2020. július 21., kedd

Plejádi Helyzetjelentés FM144 által


Ez a helyzetjelentés közvetlenül a Plejádiaktól jött.

A Reptiliánok visszavonultak a föld alá és jelenleg készülnek a menekülésre. Ezért tűnik el sok ember. Minden kijárat le van zárva, minden bezáródik; ez az oka a lezárásoknak és a vírus második vagy harmadik hullámának a beharangozásának.

A tervük az, hogy elhagyják a Földet hajóikkal, mielőtt a Napvillanás megérkezik. Amint elhagyják az orbitális pályát, a Galaktikus Konföderáció kereszttűzébe kerülnek, mert ez még mindig egy galaktikus háború, és a bizonyítékok elkezdenek kiterjedni egészen le a földfelszínig:


Ezért akarnak annyi emberi túszt keríteni, amennyi csak lehetséges, hogy emberi pajzsként használják őket, hogy ezzel fenntartsanak egy biztonságos útvonalat a Konföderáció flottáján keresztül.

Azonban a Konföderáció elméletileg elfogadhatná a népesség részleges veszteségét azáltal, hogy eltávolítja az elfogott emberek lelkét, még mielőtt sérülést szenvednének a Reptiliánok hajóin (az Ashtar parancsnokságnak van ilyen technológiája), de egy bizonyos tömegnél kritikus jelentőségű, hogy mindenkit megmentsenek.

De a fő probléma az, hogy ezen emberek lelke csapdába esne a Sötétek hajóin (energiamezőket használva), és a Chiméra egzotikus technológiájával akár nem-fizikai szinten is képes ártani nekik.

A Galaktikus Konföderáció elsődleges prioritása mindig is a felesleges szenvedés és az emberiség veszélyeztetésének a megelőzése volt, amennyire csak lehetséges, és a Reptiliánok tudják ezt. 


Ezért röviddel az Esemény előtt a lehető legtöbb embert el akarják fogni - tömegekben, hatalmas hajókkal -, a Plejádiak szerint a lakosság legalább egyharmadát. Nem fogják felfedni magukat ezen műveletek során, egyszerűen egy újabb ellenőrzött hatalmat helyeznek az élre (soha nem fednék fel magukat az emberiség számára).


Úgy tűnik, hogy nem is törődnek a Napkitöréssel, tervük az, hogy egyszerűen átköltöznek egy másik bolygóra azáltal, hogy a lakosság egy részét elviszik, akiket úgy tartanának, mint haszonállatokat, és csak egy új rácsot telepítenének valahova. Már van egy új bolygójuk az új bolygókoncentrációs táboruk számára (a plejádi források szerint valahol az Alpha Centauri rendszerben):


A Cabal jelenleg erre készül, ezért vannak a lezárások. Nem akarják, hogy az emberek többé utazhassanak, otthon akarják tartani és követni őket, így sokkal könnyebben lehet az embereket összeterelni. 

Így nézel ki a maszkodban!!!
És nem ironikus, hogy ebben a jelenetben implantálnak nyomkövető eszközt?

Azonban van egy probléma, a Reptiliánok nem bírják a magas rezgést/ pozitív energiákat. Nem tudják elviselni a magas rezgésű emberek jelenlétét, ezért csak alacsony rezgésű embereket használhatnak túszként a hajóikon.

Ez is az oka a folyamatban levő lezárásoknak, az egyre terjedő faji háborúnak és a polgárháborúhoz hasonló körülményeknek, amelyeket a Cabal próbál kiváltani. Szükségük van arra, hogy az embereket félelemben és gyűlöletmódban tartsák, hogy biztosítsák a lehető legalacsonyabb rezgést, a plejádiak azt mondanák, hogy "szennyezett" emberekre van szükségük.


Jelenleg ez a Sötétek terve (ez nem azt jelenti, hogy így kell történnie). Mondanom sem kell, hogy a Fényerők tudatában vannak ennek, és természetesen van egy ellentervük.

Ennek ellenére a Galaktikus Konföderáció felszólítja az emberiséget, hogy hagyja abba a harcot, a faji gyűlöletet, az internetes kommentcsatákat, a veszekedéseket, a negatív gondolatokat stb.

Most fontosabb, mint valaha, hogy magas rezgést tarts fenn annak elkerülése érdekében, hogy a hüllők túszul ejtsenek.

A célcsoport olyan emberek lennének, akik továbbra is a mátrix teljes csapdájában vannak, akik semmit sem tudnak az ilyen dolgokról, akik részt vesznek a jelenlegi konfliktusokban és a gyűlöletben, húst esznek (mint maguk a Reptiliánok), akik általában hajlamosak egészségtelen életmódot folytatni, akik nyitottak a negatív lények általi megszállásra stb.

