2020. január 10., péntek

FM144 Helyzetjelentése (Holdfogyatkozás és tömegmeditáció elött - 09.01.2020


A 2020-as év rendkívül viharosan kezdődik, pusztító bozóttüzek Ausztráliában, és tovább növekszik a feszültség a Közel-Keleten. Mindkét esetben a magasabb síkokon levő plazmaentitások okozzák a válságot.

Egy plazmapolip akaszkodott az ausztrál kontinensre, amelynek pusztító tevékenysége az energia síkokon tüzet okoz a fizikai valóságban.

Az USA és Irán konfliktusát szintén egy plazmapolip próbálja befolyásolni és kijátszani mindkét oldalt egymás ellen.


A Fényerők harmonizálják a folyamatot és a kezdeményezett meditációk szintén nagy segítséget nyújtanak:
(magyarul itt olvashatod: 

(magyarul itt: 

Jelenleg továbbra is a felemelkedés felé haladunk, és haldoklik a régi rendszer. Néhányan a sötét erők közül (többnyire az éteri síkon) rájöttek, hogy veszítettek és meg fognak semmisülni a közelgő Kozmikus Villanásban. Tehát most mindent káoszba akarnak taszítani, és mindenkit magukkal rántani. 

A 2012portal.blogspot webhelyen már több alkalommal kifejtették, hogy a bolygó felszínét kapcsolatfelvételi területté alakítják:


A Fényerők általi előkészületek még mindig teljes sebességgel haladnak. Alapvetően a Föld felszíne lassan átalakul egyfajta órási csillagközi repülőtérré. 


Ez szintén egy oka annak, hogy egyes Csillagmagok miért álmodnak éjszaka Ufókról, vonatokról, várakozásról a repülőtéri termináloknál vagy űrhajók kilövésének a visszaszámlálásáról.


Ezek az álmok/asztrál tapasztalatok a közeledő Felemelkedéssel és a Felszállással/Első kapcsolatfelvétellel függ össze. Ezek képviselik a magasabb síkokon létrehozott struktúrákat, amelyek ezután materializálódnak a fizikai világba.

Természetesen még mindig vannak Sötétek a felszínen, amelyek a legkitartóbbak és csak akkor fognak eltűnni, amikor a Kozmikus Villanás bekövetkezik. Ezek az erők most bosszút állnak, mert tudják, hogy veszítettek, így megpróbálják a Csillagmagokat megakadályozni az Első kapcsolatfelvételben...amely megnyilvánulhat azokban az álmokban, ahol például ezeket a helyeket hevesen támadják...



... vagy felszálló repülőgépekkel, amelyeket röviddel azután lelőnek.


Ezek csak az utolsó kétségbeesett kísérlete a Sötéteknek, hogy megakadályozzák a Felemelkedést...nem fognak sikerrel járni!

Általánosságban sok titkos küldetés van folyamatban, amelyekben sok a felszínre reinkarnálódott Csillagmag is részt vesz.


Tehát sok Csillagmag álmai során autósüldözést tapasztalhat, mint a kém filmekben vagy lövöldözéseket, mint egy maffia filmben. Bizonyos esetekben ez a Cabal elleni harcok folytatásai lehetnek, amelyek a magasabb síkokon zajlanak...az ilyen időszakokban, feszültségek és események szintén egyidejűleg elöfurdulnak a fizikai világban. 

A Sötétek továbbra is az ide reinkarnálódott istennőket célozzák, főként energetikai támadások formájában, amelyek fizikai hatással is járnak. Tehát ajánlott a jó védelem és a közös gyógyítás más alkalmas Csillagmagokkal együtt.


De céloznak a Fény férfiakra is, akik valójában a felszínen állomásoznak az Istennőt védelmezve. A Felemelkedésnek köszönhetően sok Fény Férfi (és Női) Csillagmag Lélekrésze is elhagyta a testet. Így az avatárok sokkal jobban kiszolgáltatottabbak a negatív entitások általi megszállásra, amit az Archónok veszekedések kiváltására használnak a Csillagmag párok között. Tehát jelenleg különösen fontos és ideális, hogy minden nap, légy tudatos, védd, tisztítsd és töltsd fel magadat pozitív energiával.

Ismét a Sötétek általi támadáshullámot tapasztalunk meg, akik természetesen a közelgő hétvégén levő bolygó-együttállást és a holdfogyatkozást akarják saját "szentségtelen" céljaikra felhasználni, és megakadályozni / elnyomni a meditációkat és a Fényerők hadműveleteit ezen a különleges dátumon.

Ezért fontos, hogy koncentrálj, maradj tudatos és a középpontodban, függetlenül attól, hogy mi történik a külvilágban.


Ha éjszaka arról álmodsz, hogy bezárnak valamilyen mocskos börtönbe vagy földalatti kazamatába (és gyengének, fáradtnak, kedvetlennek és passzívnak érzed magad) akkor az elmúlt napokban a Sötétek elraboltak és kiakartak ütni a játékból a közeledő meditáció miatt. Egy ilyen álom után, azonnal meditálj, képzeld el, hogy kiszabadítod magad ezekről a helyekről, majd tisztítsd meg magadat Léleksíkon is az AN fehér tüzével és védj le mindent.

Végezetül pedig, linkek a fontos meditációkhoz, amelyek globális szinten fognak zajlani és amelyekbe szeretettel meginvitálunk minden Csillagmagot:
(magyarul: 

(magyarul:



És ami igazán fontos: NE FELEJTSD EL JÓ ALAPOSAN LEVÉDENI magadat a meditáció elött, közben és után, és válaszd le majd tisztítsd le magad minden negatív energiától:

Ez biztosítja, hogy a meditációk maximális pozitív hatást fejtsenek ki, és hogy a Csillagmagok is jól érezzék magukat a részvétel után.


Mindenkinek szép élményeket kívánok a meditációk során, valamint egy felemelő hétvégét.


Fordította:
Kira Sakura
Eredeti angol nyelvü bejegyzés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése