz más választásuk, mint eladni az ingatlanvagyonukat (templomok világszerte), hogy ezt ki tudják fizetni.

Továbbá, most, hogy az Első Nemzetek világszerte szintén beperelték, még ez sem lesz elég a bűneik kifizetésére. Ez azt jelenti, hogy kb. 1700 évnyi működés után fel fognak oszlani,

Az a tény, hogy az egyháznak nincs pénze, azt is jelenti, hogy elvesztették az ellenőrzést a Vatikáni Bank felett, amely a világ központi bankjainak és az ENSZ-nek a korábbi irányító központja. Ez az oka annak, hogy a dollár az elmúlt évben több mint 30%-ot veszített vásárlóerejéből az aranyhoz képest.

Ennek a következményei megdöbbentik majd az embereket, mert ez azt jelenti, hogy minden hazugság, amit a történelmünkről mondtak nekünk, lelepleződik. Ez azt is jelenti, hogy vége lesz a csalárd gregorián és zsidó naptáraknak.

Az irániak rámutatnak arra, hogy a Chábád zsidó-gregorián naptár-átváltó csak 1601-ig nyúlik vissza, és így nevetségessé válik az állításuk, hogy a zsidó naptár szerint ez az 5784. év.


„Az 1666-os konferencia során a Sabbateánusuk úgy döntöttek, hogy új naptárat hoznak létre. Az új naptárat úgy alakították ki, hogy az 5426. évi Tammuz 17. napja egybeessen az 1666. évi július 20-i [sátáni dátummal]. Ezért két új naptárat kellett létrehozniuk - az izraeli és a gregorián naptárat”. Iráni források szerint.

Hogy megértsük, hogy a naptárunk hamis, gondoljunk erre: A szeptember, október, november és december a 7., 8., 9. és 10. hónapot jelenti.

Látható példa arra, hogy az európai zsidóknak hogyan mosták át az agyukat és verték át a sátánisták, az a tény, hogy az alázat koponyasapkáját felvéve imádkoznak egy erődítmény falához, amelyet a Júdea nemzetét elpusztító rómaiak építettek. Ezzel azt akarják elhitetni velük, hogy el kell pusztítaniuk az Al Aksza mecsetet és szent háborút kell kirobbantaniuk a muszlimokkal, hogy újjáépíthessék a templomukat.

A tény az, hogy a templom eredeti helye sehol sincs a mecset közelében, így a zsidók akár már holnap újjáépíthetnék a templomukat anélkül, hogy harcot kezdeményeznének a muszlimokkal, ha akarnák.

Ezeket a hazugságokat mind arra használják, hogy megpróbáljanak minket manipulálni, hogy harcoljunk és elpusztítsuk egymást ahelyett, hogy a titkos irányítóinkra néznénk.

Az MI6 a maga részéről elküldte nekünk Karen Hudes, a Világbank korábbi vezető ügyvédjének halálos ágyán tett vallomását. Hudes közvetlenül a fáraói Oktogon csoport vezetőivel dolgozott együtt, akik az 1930-as évekből származó hamis kötvényeket használtak arra, hogy a globális pénzügyi rendszer feletti irányítást követeljék. Elmondása szerint azt mondták neki, hogy a történelmünk hamis, és hogy Jézus, Arisztotelész, Platón stb. mind a középkorban éltek. Nem sokkal a videó közzététele után meghalt.


Nem tudjuk megerősíteni a Jézusról és Arisztotelészről szóló dolgokat, de van saját bizonyítékunk arra, hogy a történelem, amit tanítanak nekünk, tele van hazugságokkal. Anyám egyik barátja - aki Aldous Huxley író unokatestvére volt - régész volt, aki portugál és spanyol kolóniák bizonyítékait tárta fel Új-Fundlandon, amelyek évszázadokkal megelőzték Kolumbusz Kristóf „felfedezését” Amerikában. Azt gondolnánk, hogy ez világszerte címlapokra került volna, ehelyett azonban a jezsuiták és a katolikus egyház elhallgatta a munkáját. Ez csak a hamis történelem jéghegyének csúcsa.

Ahogy a WEF bábja, Yuval Noah Harari mondja:

„A legtöbb információ szemét. A legtöbbje hazugság, álhír, összeesküvés-elmélet, téveszme, illúzió, mert ezt nagyon olcsó és könnyű előállítani”.

Ne feledjük, a Sátán minden hazugság atyja. Azt is meg tudom erősíteni, hogy a fekete pápa, Peter Hans Kolvenbach magára vállalta a 2011. március 11-i japán cunamit és atomtámadást, és akkor azt állította, hogy a Sátánnak dolgozik. Az a hazugság, amit terjesztett, az volt, hogy ez egy „természeti katasztrófa” volt.

Mindez azért fog kiderülni, mert az MI6 szerint:

Mert szigorú fellépés van a globális kompromisszum- és ellenőrzési (zsarolási) hálózat ellen, amelyet a jezsuiták, de alapvetően a svájci Oktogon működtet- különböző neveken futnak, de alapvetően ugyanaz a fáraói vérvonal, akik úgy tűnik, hogy a világ uralkodóinak tartják magukat. Ez nagyon széles körben ismert a katonai hírszerző közösségen belül, mint tudják.

A vérvonalak elleni fellépés egyik példájaként a múlt héten II. Margrethe dán királynő „elesett” és „a nyakcsigolya körüli sérülést, valamint a bal kezén törést szenvedett”, ami miatt le kellett mondania nyilvános szerepléseit.


Ez a zsarolóhálózat most a rapper Diddy letartóztatásával került a nyugati nyilvánosság elé. A letartóztatás okozta pánik egyik példája, hogy Megan Fox színésznő megpróbálta törölni olyan online bejegyzéseit, mint például azt, hogy „tizenéves, démonoktól megszállt kannibalista pompomlány voltam”. Ki ne tudná ezt átérezni?”


Sok ilyen „hírességet” már letartóztattak és lefoglalták a vagyonukat. Ez a végrehajtási utasítás erre:


További bizonyítékként itt van egy lista azokról a hírességekről, akiknek a vagyonát lefoglalták és elárverezték:


Több forrás szerint ez része ennek a zsarolóhálózat felszámolásának, amely közvetlenül Barack Obamához, a hamis Joe Biden egykori irányítójához vezet.

Ez semmiképpen sem lesz sétagalopp. CIA-s források figyelmeztetnek. Donald Trump főparancsnok egy egymillió fős hadsereget állított össze az Egyesült Államokon belül, hogy felvegye a harcot a fegyveres illegális bevándorló milícia ellen, amelyet a sátánisták építettek ki az USA-ban. Az Egyesült Államok fegyverkereskedőit arra utasították, hogy fegyvereket adjanak el több millió katonakorú férfi illegális bevándorlónak anélkül, hogy igazolványt kérnének.

„A fegyveres bevándorlás a Lucis [Lucifer] Trust titkos művelete volt az ENSZ-en keresztül” - állítja az MI6. Azt mondják azonban, hogy a bevándorlók „tudják, hogy felhasználták őket”, és várhatóan nem fognak nagy ellenállást tanúsítani.

Ennek ellenére magas rangú CIA-források szerint arra számítanak, hogy a khazáriai maffia megpróbál majd minél nagyobb zűrzavart okozni az Egyesült Államokban, mert szó szerint az életükért küzdenek. Éppen ezért mindenkinek fel kell készülnie arra, hogy legalább egy hétig nem lesz áram és nem lehet bevásárolni.

A dolgok várhatóan október 1-jén vagy október 1-je körül fognak elfajulni. Ez azért van, mert a sátáni AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK TÁRSASÁGA még mindig nem talált finanszírozást, hogy a szeptember 30-i pénzügyi év vége után is fennmaradjon. Ez látható a hírekben arról, hogy a republikánusok blokkolják az USA kormányának finanszírozásának fenntartására irányuló erőfeszítéseket, hacsak nem fogadnak el olyan törvényeket, amelyek biztosítják, hogy csak érvényes személyi igazolvánnyal rendelkező emberek szavazhassanak a november 5-i elnökválasztáson.


Mostanában jelentek meg hírek arról is, hogy Maine-től Texasig hatalmas sztrájk lesz a kikötői dolgozók körében, ami október 1-jével az amerikai kereskedelem 60%-át le fogja állítani.


A „sztrájk” csak egy fedősztori az Egyesült Államok tervezett gazdasági blokádjához. Még a Rothschildok tulajdonában lévő Economist is elismeri, hogy „Az oroszok már nem a rosszfiúk. Most már ők az amerikaiak.”


Ezért, ahogy ez a hír is mutatja;

Orosz tisztviselők ellenőrizték...159 résztvevőt, hogy fogadják el a BRICS Pay-t, egy olyan rendszert, amely megkerüli a dollárt a globális kereskedelemben.

A pletykák szerint a blokklánc-alapú fizetési rendszert a jövő hónapban, az oroszországi Kazanyban megrendezésre kerülő, nagy érdeklődéssel várt 2024-es csúcstalálkozón fogják elindítani.

Vlagyimir Putyin orosz elnök ezt mondta a világgazdaság dollármentesítéséről:

„Az Egyesült Államok pénzügyi és politikai hatóságai nem csak gondatlan, hanem szakszerűtlen és ostoba intézkedéseikkel továbblendítik ezt a folyamatot... Azt hiszem, már megértették, hogy hibát követtek el [azzal, hogy megpróbálták elszigetelni az olyan országokat, mint Oroszország a dollárrendszerből], de egyszerűen nem tudnak kilépni ebből a gödörből, valószínűleg már nem túl kényelmes számukra beismerni, hogy hibáztak, de szükséges lenne valamit korrigálni, látják, hogy az általuk használt eszközök nem működnek... Nemzeti valutákra térünk át, és kész.


Az USA-n belül eközben a fehér kalaposok és a sátánisták közötti leszámolás a folyamatban lévő úgynevezett elnökválasztási kampányban játszódik le.

Ezen a fronton az amerikai kormányban lévő 741 mély államárulóból álló csoport megtette nekünk azt a szívességet, hogy nyilvánosságra hozta a nevét a sátánista Kamala Harris nyilvános támogatásában, így; gondoljatok erre úgy, mint egy letartóztatási listára.


Ahogy Anna Paulina Luna mondta egy Trump-gyűlésen Harrisről:

„320.000 gyerek tűnt el az ő felügyelete alatt, amikor ő volt a Határcár! Ne mondd, hogy törődsz a nőkkel, és ne mondd, hogy törődsz a gyerekekkel!”.

Ha azt hiszed, hogy Kamala POTUS-alapanyag, akkor egy teljesen külön valóságban élsz, teljesen elmerülve a mátrixban.

Jake Tapper megkérdezte Kamala főtanácsadóját, Keisha Lance Bottoms volt atlantai polgármestert, hogy Kamala miért nem ad több interjút. A válasz: „Nagyon elfoglalt ember.”


Most azt állítják, hogy segítséget kap az irániaktól:

Iráni hackerek a nyár elején a Trump-kampányból ellopott érzékeny információkat küldtek Joe Biden elnök kampányának - közölték szerdán amerikai nyomozók... Az irániak június óta folyamatosan próbáltak „nem nyilvános” Trump-kampányanyagokat kiszivárogtatni a médiaszervezeteknek - közölték az ügynökségek.


Íme Trump válasza:



Oké, hívjatok cinikusnak, de úgy néz ki, hogy ez Trump válasza a démonokraták orosz befolyásolással kapcsolatos csalásra ellene.

Persze Trumpnak még mindig keményen kell küzdenie, mert Matt Gaetz képviselő szerint 5 merénylőcsoport van az USA-ban, akik kifejezetten őt veszik célba.

Annak jeleként, hogy Trump ennek ellenére egyre nagyobb fölénybe kerül, miközben mindenki figyelmét elterelte a vita, Trumps 2018. szeptember 12-én aláírt, a választásokba való beavatkozásról szóló 13848-as számú végrehajtási rendeletét hétfőn „Álmos” álarcos Biden ismét meghosszabbította.



Ez azt jelenti, hogy bárki is játssza Biden szerepét, még mindig a fehér kalaposokkal dolgozik. Talán ezért döntöttek most úgy a démonokraták, hogy Jill Biden lesz a főparancsnok.

A választások befolyásolásáról szóló európai választási rendeletet komolyan veszik, és ennek bizonyítékaként egy szövetségi bíró arra kötelezte a Dominion szavazógépgyártó cég alapítóját, hogy eskü alatt tegyen vallomást a választási integritásért küzdő aktivistáknak.


A KM-kompromittált vezetők leszerelése a legtöbb nyugati irányítású országban is láthatóvá válik.

Franciaországban „a nemzetgyűlés elnöksége jóváhagyta az Emmanuel Macron [Rothschild] hatalomból való eltávolítására irányuló eljárást” - jelentette kedden a Le Parisien című lap.


Mindezt úgy, hogy Macron rosszallása 75 százalékra emelkedett - derült ki a Journal du Dimanche című francia napilap szombaton közzétett felméréséből.


Ez lehet az oka annak, hogy Macron most láthatóan orosz védelmet keres, mondván: „Európa új megszervezésén kell gondolkodnunk, majd felül kell vizsgálnunk az Oroszországhoz fűződő kapcsolatainkat, és a békére kell gondolnunk ezen [az európai] kontinensen”.


Az Egyesült Királyságban is a legfrissebb közvélemény-kutatás szerint a megzsarolt pedofil miniszterelnök, Keir Starmer népszerűsége július óta hatalmas, 45 százalékpontos visszaesést szenvedett el, nettó -26%-ra.


Olaf Sholz német kormánya szintén mélyen népszerűtlen a gazdaság összeomlása miatt. Németországban az idei év első felében 41 százalékkal nőtt a csődöt jelentett közepes és nagyvállalatok száma a tavalyi év azonos időszakához képest - jelentette a Handelsblatt napilap.

Japánban Ryuhei Kawada parlamenti képviselő sajtótájékoztatót tartott, amelyen arra figyelmeztetett, hogy a japán kormány által várhatóan október 1-jével kezdődően jóváhagyandó replikon vakcina képes lesz arra, hogy az oltott emberek megfertőzzék a velük kapcsolatba kerülő emberek DNS-ét. „Az oltatlanokhoz képest a halálozási arány 5X magasabb, ha kétszer oltják be. Nem folytathatjuk ezeket az mRNS 'vakcinákat'...”. figyelmeztet Dr. Seiji Kojima professzor.

Richard Koshimizu, a Japán Függetlenségi Párt tagja szerint a japán rabszolga-kormány azt is tervezi, hogy októberben kezdődően fegyveres madárinfluenzával próbálja megölni a lakosság nagy részét.

Ennek hatására szeptember 18-án rendkívüli találkozót tartottak a Yamaguchi Gumi, a Sumiyoshi Rengo, a japán katonai hírszerzés és az amerikai katonai fehér kalaposok képviselői. A találkozón úgy döntöttek, hogy október 1-jei határidővel követelik e politika fő tervezőinek, Rahm Emanuel ál-USA nagykövetnek és Hitachi hercegnek az eltávolítását. https://en.wikipedia.org/wiki/Masahito,_Prince_Hitachi.

Japán jobboldali források szerint Hitachi herceg szerint a kormány a japán lakosság nagy részének meggyilkolását tervezi, mert azt a parancsot kapták a KM-töl, hogy Japán lakosságát a jelenlegi 125 millióról 70 millióra csökkentsék.

A találkozó résztvevői abban is egyetértettek, hogy a Fumio Kishida miniszterelnök helyére jelenleg jelöltek mind kompromittált rabszolgák. Japán külügyminisztériumi források megerősítették, hogy most hatalmi vákuum van, és senki sem tudja, ki lesz Japán következő miniszterelnöke.

Kanadában is hamarosan kirúgják a hatalomból Justin Castrudeau-t. A héten bizalmatlansági szavazás elé néz a parlamentben, korábbi NDP-s szövetségesei támogatása nélkül.

A pánikba esett Castrudeau erre úgy reagál, hogy hisztérikusan kiabál az „ukrán győzelemért”, mintha annak bármi köze lenne a kanadai érdekekhez.

Ez valójában azt jelenti, hogy támogatja az ukrán nép elleni népirtást. A lengyel hírszerzés tájékoztat minket:

Witold Fokin, Ukrajna első miniszterelnöke leír egy beszélgetést Zbigniew Brzezinskivel, amely az 1990-es évek elején zajlott. Brzezinski állítólag azt mondta: „2030-ban Ukrajnában nem lehet több mint 20 millió lakos.” Ukrajna lakossága akkoriban 52 millió volt. Most a becslések szerint körülbelül 18 millióra tehető. Ez egy folyamatos népirtás a KM részéről.

Már nem sokáig. Olekszandr Dubinszkij, az ukrán parlament képviselője szerint a neonáci junta frontembere, Vlagyimir Zelenszkij hamarosan „puccsal néz szembe, ha továbbra is kitart a nemzeti választások betiltása mellett”.

Lengyelország is szörnyű helyzetben van. A lengyel hírszerzés szerint az országukban a közelmúltban bekövetkezett árvizeket „szándékosan okozták”, és egy korábban elkészített terv, amely a lengyelek „megsegítésére” szolgál hitel formájában, azt a célt szolgálja, hogy a német bankok később, a hitel visszafizetésének elmaradása esetén kivásárolhassák a földeket. Ez egy folyamatban lévő német terv része, amely Lengyelország bekebelezésére irányul - mondják. A következő bizonyítékokat bocsátották rendelkezésünkre:



Ezt a német televíziós dokumentumfilmet is elküldték nekünk az időjárás-manipulációról.

A KM másik fellegvára, Izrael is nagy bajban van, és még mindig kétségbeesetten próbálja kiprovokálni a harmadik világháborút, mint a börtönből szabadulás kártyáját.

Legutóbbi kísérletük az volt, hogy elektronikus eszközök felrobbantásába kezdtek:

BEjrút, szeptember 18. /TASZSZ/. Legalább 300 ember megsérült Libanonban a vezeték nélküli kommunikációs eszközök újabb robbantásainak sorozatában, aminek következtében a halálos áldozatok száma kilencre emelkedett - jelentette az ország egészségügyi minisztériuma.

Az Al Hadath tévécsatorna szerint az ország különböző régióiban walkie-talkie-k, telefonok, valamint napelemmel és lítium-ion akkumulátorokkal működő készülékek robbantak fel. A szerdai incidens egy nappal a csipogórobbanások első sorozata után történt, amely 12 ember halálát okozta, és becslések szerint 2800-at megsebesített.

„Ez a megdöbbentő demonstráció megmutatta az egész világnak, hogy ez bárkivel, bármikor, bárhol megtörténhet egy mobiltorony hatótávolságán belül. Meg tudják csinálni” - mondta egy Moszad-forrás. Megerősítést kaptam a New York-i izraeli Moszad-kapcsolatomtól. Ez határozottan egy Moszad művelet volt.

Nem csoda, hogy Recep Tayyip Erdogan török elnök szerint Izrael terrorszervezetként működik, és nem csak a Gázai övezet, hanem az egész régió a célpontja.

A régió országai tudják, hogy Izrael és a KM irányítói kétségbeesetten próbálják kirobbantani a III. világháborút, ezért ahelyett, hogy bekapnák a csalit, ráveszik az egész bolygót, hogy kollektívan lépjenek fel ez ellen a gazemberállam ellen.


A Nemzetközi Büntetőbíróság például büntetőeljárást indít Benyamin Netanjahu izraeli bűnügyi miniszter és Yoav Gallant védelmi miniszter ellen, ami azt jelenti, hogy nem utazhatnak a Nemzetközi Büntetőbíróság 124 tagországának egyikébe sem.

Továbbá a Pentagon ahelyett, hogy Izraelért harcolna, két haditengerészeti csoportot is kivont a Közel-Keletről, a USS Theodore Rooseveltet és a USS Abraham Lincolnt. Mindez akkor történt, amikor a Houthi milícia hiperszonikus rakétával csapott le Tel-Avivra. Douglas MacGregor tábornagy és mások megjegyzik, hogy a Houthik nem rendelkeznek ilyen technológiával, és csak Oroszország megbízottja.

Thierry Meyssan francia újságíró írja: „Az IDF gázai viselkedését utánozva az Ansar Allah kiadott egy értesítést az izraelieknek, amelyben kijelentette, hogy Tel-Aviv »háborús övezet«, és hogy ki kell evakuálniuk a Negev sivatagba, amelyet ők »humanitárius övezetnek« tartanak.

Folytatja: „Megtudtuk, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök a múlt héten titokban Oroszországba látogatott, néhány órára. Az információt szigorúan cenzúrázta az IDF Izraelben. Találkozója egykori barátjával, Vlagyimir Putyin elnökkel nem sikerült jól.

Az amerikai repülőgép-hordozók kivonása azt jelzi, hogy Washington nem kívánt belekeveredni az orosz-izraeli viszályba.

De a legfontosabb dolog máshol van: Moszkva arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Államokra, amely fegyvert ad Ukrajnának, hogy megtámadja Oroszországot, úgy fog válaszolni, hogy Washington ellenségeinek is ad fegyvert, hogy visszavágjanak. Ukrajna nemrég amerikai fegyverekkel csapott le egy orosz gázvezetékre. Válaszul Jemen orosz műholdas adatok segítségével csapást mért az Ashkelon-Eilat gázvezetékre.


A színfalak mögött az izraeliek tárgyalásokat kezdtek a fehér kalaposokkal Izrael felváltásáról egy új nemzetállammal, Júdeával, amely magában foglalja majd az őshonos judeaiakat (akiket félrevezető módon palesztinoknak neveznek), állítja az MI6.

Látva, hogy hamarosan elveszíti az ellenőrzést Izrael, az USA és Ukrajna gyarmatai felett, a KM most az ENSZ körül kering.

New Yorkban az ENSZ a jövő csúcstalálkozóját tartja, amelyet hatalomátvételként terveztek, és amelyet a világ kormányaival való konzultáció nélkül hajtanak végre, állítja Dmitrij Poljanszkij, Oroszország ENSZ-képviselője.

A svájci WHO is lázasan dolgozik zárt ajtók mögött, hogy az ENSZ Pandémiás Szerződésén keresztül totalitárius irányítást gyakoroljon a bolygó felett - figyelmeztet a CitizenGo csoport.

A KM és az ENSZ-hez kapcsolódó WEF éves találkozóján a boszorkány Ursula von der Leyen figyelmeztet a félretájékoztatás, azaz az igazság elleni küzdelem szükségességére.

„Vannak háborúk, éhezés, nyomor, emberi rabszolgaság, pedofília, emberek halnak meg az utcán a drog- és alkoholfogyasztás miatt, de ezek szerint a pszichopaták szerint a legnagyobb problémánk a 'félretájékoztatás', azaz a szólásszabadság” - kommentálja egy CIA-s forrás.

Bill Gates - a WHO tényleges tulajdonosa - a maga részéről azt kéri, hogy az „oltóanyagokkal kapcsolatos félretájékoztatást” valós időben cenzúrázza a mesterséges intelligencia. Üdvözöljük 1984-ben.

Ez az a fajta „félretájékoztatás” (azaz igazság), amelyet cenzúrázni akar:

ACAM2000, az FDA által a múlt hónapban az mpox ellen jóváhagyott vakcina „súlyos szövődmények” listáját tartalmazza, beleértve a szívizomgyulladást, a halált és a magzati halált. Az FDA gyógyszerelési útmutatója arra is figyelmeztet, hogy a vakcinát kapó emberek továbbadhatják a nem beoltott embereknek, akiknél szintén fennáll a vakcina mellékhatásainak kialakulásának kockázata, beleértve a halált is.


A KM arra is használja a vakcinákat, hogy nanorádiót juttasson az emberek véráramába, hogy emberi rádióvá változtassa az embereket - figyelmeztet a lengyel hírszerzés.




Eközben az amerikai katonai szürke kalapos Elon Musk győzelmeket arat a saját információs háborújában az X platformjának erőltetésével.

Az EU-ban Thierry Breton európai biztos, aki Elon Muskot üldözte az X közösségi médiaplatform tartalmi szabályozása miatt, lemondott tisztségéről.


Brazíliában a kormány leállította az X betiltását, miután hatalmas tüzek lángoltak az egész országban, amelyek a fővárost Rio de Janeirót is fenyegették. Bár a tüzek hivatalos mentsége az „éghajlatváltozás”, a brazil hatóságok szerint a legtöbb tüzet illegálisan gyújtották.


Talán csak véletlen egybeesés, de nem sokkal azután, hogy Brazília felhagyott az X betiltásával, a tüzek is lecsillapodtak.

Végül ezen a héten orosz FSB forrásokból értesültünk arról, hogy a múlt héten kiiktattak egy nagy KM DUMB (Mély Földalatti Katonai Bázis) -ot Argentínában. Ezt egy 6-os erősségű földrengés mutatta San Luis tartományban. Az epicentrum 158 km-re északnyugatra volt San Luis városától 129 km mélységben. Itt van egy Google Earth felvétel az epicentrumról, amelyen egy DUMB bejáratnak látszó dolog látható:


Mint általában, sok mindenről nem beszélhetünk a működési biztonság miatt, de ha megnézzük a híreket, láthatjuk, hogy a fehér kalaposok egyértelműen felülkerekednek. Ezen a héten további jó hírekre számíthatunk.


Cobra - A Körforgás lezárása - 2024.09.23.

Tibeti negatív hálózat utolsó maradványát, az észak-tibeti földalatti bázist kiürítették, és ezzel a hálózat örökre eltűnt. Most már csak a fő felszíni sötét hálózat maradt meg, és a negatív Agarthaiak spirituális támogatása nélkül a felszíni sötét hálózat egy hétéves fizikai cikluson belül teljesen összeomlana, még akkor is, ha a Fényerők most abbahagynák a tisztítását.


Ez azt jelenti, hogy elérkeztünk az alagút végéhez, és a Fény végre beléphet a bolygó felszínére.

A Plejádiak ismét sokkal aktívabbak a Naprendszerben, és közölték, hogy szinte teljesen meggyógyították háborús traumájukat. Ennek eredményeként sokkal jobban megértik a felszíni Fénymunkások helyzetét, és feltétel nélküli együttérzést fejlesztettek ki irántuk.

A fősodrású médiába újabb közvetett bizonyítékok érkeznek az X bolygóról. A tudósok felfedezték a második Kuiper-övet, amely a Naptól 70 CSE (CSE: Csillagászati Egység - A Naprendszeren belül használatos távolság mértékegység.) távolságban kezdődik:



Ez pontosan az X bolygó keringési helyzete:


A lurker elválasztási folyamat teljes erővel folyik, és szeptember 27-én egy nagyon fontos asztrológiai konfiguráció lesz, amely elindítja a 26.000 éves ciklus befejezésének folyamatát azáltal, hogy 1996 óta először atmikus spirituális energiát hoz a bolygó felszínére:


Ez a Neptunusz pontos együttállása lesz az Uránusz/Plútó középponttal:


Ez az együttállás nagy asztrológiai igazodások, körülmények folyamatát indítja el, amelyek 2025-ig vezetnek:




Mostantól október végéig a mély spirituális átalakulás és megtisztulás folyamatában vagyunk:


Ez alatt az idő alatt a spirituális síkokról érkezik majd egy impulzus az Új Reneszánsz elindításához. Ezért egy rövid Workshopra készülünk, és mivel még van néhány szabad hely, csatlakozhatsz hozzánk, ha vezettetést érzel:


Sárkányforrások közölték, hogy most már felülemelkedhetünk a támadásokon, és elmozdíthatjuk figyelmünket a valóság sötétebb aspektusairól, amelyek úgyis felbomlanak. Ez az újrafókuszálás olyan, mint egy izom, amit edzhetünk, és gyakorlással egyre jobb lesz. Erre a célra adták ki az alábbi meditációt, amely segíthet nekünk ebben a folyamatban:


A mostani és november 22. közötti idő a dualitás végső háromszögelésének ideje, ami sok mindent be fog fejezni. Ez a folyamat energetikailag a Föld második holdján keresztül fog végbemenni:


Novemberben sok rendkívül fontos energetikai esemény fog történni.

A november első felének geopolitikai válsága után a Plútó november 19-én végleg belép a Vízöntőbe, ami egy hatalmas szimbolikus lépés a Vízöntő korszakába.

November 22-én pedig a 11:11 kapuja elérkezik a végső befejezéshez:


Aztán november 24-én a Fényerők egy nagyon fontos művelete fog befejeződni.

Majd november 29-én egy erős ciklus zárul le, amely utat mutat a Decemberi és Januári áttörések felé.

Ez alatt az idő alatt a sötét erők megpróbálhatják fokozni a dolgokat, de nekünk továbbra is kapcsolatban kell maradnunk Felsőbb Énünkkel, és meg kell tartanunk a Fényt:

A képen: „Nem kell harcolnunk velük. Mi csak elhozzuk a Fényt, és a Fény megteszi, amit kell. - Cobra"

2025-ben megkezdődik a régi valóság hétéves felbomlási folyamata. Ez a hétéves folyamat számos pontos Neptunusz/Plútó szextilt foglal magában:


Megj.: Szextil - A Szextil az öt alapvető fényszög egyike. Jótékony hatású, az együttműködés által létrehozott lehetőségek, a termékeny harmónia fényszöge. Távolsága 60°. Hatása a trigonéhoz hasonló, de mozgalmasabb, dinamikusabb, olyan eredményeket jelöl, melyekért tenni kell, lépni kell, ha el akarjuk érni céljainkat. A szextil minden esetben egymással pozitív viszonyban lévő, harmonikus elemeket köt össze, a földet a levegővel, a tüzet a vízzel, mert ezek az elemek azok, melyek egymást kiegészítik, táplálják. A tűz és a víz képviselik az irracionális, a föld és a levegő pedig a racionális világképet. A szextil minden kombinációba bekapcsolódva izgalmas lehetőségek felbukkanását jelenti, a trigonok jótékony, de kissé passzív hatását energizálja.

Egy ismert közgazdász, Martin Armstrong szerint a folyamat végén, 2032-ben az általunk ismert rendszer már nem fog létezni:


A források szerint szintén 2032 körül a Föld mágneses mezeje 50% alá fog esni, hogy a megnövekedett naptevékenység a mikronóva előtti időszakban lehetővé tegye a felszíni, elektromosságra és internetre épülő civilizáció összeomlását:


Mindez NEM jelenti azt, hogy az Esemény 2032-ben fog bekövetkezni, mivel az Esemény időpontját még titokban kell tartani.

A Fény győzelme!

Megj.: A facebook-ot az Eseménykor a Fényerők le fogják kapcsolni, de a Telegram pl. meg fog maradni, ahogy azt Cobra a legutóbbi, Párizsi Felemelkedés Konferencián is közölte. Ráadásul a facebook állandóan törli a csoportjainkból a bejegyzéseket, nem enged posztolni, elveszi az ott lévő oldalaink tulajdonjogát, ezért úgy döntöttünk, hogy a Telegramon létrehozunk egy új Magyar Cobra Csoportot. Aki szeretne csatlakozni, legyen kedves letölteni számítógépre, telefonra vagy tabletre az alkalmazást innen:
https://telegram.org/, majd utána csatlakozhat a csoportunkhoz, aminek a Meghívó linkje itt érhető el:
Szeretettel várunk benneteket! 💗

Eredeti angol nyelvü bejegyzés:
Magyar nyelvü bejegyzés:
Fordította: MCCS

2024. szeptember 22., vasárnap

Humor Bon-bon azaz én kérek elnézést



Pam Gregory - Az október asztrológiailag és csillagászatilag is erőteljes hónap - 2024.09.22.


Az október asztrológiailag és csillagászatilag is erőteljes hónap. A napéjegyenlőségek környékén mindig van valami, amit „Russell-McPherron-effektusnak” nevezünk, amit már említettem korábban, és ez az, amikor a napéjegyenlőség idején repedések keletkeznek a Föld mágneses mezejében, és ez lehetövé teszi, hogy több napszél érkezzen be a Föld mezejébe. Ez azt jelenti hogy, több színes sarki fényt láthatunk, de megnő a geomágneses viharok lehetősége is, különösen mivel a 25. napciklus csúcspontján vagyunk.

Augusztus rekordhónap volt a napfoltok tekintetében, és valószínűleg októberben is rendkívül aktív lesz.

Az Atlas üstökös is közeledik a Földhöz, és az üstökösök új információkat hoznak számunkra, amelyek felgyorsíthatják a jelenleg tapasztalható változásokat. Október 12-e körül lesz a legfényesebb és szabad szemmel is látható lesz. Ez azért olyan érdekes, mert a Plútó ezen a napon direkt álló helyzetben van, és amikor a külső bolygók különösen álló helyzetbe kerülnek, akkor a szimbolikájuk néhány napra felerősödik mindkét oldalon.

A Plútó a hatalomhoz kapcsolódó bolygó. Tehát 12-e körül valószínűleg a hatalom megerősödését fogjuk látni a világban. Mivel a Plútó ekkor még mindig a Bakban tartózkodik, nagyobb kísérleteket láthatunk a felülről lefelé jövö irányításra, vagy mivel ez olyan közel van az október 17-i Kosban lévő Szuperholdhoz, amely a Mars és a Plútó bíboros nagykeresztjével jár (hűha!), ez valamiféle csillagászati hatalom, vagy valamilyen „nyers erő” megjelenését jelentheti a világban.

Mindez a régi rend, a régi világ összeomlásának része, ezért kérjük, hogy ebben az összefüggésben nézzétek.

Ahogy a Plútó november 19-én egyre inkább a Vízöntőbe lép a következő majdnem 20 évre, mivel a Vízöntőt a mítoszok égi istene, Uránusz uralja, valószínűleg sokkal többet fogunk látni „odakintről”, ami drámai módon fogja befolyásolni magának a Földnek és az emberiségnek az evolúcióját.

Maradjatok szeretetben, békében, örömben, együttérzésben és hálában, miközben mindezeken keresztül haladunk!

Sok szeretettel mindannyiótoknak.


Megjegyzés: magyarul erröl az üstökösröl:

Eredeti bejegyzés:

Celia Fenn - Napéjegyenlőség és a Nap belépése a Mérlegbe - 2024.09.22/23


2024. szeptember 22/23. : Napéjegyenlőség és a Nap belépése a Mérlegbe

Ahogy belépünk a Mérlegbe, úgy tűnik, mintha minden lelassult volna az áprilistól szeptemberig tartó időszak hektikus tempója után.

Megérkeztünk oda, ahol lennünk kell, és itt az ideje, hogy elcsendesedjünk és megtaláljuk a belső egyensúlyt.

A napéjegyenlőség az az időszak, amikor az évszakok megváltoznak, és így a nappal és az éjszaka egyforma hosszú lesz. Ez az az időszak, amikor maga a Föld is megtalálja az egyensúlyt, mivel a Nap körüli spirális útjának új szakaszába lép.

Arra vagyunk hivatottak, hogy megünnepeljük ezt a pillanatot azzal, hogy megtaláljuk magunkban ezt az egyensúlyi pontot, miközben megpihenünk és összekapcsolódunk a Szeretettel, az Örömmel, a Békével és a Szépséggel, mielőtt belső utazásunk egy újabb szakaszába lépünk.

Biztosak lehetünk abban, hogy ott vagyunk, ahol lennünk kell, amikor a következő szakaszba lépünk. Minden, amire szükségünk van, a megfelelő időben érkezik hozzánk.

Ahogy a Nap a Mérlegbe lép, az egyensúly és a kapcsolatok jegyébe, amelyet a Vénusz ural, úgy érezhetjük, hogy fény vetül utazásunk ezen aspektusaira, és a feltétel nélküli szeretet intenzív energiáit hozza el, legyen szó barátságokról, párkapcsolatokról, romantikus vagy lelki társas kapcsolatokról vagy házasságokról. Az energia intenzív, érzéki és lélekkel teli. Ez egy jó időszak arra, hogy a kapcsolatokat a következő szintre „fejlesszük”.

A Föld is érzi az igényt, hogy egyensúlyba kerüljön a természettel. Ma'at, a kozmikus egyensúly egyiptomi istennőjének tolla most fontos szimbólum. Az Öröm könnyedségét jelzi, ahogy az Isteni Energia felemelkedő áramlásának áramlataival haladunk.

Ezen a napon legyen a Szívetek olyan könnyű, mint a toll.
Találjátok meg az egyensúlyt és a békét!
Legyen Ma'at!

Eredeti bejegyzés:

Natalia Alba - Mérleg energiák és új fény érkezik a Föld bolygóra - 2024.09.20.


Szeretteim,

A Föld bolygó most Új Fényt kap a Megvilágosult Isteni Világoktól. Mindannyian Egyként tettük lehetővé az utolsó lépést a Földnek a lélek dimenziókba való integrálódása felé. Új fejlesztések jönnek azok számára, akiknek szíve megnyílt a jelenlegi harmonikus energiák befogadására. A Halak energiák és most a Mérleg energiák sok fontos aktiválást biztosítanak számunkra a fénytestünkben, valamint a szükséges stabilizációt, hogy az Isteni szeretetben és a tökéletes egyensúlyban maradhassunk.

Amikor egy hosszú integrációs szakaszon megyünk keresztül, úgy tűnhet, mintha soha nem érne véget, mintha a fizikai érzések és az érzelmi kiváltó okok soha nem szűnnének meg. Ez azonban az a szerves folyamat, amit meg kell tapasztalnunk, amikor fajként átalakítjuk magunkat.

Most a Mérleg energiáit üdvözöljük. A Mérleg arról szól, hogy legyünk a szeretet, amik vagyunk, mert csak a Szeretet erején keresztül tudjuk átalakítani magunkat és fejlődni. Amikor úgy döntünk, hogy megnyitjuk a szívünket, hogy befogadjuk az Isteni Szeretetet, úgy és olyan formában, ahogyan az eljön hozzánk, mi is feloldjuk a szívblokkokat, azokat az energetikai akadályokat, amelyeket mi teremtünk, hogy ne engedjük be a szeretetet. Ahogy elfogadjuk az Új Föld harmonikus energiáit, elkezdjük feloldani a szívblokkokat, felszabadítva magunkat minden elfojtás, szeretetlenség és rabszolgaság alól, aminek évezredek óta ki voltunk téve.

A hamornikus energiák most felerősödnek, mivel üdvözöljük a központi Napból érkező új plazmaforrást, amely különösen ebben az évben, a napéjegyenlőség és mindenekelőtt a jövő hónapban bekövetkező Mérleg-napfogyatkozás, ami egy nagyszerű stabilizáló plazmaforrás lesz.

Plazma, ami a Szeretet, mert ez az, ahogyan az Isten táplálja fénytestünket, ami lehetővé teszi számunkra, hogy kiterjesztjük magunkat a Felsőbb Szívünkbe, és kristályos lényekké váljunk, ami egyszerűen azt jelenti, hogy visszaszerezzük autentikus sablonunkat és együttérző esszenciánkat, majd egy megvilágított frekvenciába, és ezáltal harmonikusabb idővonalba lépünk.

Személyes szinten sokan közületek energetikailag stabilizáltabbnak fogjátok érezni magatokat, különösen a Mérleg-napfogyatkozás közeledtével, amely harmonikus frekvenciák forrása lesz számunkra, hogy kiegyensúlyozzuk mindazt, amit lehorgonyoztunk a bolygószövetünkben és struktúráinkban.

Ez az új, a Mérleg által uralt átmenet, a napéjegyenlőség és a közelgő napfogyatkozás rendkívül fontos azok számára, akik Esseni/Kathar vonalból származnak, mert az új, jelenlegi bolygó energiák segíteni fognak nekünk eltávolítani a Katar implantátumokat, különösen azokat, amelyek a Fleur de Lis fordulathoz kapcsolódnak, és amelyek sokatoknak a második csakrájában vannak, sok mással együtt, amelyek akadályozzák a kiegyensúlyozott és egyenlő kapcsolatok megtapasztalását, mivel még mindig sok fájdalmas emléket és implantátumot hordoztok, amelyek zavarják a szent szexualitásotok és érzelmi testetek teljes megnyitását.

Ahogy dolgozunk a felemelkedés mechanikáján, gyógyítva, tisztítva és eltávolítva mindent, ami hamis és nem hozzánk tartozik, vagy amit egy alacsonyabb tudatossági állapotból teremtettünk, kitágítjuk a szívünket, újra összehangolódunk Isteni Énünkkel, és több szeretetet, bölcsességet és erőt fogadunk el, ami lehetővé teszi számunkra, hogy tökéletes rezonanciában legyünk azzal, akivé váltunk, az energiákkal és mindazzal, akivel együtt kívánunk teremteni, mert most már szabadok vagyunk, hogy korlátozások nélkül tudjunk lenni és szeretni.

A Mérleg energiák kedvező légkört teremtenek számunkra, hogy a kapcsolatainkon is dolgozzunk, elvágjuk a kötelékeket, feloldjuk azokat a szerződéseket, amelyeket már teljesítettünk, de még mindig ragaszkodunk hozzájuk, és amelyek energetikailag akadályozzák az új isteni újraegyesüléseket, amelyek a mi jelenlegi célunkat és a bolygóét szolgálják.

Mindenekelőtt ez az időszak arra szolgál, hogy minden alacsonyabb rendű dolgot szeretetté alakítsunk át, mivel a Mérleg a negativitás megtisztításáról szól, tudatosságunk felemeléséről a szeretet ereje által, a szeretet felismeréséről, ami vagyunk, és a szeretetről, mint az egyetlen gyógymódról, mivel végső soron minden a szeretetről szól, amit hordozunk, adunk és kapunk, és semmi másról.

Lakjatok mindig az Isteni Szeretetben és az Egyensúlyban, Szeretteim.
A Végtelen Szeretetben,
Natalia Alba
Art by: Forest Spiritual Art

2024. szeptember 21., szombat

Cosmic Gateway - A dualitás meghaladása a napéjegyenlőség felé haladva - 2024.09.21.


Hello Lélek Család,

Beléptünk a Napfogyatkozás folyosójába, amely nagyon erősen a kapcsolatokra összpontosít.
 Mivel a szeptemberi napéjegyenlőség felé tartunk, ez felerősíti ezeket az energiákat.

A napéjegyenlőség egy lehetőség számunkra, hogy jobban egyensúlyba és kiegyensúlyozottságba kerüljünk ~ a kifejezés, amit mondtak nekem, hogy „a dualitás meghaladása” és több egyesültséget integráljunk magunkban.

Természetesen, mielőtt ez megvalósulhatna, minden torzulás, minta és árnyék elötérbe kerül, leleplezésre és feltárásra kerül, hogy átmehessenek ezen a metamorfózison.

Ez az energia nyivánvalóva vált már néhány napja, talán egy hete azok számára, akik nagyon érzékenyek rá. Világosan jöttek a szavak, hogy egy hatalmas „Zavar van a mezöben”, ami úgy érzékelhetünk és úgy néz ki, mintha egy nagy sötét felhő lebegne az éterek körül. Ez számomra túlzott energiának tűnik, mivel sokan mennek keresztül az igazságra való hirtelen felébredésre az életükben.

Különösen az egészségtelen kapcsolati dinamikák körüli témák ~ Toxikus, társfüggőség, értéktelenség, tehetetlenség, áldozat tudatosság, stb.
Ettől úgy érezhetitek, hogy az idegrendszeretek most túlpörög. ~ nyugtalanító érzés, mintha a tested egy bántalmazó kapcsolatból származó
Poszttraumás stresszt szabadítana fel.

Úgy érzem, ez egy kollektív téma, amit a korrupt/fordított rendszerekkel játszottunk ki.
És persze, amit az egyéni tapasztalataink felszabadíthatnak a múltbeli tapasztalatokból a párkapcsolati dinamikánkban.
Így talán érzékelhetitek az áldozat vs. elkövető ~ empatikus vs. nárcisztikus ~ toxikus maszkulin és feminin kiemelt témáit.
Mindez jelenleg a kollektív mezőben fortyog, hogy gyógyulni, tisztulni tudjon, és utat csináljon annak, ami jön...

Mellékesen megjegyzem, ha egészséges, stabil kapcsolatban vagy & nagyon érzékeny. Kérlek, légy tudatában ezeknek az energiáknak és ne vetítsd ki őket szükségtelenül a tapasztalataidba. Jelenleg nagyon fontos, hogy tudatában legyetek annak, ami a tiétek, másoké és a kollektíváé.

Úgy érzem, hogy sokan közülünk, akik ezen az isteni társ úton & a helyes kapcsolatok helyreállítására megnyíló új úton vagyunk, nehéz próbatételeken, magas szintű interferenciákon és a torzulások gyors tisztításán megyünk keresztül.

Ez a férfias és női egyensúlyhiány "régi" elavult sablonja (belül és kívül).
Ez a lelkek útjának egy szakasza volt a teremtés méhétől kezdve a sötétség, csalás, árnyék, sebek, traumák, szívfájdalom és fájdalom minden tapasztalatán keresztül, a legmagasabb, leghihetetlenebb állapotokig, az eufória, a boldogság, a szeretet, a szív kitágulása & a tiszta eksztázisig!
És minden a kettő között, mert azért jöttünk, hogy mindezt megtapasztaljuk & aztán integráljuk az emberi tapasztalatunkba & fizikai testünkbe!

Ez a folyamat jól & igazán semmit sem hagy fedetlenül, megvizsgálva, kiemelve vagy gyógyítva, így mélyen egyesülhetünk belül & kívül...

Ennek az információnak & energetikai integrációnak a fizikai aspektusát a fejünkben érezzük. A beérkező energia nyomására úgy érzi, mintha teljesen megjutalmazná a tudatosságot!
Hatásos a férfienergiáinkra, hogy képesek vagyunk megtisztítani az elavult sablonokat és új szent férfikódokat hozni, hogy segítsük az újjászületési folyamatot a fizikai testbe!

Ez egy szelíd emlékeztető, hogy ahhoz, hogy bármi nagy jelentőségű dolgot behívjunk erre a világra, önmagunkban újjá kell születnünk, hogy ezt a folyamatot teljesen elérjük.
Ha ezt az intenzitást érzed, légy kedves és gyengéd magaddal, mintha egy új baba lennél, aki újjászületik a világra.


Sok Szeretettel:
Alisha Braché
www.cosmicg8way.com
Eredeti bejegyzés:

Benjamin Fulford - Az elmúlt hétvégén majdnem bekövetkezett nukleáris armageddon után rendkívüli világcsúcsot hívtak össze - 2024.09.16


Eredeti bejegyzés:

A kazár maffia kétségbeesetten próbál kirobbantani egy totális nukleáris háborút, és az elmúlt hétvégén majdnem sikerült is. Ez arra késztette az MI6-ot, hogy a következő figyelmeztetést küldje a kínaiaknak, az oroszoknak és az amerikai űrhadseregnek:

Kérjük, tartózkodjanak mindenféle kötelezettségvállalástól mindaddig, amíg nem tudunk értelmes diplomáciai kapcsolatokat kialakítani. Az ötödik hadoszlopról van információnk. Állítsanak le minden nukleáris eszközt világszerte. Köszönöm. xxxxx II. Erzsébet részére R, CC: Sir Richard Moore, a SIS (MI6) főigazgatója.

Ez a nukleáris háborúhoz közeli helyzet vezetett ahhoz, hogy a hírszerző ügynökségek titkosszolgálati csatornákon keresztül felhívást tettek egy olyan csúcstalálkozó megrendezésére, amely egyesíti a nyugati katonai hírszerzés fehér kalaposait a BRICS-koalícióval. Együtt fognak tárgyalni a KM által vezetett „szabályokon alapuló világrend” leváltásáról. Ennek hivatalos bejelentése a közeljövőben várható.

A KM ügynökei közül sokan, akik megpróbálják elindítani a nukleáris armageddont, most leleplezték magukat a nyilvános megjegyzéseiken keresztül. Köztük volt Keir Starmer brit miniszterelnök, Justin Castrudeau kanadai bűnügyi miniszter, Anthony Blinken amerikai ál-államtitkár, Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök és mások.

Medvegyev például a múlt héten arra figyelmeztetett, hogy „a nukleáris válasz rendkívül nehéz döntés, visszafordíthatatlan következményekkel”, hozzátéve, hogy „a türelemnek vége szakad”.


Emellett Anatolij Antonov, Oroszország amerikai nagykövete pénteken azt mondta, hogy „az amerikaiak nem bújhatnak el a nukleáris háború elől, ha Biden és Keir Starmer brit miniszterelnök megengedik Ukrajnának, hogy nagy hatótávolságú nyugati fegyverekkel támadja meg Oroszországot”.


Ez válasz volt azokra a megjegyzésekre, mint például Castrudeau megjegyzése, miszerint „teljes mértékben támogatja”, hogy Ukrajna nagy hatótávolságú fegyvereket használjon Oroszország ellen.

A Castrudeau által fanatikusan támogatott rezsim a kurszki atomerőmű ellen is „atomterrort” próbál végrehajtani - figyelmeztet Szergej Sojgu, az orosz Biztonsági Tanács titkára.


Az oroszok szerint a háttérben nácik állnak. „Szelektív vakság öleli át az Egyesült Államokat és szatellitjeit, amikor a kijevi junta náci lényét nyilvánítja ki” - kommentálja Vaszilij Nebenzja, Oroszország állandó ENSZ-képviselője.


Az a tény, hogy Oroszország egy keresztény nemzet, amely a náci sátánisták elleni harcot vezeti. Ha nem hiszitek el, menjetek és nézzétek meg magatok.

A fanatikusan oroszellenes Castrudeau náci ügynöki mivoltának jele, hogy megpróbálja megakadályozni, hogy a Kanadai Nemzeti Levéltár közzétegye a második világháború után az országba menekült náci háborús bűnösök 900 nevet tartalmazó listáját.

Az Ukrajnában zajló náci kísérletet a nukleáris háborúra vagy terrorra az váltotta ki, hogy a mozgósított ukrán csapatok többsége vagy elhagyja állásait, vagy nem hajlandó harcba vonulni, vagy megpróbálja megtalálni a módját, hogy elhagyja a hadsereget.


A nácik egyébként csak egy, a nyugatra beszivárgott ősi sátánista szekta által használt nevek közül.

Az MI6 szerint Vilmos herceg a gyanú szerint az a személy, aki utasította a Castrudeau-féle embereket, hogy próbáljanak meg atomháborút provokálni. Ez azért van így, mert ha az atomháború nem is kezdődik el, csak idő kérdése, hogy ő és családja nyilvánosan lebukjon az emberáldozatok megrendezésével, beleértve Kate Middletonét is - állítják az MI6 és a brit királyi család forrásai.

A náci probléma végső forrása a KM fő fedőszervezetére vezethető vissza: a sátáni Chábád szektára.

A Chábád és a KM több száz évet töltött azzal, hogy beszivárogjon a világ kormányainak legfelsőbb szintjeire, hogy az emberiség 90%-át megölje, a többit pedig rabszolgasorba döntse. Szerintük minden zsidó (sátánista) 2800 rabszolgát kap a túlélők közül, amint ez a terv megvalósul. Erre az író már több mint két évtizede figyelmeztetett, miután személyesen meghívták, hogy csatlakozzon ehhez a tervhez. Ami változott, az az, hogy mostanra a legtöbb zsidó végre rájött erre és elítélte, mint sátáni eretnekséget.

A szektával kapcsolatos részletekért kérjük, látogasson el erre az oldalra:


A KM kétségbeesett, és minden csúcsügynöküket atomháború kirobbantására szólítja fel, mert elveszítik végső bázisaikat Izraelben, az Egyesült Királyságban, Ukrajnában és az USA-ban. Hamarosan az utolsó bástyájuk Svájc lesz. Ezt is megadásra fogják kényszeríteni. Ez elkerülhetetlenül háborús bűnökkel foglalkozó bíróságokat és tömeges kivégzéseket fog jelenteni.

Izraelben például általános sztrájkot hirdettek a (nyilvánosan már nem látható) Benyamin Satanyahu rezsimje ellen. Ugyanakkor Yoav Gallant védelmi miniszter tábornok is elítélte Satanjahu azon kísérleteit, hogy háborút provokáljon Egyiptommal.

Thierry Meyssan francia újságíró szerint „A legutóbbi izraeli általános sztrájk annak a felismerésnek a kezdetét jelzi, hogy Benyamin Netanjahu miniszterelnök nem védi a zsidókat. Lassan kezdik beismerni, hogy az ellenségeik nem a szomszédaik, hanem közöttük vannak. Ezek a [KM] revizionista cionisták”.

Meyssan jelentése szerint az izraeliek kétharmada már ellenzi a sátánistákat, egyharmaduk pedig még mindig támogatja őket. Az izraeliek most már azt is kitalálják, hogy Satanjahu „nem inkompetens, hanem cinkos volt a [Hamasz október 7-i] támadásban”.

Ezért gyűlnek össze rendszeresen izraeliek tízezrei Tel-Avivban, hogy Netanjahu miniszterelnök kormányának lemondását és új választásokat követeljenek.

Meyssan, Henry Makow és mások végre ráébresztették a zsidók többségét arra, hogy a holokauszt egy tömeges áldozat, vagyis égőáldozat volt a Sátánnak, amelyet a saját maguk között bujkáló emberek vezettek.


Bizonyítékként arra, hogy Izraelt hamarosan felváltja Júdea nemzete; a jövő héten - először - Palesztina (Júdea) képviselői helyet kapnak az ENSZ Közgyűlésében.


Ez is része annak, hogy a KM miért kezd elkeseredni. A helyzet komolyságát jelzi, hogy az amerikai űrerőforrások szerint a múlt héten nukleáris fegyvert vetettek be az Egyesült Államokon belül. Ez Los Angelesben történt a Getty Múzeum komplexuma alatt, mondják a források. Erről a helyi hírekben úgy számoltak be, hogy 4,7-es erősségű, közel hat mérföldes mélységben bekövetkezett földrengés volt, amely Malibu környékét érte.


A helyi hírek egy „bozóttűzről” is beszámoltak, amely közvetlenül a „földrengés” felett történt. Nézze meg a „tűzről” készült képet, és döntse el maga.


Az amerikai űrhadsereg egyik forrása szerint „Egy Mély földalatti katonai bázist iktattak ki... a jelzése 6 mérföld vagy 10 Km. Történetesen a Getty Villa Malibuban található. A Getty Múzeum Los Angelesben van. Földalatti alagutak kötik össze őket. (Nincs itt semmi látnivaló emberek).”

Mindez egy fehérkalapos akció része, amivel a KM nemzetközi gyermekrabszolgasági, kínzási és gyilkossági műveleteit akarják kiiktatni. Donald Trump amerikai elnök és főparancsnok például mostanában többször is beszél az évente eltűnő több százezer gyermekről. Hogy megpróbálják ráébreszteni a közvéleményt erre a szörnyű igazságra, az Álmok városa című filmet most játsszák az amerikai mozikban.

A Fehérkalaposok gyermekkínzók elleni legújabb győzelme, múlt héten a malajziai hatóságok több mint 400 gyermeket mentettek meg és 171 felnőttet tartóztattak le, köztük „ustazokat” vagy iszlám vallási tanárokat, két állam 20 helyiségében tartott összehangolt razzia során. A malajziai rendőrség szerint a megmentett kiskorúak egy betiltott vallási szekta tagjainak gyermekei voltak, akiket röviddel születésük után küldtek a létesítményekbe, mielőtt többféle bántalmazásnak vetették volna alá őket.

Ez a szervezet a szupermarketektől a mosodákig terjedő üzletekben vesz részt, és több országban, többek között Indonéziában, Szingapúrban, Egyiptomban, Szaúd-Arábiában, Franciaországban, Ausztráliában és Thaiföldön működik. Még mindig nem hiszi, hogy kínzóberendezéseik vannak az adrenokróm begyűjtésére?


Most gondoljatok erre: Kamala Harris férjének, Douglas Emhoffnak a közvetlen családja részvényeket birtokol a gyermekeknek szánt pubertásblokkolók legnagyobb gyártójában, az AbbVie gyógyszeripari vállalatban. A pubertás blokkolása hosszabb időt biztosít arra, hogy a megkínzott gyerekekből adrenokrómot gyűjtsenek, mert amint elérik a pubertást, abbahagyják a termelést.

Az egész transzneműség, amit ezek az emberek terjesztenek, csak álca erre. Ez az ausztráliai WC elmondja, amit erről el kell mondani.


Az is kiderült, hogy Kamala alelnökjelöltje, Tim Walz hazug és tolvaj:

Virginia Foxx, az oktatási bizottság elnöke beidézte Tim Walz adminisztrációját az „ország legnagyobb COVID-19 csalási rendszerével” kapcsolatban, amely 250 millió dollárt lopott el az adófizetők pénzéből, amelyet a rászoruló gyermekek étkeztetésére szántak.


A következő pillanat, amikor Kamala beismeri, hogy a náci Zelenszkij bábja lesz, ha megválasztják elnöknek. Ez a boszorkány Hilary Clintont idézi.

Ez ugyanaz a Kamala, aki azt mondja: „Az amerikai álom megfoghatatlan... csak éppenséggel nem elérhető”.

A KM megpróbálta az amerikaiakat az ABC műsorában megrendezett manipulált vitával rávenni, hogy támogassák ezt a szörnyűséget. Az ügynökségek fehér kalapos forrásai szerint a vita elemzéséből kiderült, hogy fülbevalónak álcázott mikrofonokon keresztül adták meg a válaszokat. Nézd meg Kamala Harris fülbevalóját, amit a vitán viselt.



Olyan varratnyomokat is találtak, amelyek arra utalnak, hogy aki Kamalát játszotta, szilikonmaszkot viselt. Azt állítják továbbá, hogy Trumpot bizonyos kulcsfontosságú pontokon CG-vel helyettesítették, hogy cenzúrázzák a megjegyzéseit.

Továbbá kiderült, hogy Kamala lányszövetségi nővére volt a vita moderátora. Az ABC egyik bennfentese most ki akar tálalni a bundázott vitáról.




A manipulált vita után a KM által irányított vállalati média, mint például a CNN, mind azt mondta, hogy Kamala nyert. Amikor azonban az ABC a Tiktokon közzétette az egyes jelöltek záróbeszédeit, Trump 23 millió megtekintést és 1,6 millió like-ot kapott, míg Kamala 4,3 millió megtekintést és 217 ezer like-ot.


Egyébként Maria Zakharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője úgy jellemezte a Trump/Harris vitát, mint „egy kutya- és pónilovas show-t... amit olyan emberek rendeznek, akik nyilvánvalóan semmilyen felelősséget nem vállalnak a szavaikért [és] valójában arról beszélnek, hogyan és miért fogják megbüntetni a világot.” https://tass.com/politics/1841535.

Mindenesetre íme a top 5 Trump-momentum a vitából. Szerinted ki lett a győztes?

Harris eközben a múlt heti vita óta először adott interjút múlt pénteken. Több puha kérdés ellenére Harris egyáltalán nem tudott válaszolni, amikor Brian Taft riporter „egy-két konkrét dologról” kérdezte, és ehelyett mindenhova szósalátát köpködött. Azt hiszem, a fülbevalója nem működött. https://www.zerohedge.com/

Ezután hasonlítsuk össze Biden és Kamala belépését a Shanksville Firehallba VS Trump belépését a Firehallba.

Biden/Harris: hallani lehet a tücsköket;

Trump: Trump: hangos éljenzés.

Kamala is nagy hibát követett el, amikor Trump gyűlései után ment. A Trump-szurkolók MINDIG nagy számban jelennek meg Trumpért.

Nem csoda, hogy az RCP és a Silver Bulletin szerint Trump közel 50 pontos (74,3 % - 24,8 %) előnye van Harris alelnökkel szemben az elektori kollégium megnyerésének valószínűségére vonatkozó felmérésben.


Tehát a KM ismét megpróbálja durván ellopni a választásokat. Ezért a náci Nemzetbiztonsági Minisztérium 2025 január 6-án, Washingtonban a 2025-ös választási szavazatok megszámlálását és hitelesítését első alkalommal „Nemzeti különleges biztonsági eseménynek” nyilvánította.


A Mély Állam már készíti a birkákat arra, ami jönni fog: Tömeges manipuláció a választási eredményekben.... Akárcsak 2020-ban. Megint a levélszavazatokból lesz. A fordulat mindig a „demokrácia védelméről” szól.

A New York Times megerősíti, hogy nem lesz azonnali győztes a választás éjszakáján, és a korai eredmények félrevezető módon Trump győzelmét sugallhatják.


Ahogy Robert F. Kennedy Jr. rámutat: „37 órával azután, hogy Biden letette a hivatali esküt, megnyitotta az FBI, a CIA és a DHS előtt a kaput, hogy az amerikaiakat online cenzúrázzák”. Tehát ismét megpróbálják cenzúrázni az internetet, hogy megakadályozzák az igazság kiderülését a lopott választásokról.

A KM azt is tervezi, hogy a felbérelt bűnözőket arra használja fel, hogy az egész Egyesült Államokban zűrzavart okozzanak, hogy fedezzék az ártatlan civilek és hazafiak tömeges letartóztatását - figyelmeztetnek az ügynökség fehérkalapos forrásai. Valószínűleg próbaként a washingtoni városi rendőrség (MPD) közleményt adott ki, amelyben ez áll: „Az éjszaka folyamán egyének csoportjai úgy döntöttek, hogy tulajdonokat pusztítanak el és üzleteket törnek fel városunkban”.


A Pentagon és más források szerint a KM a tervek ellenére sem az Egyesült Államokban, sem máshol nem maradhat hatalmon.

Ezt bizonyítja az is, hogy az amerikai kormányzat szeptember 30. után ismét leállásra kényszerül pénzhiány miatt. Ezúttal a kínaiak ígérik, hogy nem adnak több pénzt a színjáték fenntartására.

Azt halljuk, hogy -ahelyett, hogy a KM ismét hagyná, hogy az amerikai vállalatok csődbe jutását a KM rugdossa - Donald Trump lesz az első elnöke az Észak-Amerikai Egyesült Államoknak, beleértve Mexikót és Kanadát is, mondják ázsiai titkosszolgálati források.

Ezt bizonyítja, hogy Kanada, Mexikó és az USA mind a rendszerváltás felé tart idén ősszel.

Kanadában Castrudeau várhatóan elveszíti a bizalmi szavazást, és már ezen a héten kirúgják hivatalából (és börtönbe kerül).

Mexikóban a KM megbízottjai és a mexikói nacionalisták között dúl a harc. Bizonyítékként arra, hogy megpróbálják megakadályozni a kartelleket abban, hogy a drogpénzeiket az észak-amerikai kiskereskedelmi üzletekben mossák tisztára, az albertai Brooks Walmart egy olyan táblát helyezett ki, amelyen ez áll: „2024. szeptember 23-tól kezdve nem fogadunk el amerikai dollárt”.


Ez összefügg a Mexikóban dúló, ki nem hirdetett polgárháborúval. A 76 éves Ismael „El Mayo” Zambada által vezetett banda fegyveresei a „Chapitos” frakcióval harcolnak, amelyet a bebörtönzött drogfőnök, Joaquín „El Chapo” Guzmán két fia vezet.

A háború azután kezdődött, hogy az egyik Guzmán-fiú csapdába csalta Zambadát, ami miatt az Egyesült Államokban letartóztatták.

A Chapitók a KM pénzéből rengeteg gorillát béreltek fel, de Mexikóban nincs igazi hatalmuk vagy tiszteletük - mondják mexikói kartellforrások. A kartellforrások azt is elmondják, hogy az USA-ba érkező Fentanyl a BlackRocktól, Larry Fink-től és a KM-től származik. Azt mondják, hogy ezek a halálos vegyi anyagok ártanak a saját „szerves heroin” üzletüknek. Az amerikai strómanok elleni háború Mexikóban várhatóan fokozódni fog, mondják.


Valami hasonló történik Latin-Amerika más részein is. Ez egy jel arra, hogy egy nagy KM-ellenes akció van kilátásban:

Ecuador az ország villamosenergia-rendszerének karbantartása miatt szerdára virradó éjszaka, helyi idő szerint este 10 órától csütörtök reggel 6 óráig országos áramszünetet vezet be - közölte a kormány vasárnap közleményben.


Venezuelában az argentin nagykövetséget is ostrom alatt tartják, és csak idő kérdése, hogy a KM strómanját, Javier Mileit magából Argentínából is kiszorítsák, ígérik az argentin hazafiak.

Európa is megszakította kapcsolatait a KM-mel. Annak jeleként, hogy a holland királyi család közelmúltbeli evakuálása Patagóniába a politika megváltozásához vezetett, Hollandia az illegális migránsválság miatt szükségállapotot hirdet, és kérni fogja, hogy kiléphessen az EU migrációs politikájából.



Az EU történetében először Németország is úgy döntött, hogy leállítja az ellenőrizetlen bevándorlást. Más uniós országok is követni fogják.

Ez azt jelenti, hogy a 29 európai országot magában foglaló schengeni övezetnek (amely hivatalosan megszüntette a határellenőrzést a közös határain) is követnie kell.

A járulékos károk hatalmasak lesznek. Ausztria máris közölte, hogy nem fogad be Németország által elutasított bevándorlókat. Így Ausztria szinte biztosan ugyanezt fogja tenni, és lezárja a határát. Németországtól keletre és délkeletre senkinek sincs meg a fizikai kapacitása és politikai hajlandósága a bevándorlók befogadására. A Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia és Horvátország ugyanezt fogja tenni. Feltételezzük, hogy Svájc, amely nem tagja az EU-nak, de tagja a schengeni térségnek, követni fogja.


A KM-mel való európai szakítás újabb jeleként a lengyel képviselők azt mondták Anthony Blinken KM-ügynöknek, hogy azonnal távozzon, mondván: „Nem akarjuk, hogy itt legyél. Nem akarjuk, hogy a lengyel nép fizessen vagy haljon meg a háborúidért”.

Mindez azután történt, hogy több ezer lengyel elit katona vesztette életét a KM által szervezett kísérletben, amely a kurszki atomerőmű terrorcélú elfoglalására irányult. A NATO dollármilliárdokat fektetett a kurszki csapásmérő erőbe, és most ennek vége - mondja Scott Ritter.


A lengyel hírszerzés olyan embereket is leleplezett, akik V. V. Putyin elnökkel szemben ellenzékinek nevezik magukat, mint akik „valójában a világ legveszélyesebb bűnözői csoportjának képviselői, amely fegyverkereskedelemmel foglalkozik”. Ezt a fotót küldték nekünk Szemen Mogiljevicsről, Mihail Hodorkovszkijról és Borisz Berezovszkijról... A „vörös maffiát” tévesen „orosz maffiának” nevezik. „Ebben a bűnözői csoportban egyetlen orosz etnikumú ember sincs” - mondják. „Szemen Mogiljevics az 1980-as évek végén Izraelbe távozott, de hamarosan távoznia kellett, miután izraeli fegyvereket adott el Iránnak” - teszik hozzá. „Ezután az Egyesült Államokban úgy döntött, hogy a helyi bűnözői csoportokat maga alá rendeli. Olyan veszélyes ember, hogy az amerikaiak nem döntöttek úgy, hogy letartóztatják vagy megölik. Azonban felszólították, hogy hagyja el az Egyesült Államokat, és a mai napig nemkívánatos személy ott. Izraelbe és az Egyesült Államokba nem léphet be. Mogilevics jelenleg Magyarországon él, és ott van egy fegyvergyára.”


A valós kémdrámában az FSZB közzétette a brit nagykövetség alkalmazottai, akiknek nemrég szüntették meg az állását, és az oroszországi külföldi ügynökök közötti kapcsolatok operatív megfigyeléséről készült felvételeket.

További kémhírek: a múlt héten a BRICS-országok hírszerzési vezetői összegyűltek, és úgy döntöttek, hogy felveszik a harcot a terrorizmus finanszírozása és a pénzmosás ellen. Ez azt jelenti, hogy a terrorizmus fő támogatóit, az Egyesült Államokat, Izraelt és Svájcot elzárják a finanszírozástól, hacsak nem zárják be a Hamaszhoz hasonló fedőszervezeteiket.


A BRICS azért van olyan helyzetben, hogy ezt megtehesse, mert hamarosan átveszik a világ pénzügyi rendszere feletti ellenőrzést. A petroyuan - rövidítve a kínai valuta használatát a határokon átnyúló nyersolaj elszámolásokban - hozzáférést biztosít azonnali, alacsony költségű, határokon átnyúló devizatranzakciókhoz. Ez lehetővé teszi, hogy Kína kihívást jelentsen a globális nyersanyagpiacokon mindenütt jelenlévő amerikai dollárral szemben. Ez egyben véget vet a SWIFT dominanciájának, amelyből Oroszországot 2022 februárjában kitiltották.


Eddig a BRICS 159 résztvevője erősítette meg, hogy elfogadja az új fizetési rendszert.

Ez arra késztette az amerikai hadsereget, hogy magas szintű kapcsolatfelvételt kezdeményezzen Kínával. Ahogy a történet elején említettük, a cél az amerikai katonai és ügynökségi fehér kalaposok egyesítése a BRICS-ekkel, hogy legyőzzék a KM „szabályokon alapuló világrendjét”.

Az egyik példa szerint Samuel Paparo admirális, az amerikai Indo-csendes-óceáni Parancsnokság parancsnoka beszélt Wu Yanan tábornokkal, a kínai Déli Színház parancsnokával, amely Peking hatalmas igényeiért felelős a Dél-kínai-tengeren. A hívás évek óta az első alkalom volt, hogy a két regionális katonai parancsnok hivatalos beszélgetést folytatott egymással.

Egy másik, hogy kínai csapatok első alkalommal vesznek részt a héten Brazília éves hadgyakorlatán, amelyen amerikai erők is részt vesznek - közölte kedden a brazil haditengerészet.


Egy másikban:

He Lei altábornagy megmutatta Michael Chase-nek, az amerikai védelmi miniszterhelyettesnek a PLA Katonai Tudományos Akadémiájának jelvényét, amelyen a Nagy Fal és egy olajág képe látható, amikor a múlt héten Pekingben egy katonai konferencián találkoztak.

„A Nagy Fal a védelmet jelképezi, ami arra utal, hogy Kína olyan nemzetvédelmi politikát folytat, amely védelmi jellegű, és nem fog egyetlen országot sem lerohanni” - mondta. „Az olajág a békét jelképezi, amit ő jól ismer”.


A kínai és az amerikai katonai fehér kalaposok tudják, hogy vagy elpusztítják egymást, vagy együtt boldogulnak.

Az USA már többször bebizonyította a kínaiaknak, hogy uralja az időjárás-hadviselést és más fejlett technológiákat.

A kínai hadseregnek van néhány saját kártyája, és ennek jeleként a múlt héten új világrekordot állítottak fel Sencsenben, amikor egy 8100 drónból álló alakulat felszállt, és lenyűgöző teljesítményt mutatott be.

„Ez nem csak egy fényshow. Ez a futurisztikus katonai erő demonstrációja. Egy fegyvertelen drónrajjal állunk szemben.” - kommentálta a Pentagon egyik forrása.

A másik ok, amiért az amerikai katonai fehér kalaposok megállapodást akarnak kötni a BRICS-országokkal, az az, hogy tudják, hogy Elon Musk pénzmosodája nem tarthat örökké.

Egy magas rangú CIA-forrás szerint:

Elon Musk mindkét oldalon játszik. Ők a Fed hamis pénzét használják arra, hogy elektromos járműveket kényszerítsenek mindenkire. Az ő Tesla EV-je kezdettől fogva bukásra volt ítélve. Minden cége kapcsolatban áll a Pentagonnal. Ezek mosodák.

A Tesla EV és az összes EV 3-5 éven belül elavult lesz. Hacsak nem térnek át a hidrogénre. Thaiföld megkezdte a hidrogénüzemű járművek gyártását, és Japán is ezt teszi. Ez az autóipar jövője.

Bizonyítékként, ez az EV színjáték véget ér:

„Coloradóban néhány 2025-ös Nissan Leaf lízinget júliusban már havi 20 dollárért kínáltak, köszönhetően az EV adójóváírásoknak és állami ösztönzőknek.”


A benzinüzemű autók sem mennek sehova. John Catsimatidis milliárdos üzletember, a United Refining Company elnök-vezérigazgatója egy 2022. április 4-i interjúban elismeri, hogy az olaj végtelen, és a Föld termeli, és nem a halott dinoszauruszoktól származik, ahogyan azt elhitették velünk.

Ezt a linket is elküldték nekünk, amely szerint Musk a WEF ügynöke vagy volt:


Azt is elmondták egyébként, hogy biztonsági okokból Musk legalább két testdublőrt használ.

Ez néhány ok, amiért azt mondjuk, hogy Musk nem fehér kalapos vagy sötét kalapos, hanem inkább szürke kalapos.

Legalább nem tömeggyilkos, mint Bill Gates. Itt Bill Gates, a pszichopata, nyíltan beszélget az mRNS-ben önszerveződő nanotechnológiáról.

Nem csoda, hogy az amerikai szenátus azt mondja, hogy blokkolni fog minden olyan kísérletet, amelyet az amerikai kormányzat más ágai tesznek Gates WHO fedőszervezeteinek a világméretű hatalom megszerzésére irányuló világjárványügyi szerződésének ratifikálására.


Szerencsére az emberek felébredtek az oltóanyagokkal kapcsolatos hazugságaira. Ennek legfrissebb bizonyítéka, hogy a Moderna második negyedéves bevétele az egy évvel korábbihoz képest 43%-kal 241 millió dollárra csökkent, ami 43%-os csökkenés elsősorban a vállalat COVID-19 vakcinájának csökkenő eladásainak köszönhető.


Most pedig zárjuk ezt a hetet néhány jó érzéssel teli tétellel.

Először is, hogy megmutassuk, még mindig vannak együttérző emberek a világon. Egy kutya futott a mentő után, amelyik a gazdáját vitte el. Amikor a mentősök észrevették, beengedték.

Végül észrevettük, hogy a Mona Lisa él és virul, és élvezi a 21. századot.