A plejádiak közölték, hogy ez a világ szegény vagy távol eső területeiről is sok embert érint, akiknek nincs fogalmuk a jelenlegi helyzetről, beleértve az Amazonas esőerdőjét (sok istennő testesült meg ott + Reptilian erőd), Afrikát (szintén Reptilián erődítmény) és Ázsiát ( különösen Indiát).

Az ilyen blogok olvasóit (vagy általában ébren lévő és spirituálisan aktív embereket) valószínűleg nem érinti ez, mert rezgésük már magas.

De továbbra is fontos a semlegesség, a béke, a tisztaság fenntartása...menjünk a természetbe, meditáljunk, vonuljunk vissza, tisztítsuk meg magunkat, mantrázzunk, tisztítsuk meg a csakráinkat, együnk egészségesen, gyakoroljunk yogát, kapcsolódjunk a Forrással, és imádkozzunk az emberiségért. 


Ez már nem szól a felhalmozó materializmusról, annak az időnek már vége. Arról szól, hogy sámánistaként viselkedjünk, hogy elindítsunk egy spirituális napi rutint, és küldjünk békét, nyugalmat és szeretetet a kvantummezőbe, és ezzel elárasztjuk a Föld kristályrácsát.

Mindenkinek megengedett, hogy megtisztítsa a Földet fénnyel. Ha 100 000 ember ezt megtenné minden nap, a Reptiliánok már nem bírnák ezt. Ez az oka annak, hogy jelenleg zavarnak mindent, minél több emberre van szükségük ezekben a negatív energiákban az ideális menekülési forgatókönyvük manifesztálásához, de az emberiségnek ki kell lépnie belőle.

Fontos az is, hogy alvás közben megvédd magad, mert a Reptiliánok és más negatív lények egyre inkább támadást hajtanak végre a nem fizikai síkokon. Tehát fontos, hogy most Fényharcos legyél, szállj szembe velük és tartsd fenn a Fényt.


Most a küldetések befejezéséről, az emberiség és a lelkek megmentéséről szól, és nem a politika, a bal-jobb gondolkodás, a hazafiság, a faji konfliktusok vagy a vallások agymosásáról, ez mindössze a Cabal által ellenőrzött szakmai terápia.

Ami az év hátralévő részét illeti, ősszel fogjuk látni a korona vírus általi lezárások gazdasági következményeit, az összes korábbi hatás összehasonlításban nem is lesz érdemes megemlíteni, valójában nem fogunk visszatérni a régi normalitáshoz.

A tisztán látó felszíni források azt is jelzik, hogy idén ősszel lehet egy esemény, amely gyakorlatilag megállíthatja vagy leállítja a világot (ezért azt javasoljuk, hogy legyen otthon elég készlet).

Erről nem adnak sok információt, de feltételezhető, hogy a Cabal egy 9/11-hez hasonló eseményt fog megvalósítani. Jelenleg a járvány második hullámát erőltetik így, valószínűleg valami más lesz, valami jelentősen nagyobb, esetleg egy külső fenyegetés, mióta ezek a tervek léteznek és a Cabal lassan kifogy a lehetőségek közül:


Lehet ez egy megrendezett idegen hamis zászlós invázió, különös tekintettel azokra a információkra, amelyeket a pleiádiak kiadtak ehhez a helyzetjelentéshez (ennek nem feltétlenül kell az előbb említett tömeges elrablásnak lennie, ez lehet csak a negatív titkos űrprogram / Sötét flotta első csapása… mint előjáték).


A távolbalátó források látják az őszi káoszt, és egyszerűen semmi sem fog tovább működni.

Számos időszakot említenek, azonban úgy tűnik, hogy a szeptember és a november áll a középpontban. Ha erről további információt kapok, posztolni fogom.

Kérlek, ne feledd, hogy ezek a jelenlegi „tervek”, függetlenül attól, hogy ilyen módon hajtják végre, vagy ebben az időkeretben nem 100% -ban megjósolható, mert a fényerők megteszik a megfelelő ellenintézkedéseket. De nagy a valószínűsége, hogy ősszel valami nagy történik.

Fontos, hogy maradjunk nyugodtak, már nagyon közel vagyunk, de rázós lesz.

A Fényerők azonban kijelentették, hogy megóvják az emberiséget.

Biztonságban vagy
Mihály arkangyal: "Én megvédelek téged minden alacsony energiától, és őrizlek téged, a szeretteidet és az otthonodat."

Fordította: Kira Sakura
Eredeti angol bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése