2020. július 23., csütörtök

Cobra Helyzetjelentése - Szférák zenéje

A drakonida hajók kitisztítása a holdpálya alatti térben szépen, a terveknek megfelelően halad. A Holdon túli területeken teljesen kitisztították az összes drakonida jelenlétet, a Holdon túli űr egészét mostanra felszabadított területnek nyilvánították. Számos angyali lény lép be a Szeretet kozmikus tengeréből a Naprendszerbe, ami most Galaxisszerte megtölti a csillagközi teret, úgynevezett "szférák zenéjét" hozva létre, mely a Kuiper övtől egészen a Holdpályáig terjed:



Az éteri chiméra pókokat épp a Holdpályán belül is megtisztították, bár maradtak még néhányan a Föld közelében.
Az elmúlt néhány millió év alatt zajló galaktikus háborúk alatt a drakonidák sok egzotikus technológiát gyűjtöttek össze azokról a bolygókról, melyeket leigáztak, és szuperfegyverekké alakították őket:

A Mjolnir hadművelet egyik aspektusa ezeknek a szuperfegyvereknek begyűjtése, vizsgálata és megsemmisítése:

Ezek között a szuperfegyverek között van a drakonidák hajóin egy speciális skaláris rácsinverziós technológia, ami elnyomja az emberek kundalinijét és a harmonikus Platóni Szakrális Geometria rácsból átfordítja a bolygó energiamezejét:


Egy fordított, kvázi trapézszerű negatív rácsba.

A Fényerők visszafordító örvény technológiát használnak, hogy visszaállítsák a bolygó rácsát annak harmonikus állapotába és viszonylag sikeresek is, mivel vannak olyan területek a bolygó felszínén, messze az emberi településektől, ahol a rácsot már sikeresen visszaállították annak természetes, pozitív állapotába.

Ha szeretnéd támogatni a pozitív rács visszaállítását, elvégezheted az Élet Virága meditációt olyan gyakran, amilyen gyakran csak vezettetést érzel, mostantól egészen 2020 végéig:

Ugyan az összes plazma toplet bombának vége, még mindig maradtak toplet bombák kvantum szuperpozíciós állapotban, emberi implantátumokkal összekötve, amelyek a rács alapvető inverziós hálózatának kvantum szuperpozíciós csomópontjaiként szolgálnak, amik a Mátrix-konstrukció gerincét képezik a bolygó felszínén.

Ezek a toplet bombák nem jelentenek nagy problémát, mert sokkal könnyebb kitisztítani őket, mint a plazma toplet bombákat, és a drakonida flottákkal együtt ki lesznek tisztítva.
Ha fel szeretnéd gyorsítani és meg szeretnéd könnyíteni ezt a folyamatot, elvégezheted az implantátumok háromszögelési gyakorlatait:

Sok reptilián gyűlik össze a földalatti bázisaikban közel a bolygó felszínéhez. A drakonidák pajzsként használják őket, hogy megakadályozzák a Konföderációs flotta előrehaladását a felszín irányába és még tovább zavarják az energiarácsot.


Hogy pozitívabb dolgokról is írjak, a Plejádiak azt mondják, hogy végre kifejlesztették az érzelmek gyógyításának protokollját. Ha szeretnél érzelmi gyógyítást kapni a Plejádiaktól, ismételd meg háromszor: "771 Parancs" és a Plejádiak orvosi hajói segíteni fognak a gyógyító sugaraikkal. Segít, ha lefekszel és hagysz 20-30 percet a gyógyítási folyamatra.


A Plejádiak azt is mondták, hogy a koronavírus eltávolításának pozitív csillgpor nanotechnológiája nem olyan hatékony, mint remélték, mert a drakonidáknak erőteljes ellentétes nanotechnológiájuk van, ami bizonyos mértékben blokkolja a pozitív csillagport.
Ennek ellenére a Plejádiaknak februárban és márciusban nagy mértékben sikerült lecsökkenteniük a vírus halálozási arányát, és hamarosan kialakul a globális nyájimmunitás:



A Plejádiak azt mondják, hogy várakozásaik szerint az év végére a vírus magától kihal, mert nem talál olyan új gazdatestre, aki még nem szerzett immunitást:

Számos gyógymódot találtak a covid betegségre és néhány ezek közül igen hatékony:



A tudósok végre kezdik felfedezni, hogy az univerzum toroidális (körgyűrű) alakú:

Végre felfedezik a korábbi kozmikus ciklusokat:

És kezdik megérteni az emberi agy 11. dimenziós szerkezetét, mint az univerzum visszatükröződését, ahogyan azt a 11. dimenziós húrelmélet modellek is leírják:

Óvatos Közzététel az életről a Marson kezd megjelenni a fősodrású médiában:


A Közzététel versenye az a verseny, melyet Kína akar megnyerni:

Addig is, míg a Közzététel megtörténik, átadhatjuk magunkat ennek a vagány olasz galaktikus zenének:

Vagy segíthetünk fákat ültetni.


A Fény győzelme!

Fordította:MCCS
Eredeti angol nyelvü bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése