2020. január 3., péntek

FM144 Újévi frissítése - 31.12.2019

Végsö Visszaszámlálás

2019 utolsó posztjának az elején, az előző bejegyzésben lévő felhívást az összes gyógyítóhoz újra meg kell vitatni.

Sokan összeállították a gyógyítók listáját, és sok olyan ember, aki hivatásos gyógyítóként dolgozik, jelentkezett és felajánlotta a szolgáltatásait, amit természetesen nagyon nagyra értékelünk.

Mindazonáltal azt is el kell mondanom, hogy pénzt nem feltétlenül kell költeni egy ilyen fajta gyógyításra. Csak olyan professzionális gyógyítókhoz forduljatok, akikben megbíztok, és ezek a gyógyítók ismerik a bolygó jelenlegi helyzetét, energetikailag tiszták és határozottan a Fény érdekében dolgoznak.Tudniuk kell a Rácsról, az Archónokról, a Plazmapók lényekről, és képesnek kell lenniük a fekete mágia felismerésére és megakadályozására.

Sajnos a hivatásos gyógyítók esetében az is tény, hogy a többségük nem érti, mi történik valójában a Földön, néhányan nem rendelkeznek a gyógyításhoz szükséges képességekkel, némelyikük energetikailag szennyezett és megszállt, és csak a hiszékeny ügyfelek pénzét akarják, és vannak közöttük olyanok is, akik a másik oldalnak dolgoznak.

Ezért csak akkor vedd fel a kapcsolatot egy profi gyógyítóval, ha valóban bízol benne. Valójában a Fényerők sok esetben meggyőződtek arról, hogy a Csillagmagok olyan módon helyezkedtek el a felszínen, hogy kapcsolatba tudjanak lépni más Csillagmagokkal, akiknek tisztánlátói vagy gyógyítói képességekkel rendelkeznek, anélkül, hogy azokat hivatásszerűen használnák.


Tehát előfordulhat, hogy sok Csillagmagnak erős Csillagmagok vannak a baráti köreiben, akikkel lehetséges közös meditációkban gyógyításokat véghezvinni és támogatni egymást. Nem is kell közel lakniuk hozzád. Jelenleg, a legtöbb esetben sok Csillagmag kapcsolatban van más Csillagmagokkal, anélkül, hogy fizikailag érintkeznének, mivel gyakran nagy távolságokban helyezkednek el, néha más országokban is. Ez a távolság annak köszönhető, ahogyan a Fényerők állomásoztatják őket, mivel általában a Csillagmagokat külön-külön és egymástól távol osztják el, annak érdekében, hogy a fény egy bizonyos „Hálós Lefedettséget” biztosítson az egész felszínen.

Harmadik variánsként még mindig lehet segítséget kérni energetikailag a Fényerőktől.

És természetesen, amikor az Energetikai Védelem és Gyógyítás jön, az elejétől fogva önmagunkra kell támaszkodnunk, hogy önállóan gyógyulhassunk és megvédhessük magunkat.

De a valóság az, hogy néhány Csillagmag jobban képes kezelni a sötétek támadásait, mint mások. Egyes támadások annyira súlyosak lehetnek, hogy még a legerősebb Csillagmagoknak is néha segítségre van szüksége.

Lehetsz a legkeményebb harcos a csatatéren, de ha hátba lőnek, akkor szükséged van a társaidra, hogy kihúzzanak és elvigyenek a tábori kórházba, ahol összefoltoznak, mielőtt a következő csatába rohannál.


Ezért hívták fel a figyelmet a Fényerők, hogy védjétek és gyógyítsátok egymást, mert a Csillagmagok sokkal erősebbek csapatként, és más Csillagmagok könnyebben talpra tudnak állítani téged, ha beszivárgások vagy skaláris fegyver által támadnak meg.

Néhány ember számára a blogban található információk feldolgozása nem könnyű, főleg azok számára, akik hála Istennek még soha nem tapasztalták meg az ilyen támadásokat.

Ez a kategória általában azokat az embereket foglalja magában, akik ezeket az információkat gyakran „félelemkeltőnek” nevezik.

Mindenekelőtt a blogban írt szavak teljesen semlegesek. Az, hogy mit vált ki, magától az olvasótól függ. Sok ember tapasztalta meg ezeket a támadásokat már a blog elindítása előtt, és örömmel fogadják az esetleges hasznos információkat. Szóval ezeknek az embereknek ez is "félelemkeltés" amikor elolvassák ezeket a részletes jelentéseket? Valószínűleg nem! Mindig magától az olvasótól függ, és, hogy milyen helyzetben van jelenleg.

Ezt a blogot a Fényerők használják, hogy beszámoljanak a tényleges eseményekről. Nem a szórakoztatásról, a pénzről vagy a hírnévről szól (bár természetesen fontos, hogy minél több embert érjünk el) ... megbízható információk átadásáról szól, hogy azonnal segítsünk a Csillagmagoknak.

A „félelemkeltés” gyanúja sok más témát is érint, például a pedofíliát, a sátáni szertartásokat vagy az adrenokróm kinyerését a gyermekekből...a listát folytathatjuk a végtelenségig.

Egyesek először egyáltalán nem tudnak megbirkózni ezekkel a tényekkel, mások már sok múltbeli életben megtapasztalhatták ezeket a kegyetlenségeket, traumatizálva vannak ezek által, és a tudatalatti önvédelme miatt nem akarnak ezzel szembenézni.

Időnként az Archónok programja az is, hogy elvonja az emberek figyelmét ezekről a dolgokról, például azzal, hogy a spirituális környezetben elterjeszti azt az elképzelést, hogy egyáltalán nem kell foglalkozni ezekkel a dolgokkal, mivel ezek energiát adnak ezeknek a dolgoknak.

Semmi sem lehetne távolabb az igazságtól, mert évezredek óta az egész emberiség egyáltalán nem vette észre ezen negatív tevékenységek egyikét sem, tehát "elméletileg" nem adtunk energiát ezekbe az évek során ... de pontosan ezek az évek voltak a legsötétebbek a bolygón, amely során számtalan bűncselekményt követtek el könnyedén titokban és nyilvánosan is, mert egyszerűen senki sem tudott róluk.


Csak most, mivel ezek a tevékenységek valóban megjelennek az emberek mindennapi tudatában, a dolgok hirtelen napvilágra kerülnek, például az Epstein eset vagy a rabszolgaság bankrendszerének működése, ahol ismét tévesen (vagy szándékosan) mondják, hogy ne tegyetek bele energiát a tömeges meditációkkal stb.

A spirituális színtér nagy része az úgynevezett „Fény és szerelem” buborékban él, amelyben az az alapötlet uralkodik, hogy egyáltalán nem kell foglalkozni azokkal a kegyetlenségekkel, amelyeket a sötétek itt végeznek a bolygón. Természetesen teljesen érthető, hogy ezeket a dolgokat nem könnyű feldolgozni, amikor először kapcsolatba kerülsz velük, de ránézés nélkül, semmi sem fog megváltozni, a félrenéző szokás miatt, sok Csillagmag kiesik a Felszabadítási folyamatból.

Volt néhány kérdés a Mátrixból való elmenekülésről az Archonok általi foglyul ejtés nélkül.

Ez egy nagyon összetett kérdés. Csak ennyire: a nem felébredett Lelkeknek többnyire egyáltalán nincs lehetősége rá, és azoknak a felébredett Lelkeknek, akik itt ragadtak Atlantisz bukása óta, számukra egyszerűen nehéz, mert lélek részeiket elválasztották és ellopták a Sötétek, amik nélkül nem képesek elmenni. Néhány kulcsfontosságú fénymunkást túszul is tartanak, vagyis ha elmennének, az egzotikus fegyverek felrobbannának.

Néhány Lélek úgy döntött, hogy addig marad, amíg a munka be nem fejeződik, még akkor is, ha az emberi énjük minden körülmény között el akar menni. 

Ennek ellenére igaz, hogy néhány Csillagmag elhagyta a felszínt egy magasabb szellemi szempontból nézve, ami nem azt jelenti, hogy meghaltak.


A lélek teljes egészében óriási, különféle rétegekből és személyiségekből áll, többdimenziós és különböző idővonalakon is jelen van. Például, egy Csillagmagnak lehet egy harcos önmaga, de szintén egy angyali, mágus, gyógyító vagy plejádi énje is.

A nőknek lehet Vénusz Istennői énje, de szintén lehet egy Amazon vagy egy Tündér vagy egy Varázsló énje is stb.

Az egész lélek soha nem tud teljes mértékben megtestesülni egy ilyen kis fizikai testben, ehelyett mindig csak kis része aktív. Ezeket a részeket mostantól aprólékosan kihúzzák a Csillagmagokból, hogy felkészüljenek a váltásra, így a jelenlegi Léleknek csak egy kis százaléka aktív továbbra is, amely csak akkor tud végre elmenni, amikor a Nagy Felszabadulás megtörténik, de ezek az eljárások az előkészületei ehhez.


A Fényerök továbbra is felkészítik a felszínt álmokon és víziókon keresztül az első fizikai kapcsolatfelvételre:

Az UFO-kkal kapcsolatos beszámolók a fösodratú médiában szintén tovább növekednek:



Míg a Cabal/a Sötétek egy része abszolút nincs képben arról, hogy mi folyik itt, egy részük úgy gondolja, hogy még mindig el tudnak menekülni és elkerülhetik az egész helyzetet, míg egy másik részük már rájött, hogy a Napvillanás a felszínre fog érkezni és elfogja törölni az összes sötétséget egyszer, s mindenkorra.

Az Univerzum úgy működik, mint egy óramű, az Esemény tökéletesen időzített lesz.

Fontos, hogy a Fényt addig tartsuk, amíg a hullám el nem éri a felszínt, hogy bizonyos erők ne merítsék a bolygót káoszba az Esemény előtt.

Ezért azt is javasoljuk, hogy vegyenek részt a január 11–12-én zajló nagy meditációban:




Fantasztikus lenne az is, ha a különféle Fénymunkás Közösségek ismét egyesülnének, és hatalmas csapatként működnének együtt a Bolygó Felszabadításáért ezen tömeges meditáció formájában, ez hatalmas lendületet adna a dolgoknak a helyzetek stabilizálásához.

Mivel a Sötétek is tudják mikor lesz a tömegmeditáció, újra bombázni fogják mindazzal, amijük van. Ezért ismét fontos, hogy megvédd magadat a meditáció alatt és az összes résztvevőt is, amennyire csak lehetséges:

Ennyi, erre az évre.

Köszönöm a sok kérést és az üzeneteket, annak ellenére, hogy időhiány miatt nem tudok mindenre megfelelően válaszolni.


Boldog új èvet kívánok minden Csillagmagnak! Gyűjts erőt a következőre, nagyon viharos lesz, természetesen nem könnyű, de mégis izgalmas. Órási felfordulással nézünk szembe...és az, ami az alagút végén vár ránk, felbecsülhetetlen!

Tehát, kitartás, és jelenleg csak azt mondom, hogy a végső visszaszámlálás határozottan fut:

Fordította:
Kira Sakura
Eredeti bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése